Találatok a következő kifejezésre: Milyen helyen az első (17 db)

Volt már hogy egyedül elköltöztél egy teljesen új helyre ahol nem ismertél senkit? Milyen volt az első időszak, milyen problémákkal, vagy jó dolgokkal szembesültél?

Legjobb válasz: Volt bizony. Pár hónapig nagyon rossz volt, hiányzott a családom, a régi barátok. De muszáj volt a munka miatt költöznöm, szóval ha dolgozni akartam nem volt választásom. A munkahelyen megismertem pár embert, illetve innen-onnan lettek barátok is és azóta sem bántam meg, mert sokkal jobb az új városban! :)

Volt bizony. Pár hónapig nagyon rossz volt, hiányzott a családom, a régi barátok. De muszáj volt a munka miatt költöznöm, szóval ha dolgozni akartam nem volt választásom. A munkahelyen megismertem pár embert, illetve innen-onnan lettek barátok is és azóta sem bántam meg, mert sokkal jobb az új városban! :)

Milyen volt az első szex? Megbántátok? Hány évesen történt? Fájt? Különleges helyen? Emlékeztek pontosan? Milyen volt a "személy" akivel történt. (Úgy értem) Viszony? Tényleg maradandó élmény?

Én is mesélek, ha szeretnétek, csak egyszer?en kíváncsi vagyok másokra is, mert nem tudom, mihez hasonlítsak...

Legjobb válasz: 18 voltam és az akkori barátommal akivel 2 évig voltunk együtt. és igen emlékszek rá az régen rossz lenne ha nem... 20/l

18 voltam és az akkori barátommal akivel 2 évig voltunk együtt. és igen emlékszek rá az régen rossz lenne ha nem... 20/l
Ha neki jó volt, és a legszebb emlék- akkor nagyon is normális. Talán jobb élmény, kellemesebb, maradandóbb, mint ha vele hasonló korúval jön össze, késõbb. Én fentebb már írtam, nálam 2 évvel fiatalabb volt a fiú, és mindketten tapasztalatlanok- de számomra is hatalmas élmény volt. Tizenéves voltam (szintén), de épp úgy normálisnak tartom, mint az elõzõ (15 éves) válaszolóét. Mindig az a mérvadó, mit jelent az illetõnek, hogyan élte meg, és boldog volt-e akkor? :)
18 évesen, igen kicsit fájt, barátomnál, együtt voltunk akkor 2 hónapja emlékezni fogok rá mindig, nagyon kis óvatos volt, kérdezgette fáj e, jó e:) nem vagyunk együtt már, de néha visszaemlékszem rá mesélj te is 22L
hány éves vagy?
Tizenévesen, egy fiúval, akihez nagyon vonzódtam. Vonzó volt, és remekül kijöttünk. Eléggé felizgultunk, mindkettõnknek az elsõ volt. Inkább én irányítottam a dolgokat, egyáltalán nem fájt, sõt, nem is véreztem, és fantasztikus élmény volt. Nem csak a szex történt meg, hanem elõ-utójáték is rendesen.:)
Igen, tényleg maradandó élmény. :-) A személy? Elsõ szerelmem. És csak viszony volt. 15 éves voltam, õ 21 (és igen tapasztalt). Egy mezõn, a fûben. Rengeteg csillag, telihold, meseszép volt. Fájt nagyon, de megérte. ÉS orgazmusom is volt. Kinyalt.. emlékszem, ahogy remegtem, és a füvet markolásztam és a kezemben maradt néhány fûcsomó. Isteni volt. Azóta persze voltam mással is, tapasztaltabban és összeszokottabban. Ám visszatekintve ez az egyetlen éjjel (azzal a sráccal), zöldfûlûként, félénken az egyik legjobb volt és soha nem bánom meg. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy azért az érzésért és ezért az emlékért érdemes volt megszületni. Felejthetetlen. :-) /L
szerintem ha egy 15 éves lefekszik egy 21 egy évessel az nem valami normális

Milyen helyeken álltok az ideiglenes ranglistán? Be fogtok kerülni az első helyre?

