Találatok a következő kifejezésre: Milyen helyre tenni (15 db)

Patkó piercinget milyen helyekre tudom tenni, arcon kívül? FF

Legjobb válasz: Intim, fül. Erre a két helyre tuti.

Intim, fül. Erre a két helyre tuti.

Milyen helyre kell tenni a cikláment és hogyan kell öntözni?

(milyen gyakran, alulról vagy nem, stb)

Legjobb válasz: Nagyanyám lakásában dupla ablak van, a kettõ közé teszi, ott valamivel hûvösebb van, alulról szokta locsolni, de sosem szabad addig, hogy megálljon benne, mert kirohad, és akkor fújhatod a virágokat.

Nagyanyám lakásában dupla ablak van, a kettõ közé teszi, ott valamivel hûvösebb van, alulról szokta locsolni, de sosem szabad addig, hogy megálljon benne, mert kirohad, és akkor fújhatod a virágokat.

Lehet-e a gépembe videokártyát rakni, ha ami van benne az integrált? Van egy pár hely ahova sztem be lehet tenni de nem biztos képet is tettem hozzá! Milyen fajta videokártyát lehet bele tenni? Bármilyet?

http://kepfeltoltes.hu/091121/DSC00004_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Abba a nagy hosszúba kell tenni legfelül,a processzor alá.A foglalat neve:PCI Express ×16.Tehát minden olyan kártya jó,amelyik ilyen illesztéssel rendelkezik.

Abba a nagy hosszúba kell tenni legfelül, a processzor alá.A foglalat neve:PCI Express ×16.Tehát minden olyan kártya jó, amelyik ilyen illesztéssel rendelkezik.
Integráltat le kell tiltani.


A kérdező hozzászólása: pl:Zöldségeket árulnék, östermelõivel minden a helyén lenne meg szabályosan csak a hellyel nem....
Pl. elveszik az árut.
A kérdező hozzászólása: valaki még valamit?
A kérdező hozzászólása: A térképet háttérként gondoltam beilleszteni. Erre tenném a köröket...
vagy ha mindenképp háttérként akarod, akkor http://jsfiddle.net/monti/4Xuzy/ http://fiddle.jshell.net/monti/4Xuzy/show/ de ezt inkább csak poénból csináltam, a google mappal az igazi
vagy esetleg image mappal ahogy fent írták, csak az behatárolja erõsen a lehetõségeket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kipróbálom a leírtakat!

Furminátorral milyen gyakran szabad kifésülni a kutyát, és hányszor húzhatom végíg egy helyen a bundáján? Nem szeretnék kárt tenni vele!

Legjobb válasz: hát ez hülye kérdés:D pl. szerintem ha meglenne szabva, h egy helyen 3x lehet csak végighúzni akkor lehet h egy labradornak elég lenne de pl. egy skót juhásznak nem! :D szóval nyugodtan keféld ki rendesen a kutyusod meg ha fájna a kutyának biztos jelezné!:D

hát ez hülye kérdés:D pl. szerintem ha meglenne szabva, h egy helyen 3x lehet csak végighúzni akkor lehet h egy labradornak elég lenne de pl. egy skót juhásznak nem! :D szóval nyugodtan keféld ki rendesen a kutyusod meg ha fájna a kutyának biztos jelezné!:D
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem csak, mert most vettem, de valaki azt mondta, hogy egy illetõ színte már kopaszra fésülte a macskáját!Remélem ez hülyeség!
A kérdés jogos, de elvileg volt a furminatorhoz használati utasítás. Szõrminõségtõl függõen 10 naponta ajánlják max, és 1-2 szer egy helyen, nehogy túl sok szõrt szedj ki. Persze, ha össze van filcesedve, akkor óvatosan többször /nem mélyen/ is lehet. Vigyázz, nehogy túl erõsen húzd, és egyenletesen az egész testen!
Nem hülyeség. Ha nem tudod megállapítani, mennyi az elég, szépen teljesen le lehet szedni a szõrt.Fõleg az aljszõrt. Márpedig az aljszõrre szükség van.
A kérdező hozzászólása: http://www.furminator.hu/tudnivalok Így egyszerûbb volt!Azért köszi mindenkinek!
csak ddr1-et bír el, és max 2gb-ot és csak agp-s videókártyát

Van egy elég fájdalmas tyúkszemem és itt olvastam több helyen, hogy tapaszt kell rá tenni de az elég? És milyen tapaszt, és azért el kell menni bőrgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Gyogynoveny labfurdot keszitesz, ebben kiaztatod a labadat, majd dorzsivel jol atdorzsolod, ezt tobb napon at vegezd el, probald mindig eltavolitani, talan az elso furdo utan sikertelen lesz, de par nap utan sikerulni fog, itt a lenyege, hogy jol kiazzon, es kitud emelni. A furdozes utan, koromvirag kenocsel itasd at.

Gyogynoveny labfurdot keszitesz, ebben kiaztatod a labadat, majd dorzsivel jol atdorzsolod, ezt tobb napon at vegezd el, probald mindig eltavolitani, talan az elso furdo utan sikertelen lesz, de par nap utan sikerulni fog, itt a lenyege, hogy jol kiazzon, es kitud emelni. A furdozes utan, koromvirag kenocsel itasd at.

Milyen képszerkesztő programmal lehet pl farkas fejet tenni az én fejem helyére?

Olyan kéne amit le is tudok tölteni,nem kell megvenni.

Legjobb válasz: ezt még paintbe is meg lehet csinálni. (az egy másik dolog, hogy mennyire lesz esztétikus).

ezt még paintbe is meg lehet csinálni. (az egy másik dolog, hogy mennyire lesz esztétikus).
Photospace, gyors egyszerû, nagyszerû!:) Link:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/photoscape-free-v3-3--m.. ui.:én is ezt használom
A kérdező hozzászólása: Nekem is van photoscapem, de azzal nem lehet ilyet csinálni, amilyenre én gondoltam, vagyis én nem tudom hogy kell, pedig régóta azt a képszerkesztõt használom. http://kepfeltoltes.hu/view/120725/578931_2252742815948_1258.. http://kepfeltoltes.hu/view/120725/xxyyxx-about-you-jeff-vas.. szóval valami ilyenre gondoltam én.
húúú...hát ezekhez egy komolyabb kell pl.:adobe photoshop cs6(ez már egy komolyabb szerintem, videót nézz a használatáról)Sajnos én nem értek hozzá...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!