Találatok a következő kifejezésre: Milyen hatással az alkohol a fogamzásgátló (3 db)

Milyen hatással van az alkohol a fogamzásgátlóra? Illetve mennyire csökkenti a hatását ha pl: vizsgaidőszakban naponta 3 szor elkap a hasmas?

Azon gondolkodom, hogy írassak-e ki gyógyszert. Felszeretném mérni az el?nyét és hátrányát. Sokszor bulizom, és hangsúlyozom NEM SZOKTAM HÁNYNI, de ha esetleg megesik, akkor már fuccs a védettségnek? Vagy ha simán hasmenésem van akkor utána állhatok neki parázni? Légyszi segítsetek.

Legjobb válasz: Az alkohol nem befolyásolja a hatását, hogyha nem hánysz. A hasmenésnél is csak a napi többszöri, híg, vizes hasmenéssel van gond.

Az alkohol nem befolyásolja a hatását, hogyha nem hánysz. A hasmenésnél is csak a napi többszöri, híg, vizes hasmenéssel van gond.
max. 4 óra, amíg felszívódik, ha utána hánysz, vagy van hasmenésed, nincsen gond, ugyanúgy védett vagy.

Milyen hatással van az alkohol a fogamzásgátló tablettára?

alig két hete szedek Belarat, és el?fordult 2-3-szor, hogy alkoholt ittam a beszedés el?tt vagy után 3 órával, milyen következményei lehetnek, vagy vannak egyáltalán?

Legjobb válasz: Nincs rá hatással.

Nincs rá hatással.
semmi köze hozzá...
Ne aggódj! Nincs következménye. Az alkohol nincs befolyással a tablettára.

Az alkohol milyen hatással van a fogamzásgátló tablettára?

Belara tablettát kezdek el szedni. Az utasítás szerint a ciklusom els? napján kell bevenni az els?t. Ha nem akkro venném be esetleg nem lenne hatásos vagy miért kell kivárni?

Legjobb válasz: Az alkohol nem befolyásolja a hatását, már az egyik kérdésre irtam is, hogy azért mert nem a gyomrodban hanem a bélrendszerben szívodik fel a tebletta, tehát nem egy helyre érkeznek:) Azért jo ha a ciklusod elso napján bevenni mert akkor már egy hét után is védettséget nyujt, ha másik napon kezded el szedni, akkor eltarthat egy honapig is amíg teljes védettséget nyujt!..meg hát amugyis szedd ugy, ahogy az orvosod tájékoztatott!

Az alkohol nem befolyásolja a hatását, már az egyik kérdésre irtam is, hogy azért mert nem a gyomrodban hanem a bélrendszerben szívodik fel a tebletta, tehát nem egy helyre érkeznek:) Azért jo ha a ciklusod elso napján bevenni mert akkor már egy hét után is védettséget nyujt, ha másik napon kezded el szedni, akkor eltarthat egy honapig is amíg teljes védettséget nyujt!..meg hát amugyis szedd ugy, ahogy az orvosod tájékoztatott!
Gondolom a mértékkel fogyasztott alkoholt érted, annak semmi. Akkor vedd be, mert így tartja a hormonszintet.
Én is ezt a tabit kaptam, azon a napon kezdtem el, amikor megjött... Délután valahogy és én este szedtem be, mert az az egyik legelõnyösebb napszak az orvosok szerint a tabira... Amúgy az alkohol nincs rá hatással, de azért tényleg jó lenne, ha nem innád úgy le magad....
Tapasztalatom szerint semmi, csak ha kihányod, de remélem odáig nem süllyedsz :-) Akkor vedd be amikor elõírják, mert ha megindul a peteérés semmit nem ér a gátló!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!