Találatok a következő kifejezésre: Milyen helyet ki a (59 db)

Szerintetek milyen hely Pesten a Hotel City Mátyás? Milyen környéken van? Az ember nyugodt szívvel ki mehet este, sötétedés után a Duna partra meg a környékre sétálni a párjával? Könnyen megközelíthető?

A segítsegeteket kérem, tudnátok véleményeket írni? Előre is kOszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia:) A hotel maga és a környék is gyönyörû:) Nyugodtan kimehettek este sétálni, az 5. kerületben semmi nem fog veletek történni:) Megközelíthetõség alatt nem tudom mit értesz, meg hogy honnan szeretnéd megközelíteni, de elég központi helyen van ha erre gondolsz. Legközelebbi metró a Ferenciek tere, ahol a hotel van maga az pedig a Március 15. tér.

Szia:) A hotel maga és a környék is gyönyörû:) Nyugodtan kimehettek este sétálni, az 5. kerületben semmi nem fog veletek történni:) Megközelíthetõség alatt nem tudom mit értesz, meg hogy honnan szeretnéd megközelíteni, de elég központi helyen van ha erre gondolsz. Legközelebbi metró a Ferenciek tere, ahol a hotel van maga az pedig a Március 15. tér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen, valahogy úgy gondoltam, hogy jó megközelíthetõ e mindenhonnan, de a metróval ezek szerint a legkönnyebben. Igazából meg a keletibõl mennénk.
Akkor onnan viszont ne metrózzatok, hanem szálljatok fel a 7es buszra, ott tesz le a Ferencieken, sokkal egyszerûbb mint metróval:)

Hol, milyen helyeken, kiknek kell lejelenti a névváltozást?

Ha meg van az új személyim, hogy és merre tovább?

Legjobb válasz: adóhivatalnak elméletileg lejelenti az önkormányzat, tehét tb kártya csere, útlevél ha van, kocsi forgalmi, jogsi, közüzemi szolgáltatók, hitelek esetleg, ill. minden, ami hivatalosan a te neveden van.

adóhivatalnak elméletileg lejelenti az önkormányzat, tehét tb kártya csere, útlevél ha van, kocsi forgalmi, jogsi, közüzemi szolgáltatók, hitelek esetleg, ill. minden, ami hivatalosan a te neveden van.
amit az elõzõ írt, ahhoz még ennyit, h a lakcímkártya, és a bankos dolgok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
ja és ha van esetleg gyermeked, akkor OEP, MAK
A kérdező hozzászólása: Igen, vannak gyerekek. Az OEP, MÁK meg sem fordult a fejemben. De most, hogy írod, már teljesen egyértelmû.
+ munkahelyed. Bár oda általában csak a házassági anyakönyvi kivonat kell.

Van olyan oldal ahol írják hogy ki hogy áll most, hanyadik helyen mint motorversenyző. Ki a legjobb, milyen versenyek lesznek, információk stb.!?

Legjobb válasz: Azt hogy ki hányadik helyen áll , azt a sorozat oldalán látod a live timing alatt

Azt hogy ki hányadik helyen áll , azt a sorozat oldalán látod a live timing alatt


Kinek van sivatagi pálmája? Pontosan milyen helyet szeret? Nekem azt mondták hogy a félárnyékot, az enyémeim az ablakban vannak, és szeretik a helyüket. Akkor most mit szeretnek? Vélemények, tapasztalatok?

Legjobb válasz: Pontosan milyen "sivatagi pálmára" gondolsz. Csak, mert én már találkoztam több féle így nevezett növénnyel amiknek semmi közük se volt egymáshoz. Vizpálmával dettó ugyan az a helyzet.

Pontosan milyen "sivatagi pálmára" gondolsz. Csak, mert én már találkoztam több féle így nevezett növénnyel amiknek semmi közük se volt egymáshoz. Vizpálmával dettó ugyan az a helyzet.
Ha már nem sebes a helye, de még hámlik, használj a felületre bõrradírt, ez leszedi a hámlást, és sima lesz a bõröd.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Milyen helyeken lehet visszanézni, hogy valaki milyen oldalakat nézett a neten? Ki lehet úgy törölni, hogy annak ne legyen nyoma?

Legjobb válasz: Explorerbe van egy olyan hogy Elõzmények, ott megtudod nézni egy hétre visszamenõleg. Ezt vagy az eszközöknél találod vagy a kedvenceknél, attól függ mennyire új.És kilehet törölni, de aki úgy igazán ért hozzá, gondolom visszatudja nyerni, bár e téren nem vagyok nagyon ismert

Explorerbe van egy olyan hogy Elõzmények, ott megtudod nézni egy hétre visszamenõleg. Ezt vagy az eszközöknél találod vagy a kedvenceknél, attól függ mennyire új.És kilehet törölni, de aki úgy igazán ért hozzá, gondolom visszatudja nyerni, bár e téren nem vagyok nagyon ismert
A kérdező hozzászólása: és az eszközöknél hol?
Firefoxnál van a menüsorban h elõzmények =>minden elõzmény és ott már csak jobb klikk arra amit törölni szeretnél
A kérdező hozzászólása: köszi.és csak az elõzményeknél és amenüsorban?ezsközöknél vagy valami más eldugott helyen?
Elõzmények=>minden elõzmény medjelenítése és ott a második voltam

Ki milyen routert venne a helyemben?

Olyan router kellene, ami megbizható,van WOL benne,gyors -akár LAN akár wifi,legyen rajta torrent,illetve lehessen fejlesztgetni programokkal,okosítani.

Legjobb válasz: TP-LINK TL-WR1043ND, Gigabites router, usb port-tal, Linux alapú Frirmware telepíthetõ rá.

