Találatok a következő kifejezésre: Milyen hangosan a pocaklakó a babazenét (2 db)

Babazenét szeretnék hallgatattni a pocaklakómmal, milyen hangos legyen hogy hallja?

Legjobb válasz: Ez egy újabb mánia? Halgass olyan zenét és olyan hangosan,ahogy te szereted a babának teljesen mindegy. Ez csak valamilyen babona,hogy hallja és érti.

Ez egy újabb mánia? Halgass olyan zenét és olyan hangosan, ahogy te szereted a babának teljesen mindegy. Ez csak valamilyen babona, hogy hallja és érti.
Igenis hallja és emlékezni is fog rá! Én is egy felhúzható állatkát szoktam a hasamra tenni és mindig reagál rá.Egy barátnõm tisztaság mániás, terhesen napi szinten porszívózott és a baba most 4 hós de ha megy a porszívó akkor megnyugszik és elalszik rá:) Bár azt én ellenzem h olyan hangerõn hallgasd a zenét amennyire csak jól esik..azért a túlzott hangerõ nem tesz jót a babának.
Felfogtam, viszont a kérdés babazenérõl szólt, nem felhúzós játékról.
"Igenis hallja!" Ha te ilyen nagyon biztos vagy benne, és abban is , hogy reagál rá, akkor miért nem olyasmit csinálsz, ami jó is neki? Reagál rá, mert ha a hasadra teszed azt a vackot, nyilván rohadt hangos szegény kicsinek! Végig gondoltad már, hogy a víz vezeti a hangot? Az UH vizsgálatokon azért lehet olyan sokszor tapasztalni, hogy a baba nem mutatja meg magát, mert a gép által kibocsájtott hang is zavarja, próbál elmenni elõle, pedig az csak ultrahang, akkor mit adhatsz neki ilymódon? Szóval szerintem inkább a nemtetszését próbálja jelezni. De te tudod, te ismered, a te babád..... Egyébként a babák odabenn 22 hetes kor után hallanak, leginkább a magas hangokra fogékonyak, úgy kb. egy éves korukig majd. És a beszédhangot hallja, tehát ez az erõsség elegendõ.
Hallgasd a maximum hangerõn! Ha a "pocaklakód" nem is, de a szomszédaid biztos értékelni fogják :)
ÉN is zenélek a kis pocaktöltelékemnek!!!Igenis hallja, és reménykedem benne ha megszületik emlékezni fog rá...és megnyugszik majd tõle!Van olyan baba aki rammstein-t szereti..ezt konkrétan tudom:) 25+5 hetes km...
Jajj, de bírom az ilyen "Igenis hallja! Igenis érti! Igenis így kell ! típusú válaszokat felkiáltójellel. Szinte látom a válaszolót, elvörösödött fejjel, toporzékolva üti az asztalt:P Vicces látvány lehet:P
szia! hallja a baba, de sokkal fontosabb, hogy téged nyugtasson a zene. a baba fejlesztésére mozartot javasolják a leginkább és ha elkezdesz egy rövidebb verset olvasni neki minden nap, akkor azt is meg fogja jegyezni, mire megszületik és ha olvasod fel fogja ismerni. szerintem nem kell túl hangosan, neked legyen kellemes a zene hangossága
Én végig Mozartot, Vivaldit, szép babadalokat hallgattam/tunk. Sok értelme nem volt. Elég hisztikés, sírós, akaratos baba lett. És egyáltalán nem érdeklik ezek a számok, hiába teszem fel neki. Inkább alicia keyst és eminemet hallgat és táncol a 19 hónapos fiam. Szóval én csalódtam ebbe a babazenésdiben.
Elsõ, Rammstein? ;D
Hát ez persze hogy idegesítõ.Én konkrétan felhúzható plüss micsodára gondolok!Nagyon aranyos dallamot zenél....
http://www.youtube.com/watch?v=NGuQAUylyFE kedvem lenne szétütni mindent, sztem baromi idegesítõ
A kérdező hozzászólása: Ez nem babona!Miért szerinted nem hallja?
Olyan hangosan ami neked jo. A normal beszedhangot is hallja egy magzat asszem az 6. honaptol. En komoly zenet hallgattam, mivel en is azt szeretem es engem megnyugtat. Emellett pedig mar 3 honapos terhesen vettem egy felhuzhato zenelö plüss dögöt es azt tettem a hasamra. Es megdöbbentö elmeny volt, amikor a korhazban megkaptam a babat(nem a szülöszöban termeszetesen)es amikor sirt es felhuztam neki a teknöst, akkor megnyugodott töle. 1, 5 eves koraig azzal aludt, nagyon szerette.
Hallottál már babazenét?????? Iszonyat csörömpölés az egész.Nem kismamazene, hanem baba.Nem bántásból írom, de tényleg.... Én is próbáltam magamra erõltetni, aminek az lett a vége, hogy jól felbosszantott, és kikapcsoltam.Ha sokáig hallgatod begolyózol :) , és a kisfiam (hogy annak köszönhetõ-e, hogy én ideges lettem tõle vagy sem) szintén nem szereti. 4 hónapos, szóval elmondani nem tudja, de hogy nem nyugszik meg tõle az fix.... Sokkal jobban szereti azt a cdt amin mondókák, rajzfilmzenék stb. vannak. Minden esetre sok sikert, azért mert nekem nem jött be, attól.... :)
Azt elhiszem, hogy hallja, de hogy emlékszik rá...... Ki az a baba amúgy, aki rammsteint szeret? Belõle biztosan jó arc lesz.
Errõl egy egyetemi tanárom is beszélt, hogy hallják a gyerekek. És amikor megszületett a baba, felismerte a zenét, és nyugodtabb lett.Szóval igaz lehet, és a komolyzenét ajánlják.
Nekem olyan nyugtató, hogy Apa is elalszik tõle!Nekem eddig bejött....kíváncsi leszek ha megszületik fogja e szeretni!

Milyen hangosan "hallgassa" a pocaklakó a babazenét?

16 hetesek vagyunk, beszereztem pár lemez babazenét, és rendszeresen szeretném ha a kicsi fülhallgatón keresztül este hallhatná ezeket a megnyugtató dallamokat, hátha majd ha megszületik megkönnyítik majd ezek az élmények az elalvását.

Legjobb válasz: A Kb.20. hét körül kezd csak el hallani.Szerintem normális hangerõn,bár állítólag ilyenkor még csak az erõsebb hangokat hallja.

A Kb.20. hét körül kezd csak el hallani.Szerintem normális hangerõn, bár állítólag ilyenkor még csak az erõsebb hangokat hallja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!