Legjobb válasz: Jelentkeztem tíz iskolába, soroljam?:D Ahova egyáltalán nem akarok menni, és betegen mentem be szóbelizni és leköptem a felolvasandó szöveget(XD):102 Ahová akarok menni: 17.-ide akarok a legjobban:D 18.-ide is talán:D Ahova nem akarok menni: 52.(402 jelentkezõ volt) 30.(707 jelentkezõ volt..nem túlzok:D) 11. 6. 3. Ja és kettõbõl elutasítottak XD Szóval igen, felfognak venni az elsõnek megjelöltbe:]

Jelentkeztem tíz iskolába, soroljam?:D Ahova egyáltalán nem akarok menni, és betegen mentem be szóbelizni és leköptem a felolvasandó szöveget(XD):102 Ahová akarok menni: 17.-ide akarok a legjobban:D 18.-ide is talán:D Ahova nem akarok menni: 52.(402 jelentkezõ volt) 30.(707 jelentkezõ volt..nem túlzok:D) 11. 6. 3. Ja és kettõbõl elutasítottak XD Szóval igen, felfognak venni az elsõnek megjelöltbe:]
A benyújtott hivatalos Sorrendekben írom le a megjelölt iskolákat. Gimnáziumra gondolsz ugye? Itt nekem mind gimnázium.. 1. Iskola Felvehetõk: 30 Rangsorom: 33. 2. Iskola Felv.: 17 Rangs.: 27 3. Iskola Felv.: 30 Rangs.: 6. 4. Iskola Felv.: 30 Rangs.: 4.
Én bekerültem az elsõ helyre ahova nagyon szerettem volna:D 1. 34. vagyok felvesznek 37et. 2. elutasítottak:S 3.felvettek, 92.lettem több osztályt indítanak ebbõl a szakból. És te, kérdezõ?:D
A kérdező hozzászólása: Ügyesek vagytok! :) )) Engem is felvettek az elsõ helyre. :D


Hol, hány éves korotokban volt az első csókotok? És mikor "ideális", milyen helyen?

Legjobb válasz: Én 14 voltam..a margit szigeten egy az elsõ barátommal:-))) Nem volt nagy durranás,jobb lett volna ha mással történik.A hely az idõ nem fontos,csak az hogy olyat csókolj meg akit szeretsz:-) De rég is votl már

