Találatok a következő kifejezésre: Milyen hatással a szervezetre (74 db)

Meddig van a gyogyszer hatása a szervezetben? Ha kezd ki tisztulni a szervezetemböl milyen hatásai lehetnek?

Legjobb válasz: Babavárás esetén azt szokták javasolni hogy 3 hónap legyen, amíg nem szedsz gógyszert, mert ennyi idõ kell , hogy kiürüljön. Szerinem ugyanazt érezheted, amit a gyógyszer szedése elején: ha hányingert, akkor azt, ha semmit, akkor semmit. De ha a védekezés szempontjából kérdzed, akkor csak addig véd, amíg szeded a gyógyszert-ami a mensen alatti 7 nap is véd. De ha abbahagyod, nem fog védeni a terhesség ellen!

Babavárás esetén azt szokták javasolni hogy 3 hónap legyen, amíg nem szedsz gógyszert, mert ennyi idõ kell , hogy kiürüljön. Szerinem ugyanazt érezheted, amit a gyógyszer szedése elején: ha hányingert, akkor azt, ha semmit, akkor semmit. De ha a védekezés szempontjából kérdzed, akkor csak addig véd, amíg szeded a gyógyszert-ami a mensen alatti 7 nap is véd. De ha abbahagyod, nem fog védeni a terhesség ellen!
A mai alacsony hormontartalmú gyógyszereknél(Lindynette, Gracial) már nincs szükség a 3 hónapos várakozási idõre, mert gyorsan kiürül a szervezetbõl. Nekem az volt a legfeltûnõbb változás, hogy a libidóm ugrásszerûen emelkedett igaz 5 hónap eltelte után.

Milyen hatással lehet a telihold az emberi szervezetre?

Legjobb válasz: Az elsö valaszban leirt tömegvonzas es magneses erö miatt van hatassal az emberi szervezetre is, mivel annak 70%-a viz. Ahogy a tengeren apaly/dagaly van, ugyanígy a "viz alapu" emberi szervezetben is. Emiatt a pszichikai hatasok, pl. valtozo kedelyallapot, almatlansag, balesetek, büncselekmenyek (mindenki kcsit meg van bolygatva, "megkergült"). A magneses erö is hat az emberi szervezetre, ahogy sokan pl. megerzik az elekroszmogot, földsugarzasokat. Kisgyerekek gyakran mashogy fordulnak az agyban. Van, akinek a vernyomasa ment fel uj lakasba költözve, az agyat arrebb huzva (földsugarzas megallapitasa utan) lement.

