Találatok a következő kifejezésre: Milyen hatással a rivotril (5 db)

Milyen gyorsan hat a Rivotril? Bevétel után hány órával a legerősebb a hatása?

És a kifejtett hatás felezési idejér?l tudtok valamit?

Legjobb válasz: Tehát ha jól értelmezem: - 1-4 óra múlva a legerõsebb a hatása - 30-40 óra alatt felezõdik a hatása. Köszönöm a választ!! :)

A kérdező hozzászólása: Tehát ha jól értelmezem: - 1-4 óra múlva a legerõsebb a hatása - 30-40 óra alatt felezõdik a hatása. Köszönöm a választ!! :)
NEM. Felezési ideje: 18-50 óra
óó jó hogy nem már 1 hétig tart egy tabletta hatása... -.-"
hamar felszivodik oldodik, 2 mg beszélve maximum 3-6 ora hatoideje....
1 szem 1 hétig tart! :D

A xanax és a rivotrilnak milyen hatásai vannak együtt?

Súlyos depresszióra írta fel mindkettőt a phszicháterem hosszabb távra. Milyen hatásai lesznek? Illetve lehet tőle valami bajom?

Legjobb válasz: Hááát, az alvással nem lesznek gondjaid, az tuti.

Hááát, az alvással nem lesznek gondjaid, az tuti.

Hogyan hat 50 szem 0.5 mg-os Rivotrilra 2dl égetett szesz? Milyen hatást vált ki a szervezetben?

Legjobb válasz: Fennall az a veszely hogy kimossak a gyomrodat es az nem valami kellemes.Inkabb menj el az erdobe es kosd fel magad.Ha mar ilyen hulye vagy.De a legjobb tanacsom az lenne hogy aludj ra egyet es holnap menj el valamelyik korhazba ahol a legsulyosabb rakos betegeket apoljak ,ok kuzdenek az eletukert es nem akarnak meghalni...

Fennall az a veszely hogy kimossak a gyomrodat es az nem valami kellemes.Inkabb menj el az erdobe es kosd fel magad.Ha mar ilyen hulye vagy.De a legjobb tanacsom az lenne hogy aludj ra egyet es holnap menj el valamelyik korhazba ahol a legsulyosabb rakos betegeket apoljak , ok kuzdenek az eletukert es nem akarnak meghalni...
Meg akarsz halni vagy csak kiváncsi vagy? Orvos írta fel vagy kaptad? Ha megtalál valaki idõben kórházban fogsz magadhoz térni és a zártosztály vendégszeretetét élvezheted. Én 3-4 szemtõl már jól voltam a mélypontomban, és 2 nap múlva is érzem a hatását. Nekem depresszióra írták fel és csak nagyon szükséges esetben használva adták.
Ha kipróbáltad és meg tudod írni, várom a válaszod. Mindenkinél máshogy, de inkább lefekszem. A leveled úgysem jön meg a kísérlet után.
Ùristen, mi vezet erre, hogy ilyesmin gondolkodsz?
Hogy vagy? Mi van veled?
Biztosan kipurcansz, de ha nem, akkor hülye maradsz, mert az agyad eldurrantja.Ezzel ne kisérletezz!!!
Ember! Csak puha drogokat fogyassz, magában. Jó Magyar Bor ! Jó magyar Pálinka !!!!!!

Milyen hatással van a rivotril?

Legjobb válasz: Oké, most hogy mindenfélével riogattak, nézzük a másik oldalt. Vannak olyan helyzetek, amikor a gyógyszer nem-szedése a mellékhatásoknál rosszabb. A beteg önmagára vagy a környezetére is veszélyes lehet például. Vagy csak az izgatottsága már nem kezelhetõ más módon, magától képtelen megnyugodni. (Egy idõs beteget ápolok, akinek vannak ilyen "rohamai".) Szóval komoly ok nélkül ne szedd v. szedesd senkivel, csak orvosi javaslatra és csak az általa ajánlott dózisban.