TP-LINK TL-WR1043ND, Gigabites router, usb port-tal, Linux alapú Frirmware telepíthetõ rá.
Nem érdemes ezeket frissíteni. A legtöbb ilyen firmware frissítés úgy ahogy van el tudja csöszni. Aztán b.aszhatod mert ki nem cserélik ha lecseréled a firmware-t. Gyorsabb nem lesz, jobb nem lesz, ha igen, annyit meg nem ér hogy hazavágd.
egy tp link wr841nd tökéletes választás.
Egy routeren torrent? Na olyat sem hallottam még!
A kérdező hozzászólása: nem hallottál torrent klienses routerrõl?? :D mekkora! pedig van! sõt hogy okosabbat is mondjak van olyan is ami beépitett vinyóval van... konkrétan nem Tp Link márkát vennék, jelenleg tl 941nd-m van, ami egy kisit lassú ha rányomulunk a wifire...de van egy mr4320 am is na és egy wa701 accesspointom is ami idõnként ujraindul, ha ugy gondolja hogy fárad.... szoval az összes TL számomra KUKA.

Milyen árban cserélik ki a 2 hátsó javító ívet Daewoo matiz nál úgy hogy ne legyen feltűnő hogy piszkálva volt értem ezalatt festés stb és körübelül menyibe kerül egy komplett alváz+ üregvédelem az autó 11 éves és pár helyen elkezdett rozsdásodni?

Hogyan tudnám megóvni a kasztnit hogy "szép" maradjon még vagy 5 évig?

Legjobb válasz: jajjaj. Ez késõ bánat,korábban kellett volna lekezelned. Annyit tudok mondani,két elem fújása 2 x 30ezer. Hegesztesd át, az nem olyan drága, aztán kend vagy fújd le te magad kevertetett festékkel,ha érdekel elmondom hogy. Nem lesz szép, közelrõl látszani fog, de cserébe nem kerül sokba és mégis elfogadható

jajjaj. Ez késõ bánat, korábban kellett volna lekezelned. Annyit tudok mondani, két elem fújása 2 x 30ezer. Hegesztesd át, az nem olyan drága, aztán kend vagy fújd le te magad kevertetett festékkel, ha érdekel elmondom hogy. Nem lesz szép, közelrõl látszani fog, de cserébe nem kerül sokba és mégis elfogadható

Egy elég nagy helyen ki van vésve a fal a konyhában. Kábeldoboz volt a helyén, de most már nincs és szeretném eltüntetni. Még soha nem vakoltam. Miből kell vakolatot keverni és milyen vastagságban hordhatom fel?

Legjobb válasz: Cement , homok ,mész . Jobb ha veszel készen , elõkevert vakolatot. Pormentesíted a lyukat , majd kissé bevizezed. Egy spaklival belekensz az aljába 2-3 cm-es vakolóanyagot , vársz míg megszikkad ,utána rákensz még egy ugyan ilyen réteget . Ezt addig ismétled míg a felszín sikjába nem érsz. Az utolsó réteget még nedvesen át kell valami egyenes tárggyal (glettvas, egyenes léc, stb) a falsikba simítani . Ha ez nem sikerül szépre , kevés száradás után , nedves , de nem csöpögõs szivaccsal körkörös mozdulatokkal simára lehet dörzsölni. A finomsimítást gipsszel is el lehet végezni , de az újabb anyag lenne. Próbáltam egyszerûen leírni a dolgokat .... :)

Cement , homok , mész . Jobb ha veszel készen , elõkevert vakolatot. Pormentesíted a lyukat , majd kissé bevizezed. Egy spaklival belekensz az aljába 2-3 cm-es vakolóanyagot , vársz míg megszikkad , utána rákensz még egy ugyan ilyen réteget . Ezt addig ismétled míg a felszín sikjába nem érsz. Az utolsó réteget még nedvesen át kell valami egyenes tárggyal (glettvas, egyenes léc, stb) a falsikba simítani . Ha ez nem sikerül szépre , kevés száradás után , nedves , de nem csöpögõs szivaccsal körkörös mozdulatokkal simára lehet dörzsölni. A finomsimítást gipsszel is el lehet végezni , de az újabb anyag lenne. Próbáltam egyszerûen leírni a dolgokat .... :)
vegyél gipszet és tömd be azzal!
Úgy van, gipsz is jó. Elõtte nedvesítsd meg a lyukat, hogy a gipsz jobban bele tapadjon, mert ha poros kihullik.
A kérdező hozzászólása: Ilyenem van. Ezzel bejavíthatom? Ez elég erõs betonkence. http://www.sakret.hu/?pg=trm&acs=5&tm=18&PHPSESSID=fc721fcaa..
Glettelõ-gipsz. Lehet kapni kilós kiszerelésben is, nem horror az ára, és egy reklámszatyorba betekerve a maradékot, bedugva a sufni sarkába...még pár évig bármikor elõveheted. Csak egy deci víz, lassan adagolva bele a por, kevergetve, és egy spaklival/spatulyával bele a lyukba. Ha nem elég, keversz még...ha sok, kidobod, csak moss el utána mindjárt mindent, mert fél óra, és nagyon rászárad~ráköt. Festékboltokban kapható.
A glettelõ gipsz mint ahogy a nevében is benne van glettelésre való és nem vakolásra!! A kötõ dobozoknak általában 6-7cm mélyen szoktunk vésni.Keversz gipszet homokkal lehet az üregbe némi kis tégla darabot is rakni majd simára lehúzni.Na ez után jöhet a glettelõ gipsz.
Vesz egy kilós glettet aztán keményre bekeveri és beletömi. Igaz kell vagy 4 sor mert összehúzódik ahogy mi hívjuk "beapad" de másra úgyse használná el. Évekig nem áll el a glett mint ahogy a cement sem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!