Az elsö valaszban leirt tömegvonzas es magneses erö miatt van hatassal az emberi szervezetre is, mivel annak 70%-a viz. Ahogy a tengeren apaly/dagaly van, ugyanígy a "viz alapu" emberi szervezetben is. Emiatt a pszichikai hatasok, pl. valtozo kedelyallapot, almatlansag, balesetek, büncselekmenyek (mindenki kcsit meg van bolygatva, "megkergült"). A magneses erö is hat az emberi szervezetre, ahogy sokan pl. megerzik az elekroszmogot, földsugarzasokat. Kisgyerekek gyakran mashogy fordulnak az agyban. Van, akinek a vernyomasa ment fel uj lakasba költözve, az agyat arrebb huzva (földsugarzas megallapitasa utan) lement.
Köszönöm joindulatodat. Szerintem nem vagyunk elvalaszthatatlanok a környezetünktöl, összefüggünk. A tengerrel, a vizekkel es egymassal is, annak reszei vagyunk, plane a Holdrol nezve. :) Atvitt ertelemben es szo szerint is. a fizika 5-ös :)
A nap a holdat mindíg ugyanott világítja meg!A napnak vannak változói kitörései amik befolyásolnak bizonyos dolgokat mert nem mindegy hogy egy óriási kitörés a föld irányában van vagy a Nap túlsó felén.A holdnak a tömegvonzáson és a mágneses mezején kívül nincs egyebe, az pedig mindíg ugyanolyan. Akkor mirõl is beszélünk?
Spontán neuron-deaktivizációt okoz az agyban és a gerincvelõben. Ezen kívül jóformán semmilyen hatása nincs.
Destabilizálja a fogékonyabb emberi szerkezetet.
Ceretelli Akkor minden 6 órában te is 7 láb magasra vagy emelve a Hold által?? :D:D:D Telihold 28 napontam van apály-dagály pedig 6 óránként... A KETTÕNEK SEMMI KÖZE EGYMÁSHOZ. Annyira érdekel az a tanulmány hogy talán el sem olvasom :D:D Gondolkodni kéne elöször és nem hinni minden marhaságban.
Komoly hatással van az emberekre. A Hold hét láb magasra emeli a tengert, apály-dagálykor, szerinted nem hat az emberekre is? Errõl a témáról komoly tanulmányt olvashattok a http://www.asztrokalendarium.hu oldalon.
Én rosszabbul alszom teliholdkor.
" Az elsö valaszban leirt tömegvonzas es magneses erö miatt van hatassal az emberi szervezetre is, mivel annak 70%-a viz. Ahogy a tengeren apaly/dagaly van, ugyanígy a "viz alapu" emberi szervezetben is" De te fizikából 5-ös voltál gondolom. Nem azért vonzza a tengereket a Hold mert vizbû vannak hanem mert nagy összefüggõ tömeg. A hegyeket is ugyanúgy vonzza csak azoknak nagyobb a tehetetlensége és ezért nem mozdulnak. Attól hogy az emberben víz van még nem fogja jobban vonzani a Hold. ISTENEM...... Ha akkora tömeged lenne mint az Alpok és vizbõl lennél akkor megérteném a kedélyállapot ingadozásod...
"Állítólag teliholdkor gyakoribbak az erõszakos bûncselekmények" Az elsõ írásból kiderül hogy mindíg telihold van!Ha a holadat más szögbõl látod az ugyanaz a hold.Így lehet a semmibõl képzelgéssel macska füttyöt csinálni!
Pszichológiailag lehet hatással, de csak ha bebeszéled magadnak. Semmilyen hatása sincs. Olyan ez mint pl. a paranoia.
A kérdező hozzászólása: Inkább az érdekel, hogy pszichológiailag lehet-e hatással az emberre. (pl. álmatlanság, változó kedély állapot stb.)
Állítólag teliholdkor gyakoribbak az erõszakos bûncselekmények.
Vérfarkassá változik.
Éjszaka jobbak lesznek a látási viszonyok!

Augmentin 850mg-os gyógyszert szedek. Hétvégén alkoholt szeretnék fogyasztani. Milyen hatással lenne a szervezetemre?

Legjobb válasz: Szerintem, ne próbáld ki, milyen hatással lenne ez a szervezetedre. Én annyit mondok, ne tedd, a saját érdekedben. Igyál akkor, ha már semmiféle gyógyszert nem szedsz, és az utolsó szem gyógyszer bevétele óta legalább két hét eltelt.

Szerintem, ne próbáld ki, milyen hatással lenne ez a szervezetedre. Én annyit mondok, ne tedd, a saját érdekedben. Igyál akkor, ha már semmiféle gyógyszert nem szedsz, és az utolsó szem gyógyszer bevétele óta legalább két hét eltelt.

Milyen hatással van az arany a szervezetre?

Láttam olyan pezsg?t, amiben aranylemezkék úszkáltak :-)

Legjobb válasz: Az arany azért közkedvelt ékszer alapanyag mert nem lép reakcióba a szervezettel. Tehát ahogy bejut, ugyanúgy jut ki is. Bár a pezsgõgyár biztos jól profitál belõle. A legnagyobb hatása az ujjnyi vastag láncnak van amelyik a nyakadban lóg. Próbáld ki - dopamin (boldogsághormon) szabadul fel a szervezetedben.