Oké, most hogy mindenfélével riogattak, nézzük a másik oldalt. Vannak olyan helyzetek, amikor a gyógyszer nem-szedése a mellékhatásoknál rosszabb. A beteg önmagára vagy a környezetére is veszélyes lehet például. Vagy csak az izgatottsága már nem kezelhetõ más módon, magától képtelen megnyugodni. (Egy idõs beteget ápolok, akinek vannak ilyen "rohamai".) Szóval komoly ok nélkül ne szedd v. szedesd senkivel, csak orvosi javaslatra és csak az általa ajánlott dózisban.
Az elõzõ válaszolónak igaza van, simán rá lehet szokni.Az egyik ismerõsöm is ezt szedi, most már minden ürüggyel bedob egyet, h szüksége van rá.Ha teheted, ne szedd.
Egy barátom ezt szedte mikor szoktatták le a heroinról. Utána fokozatosan kellett egyre kevesebbet szednie, szóval tényleg rászoksz simán.
Egyetértek az elõttem szólókkal, ha nem elkerülhetetlen, ne szedd! Aki nem élte még át, hogy milyen "pozitív" és negatív hatásai lehetnek, az nem gondolja, milyen nagy baj is lehet belõle. Súlyos függõséget okozhat, mint sok egyéb központi idegrendszerre ható gyógyszer. Én, sajnos, tapasztalatból mondom. Nem szeretném újra megtapasztalni...
Ez most nem fog tetszeni. [feltéve ha a nyugtatóra gondoltál, szerintem igen]. Tompítja az agyat, az agymûködést, lelassulsz tõle. Gyakorlatilag zombi leszel. Ha rászoksz, az borzasztó tud lenni. Én nem szedem hála égnek, de lehet, hogy kell majd... Mindenesetre minden erõmmel ellene vagyok. Egy tanács: ha fel akarják neked írni, NE hagyd! Ez drog, és szörnyû dolgokat mûvel az agyadban. Ha pedig magadtól akarod szedni, felejtsd el gyorsan... [bár úgyis csak orvos tanácsára kaphatod]
a rivotril nagyon jó gyógyszer, csak tudni kel szedni, mértékel. nem kábittó szer, mint ahogy más fogalmaz. nagyon sokan szedik, és sok embernek segit szerinttem ne ilyesszük el a másikat, mindenki hallgason az orvosára, elvégre mi nem orvosok vagyunk:) ))
Sziasztok! Elég sokféle dolgot irtatok itt a rivorol! Nekem két gyermekem van az orvosom rivot irt fel mivel bordenlyne szindromám van ami elég szines bonyolult fájdalmas gyötrelmes! sok gyogyszerrel kisérleteztek de a rivo a legjobb mert az bezsibbaszt és hiába bántanak lepereg rolam! Na meg az egyetlen ami mellett le tudom látni a dolgaimat a családom! Hiába irtak fel rengeteg gyogyszert csak ezt szedem de nam rendszeresen csak alkalmanként! volt idö amikor minden nap szedtem hát az viszont nem egy leányálom a páromnak mert igen kemény veszekedéseket produkáltam és hát rendesen volt dürohamom is! de ez az a gyogyszer ami mellett türtöztetni is tudom magam és tekintettel vagyok a gyermekeimre! ami még egy kicsit negativ ahogy beveszem a bogyot és kezd hatni rögtön a cigi utánn nyulok és másfél két dobozzal szivok el egy nap képes vagyok éjjel is kimenni rágyujtani! viszont amikor lecsillapit az az egy egy nap amikor beveszem nyugodságot ad! bocsánat hogy igy irom de szerintem a rivo a leszarom tabletta nem érdekel semmi olyankor! aki szedi kérem figyelje magát kiváncsi vagyok másnak is vannak e ilyen tünetei amiket irtam és kérem jelezze nekem!!!!!! hálás köszönet cicciricci
Rivotril: nyugtató
Alkohollal az igazi.
É nemrég vettem be egy Rivotrilt, és teljesen jól érzem magam tõle. Szó szerint nem érzek semmi, se fájdalmat, se rosszkedvet, semmit sem érzek. Azt érzem hogy boldog vagyok és semmi nem tudja elrontani az örömömet. És ez sajnálatra méltó. Tegnap vettem be az elsõt és szinte minden bajomból elfeledkeztem. Letompított, érzéketlen lettem.. jelenleg én vagyok a világ legboldogabb embere. De ez nem segít. Hosszú távon függõséget okoz, és súlyos drogproblémákhoz vezethet. Nekem most úgy érzem szükségem van rá, de tudom, hogy egyáltalán nem fog segíteni a késõbbiekben. Ideiglenes megoldásnak jó, de ne szokj rá és tudd, hogy ez egy veszélyes drog.