Én 14 voltam..a margit szigeten egy az elsõ barátommal:-))) Nem volt nagy durranás, jobb lett volna ha mással történik.A hely az idõ nem fontos, csak az hogy olyat csókolj meg akit szeretsz:-) De rég is votl már
19 évesen a koli szobámban. Szerintem teljesen mindegy hol és mikor, ha úgy érzed hogy neked ott és akkor jó :)
Szia! Én 15 évesen csókolóztam az elõször :) ! Soha nem fogom elfelejteni :) ! Most 23 vagyok! Egy hat éves kapcsolatom van :) ! Nincs ideális, az úgy jön magától. Nekem nagy gyerekkori szerelmem volt a srác, negyediktõl nyolcadikig bele voltam zúgva és nyolcadikban "összejöttünk" szóval megcsókoltuk egymást. Nagyon érdekes, ez mert én most 23 vagyok , de akkor még 15 évesen eszünkbe se jutott a szex, mint mostanában az ennyi idõseknek, ez olyan igazi kis tini szerelem volt, na nem is tartott sokáig, még a mai nepig szoktunk találkozni amúgy, õ is boldog kapcsolatban él és én is, mint lassan férjes asszony. Ideális??? Fiú vagy , vagy lány? AMúgy egy jól sikerült randin, randi végén, de ha fiú vagy , akkor nagyon tudom javasolni a randi elején. Párommal amikor elõször csókolóztunk, amúgy az is olyan felejtheteten nekem , mint az elsõ, akkor randira hívott, és adtunk egymásnak két puszit, majd megcsókolt. NA akkor forgott velem a világ :) ! Nagyon jól sikerült este volt :) !!! És a következõ hat év ebben a mámorban telt :) !!! És telik is :) !!!
18 évesen, egy tó mellett egy padon. Életem boldog percei... Hol és mikor ideális? Szerintem nem az a kérdés, hogy hol és mikor, hanem kivel. Én szerelmes voltam a srácba, akivel megtörtént, így a naplementés idill nélkül is szép emlék maradt volna a csók.
Suliba volt nekem az elsõ(11 éves voltam) de nem azzal az emberrel akivel szerettem volna
15 éves voltam és kisértem ki a barátomat és a kapu elött megtörtént. Hozzáteszem: Kb másfél hónapig húztam mert annyira bevoltam tojva :$:D A hely az szerintem mindegy. Viszont az elsõ csók akkor lesz igazán szép és jó, ha kettesben vagytok és nem társaság elött pl.
15 éves fiú vagyok, tavaly októberben volt az elsõ :) A csaj kolesz szobájában történt:D Utólag már bánom hogy vele csináltam elõször. Másnap dobott.
Az elsõ igazi csók 15 éves koromban történt. Kikísértem a barátomat mikor indult el tõlünk és akkor a buszmegállóban csókkal váltunk el. Elõtte persze voltak ilyen játékok, hogy üvegezés stb és egy két szájrapuszi az osztálytársakkal de ennyi.
Az enyém 17 évesen üvegezés közben egy padon. Hát nem volt túl romantikus, pedig én inkább olyan alkat vagyok......mindenképpen kettesben próbáld.
12évesen Balatonparton :) Bárhol szerintem
14 és fél évesen, kettesben sétáltunk és úgy :)
17 voltam és egy szórakozóhely elõtt, sötétben! :) Felejthetetlen pillanat. (1 lány)
én 15 voltam, lassan egy éve vagyok azzal akitõl kaptam :) esett az esõ, mentünk hazafelé, õ behúzott egy félhomályos kapualjba, és ott történt. senki nem látott minket, romantikus volt :)
Huhúú... Nekem 14 évesen volt, és fantasztikus volt. Elmentünk egy élményfürdõbe (ilyen baráti társasággal), és egész nap csodás volt, a karomban vittem egész nap a vízben, hasonlók. Egyszer amikor a kétméteres medencében voltunk, azon vitáztunk, hogy én miért süllyedek el, õ meg miért tud ilyen jól úszni. Elszontyolodtam de õ elkezdett vigasztalni, hogy én viszont annyi mindenben jó vagyok, ne szomorkodjak emiatt... Odajött a karjaimban, elérzékenyültem, közeledtünk egymáshoz... És végül elcsattant az elsõ csók, nem is volt rövid! És a második is =) Annyi biztos, hogy speciális körülmények közt történt. Persze nem úszás közben, hanem a medence szélén kapaszkodva volt =D és egészen elképeztõ volt vizes szájjal csókolózni. A többiek nem látták. Azóta is kevés olyan történt, pedig azóta is együtt vagyunk, kb 2 éve =) Amúgy szerintem a legjobb kettesben, és nem olyan túlságosan megszokott helyen... Valamint inkább a szabadban :)
14 éves koromban lett az elsõ barátom, náluk voltam és kikisért a buszmegállóba. Búcsúpuszit kért, én elsõnek szájrapuszit gondoltam, de õ a nyelvét is kinyujtotta már (egy felsõs nagyokos telebeszélte mindenféle hülyeséggel, azért tette).. gyorsan leléptem, tehát igazából ez nem is volt csók. :) ami már csók volt, az elsõ igazi csók, az is 14 éves koromban volt. egy olyan emberrel akibe fülig szerelmes voltam/vagyok, de többekközt a korkülönbség (12 év) miatt reménytelen a kapcsolatunk. titokban eljött hozzám, kettesben a lakásban, az ágyamon feküdtünk. egyfolytában próbálkozott, de én nem akartam semmit, féltem is, meg tudtam hogy õ nem úgy szeret. egyszercsak megtörtént :) nyálas volt. és rövid. nagyon nem számítottam rá ezért alig emlékszem. utána is próbálkozott még de nem akartam. azóta nem volt alkalmam második, egy már jobb csókra :) mosolyogva gondolok vissza, hogy megtörtént, de rossz, mert nem olyan volt amilyet szerettem volna, fõleg, hogy nem is akartam. ahhoz pedig én is csatlakozom, hogy az idö és a hely nem fontos csak az hogy kivel :) de ha mégis kellene valamit mondanom, akkor olyan legyen mint a filmeken:)
Én 14 éves vok !És én 12évesen csókoloztam és a Jékori pályán !És sz.tem a hej nem számit csak az h szeretnéd -e!
13, 5 évesen volt.Nálunk, otthon, az ágyban =D Nem csináltunk semmit, csak beszélgettünk. És egyszer csak megtörtént. Mindenképp kettesben ideális.
16 évesen..éjjel a buszmegállóba rohanva a csatlakozás után!! Sosem volt olyan jó...azóta sem pedig eltelt néhány év!! izgalmas volt...s mikor megállt a busz h felvesz bennünket ugrottunk egymás nyakába ..h jeeeeee!! :D :D életem legjobb csókja volt..:)
Nekem 13 evesen volt meg az elso csokolozasom..a fiu 15 volt..azota már 1 ev eltelt..sajnos..az ido jo volt meg a hely is..csak az volt a kár hogy korulottunk volt meg 2 b.nom.kicsit ciki volt mert a csokolozas kozben arra gondoltam hogy ha ezek ezt eszreveszik...de már tudom hogy tarsaságban uis megkell tanulni csokolozni:) )sot..1hetet vártunk is a csokkal..mert minél tobbet vártunka annál izgalmassab volt
moziban, 13 voltam, a film felénél elkezdtük, a végéig abba se hagytuk...hát jó volt, bár kicsit fura...bár ez volt az elsõ "igazi"..egybként még vmikor üvegezésnél 6ikban...:P