Az arany azért közkedvelt ékszer alapanyag mert nem lép reakcióba a szervezettel. Tehát ahogy bejut, ugyanúgy jut ki is. Bár a pezsgõgyár biztos jól profitál belõle. A legnagyobb hatása az ujjnyi vastag láncnak van amelyik a nyakadban lóg. Próbáld ki - dopamin (boldogsághormon) szabadul fel a szervezetedben.
A nõket nyitottá teszi, ennyit tudok.
:D jól írják elöttem! :) biztos nagy flanc lehet meginni, majd kipisálni([email protected]?) az aranylemezeket.Vajon kotorásznak utána a budiba suttyomban? :DD
Ezek általában aránylag olcsó italok nagyon kevés arannyal (grammban mérve). Semmi hatása:)
nekünk is vanm olyan pezsgõnk, anyáéknak, de sajnálják meginni (barátunktól kaptuk, az arany ekvileg egészséges) (?????)
Nincs mit sajnálni rajta, már 1500-ért lehet ilyet kapni...csak tönkremegy az a kevés jó íze is, ha tartogatják. http://www.italhaz.com/component/virtuemart/?page=shop.produ.. Ez arra emlékeztet, mint mikor évekig tartogatott valaki egy üveg "igazi olasz Martinit", mert nem tudta, hogy itthon ugyanazt árulják:D

Üdv mindenkinek, Kizárólag a nikotin milyen káros hatással van a szervezetre? (Nem a cigarettában levő kátrány, szénmonoxid, stb. ) Mert átálltam a nikotinos e-cigarettára amivel csak nikotint viszek be a szervezetembe.

Legjobb válasz: Az e-cigarettának a nikotintartalma "0" ( nulla ) Semilyen káros hatása nincs. Mármint a nikotinszagú e-ciginek. Mellesleg egyetlen valódi cigibe lévõ nikotinmennyiséggel 3 emberrel lehetne végezni, ha az közvetlenül jutna a véráramba.

Az e-cigarettának a nikotintartalma "0" ( nulla ) Semilyen káros hatása nincs. Mármint a nikotinszagú e-ciginek. Mellesleg egyetlen valódi cigibe lévõ nikotinmennyiséggel 3 emberrel lehetne végezni, ha az közvetlenül jutna a véráramba.
A kérdező hozzászólása: A nikotin mentes patron csak Magyarországon nem forgalmazható. Én neten rendeltem nikotinosat teljesen megvagyok elégedve vele. Csak, hogy így kizártam a cigarettában levõ rákkeltõ anyagokat. Ez által csak nikotin jut be a szervezetembe. A kérdés még mindig az, hogy csakis kizárólag a nikotin milyen káros hatással van a szervezetre. (Nem Viszekbe többet mint a cigivel se kevesebbet.)
A szervezetben aktiválja a nikotinos acetil-kolin receptorral rendelkezõ sejteket, így a felszabaduló adrenalin pedig növeli a pulzusszámot, a vérnyomást és a vér glükóz szintjét, illetve szapora légzést okoz. A nikotinnak egyértelmûen farmakológiai hatása van, és élettani funkciót módosít. Élettani szempontból elsõsorban a vegetatív idegrendszerre gyakorolt hatása jelentõs, elõször serkenti, majd bénítja a szimpatikus idegrendszert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kielégítõ választ. A felét nem értettem, de kiinduló pontnak tökéletes.:)
Nemrég olvastam errõl és azt írták hogy az E-cigis patronok tartalma nem tisztázott teljesen és olyan adalékok is vannak benne amik akár többszörösen károsabb is lehet a szervezetre mint a hagyományos cigaretta. Még túl fiatal cipõben jár ez az e-cigis dolog. Amúgy meg tökmindegy az egész, mert nagyon káros mindkettõ a szervezetre és súlyos károkat okoz a tüdõben, vérkeringésben és egyúttal a szívben, illetve a bõrt is öregíti sajna. Mindezek ellenére én is dohányzom sajnos!
A kérdező hozzászólása: Ez mind lehet igaz. De hál' istennek ennek az e-cigarettának a jóvoltából már kezdek kilábalni a függõségembõl. Véleményem szerint, mit laikus nem lehet károsabb a cigarettától.
Sokkal kevésbé káros, mert a nikotinon kívül csak ártalmatlan dolgok (növényi glicerin és propilénglikol) vannak benne. A nikotinnak érösszehúzó hatása, van, növeli a vérnyomást, de nyugtatólag hat, épp ugyanúgy, mint az analóg ciginek. A függõséget nem szünteti meg, de nem ártasz a környezetednek (!) és magadnak sem feltétlenül. Állítólag a nikotintól - mint gyógyszeralapanyagtól - remélik az Alzheimer kór elleni gyógyszer elõállítását is. Aki ellenzik, tiltják, erkölcsi alap nélkül teszik, mert ebben az esetben nincs környezeti ártalom (passzív dohányzás). Szard le õket, én is azt teszem. :-)
A nikotin érösszehúzó hatású (hõkamerás felvételen látszik, hogyan hûlik a kéz, láb, arc hõmérséklete dohányzás alatt) A szív persze a szûkebb keresztmetszeten több munkával, és magasabb vérnyomást árán préseli át a vért a szervezetbe. A rendszeresen felpumpált vérnyomástól belül fiatalabb korban sérülnek meg az erek, mint ilyesmi nélkül, és elindul az érelmeszesedés. (infarktus, stroke, érszûkület a hosszú távú hatása, az egyén genetikájától függõen) Ilyen alapon csökken idõvel (korábban mint nikotin nélkül) a férfiak potenciája is a nikotontól, hisz ott a jó mûködéshez éppen tartós értágulat szükséges. Hogy jó hírem is legyen: maga a nikotin nem okoz rákot.
A Nikotin egyike a legerõsebb mérgeknek, csaknem olyan gyorsan hat, mint a kéksav és 5 mg. belõle egy középnagyságu kutyát 3 perc alatt megölni képes. Read more: http://www.kislexikon.hu/nikotin.html#ixzz2YuUezjqY