Nem vagyok depressziós, szeretek élni. Viszont az életem napi szinten feszültséget, idegbajt, negatív dolgokat(betegség) tartalmaz. Olyanokat amik ellen nem lehet tenni. Tudom...csak akarni kell és minden jó lesz, de ezt csak az mondja akinek arany élet jutott, és a helyemben Õ sem tudna mit tenni. Szóval aki hasonló dolog miatt szedi a rivotrilt vagy mást hogy érzi mikor, mire hogyan hat?
"Pánikbetegséget szerintem önkontrollal, agykontrollal, meditációval lehet gyógyítani" Te aztán nagyon jó orvos vagy!Benne van a nevében hogy pánik betegség..az 1 betegség.Egy kis önkontroll és máris az embert belülrõl fogja felemészteni az a betegség és amikor egyszer kitör belõle akkor még rosszabb lesz. De gondolom akkor a pillangó is tud repülni szárny nélkül csak meditálnia kell!!Vagy aludni is lehet nyitott szemmel és kipihenten ébredni...Ha valaki pánikbeteg ott már más bajok is vannak(pl depresszió)és nem olyan egyszerû az mint te hinnéd
Én leszarom azokat a drogosokat akik csak úgy elkezdik szedni a rivotrilt semmi egyéb ok nélkül.Felõlem akármilyen bajuk lehet.De ez egy gyógyszer és ha az orvos felírja akkor biztos nem azért mert be van tépve, hanem mert ez egy GYÓGYSZER! Súlyos depresszióra írják fel.Ha valakinek felírják az szedje.Az orvos csak jobban tudja mint a sok kibas.zott drogos!!!
Csak saját tapasztalatról tudok beszámolni. Minimális mennyiséget szedtem (természetesen orvosi felügyelettel) hónapokon át szorongás ellen. Sokat tompultam, zsibbasztott, de a hosszú idõ miatt nagyon lassan, alattomosan, alig észrevehetõen. Végül nem volt kedvem semmihez, a szorongásom a többszörösére erõsödött, nem érdekelt még a kedvenc elfoglaltságom sem, reggel alig akartam felébredni, az életnek értelmét sem láttam. Emiatt halasztanom is kellett az egyetemen fél évet. Ami számomra döbbenetes volt, hogy az abbahagyása utáni héten egyik napról a másikra az ellenkezõjére fordult az állapotom, a csúcson volt a jókedvem és a teljesítõképességem szinte minden tekintetben. Sosem éreztem magam olyan jól mint akkor. Azóta az ilyen szerek felé sem nézek.
Sziasztok! Csatlakoznék a klubbhoz. Nekem most napi 4x2 -t írt fel a doki, a 0.5 mg-ból. Egy hétig kell szednem, aztán megyek vissza. Alkoholista vagyok, 30 és 40 közt, még helyre lehet hozni a dolgokat. Én hiszek az orvosnak, mégis csak õ a pszihiáter. Egy valami viszont bizonyos: ez, és semelyik más gyógyszer nem megoldás a problémára. Ez tüneti kezelés, a problémát az ember csak saját maga tudja megoldani. Ez csak egy eszköz, hogy az ember ne szorongva, izzadva forgolódjon az ágyban éjszaka. Átmeneti segítség. Hogy egy életen át szedjem, azt elképzelni nem tudnám, de hogy egy hónapnál tovább nem fogom, az is tuti.
Kedves Mindenki! A rivotril.al kapcsolatban szeretnék írni. Én fõsikolára jártam(sajnos csak jártam) és egyszerre különbözõ szorongásos tünetek jelentkeztek, amiket én valódi betegségnek érzékeltem, de úgy gondoltam, majd ha elmúlik a vizsgaidõszak akkor elmegyek és kivizsgáltatom magam. Persze ezek a vélt panaszok egyike sem volt valódi. tipikus hipohonder voltam, pankireakciókkal fûszerezve. de errõl akkoriben mint sem sejtettem, nem tudtam semmit, és nem is hittem az ilyen panaszok valódiságában. hogy pszichésen az ember tényleg betegnek érzheti magát, csak pszichésen tényleg lehet halálos beteg valaki, csak a pszichés dolgok miatt (szorongás?) nem tud aludni valaki hetekig...és ennek önmagában megvan a következménye, egyszerûen megborul az ember elméje...