Angliába kiköltözöttek! Ti milyen helyen laktatok az első hetekben/hónapokban? Rögtön béreltetek lakást, vagy csak egy szobát?

Legjobb válasz: Mi egy undorító lakásban laktunk, egy fõút mellett, egy fish&chips bolt fölött fél évig. Hátulról, a sikátorból lehetett csak bemenni (ahova egyébként a kajálda konyhája nyílt) és annyira [email protected] büdös volt minden ami onnan kijött hogy arra így 4 év után sem találom a szavakat. A sikátorban nem volt aszfalt, folyamatosan tele volt hányva szeméttel, tele kátyúval (esõs idõben pocsolyával) és nem volt közvilágítás, úgyhogy csak akkor láttál bármit hogyha nem volt felhõs az ég és világított a hold meg a csillagok. A lakásban egyébként egerek, az utcán meg GIGA patkányok, amikor szóltunk a fõbérlõnek hogy kellene kezdeni valamit a helyzettel, azt mondta nyissunk ki egy könyvet, Londonban sok az egér és a patkány. 4en laktunk a házban, külön az én szerencsém volt hogy az ablakom elõtt volt egy generátor ami reggel 6tól éjjel fél2ig hangosan búgott és termelte az áramot a helynek alattunk. Ja és akkor még nem meséltem a kopasz lengyel szomszédokat, akik reggelente elõszeretettel keltek valami vadállatias lengyel punk zenére. Mindez természetesen a halál [email protected]án az 5ös zónában, ha jól emlékszem 325 fontért havonta. De a rezsi benne volt, úgyhogy télen alsógatyában izzadunk.

