Találatok a következő kifejezésre: Milyen hatásos, nélkül kapható nyugtatót (2 db)

Milyen hatásos, vény nélkül kapható nyugtatót vannak?

Legjobb válasz: Herbal boltokban bizonyara kaphato Valeriana gyoker kivonat. Nyugtato hatasu de egy kicsit be lehet tole lasulni.

Herbal boltokban bizonyara kaphato Valeriana gyoker kivonat. Nyugtato hatasu de egy kicsit be lehet tole lasulni.
HOVA a tablette neve.
Nekem ezek nem értek semmit, de anyukám a Valerianara esküszik
Levendula olaj párologtatása, vagy levendulás fürdõ...
Sedatif Pc - nagyon jó homeopátiás szer

Milyen hatásos vény nélkül kapható nyugtatók vannak?

Egy olyan problémám lenne, hogy körülbelül 1 hete nem bírok buszra szállni, mert pánikolok és rosszul leszek... Ezzel az a baj, hogy elég messze tanulok a lakhelyemtől és 5 órát kell buszoznom. Eddig nem jelentett nagyobb problémát, most viszont segítséget szeretnék kérni, hogy milyen típusú recept nélkül kapható nyugtatót vásároljak!? Vettem Sedatif pc-t, de (ahogy ezt a papírján is feltüntetik) a hatóanyagai arra ösztönöznek, hogy a szervezetem magát gyógyítsa stb stb... és attól csak rosszabbul vagyok... Olyasmi gyógyszert keresek, ami azonnal hat, vagy legalábbis addig, amíg tart a buszozás. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Hát reklámozzák a Valeriana relaxot, elvileg egy bizonyos idõ után hatásos. Én nem szedtem. Nekem is hasonló problémáim vannak, dokihoz mentem vele, frontint írt fel, ami segített.

Hát reklámozzák a Valeriana relaxot, elvileg egy bizonyos idõ után hatásos. Én nem szedtem. Nekem is hasonló problémáim vannak, dokihoz mentem vele, frontint írt fel, ami segített.
Az a baj, hogy érdemlegesen semmilyen gyógyszer sem gyógyhatású készítmény nem fogja elmulasztani a pánikodat.. Ami segíthet ha szakemberhez fordulsz és kideríti, kiderítitek, mibõl ered ez a pánik!A háziorvos adhat beutalót pszichológushoz, amiért nem kell hihetetlen árakat kifizetni, mert fedezi a tb..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (: Csak nem tudom akkor így hogy menjek haza jövõ héten :/
Vegyél be valami nyugtatót(Valeriana, Sedacur forte)és próbálj meg ne egyedül utazni. Valahogy kösd le magad utazás közben. Saját tapasztalat.Ha nem egyedül utaztam semmi bajom nem volt.De ha egyedül egyszerûen le kellett szállnom és taxival menni.Aztán néhány év múlva, ahogy kezdõdött elmúlt.Ha Neked nem múlik, ne várj sokat, menj el pszichológushoz!
A kérdező hozzászólása: Nem egyszerû rávenni magam. Az a baj, hogy egyedül utazom haza, senki nincs aki erre fele jönne :/
Hát, akkor marad a szedálás:) De óvatosan! És próbálj meg nem agyalni rajta már most! Vigyél könyvet, netezz közben, vagy bármi, kösd le magad!
Wörishofeni Nervenpflege, én vizsgák elõtt mindig ezt szedem és halál lazán húzkodom a tételeket:) Szuperül lenyugtat!
Valeriana az kapható a patikában kb 800 Ft-ba kerül. Vegyél be 1 szemet ez nem erõs nyugtató. Ha nem használ, akkor nyugodtan vehetsz még be belõle 1-2 szemet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!