és noha most már jól tudom, hogy nem a nyugtató volta legjobb megoldás, sõt egyáltalán nem jelentett megoldás a problémáimra legfeljebb míg hat a szer.....de azt biztosan állíthatom, hogyha akkor becsületesen beszedem a háziorvosom(!) által felírt mennyiségben a rivót, ma még mindig a fõiskolán lennék, nem kellett volna otthagynom (ezzel is csak a magam becsületét védtem, különben kirúgtak volna). Nekem 0, 5 felet írt fel minden nap, kétszer, reggel és este... nem szedtem be, mert elõször utána olvastam és annyi borzalmasságot írtak errõl a gógyszerrõl, hogy inkább nem vettem be....ma már mint aki szedte, mindig a 0, 5 felest is félbetörve vettem be reggel...maximum 0, 5 egy nap... kipróbáltam rá is ittam, ennyi mennyiségre tényleg egyfajta knnyedség érzést okozott..tényleg amikor pia nélkül reggel bevettem a 0, 5mg os felét rendszeresen kicsit kábában ébredten, de SEMMI egyéb tünetem nem volt. talán eleinte rémálmaim voltak, hogy meghalok és mindeáron meg kell mozdítanom valalmim, vagy megszólalnom hogy ne haljak meg és olykor nagy üvöltésbe vagy leizzadva ébredtem..de ezenkívül semmi. Piával se. Ennyi mennyiség...0, 5mg nak a fele vagy max egy nap egy 0, 5mg tabletta...Lehet hogy aki 2, mg-ot vesz be mint ahogy itt olvastam, és nem is egyett hanem 3-at az K.O.--- De én nem , ennyitõl, piával se....Sõt ellenkezõleg tényleg, hogyha valakinek van valami napi teendõje amit meg KELL csinálnia ennyi mennyiséget beszedve, el tudja végezni, magadja az alap nyugodságot az embernek... Senkit nem akarok ennek a nyugtatónak vagy bárminek a szedésére buzdítani, csak annyit akarok mondani, hogyha valakinek valamit meg kell csinálnia naponta, az élete stb miatt az ne idegengedjen a szertõl, de tudja hogy a valódi megoldás tényeg nem az hogyha ezt a szart szedi naponta, esetleg egyre több mennyiségben. Nekem se függöségéet, se "eszméletlen" állapotokat nem okozott.
de nem éri meg egy lány miatt... tudom h szar lehet most nagyon nagyon..de akk sem. :S... :/ :(
én ugyvagyok vele hogy elhagyott a barátnöm kit nagyon szeretek még mindig én igy rászoktam 5-6 szemet veszek be nponta hogy elviselhetö legyen a hiánya
1:Akár milyen eszement a doki Senkinek NEM ír fel nyugtatót ok nélkül ha ír azt biztos okkal teszi ! 2:Furi , hogy rivo val szoktatták le ugyanis a heroinosokat metadon - nal szoktatják le írd be a google ba , hogy metadon s megtalálod ... 3:Nem hallottam még eddig , hogy a drogosok miadt rossz híre lenne a nyugtatóknak 4:Egy valami azonba biztos MINDENKIBÕL más más hatást hoz , ha xy személy már egy jó ideje szedi még szép , hogy hozzá szokik u.i : Legyetek Jók . Vigyázzatok Magatokra
hmmmmm, hat nem tudom, szerintem nem fognak Neked irni Rivotrilt... kemeny gyogyszer, es eleg nagy ugras a frontin utan! Ne akarj olyan beteg lenni, hogy szukseged legyen ra! Annyiranagyon nem jo. Persze nemi alkohol + rivo neha napjan jo mulatsag :D de konnyen raszoksz, vigyazz - mar ha hozzajutsz. De amugy inkabb (jotanacs) szivj el egy cigit(nemi thc sokkal egeszsegesebb, es masnap nem "kuzdesz az eletedert" :)
akkor meg fogom :P köszi a választ ;)
sztem sörrel király:D
Óvakodjatok a Rivotriltól! Én 14 éve szedem és tegnap tudzam meg, hogy ez gyakorlatilag drog. Még nem tudom, hogy fogok leszokni róla, de mindenképpen meg kell tennem. Nálam minden negatív hatás elõjött, pedig még el sem kezdtem a leszokást. Bambulás, ingerlékenység.dühroham, emlékezetkiesés, álmosság, bizonytalan járás, szédülés, ájulás.És milesz, ha az elvonási tüneteim is majd jelentkezni gognak? Bele se merek gondolni! Ki tud ajánlani egy jó addiktológust? Nagyon megköszönném! Ibolya
Az adagokat fokozatosan csökkentve, hetes periódusokban célszerû abbahagyni. Elõbb fél szem, aztán negyed, aztán a negyed fele. Ha betartod a fokozatosságot, egyedül is le tudod tenni.
Miért kérik el a személyit? Nekem szakítás után adott egy kolleganõm rivot, akkor azt sem tudtam mi az, de halál nyugodt voltam tõle. elõtte próbáltam a xanaxot egyszer, amitõl rosszul lettem, ezért, mivel totál padlón voltam- elmentem dokihoz és rivot kértem és szó nélkül felírta a 0, 5-öst, reggel + este fél :S mivel utánaolvastam és nem tetszik, amit láttam, összevissza szedem a paroxattal, nem tudom mit tegyek, nem tudok reggelente felkelni tõle, viszont másképp az alvás sem megy :S mostanában inkább paroxat + pia, legalább fel tudok kelni reggel. 4 hónapja tart ez az egész és vhogy semmi javulást nem tapasztaltam, pedig aktívan elkezdtem sportolni is. és mindjárt vizsgaidõszak :S a tanulást meg a teljesítõképességet szerintetek befolyásolja????