Mi egy undorító lakásban laktunk, egy fõút mellett, egy fish&chips bolt fölött fél évig. Hátulról, a sikátorból lehetett csak bemenni (ahova egyébként a kajálda konyhája nyílt) és annyira [email protected] büdös volt minden ami onnan kijött hogy arra így 4 év után sem találom a szavakat. A sikátorban nem volt aszfalt, folyamatosan tele volt hányva szeméttel, tele kátyúval (esõs idõben pocsolyával) és nem volt közvilágítás, úgyhogy csak akkor láttál bármit hogyha nem volt felhõs az ég és világított a hold meg a csillagok. A lakásban egyébként egerek, az utcán meg GIGA patkányok, amikor szóltunk a fõbérlõnek hogy kellene kezdeni valamit a helyzettel, azt mondta nyissunk ki egy könyvet, Londonban sok az egér és a patkány. 4en laktunk a házban, külön az én szerencsém volt hogy az ablakom elõtt volt egy generátor ami reggel 6tól éjjel fél2ig hangosan búgott és termelte az áramot a helynek alattunk. Ja és akkor még nem meséltem a kopasz lengyel szomszédokat, akik reggelente elõszeretettel keltek valami vadállatias lengyel punk zenére. Mindez természetesen a halál [email protected]án az 5ös zónában, ha jól emlékszem 325 fontért havonta. De a rezsi benne volt, úgyhogy télen alsógatyában izzadunk.
Mi nemrég jöttünk ki Londonba, és szobát bérlünk, mert elég húzós egy lakás, sok kauciót, és mindenféle referenciákat kérnek általában. Ez ahol most vagyunk egy 3 szobás lakásban van, 2 román lánnyal, és 2 afgán sráccal vagyunk együtt, nagyon kedvesek, nem is túl hangosak, és meglepõ, de trendet hagynak maguk után. Egyébként a fõbérlõnek ha kérdezi azt kell kamuzni hogy van melód ha kell a szoba, akkor is ha nincs.
Nekünk úgy tûnik szerencsénk volt ezzel, nyugodt környék, jó lakótársak, igaz 550font a szoba, de muszáj volt már kivenni valamit mert hostelben voltunk elõtte. 2 helyet néztünk meg, ezt meg egyet ami horror volt, egy kínai kifõzde felett, egy "garzon" ami állt egy kb 3.5x3 méteres lyukból egyben konyha is volt. Ótvar ágy, a sütõt kinyitva dõlt a bûz, de a legkomolyabb a wc-tusoló volt! Egy 1x1 méteres hely ahol volt egy wc, és felette egy zuhanyrózsa, azaz a wc-re tusoltál rá. Minden tusolás egy wc tisztítás is.. Ez volt havi 480 fontért.
A ferjem jott elore, eloszor szobat berelt ket honapig, munkat keresett , talalt, majd hazat nezett, lefoglalta, es jottunk utana a ket gyerekkel.Azota is itt elunk, imadjuk.:)

Megtörtént az első randi, sétáltunk, ettünk pizzát, második randira milyen helyet illetve programot ajánlanátok?

Legjobb válasz: Jó kis elsõ randi, én is hasonlót szoktam, ha van kivel. Másodikra se érdemes moziba menni, mert mg nem ismeritek egymást annyira. Valami beszélgetõs dolog jó, és aztán a végére a mozi, hát ha alakul egy csók bele. (pasi vagyok, nem kell más pasiknak ajánlkozni)

Jó kis elsõ randi, én is hasonlót szoktam, ha van kivel. Másodikra se érdemes moziba menni, mert mg nem ismeritek egymást annyira. Valami beszélgetõs dolog jó, és aztán a végére a mozi, hát ha alakul egy csók bele. (pasi vagyok, nem kell más pasiknak ajánlkozni)

Az első randitok milyen volt? Hol? Ki választotta a programot/helyet? És mit viseltél? És persze hogyan végződött?

