Találatok a következő kifejezésre: Milyen hatással a bőrre az élesztő (2 db)

Milyen hatással van a bőrre az élesztő?

Legjobb válasz: Ha a pattanás miatt ennéd, akkor tapasztalataim szerint semmi. Az aknét a cink hiánya is okozhatja és B vitamin hiány. Cink tabletta + B komplex segíthet. Az élesztõ mint pakolás viszont jó szerintem.

Ha a pattanás miatt ennéd, akkor tapasztalataim szerint semmi. Az aknét a cink hiánya is okozhatja és B vitamin hiány. Cink tabletta + B komplex segíthet. Az élesztõ mint pakolás viszont jó szerintem.
Pattanásos bõrre nekem használt. Minden nap kell belõle enni és egy idõ eltûnnek, és nem is jönnek elõ. (Persze, ha eszed...)
állítólag, (de sztem nem igaz) szebb lesz tõle a bõröd...stb. meg ha pattis vagy akkor nem jön elõ. Nyugi én tök szeretem és mindíg szoktam venni a boltba. (de én csak negyedet szoktam enni
A kérdező hozzászólása: mennyit kell enni?

Ha friss élesztőt eszek, az tényleg jót tesz a bőrömnek? Milyen pozitív hatásai vannak?

Legjobb válasz: Szia! Jó a pattanásokra, úgy tudom. Nekem voltak bõr problémáim (allergia, furunkulus) és már nem tudtam mit kezdeni vele és egy bõrgyógyász mondta, hogy minden reggel vegyek be a számba egy kis élesztõt és hagyjam hogy felszívódjon, ott vékony a bõr és könnyen felszívódik) persze nem egy kellemes érzés, ezt 3 hónapig csináltam mostmár nincs semmi problémám a bõrömmel.

Szia! Jó a pattanásokra, úgy tudom. Nekem voltak bõr problémáim (allergia, furunkulus) és már nem tudtam mit kezdeni vele és egy bõrgyógyász mondta, hogy minden reggel vegyek be a számba egy kis élesztõt és hagyjam hogy felszívódjon, ott vékony a bõr és könnyen felszívódik) persze nem egy kellemes érzés, ezt 3 hónapig csináltam mostmár nincs semmi problémám a bõrömmel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!