Tudtátok, hogy már szigorúan elkérik a Rivó receptek kiváltásakor a személyi igazolványt? Ez is a komolyságát jellemzi.
74-es. Mi a probléma? Segíthetek valamit? Fiú vagy vagy lány? Tali?
tudna nekem valaki ajánlani, akár privát üzenetben, olyan nyugtatót, amitõl tuti nem ébredek fel többet? lelki fröccsre nincs szükségem, köszönöm, csak biztos tippre (gyógyszernév és adag)
Én 8 tablettát vettem be majd erre ittam majdnem kihánytam, de atomjóóó érzés volt ! Kajak nem bírtam mennyi, de igenjóóóó *.* 17L
2 mg-os valóban energiaitallal a legjobb. Nincs is kellemesebb érzés, mint mikor nyáron a családommal kifekszek a strandon a medence széléhez, aztán belökök 4-5 szem Rivót. Tavaly még a személyzet is belémkötött, úgy kellett lefogni, miután lefejeltem az úszómestert, de akkor is nekem volt igazam.
A Rivotrilról - mint látom - nagyon megoszlanak a vélemények. Nekem nagyon jó volt, talán az összes szorongásoldó közül a leghatásosabb. Másik orvoshoz kerültem, aki a Frontint adja. Nem mondom, hogy egyáltalán nem használ, de meg sem közelíti a Rivotrilt. Mivel az állapotom kb. 15 éve változatlan (szorongásoldóra szorulok), felvetõdött az orvosban a Rivotril alkalmazása, de egybõl hozzátette, hogy ahhoz hozzá fogok szokni, inkább nem írja fel. Korábban hosszú évekig szedtem, majd amikor gyógyszert váltottak, nem voltak elvonási tüneteim. Szívesen venném, ha újból szedhetném, sokkal jobban éreztem magamat tõle.
Én már 2001 óta szedem a 2mg-s rivót szorongásoldásra. Kis mennyiségben kiválló gyógyszer, nagy mennyiségben már erõsen viselkedésbefolyásoló hatása van.Sok mást is próbáltam, de CSAK a clonazepam(rivo) vált be. Egyszer kipróbáltam hogy 2hétig nem szedtem és ISZONYATOS elvonási tûneteim voltak. Vissza is áltam rá, mert fõleg szociális-fóbiára és szorongásra ez a legjobb gyógyszer!
Mirõl beszélsz? 0.25 rivó nincs is csak 0.5-ös és 2mg-os, , ne beszélj már össze-vissza ha nem értessz hozzá.
Utolsó, gondolom ott azért alkohol is játszott.
nyugodt természetû ismerõsöm tegnap bevett 6db 0, 25 mg-os rivotrilt baráti társaságban. körübelül rá 15-20 percre olyan ideges lett, hogy megverte a barátnõjét és mindenkivel leállt kiabálni, akit meglátott. ma egész nap csak alszik...
Az a gond, hogy a gyógyszergyárak már kiszorították a pszichiátriát és az ún. "orvosok" minden szarra erõs egészségkárosító gyógyszereket írnak fel, ami nem meggyógyítja az embert, hanem még betegebbé teszi. A rivotril speciel agyatlan engedelmes zombikat gyárt, ezért is orvosilag támogatott drog. ( ha lenne valami pozitív hatása az egyén szempontjából, akkor már rég betiltották volna).
Igen, ha biztosan meg tudod indokolni a problémáidat
:( az orvosnak ha mondom h irjon fel frontin ir fel.. ha pl rivotrilt mondanék neki akk is irna szerintetek?
Igen receptköteles.
milyen hatással van? próbáld ki és megtudod :)
A Rivotril bizony kábítószer. A börtönökben is nagy divatja van a zsiványok között. Én be nem szedném, semmi pénzért. Pánikbetegséget szerintem önkontrollal, agykontrollal, meditációval lehet gyógyítani. De hogy nem rivotrilt kell beszedni rá, az tuti. Én amúgy is nagyon gyógyszerellenes vagyok, max fájdalomcsillapító. Ki tudja micsoda mérgeket szedetnek az emberrel, amirõl aztán majd le sem tud mondani, mert már függõvé válik.
Utolsó vagyok - sikerült leállnom róla de elég kemény elvonási tüneteim voltak szóval nem ajánlom senkinek.
Én hátfájásra szedem (orvosi felügyelettel) görcsoldó hatása miatt és meg vagyok vele elégedve.
ku*rva jó szédülök mint a sz*ar 1 kis sör meg energia itallal odab*asz JÓFÉÉLE_D _DDDDDD