A speed milyen hatással van a testre, szervezetre, mind "pozitív", mind negatív értelemben?

Legjobb válasz: "Pozitív" hatása a fáradhatatlanság, szellemi frissesség (ezért szokták használni vizsgaidõszakban). Negatív hatása a másnapi levertség, immunrendszer legyengülése, étvágytalanság, függõség.

"Pozitív" hatása a fáradhatatlanság, szellemi frissesség (ezért szokták használni vizsgaidõszakban). Negatív hatása a másnapi levertség, immunrendszer legyengülése, étvágytalanság, függõség.
elõzõ nagyjából mindent elmondott. klasszikus jó gyorstól udvarias leszel, kedves, nyugodt, pörögsz, jönni-menni akarsz, mindenben benne vagy. másnap jól be kell rúgni és azzal minden helyreáll. ahogy jösz le róla ébren álmodsz, fázol és összezsugorodik a fütyid. ha közben füvezel, akkor ügyelj, hogy elég bungi legyen. igazából más dolgokkal jó vegyíteni: altatókkal, alkohollal, gombával, bélyeggel. az összhatás lenyûgözõ. ugyanakkor rászokni nagyon rossz. inkább kerüld. hidd el nem olyan jó hely az elvonó.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. lány vagyok amúgy, és eszemben sincs rászokni, nagyon kipróbálni sem szeretném, se egyéb társát, elég nekem az alkohol is :D csak érdekelt, mert annyi ismerõsöm rászokott, és semmi rosszat nem látnak benne.
Most még nem látnak benne semmi rosszat, de én láttam már egy két kati junkyt, és nem volt szép látvány
Hát, én már próbáltam és durván felpörögtem tõle és vitatkoztam fûvel-fával...utána hiányzott a "pörgés", levert voltam. Szóval, nem a legjobb.

A Maté tea milyen hatással van a szervezetre? Mennyit lehet belöle naponta fogyasztani? Van-e kártékony hatása? Az alvást befolyásolja-e?

