Találatok a következő kifejezésre: Milyen helyen az első Csók (2 db)

Milyen helyen legyen az első Csók?

Olyanra gondolok hogy egy vidámpark, vagy egy játszótér?? vagy vmi más ?????

Legjobb válasz: Nekem az elso egy jatszoteren volt ultunk a padon nem volt senki a jatszoteren es olyan jo volt hihi:d meg mindenre emlekszek ezelott 3 es fel honapja volt!

Nekem az elso egy jatszoteren volt ultunk a padon nem volt senki a jatszoteren es olyan jo volt hihi:d meg mindenre emlekszek ezelott 3 es fel honapja volt!
Nekem a legelsõ az itthon volt, a konyhában. De a mostani barátommal történõ elsõ csókot tartom igazi elsõ csóknak. Száomra az volt az igazi. A kolesz szobámban történt, épp párnacsatáztunk és hát összeért a szánk. Tök romantikus volt az egész, és mindennek már 8 hónapja :-) Meg szerintem jó a vízpart, a liget meg ilyen szép, emlékezetes helyek.
Bármikor amikor mind a ketten rá vagytok hangolódva! Az enyém a sötétutcán volt, a házunk elõtt, a kutyák ugattak, a szomszédunk fütíörészett miközben éppen a lovak alól trágyázott:( Szóval a lények hogy mind a ketten akarjátok!
Teljesen mindegy, amíg csak egymásra figyeltek. Nyilván jobb ha kettesben tudtok maradni és ha romantikus helyen történik meg, de ez nem feltétel :)
A kérdésedre a saját példám: Konyhaajtóban, épp vígasztaltam a lányt. A nagyija a szobában a zárt ajtó mögött aludt. A lány nekem támaszkodott , átöleltem. Összeért a homlokunk. Nagyon nagyon lassan és finoman összeért a szánk, és láss csodát. Életem legeslegeslegjobb csókja volt.
Az mindegy hogy hól történik az elsõ csók.Csak olyan helyen ahol kettesben vagytok úgy sokkal jobb.
az én elsõm egy parkban volt tavasszal virágzó fák alatt egy padon...soha nem felejtem el:)
Nem rohadtul mindegy az neked, ahol épp rátok jön vazze!
Nekem faasza volt, a diszko kozepen, ott olyan romantikus csok, vilag vege volt !
nem fontos holvan de sztem az elsõnél legyetek 2-esben mindenféleképpen.Nekem úgy volt hogy pasimmal elmentünk egy puszta szerû helyre ahol voltak fák meg kövek.Ott ültünk egy ideig aztán ketten elekezdtünk xD üvegezni és megtörtént.
A kérdező hozzászólása: ok köszi a válaszokért!!!
Én elég sokat makacskodtam az elsõ csók elött :) Mindig is paráztam tõle, h milesz, ha elrontom... De már beláttam azt nem lehet elrontani :) Nekem az elsõ az egy téli este volt. Sötét volt és amikor kisértem ki a barátomat a kapu elé akkor történt meg. Nem is 1. És annyira jó volt :) ) Lényegében tök mind1 hol történik meg... De legyetek kettesben. Gondolom egy nagy társaság (haverok) között nem lenne vmi emlékezetes...
Nem fontos... nekem például a soproni kempingbe egy elhagyatott faházba volt épp megiesztett és vigasztalt meg akarta puszilni az arcom de elhúztam a fejem"véletlen" és hopp ennyi volt... de persze nem ez volt a legjobb hanem az mikor ültünk a padon és a madarak csiripeltek és egy váratlan pillanatban hopp... tiis csináljatok ient hogy leültök egy padra ölelkeztek és ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokért mindenkinek!!!
a vidámparkban az óriáskeréken olyan romantikus :D vagy van olyan csónakos és amikor bementek a barlanga és sötét van az is romantikus

Hol volt az első csókod? Milyen helyen? Hol célszerű megtenni?

A helyszín mi volt? Mit ajánlotok?

Legjobb válasz: "mit ajánlotok" Minek ajánlani, ez nem olyan, mint a szüzesség. Akár moziban, akár dugás közben, akár wc-n ülve, akár a pasidon ülve miközben õ a wc-n ül, akár a pasidon ülve aki egy pasin ül aki a wc-n ül, akár egy lóf*sszal a seggedben.

"mit ajánlotok" Minek ajánlani, ez nem olyan, mint a szüzesség. Akár moziban, akár dugás közben, akár wc-n ülve, akár a pasidon ülve miközben õ a wc-n ül, akár a pasidon ülve aki egy pasin ül aki a wc-n ül, akár egy lóf*sszal a seggedben.
csak a deák téren szabad 16 és 17 óra között különben semmi értelme az elsõnek
2. vagyok: nem irónikus télleg így van, amugy véletlenül írtunk ilyeneket
Igen, én is véletlen írtam, leesett a billentyûzetem a földre, és aztán véletlen rákattintottam a válasz elküldésére. De most mi a bajod a válaszommal (1. vagyok, ha még nem jöttél volna rá)? Ez tényleg nem egy szertartás, meg nem kell rá bejelentkezni a titkárnõnél.
én az oviban csókolóztam elõször! papás mamást játszottunk:D sõt a lánnyal évek múlva szexeltem is de mostmár csak jó barátok vagyunk õ lassan férjhez megy...deaztán kituja? lehet még összetesszük párszor :D 25f
Szia! Nekem a jégkoripálya sarkában volt.:) És amúgy nem az a lényeg hogy hol.:] Bár nagyon nagy tömegben inkább ne húzódjatok félre.:] *_*
nekem este miközben sétáltunk egy kivilágított kisutcán (karácsony elõtt egy nappal:P) 16/L
Villamoson, Újpesten... :( Szörnyû volt. :O
egy koncerten, egy parkban (egy vizeletszagú falnál, pár sörösüveg, használt kondom és bokros között :D)
Lépcsõház =D13/L
A kérdező hozzászólása: Elõzö: Ez nagyon nagyon romantikus!! :) ) Irigyellek, bocsánat! :) XD
Barátnõmék kertjében egy lépcsõn ülve. Este volt meg a csillagok is látszottak (már amennyire a fény-szennyezés engedte xD). Szerintem nem volt rossz hely ;) Sok sikert de amúgy meg magától jön egyszerûbb ha nem görcsölsz rajta
Dürer kertben, koncert közben.
nekem az utcánkban.. nemtom én más helyszínt képzeltem el.. pl a szobájában, vagy az enyémben, bár ezek elég irreálisak lettek vna akkor.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kettõ: legyen igazatok, csináljatok, amit akartok...
Az enyém egy nagy rakás kutyaszar mellett történt meg, poénon kívül :D Mikor észrevettük, azon kezdtünk el röhögni, hogy micsoda romantikus helyet sikerült választanunk :)
A kérdező hozzászólása: Direkt írtatok eféléket? A második meg ironikus hangvételû egy kissé...
Suliban. Am a mit ajánlotok kérdés téll egy marhaság. Ahogy jön. Nem kell vele foglalkozni. Am ha má vmi ak egy romantikus hely. (Jó a suli nem non az...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!