Vágyom rá, én kipróbálnám......, de örülök, hogy az altatót felírják - ezt a nappali les.arom tablettát nem érdemlem meg.
Én a rivotrilról nem tudok valami jót írni...három napig kellett szednem .és abban a következõ egy hétben télleg jól éreztem magam amig hatot a szer.de amint abbahagytam egyre rosszabb lett .én úgy gondolom hogy a problémákat nem ilyen gyógyszerekkel lehet megoldani...mert így nem fogja elfelejteni az ember.vannak más megoldások is pl a neuroptim tabletta ami egyáltalán nem nyugató gyógyszer, hanem igazából vitaminokból van összerakva.ha lehet nyugtatókat ne szedjetek mert télleg nem lesz jobb csak abban a pillanatban.az igazi gyógyuláshoz szerintem idõre és barátokra van szükség.
Nyugtató. nekem sokáig kellett szednem, mert orvos írta fel, de nagyon rossz volt. állandóan álmos, fárat voltam tõle. nemtudtam reggelente felkelni és még sorolhatnám. egyébként egyetértek az elõttem szólóval, ez egy drog vagyis gyógyszernek nem igaznán mondható. és magadtól csak úgy tényleg ne kezd el szedni csak ha orvos írja fel és nagyon nagy szügséged van rá.
Én egy évvel ezelõtt kaptam Rivotril, nagyon komoly lelki problémáim kezelésére. Hamarosan segített, de csak annyiban, hogy nem dühödök be olyan gyorsan, de a lalkem fáj, mert gyógyszerrel nem tudok a problémámon változtatni. Ezért hirtelen abba is hagytam, de szinte beledöglöttem az elvonási tünetekbe. Újra szedem, de mivel érzem, hogy felejtek, lelassultam, gyakran vagyok dekoncentrált, hát inkább fokozatosan leszokom róla. Megpróbálok felülkerekedni a problémáimon, mert nincs rá megoldás. Ja! és a vérnyomásom nagyon ingadozik azóta és gyakoriak a görcsök a vádlimban. Egyre nagyon jó! Este beveszem és mint a lõtt medve úgy alszom reggelig. Adelinka
Van egy betegségem és annak következményeként lettem gyógyszerfüggõ és váltanom kellett egy másikra. Iszonyatosak voltak azok az idõk. Nem tudtam rendesen aludni, és akkora kaptam Rivotril-t. Mert nem csak az alvás mennyisége a fontos hanem a minõsége is. És emiatt szépen nyugodtan tudtam aludni. Csak esténként szedtem ezért a reggelem nem volt tompa, inkább kialudt és derült. Utána szépen lassan elmúltak a dolgok és nem szedtem. Még mindig van az üvegcsében. 2 havonként ha olyanom van beveszek egyet - de ez olyan búfelejtõ akar lenni , illetve reménykedve, hogy a holnapom szebb lesz, de nem...de azért beveszem. :D sose voltam rivotril függõ és nem is leszek. erõsebb vagyok annál. átmeneti megoldásnak tökéletes.
SZIASZTOK!EN MÁR¨3ÉVE SZEDEM A RIVOTRILT MINDEN REGGEL1 NEGYEDET PÁNIK BETEGSÉGRE.AZELOT NAIPI 3SZOR.AZT TUDOM AJÁLANI BROBÁJÁTOK ABBAHAGYNI MERT TÉLEG RÁLEHET SZOKNI MERT MINDJÁRT HAT ÉS MEGNYUKTJA AZ EMBERT DE EZ CSAK ILUZIO.10NAPJA SZEDEM A NEUROPTIM ÉTRENDKIEGÉSZTOT ÉS HALOLAJ KAPSZULÁT AMI VITAMINT ÉS ÁSVÁNYOKAT TARTALMAZ PROBÁJÁTOK TIIS LERECSERÉLNI ERRE A GYOGYSZEREKET.ÉRDEMES ERRE GYOGYSZERETEKET
Én találkoztam 2 emberrel is akik miután bevették, elbambultak, az egyikre még a szorongás is rájött.
Én rivotril függõket ismerek még akik az orvos által elõírt adagról akartak leállni, hát elég durvák voltak... Menekülésnek jó csak a rivó, mint ahogy itt a rivó-hívõk is leírták, nem oldotta meg a bajukat, csak a rossz érzéseket lefojtotta egy kis idõre, amíg hat a szer.
Osztálytársamnak pont tegnap ajánlották. Bevette. Szörnyû dolgokat csinált. Szörnyen nézett ki. Szóltunk a tanárnak, hívta amentõket. Ott helyben kimosták a gyomrát. Már jobban van, de kórházban fekszik. Nem tud belenyugodni se abba, hogy mit tett és abba se, hogy a szüleinek mekkora nagy csalódást okozott. Szerencsére ma elvitték a rendõrök azt aki adta neki...de így is még terjeng a suliban ez Rivó.
:O csak egyet vett be, és attól lett ilyen állapotban?:O:O nem ivott semmi alkoholt?? energiaitalt??
Ezek a gyógyszerek mind receptre vannak, igaz?
:( szegénykém... sajnállak !! Tényleg!! :((