20 éves vagyok és fogyni szeretnék. Ugy hallottam ismeröst?l, hogy a Maté tea csökkenti az éhségérzetet. De nem vagyok benne biztos hogy tényleg használ-e. Van aki használta már? Van akinek segített?

Legjobb válasz: A maté teát kávé helyett is szokták inni, azt hiszem. Még nem próbáltam, de annyira erõs hatása biztos nincs, mint a koffeinnek.

A maté teát kávé helyett is szokták inni, azt hiszem. Még nem próbáltam, de annyira erõs hatása biztos nincs, mint a koffeinnek.

Milyen hatása van a Spirulina tablettáknak a szervezetre? Hogyan segítik a testépítést? Mik az eredmények?

A klisé szövegek helyett inkább igazi tapasztalatokat szeretnék látni, illetve valódi testépít?k javaslatait, véleményeit.

Legjobb válasz: Hát nem tudom... én biztos nem adnék ki 5eFt egy halom algáért. Nem vagyok én hal bakker! Ennyi pénzbõl vehetnél inkább egy rendes vitamin pakkot. De amúgy milyen hatást vársz tõle? Teljesítménynövelésbe, zsírégetésbe nem segít vitaminnak meg elég gyér

Hát nem tudom... én biztos nem adnék ki 5eFt egy halom algáért. Nem vagyok én hal bakker! Ennyi pénzbõl vehetnél inkább egy rendes vitamin pakkot. De amúgy milyen hatást vársz tõle? Teljesítménynövelésbe, zsírégetésbe nem segít vitaminnak meg elég gyér
szerinted milyen hatása van egy sima alga kivonatnak? Gondolom a halak is ettõl szálkásak...
halak szálkásak priceless
A spirulina alga kiváló társa a sportolóknak. A spirulina alga segít fokozni a vitalitást, így hozzájárulhat · a jobb teljesítmény eléréséhez · a hosszabb kitartáshoz · az állóképesség növekedéséhez · a gyorsabb regenerálódáshoz Tapasztalatból mondom, én szedem a Marcus Rohrer Spirulina alga tablettát már elég régóta. Azóta sokkal könnyebben megy a sport, és nem mellesleg fogytam is, és izmosabb is lettem, ugyanannyi edzés mellett.

Milyen hatással lehet a szervezetre, ha valaki megeszi a gyufának a fejét? Mert azt olvastam, hogy ólom dioxid van benne, ami mérgező. De pontosabban hogyan hat egy gyermek szervezetére?

Legjobb válasz: A modern biztonsági gyufa vagy svédgyufa fejét alkotó elegyet az oxidálószer (kálium-dikromát, ólom-dioxid, mangán-dioxid), antimon-szulfid, színezék, üvegpor és kötõanyag képezi. Nem éppen egészséges a káliumdikromát még mérgezõbb.Orvosnak kell szólni EDTA-t kell szedni

A modern biztonsági gyufa vagy svédgyufa fejét alkotó elegyet az oxidálószer (kálium-dikromát, ólom-dioxid, mangán-dioxid), antimon-szulfid, színezék, üvegpor és kötõanyag képezi. Nem éppen egészséges a káliumdikromát még mérgezõbb.Orvosnak kell szólni EDTA-t kell szedni

Milyen hatással van a higany az emberi szervezetre? Nyelés esetén tényleg rögtön megfosat?

Legjobb válasz: http://www.angelfire.com/al4/amalgam/tunetek.html Tessék,egy link a higanymérgezés tüneteirõl.Ha csak megfosatna,még nem is lenne baj.Éveken keresztül mérgezi,leépíti a szervezetet .Még a gõze is mérgezõ!

http://www.angelfire.com/al4/amalgam/tunetek.html Tessék, egy link a higanymérgezés tüneteirõl.Ha csak megfosatna, még nem is lenne baj.Éveken keresztül mérgezi, leépíti a szervezetet .Még a gõze is mérgezõ!
A higany az átlukasztja a beleket. Nem hogy megfosat, hanem meg is öl.
Székrekedés ellen nem ez a megoldás..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!