Találatok a következő kifejezésre: Milyen haszonnal az, ha (2 db)

Milyen haszonnal jár az, ha weboldalam a GyakoriKerdesek.hu partneroldala?

Legjobb válasz: Oldalunkon JPG vagy GIF formátumú bannerek formájában hirdetheted az oldaladat. Mivel a hirdetési rendszer kattintás alapú, pont annyi látogatót kapsz ezáltal, mint amennyi látogató tõled érkezik, az oda-vissza reklámozás teljesen igazságos módon folyik. Hirdetéseid pont addig futnak a rendszerben, amíg annyian rá nem kattintanak, mint amennyien a te oldaladon kattintottak a mi bannerünkre.

Oldalunkon JPG vagy GIF formátumú bannerek formájában hirdetheted az oldaladat. Mivel a hirdetési rendszer kattintás alapú, pont annyi látogatót kapsz ezáltal, mint amennyi látogató tõled érkezik, az oda-vissza reklámozás teljesen igazságos módon folyik. Hirdetéseid pont addig futnak a rendszerben, amíg annyian rá nem kattintanak, mint amennyien a te oldaladon kattintottak a mi bannerünkre.
ez engem is érdekelne, hol vetted?menyiért?
A kérdező hozzászólása: =) Rendeltem az oldalról (http://www.drfresh.hu/nyitolap/hu) és ma próbálom ki :D mivel barátnõmmel együtt rendeltem, és 2-õt vettünk, így nem volt postaköltség sem, csak a fogfehérítõt kellett kifizetni (: állítólag 7 nap használat után 4-5 árnyalatot fehéredik a fogad. nekem alapból nem sárga, csak el van egy kissé színezõdve.... hát, kíváncsi vagyok.
Szia! Bocsi, hogy Offolok, de szeretném kérdezni, hogy egy szett elég egy hétre?Vagy többet kell rendelni? Köszi:)
A kérdező hozzászólása: nem...bõven elég, nekem még sok is volt. de a helyedben nem vennék..még szerencse hogy van pénzvisszafizetõ garancia, ugyanis a fogaim fehérebbek lettek, de talán 1 árnyalattal, és emellé szétmarta az ínyemet, hiába törölgettem le, nem lehet hogy ne érjen hozzá az ínyedhez...olyan kellemetlen volt a fájdalom hogy napokig rendesen fogatmosni sem tudtam, meg az evés is nehéz volt, annyira fájt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!