drog
Szia én rendszeresen szedek nyugtatót így gondoltam leírom a véleményem.. szeretnék leszokni csak sajnos nem megy.. igazából mivel teljesen rá vagyok kattanva már mind 1 hogy mi az csak bogyó legyen... egyáltalán nem ajánlom, nagyon könnyû rászokni és nagyon nehéz leszokni róla barátaim is próbálnak segíteni eddig sikertelenül, iskolába (ha egyáltalán még bemegyek) csak fekszek utolsó padban és zenét hallgatok minden tárgyból legalább van 7-8 egyesem mert semmire nem reagálok... ráadásul végzõs vagyok és érettségim is totál elbarmolom ezzel... sõt a rosszabbik fele az hogyha nem jutok hozzá akkor elvan borulva az agyam és minden rossz ami létezik képes vagyok olyanokat is megbántani akiket amúgy egyáltalán nem és néha ordítok belül hogy ezt nem akarom kimondani/leírni és mégis megteszem. Emellett semmi sem érdekel de olyan szinten nem hogy volt olyan hogy 5 napig szó szerint semmit nem ettem. Csupán mert nemvolt hozzá kedvem és kezd felállni az az állapot hogy akkor vagyok normális ha bennem van egy átlagon felüli adag nyugtató... lenne még mit mesélnem közte a 180fokos hangulat váltakozásokkal(akár 10 másodperc alatt) és a hirtelen ok nélküli 5-10 perces rosszul létekkel ez csak legyen egy elrettentõ példa... bár tudom mások hibájából nem lehet tanulni meg úgy vagy vele hogy te tuti nem jutsz el erre a szintre mert te erõsebb vagy és képes vagy letenni de azért próbálj meg ebbõl tanulni és nekem is nagyon nagyon jó (azaz szörnyû) okom volt elkezdeni de ha újra ott állnék az elsõ szem elõtt inkább kidobnám a fenébe az elsõ ablakon az egészet... Ha mégis szükséged van nyugtatóra inkább javaslok természetes növényekbõl készült nyugtatókat pl "HOVA" vagy "Valeriana" esetleg természetgyógyászi boltokban vannak ilyen tabik (de nagyon büdösek :D ) (amúgy rivotril-t pánikbetegségekre is használják és Depressziós állapotban nagyon megvan kötve a használata. Internetes info oldalakon a "nem ajánlott" kategóriában van depressziósok, alkoholisták, drogfüggõk és terhes/szoptató nõk számára.)
:) helyes :D pont én akarom így is xÐ és nekem is jó a baráti társaságom.. szóval.. meg lehet bennük bízni tényleg ! Amikor , , csak" be voltam rúgva nem egyszer akkor is segítettek...
jah és nem vagyok beteg.... csak próbaként vettem be, hogy tudjam milyen... megtudtam.. ennyi elég volt belõle!
hát iszonyat tompaság... a járásom akkor mintha beszívtam volna a látásom olyan mintha berúgtam volna.... kicsit ingerültebb vagyok a járásom mint egy medvéé :D a szervezetem kívánja, de tudom hogy nem szabad! ezért mondom azt hogy embere válogatja... vki még ezek után is bevenne... nem szabad:S és ha nagyon ki akarod próbálni ( amit nem nagyon ajánlok) akkor tényleg, DE TÉNYLEG igaz baráti társaságban, akikben megbízol, vigyáznak rád, és ha gáz van akkor hazavisznek. Én így próbáltam ki egy volt narkóssal meg még két emberrel.. állítólag rendõrök is állítottak meg minket csak én nem szálltam ki a kocsiból...:S :D:D nah mind1 nem merülök bele.. "jó" élmény volt, de többet nem akarom... tanulni nem is tudom hogy fogok :S
:) na. és Milyen érzés volt?.. illetve most..?
tegnap vettem be elõször rivotrilt(2mg) 3db-ot és kb kiesett minden. Lefeküdtem hajnali 2 kor és most kelltem fel egy órája :S:S szóval én azt mondom nem nagyon éri még mert kimaradtam egy-két élménybõl, és a legkomolyabb hogy még most se vok képbe :D:D :S:S
hát.nem biztos az! ki tudja?lehet hogy egyáltalán nem bírja a szervezete azt ! miért ne kerülhetne?
Egy szemtõl biztosan nem került volna kórházba.
hát.. hány éves volt?
Állítólag 1-et vett be. De valójában kitudja...
Rám egy féldoboz olyan hatással volt, hogy 4 napig aludtam, majd állítólag saját lábon elmentem a kórházba, ahol az urológiára raktak. Kiszáradtam és valami bajom lett. Meg mikor csak keveset szedtem, tök agresszív lettem, anyunak is neki estem.