Arra lennék kiváncsi nektek milyen volt( hogy mire számítsak). Köszi :)

Legjobb válasz: Elsõ randi elõtt fb-on már beszélgettünk, a fiú választotta a helyszínt, a jászain találkoztunk, õ levitt a dunapartra és a kis táskájából nem iratok kerültek elõ vagy laptop, hanem alkohol és poharak :) Ott iszogattunk és beszélgettünk, aztán wc-t keresve szedtük össze magunkat és mentünk be a városba. Belecsöppentünk a gödörnél valamilyen buliba, ahol egyszer csak hajnal 2-3 felé megcsókolt a srác. Én közelebb laktam, hozzám jött föl aludni. Onnantól kezdve együtt is voltunk :)

Elsõ randi elõtt fb-on már beszélgettünk, a fiú választotta a helyszínt, a jászain találkoztunk, õ levitt a dunapartra és a kis táskájából nem iratok kerültek elõ vagy laptop, hanem alkohol és poharak :) Ott iszogattunk és beszélgettünk, aztán wc-t keresve szedtük össze magunkat és mentünk be a városba. Belecsöppentünk a gödörnél valamilyen buliba, ahol egyszer csak hajnal 2-3 felé megcsókolt a srác. Én közelebb laktam, hozzám jött föl aludni. Onnantól kezdve együtt is voltunk :)
Fbn beszélgettünk elõtte. Lejött hozzám( mármint a városba), beültünk egy pub-ba. Aztán elkísértem a buszra, nem volt csók, állítása szerint megvolt szeppenve és nem tudta, hogy ilyen erõs karakter, mint én mit reagálnék :D 8-10 randink volt kb. :)
Õ elhívott randizni valahová. A kedvenc helyemre vittem. Sokat beszélgettünk. És volt egy majdnem csók is :) ez egy éve volt, azóta is együtt vagyunk. 17/l
Elsõ randin fagyizás (amit õ ajánlott), aztán beültünk egy helyre söröcskézni (közös döntés alapján), ami egész estig tartott, majd nála kötöttünk ki az éjszaka folyamán. Egy fekete póló, rövid gatya meg tornacipõ volt rajtam. 1 éve vagyunk együtt.

Facebook-on az "ismerősök a chaten" részen (bal oldalon) az ismerősök milyen sorrendben jelennek meg? Akivel legutóbb beszéltem az van az első helyen, akivel előtte az a 2-on és így tovább?

Legjobb válasz: Az elsõ rangsorolás az ABC szerint van, a második pedig elérhetõség szerint, a tétlenek mindig legalul vannak.

Az elsõ rangsorolás az ABC szerint van, a második pedig elérhetõség szerint, a tétlenek mindig legalul vannak.
A kérdező hozzászólása: az a jobb oldalon van a chat ablakban...de van a bal oldalon is egy kis ablakszerû valami...engem ott érdekelne de köszi
Szerintem véletlenszerûen, de akikkel legutóbb, vagy legtöbbet beszéltél elõrébb kerülnek.

Milyen számjegy áll az első helyen abban a legkisebb számban, amelyben a számjegyek összege 2010? 1 3 5 7

Legjobb válasz: Itt az a cél, hogy minél kevesebb helyiértéku számot kapjunk, amit a leheto legtobb 9-essel érhetunk el: 2010/9=223,333, vagyis a számunk utolsó 223 számjegye 9-es lesz. A maradék 2010-9*223 = 3, vagyis az elso számjegy a hármas lesz. A szám tehát 3999......9 (223db 9-es). Remélem, hogy nem írtam hulyeségeket.

Itt az a cél, hogy minél kevesebb helyiértéku számot kapjunk, amit a leheto legtobb 9-essel érhetunk el: 2010/9=223, 333, vagyis a számunk utolsó 223 számjegye 9-es lesz. A maradék 2010-9*223 = 3, vagyis az elso számjegy a hármas lesz. A szám tehát 3999......9 (223db 9-es). Remélem, hogy nem írtam hulyeségeket.
Wow! Nekem tetszik a megoldásod!
Nem, nem írtál hülyeséget, tökéletes a megoldásod:D
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon szépen köszönöm :D okos vagy :D
Igyekeztem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!