Találatok a következő kifejezésre: Milyen hatásai a gynevacnak (2 db)

Milyen hatásai lehetnek a gynevacnak?

Most szeretném kiiratni a n?dokimmal és érdekelne,hogy kinél milyen volt a hatása?Amúgy most hallottam,hogy most nem lehet valamiért hozzájutni,igaz ez?

Legjobb válasz: Szia!sajnos nekem nem használ,pedig már a2.doboznál tartok.

Szia!sajnos nekem nem használ, pedig már a2.doboznál tartok.

Milyen tapasztalaitok vannak a Gynevac injekció használatáról? Segítette a teherbeesést, vagy más jótékony hatása volt? Esetleg negatív?

Legjobb válasz: Szia.Én a màsodik kùràt csinàlom ès mèg egy szuri van hàtra.Az elsônèl nem, de most a pàromat is szùrjuk (elèg jòl viseli). Nem voltak panaszaim a teherbeesès miatt adattjuk csak.Most 4 napja kèsik ès holnap akarok tesztelni remèlhetôleg kèt csíkosat:)! Nagyon sok jòt hallottam ròla ès negatívumot èn sem tudok mondani .Ha esetleg nem kapsz kielègítô vàlaszokat itt, olvass bele ebbe a forumba :http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=9573

Szia.Én a màsodik kùràt csinàlom ès mèg egy szuri van hàtra.Az elsônèl nem, de most a pàromat is szùrjuk (elèg jòl viseli). Nem voltak panaszaim a teherbeesès miatt adattjuk csak.Most 4 napja kèsik ès holnap akarok tesztelni remèlhetôleg kèt csíkosat:) ! Nagyon sok jòt hallottam ròla ès negatívumot èn sem tudok mondani .Ha esetleg nem kapsz kielègítô vàlaszokat itt, olvass bele ebbe a forumba :http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=9573
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Majd írd meg légysz sikerült e a baba!! Nagyon szorítok!!!
Szia. Sajnos ma megjött ùgyhogy nincs baba. Pròbàlok pozítiv lenni ès remènykedem a következô hònapban.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom nagyon, tudom milyen nagy csalódás, hidd el ismerõs az érzés. Mi már nagyon nagyon regóta próbáljuk. Fel a fejjel...következõ hónapban sikerülni fog!! Drukkolok!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!