5hetes, kismama vagyok, sajnos pánik beteg, a gyógyszert megpróbálom elhagyni, de igen nehéz, eddig napi 1x0.25mg rivotrilt szedtem, milyen hatással lehet ez a babyre?

Legjobb válasz: Szia. Kérd az orvosod segítségét. Én is pánikbeteg vagyok/voltam, én Frontint szedtem, napi 2X0,5 mg-ot, kb. a terhességem 4.-5. hetéig. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, olyan hihetetlen akaraterõm lett, egybõl el tudtam hagyni, pedig már szerintem függõ voltam. És nem hiányzott egy percig sem. Eleinte, egy két napig volt egy kis kézremegés, fejfájás, de a pániktünetek teljesen elmaradtak! Azóta sem tértek vissza, pedig már fél éve, hogy elhagytam a gyógyszert. Teljesen tünetmentes vagyok. És a vizsgálatok szerint a kisbabám teljesen egészséges! Üdv 29 hetes kismama

Szia. Kérd az orvosod segítségét. Én is pánikbeteg vagyok/voltam, én Frontint szedtem, napi 2X0, 5 mg-ot, kb. a terhességem 4.-5. hetéig. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, olyan hihetetlen akaraterõm lett, egybõl el tudtam hagyni, pedig már szerintem függõ voltam. És nem hiányzott egy percig sem. Eleinte, egy két napig volt egy kis kézremegés, fejfájás, de a pániktünetek teljesen elmaradtak! Azóta sem tértek vissza, pedig már fél éve, hogy elhagytam a gyógyszert. Teljesen tünetmentes vagyok. És a vizsgálatok szerint a kisbabám teljesen egészséges! Üdv 29 hetes kismama
nem csak megpróbálni kell, hanem teljesen el is kell hagyni, de mindenképp orvos kell hozzá, mert lehet, hogy fokozatosan kell..bár elég kis adagot szedsz, nem hinném hogy gondot jelentene..ráadásul a legtöbb ilyen gyógyszer nagyrészt placebo hatású-tehát hatóanyagszegény és szimplán úgy hat, hogy elhiszed a hatást..ha semmiképp sem megy megpróbálhatod az arany kolloidot-erõs hatása van az idegek mûködésére, nyugtat is, mégis természetes dolog..herbáriák árulják... A pánikbetegségnek pedig kiváltó okai vannak - a pszichológusokkal , pszichiáterekkelaz a gond, hogy nem gyógyítani akarnak, hanem mindenkit egybõl televágnak frontinnal, rivotrilla, amikor pedig hozzászokik a szervezeted akkor jöhet a durva xanax is , mert ez mndig ilyen fokozat...mivel a pszichés betegségeket nem lehet kategorizálni, szinte mindenki ugyanazt a gyógyszert kapja..az anyósom is rivotrilt szed csak õ túl van 7-8 öngyilkossági kísérleten..az egyik haverom pedig most indult a paralimpián és bestresszelt, egybõl pánikbeteg-frontint kapott...nem engedtük szedni, most hogy megoldódik a stresszhelyzete jól van és tiszta!! Azt kellene a pánikbetegekkel is csinálni, hogy alapos környezettanulmány után terápiávalrávezetni, hogy feleslegesek a pánikrohamok...csak épp erre nincs ideje, sem kedve a pszichodokinak..ráadásul temérdek jutaléktól esnének el, amit a rivotril stb..gyártójától kapnak... Legroszabb esetre is természetgyógyász segíthet.. Engem egy neurológus kezelt , mert nem volt peteérésem, fájt a fejem évekig..és MR egyéb vizsgálatok jöttek, végül megmondta, hogy az agyamban minden a helyén van, nincs vérrög , semmi, csak épp szorongásos depim van..erre õ meg nem ad gyógyszert, ideje lenne kinyílnom és megmondani a véleményemet néha, mert ez a baj...ha pedig otthon vagyok akkor nyugodtan kiabáljak a tárgyakkal, amik nem azt csinálják amit akarok és jobb lesz..hát most sem üvöltözök, de azóta nem fájt a fejem annyit, kivéve ha valamin felidegesedek, akkor egybõl és tudom, ha nem érdekel akkor a fejem sem fog fájni.. Most hogy ilyen sokmindent elmeséltem magamról- szerintem a baba kedvéért legyél nyugodtabb gyógyszer nélkül is ha elszomorodnál gondolj a kis bébire, és hidd el elmúlnak a pánikrohamok is!!! Én nagyon drukkolok nektek, mert tudom milyen, tapasztaltam.. Az aranykolloidot pedig bátran próbáld ki -a google-ben el is tudod olvasni mi mindenre jó..én használom és tényleg jó. Üdv : 25 hetes kismami
Szia!Tedd le, árt a babának!Én is szedtem rivotrilt, xanaxot, eleniumot stb...majdnem mindent.De a rivotril 0.25-ös napi 1 az eléggé gyenge, beszélj a nõdokiddal, hogy neki mi a véleménye!Boldog babavárást!
Szia! Elõször is nem akarlak elkeseríteni, csak tanácsot adok! Én is rivotrilt szedtem. Azt tanácsolom, hogy amilyen gyorsan csak tudod, minél elõbb hagyd abba! Nekem amiatt ment el az elsõ babám, mert nem tudtam letenni. Nagyon nehéz lesz, lesznek elvonási tünetek. De túl leszel rajta, és egészséges gyönyörû kisbabád lesz! Nagyon drukkolok neked, hogy mielõbb sikerüljön letenned! Egészséges babát, fájdalommentes szülést kívánok!!!!
igen a rivotril kismamának nem jó, ezt az orvos dönti el, mert a tájékoztatón is rajt van, hogy az orvos véleménye dönt, hogy ki milyen állapotban van a pánikbetegségben:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!