Találatok a következő kifejezésre: Milyen hangosan a (73 db)

Milyen hangos a Samsung F400 hangszórója?

Merthogy ugyebár külön van neki egy viszonylag nagy...

Legjobb válasz: nekem ilyen volt.hangos de egy idõ után elromlik a hangszóró

nekem ilyen volt.hangos de egy idõ után elromlik a hangszóró
Szerintem nagyon király! nekem 1 éve van nagyon sokat hallgatok zenét rajt és semmi baja(lekopog) De még a headsetet tudom ajánlani ami nagyon ütõs!

Milyen hangosak a mostani laptopok?

6 éve nincs laptopom, mostanába egy kb 120 ezres laptopnak milyen hangja van?

Legjobb válasz: Alig lehet hallani..ha nincs benne venti vagy csak valami halkabb fajta meg csak egy 5400as vinyó akkor szinte semennyire.

Alig lehet hallani..ha nincs benne venti vagy csak valami halkabb fajta meg csak egy 5400as vinyó akkor szinte semennyire.
Kb. semmi. Játék alatt is halkabb, mint az asztali hangja alapon.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hol lehet megnézni hogy milyen hangos a ventilátor?

Mert van 3 ventilátorom és 2 közül nem tudom hogy melyik a hangos ( a processor vagy amaz ahol van az árom) Meg nincs valami amivel halkabbra lehetne venni a ventilátort?

Legjobb válasz: ejjeb veszed a fordulatszámot. fan controller a neve

ejjeb veszed a fordulatszámot. fan controller a neve
Minden ventillátorhoz nyomd hozzá az ujjad a közepén úgy, hogy a lapáthoz ne érj hozzá. Nem baj ha egy pillanatra lelassul, nem lesz baja, de ki tudod szûrni, hogy melyik zörög. Ha megvan a hibás, akkor kapcsold ki a gépet, valahogy vedd ki a ventit, majd óvatosan húzd le róla az öntapadós címkét. Aztán csepegtess pár csepp varrógépolajat a tengelyre. Ha nincs varrógépolaj, akkor megteszi másfajta olaj is. Aztán törölgesd meg a ventillátorházat, és ragaszd vissza a címkét. Halkabbra úgy lehet venni, hogy ha van a gépben ventillátor fordulatszám vezérlõ, akkor ahhoz a megfelelõ programot letöltve, futtatva meg lehet oldani. Ez a megoldás csak asztali PC-knél alkalmazható, mert ugye, le lehet venni a ház oldalát.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat!!! Kipróbálom mind a 2 választ!!!
Hogy melyik hangos, azt kõkorszaki módszerekkel tudod megnézni: hallgatózol. Esetleg az ujjaddal egy pillanatra állítsad meg a ventiket egymás után. Amelyiknél halkabb lesz a gép, az a hangos (de tényleg csak egy pillanatra, fõleg a procinál kritikus.) "ahol van az árom": ezt nehezen tudom értelmezni. A tápventire gondolsz? Ha az a hangos, akkor azt csak cserével fogod elhallgattatni (akár csak a venticserével). A procihûtõt az alaplap szokta vezérelni, terhelés és hõmérséklet függvényében, ha a hûtõ is támogatja a funkciót, ezt BIOSból lehet állítani. Vannak drágább hûtõk, amelyekhez van program is ehhez, de elég kevés. Másik megoldás, a potméteres megoldás, elõlapra lehet kapni ventiállító potikat pár ezer forintért.
A tápét semmivel nem tudod vezérleni, mert saját maga vezérli, ha a házhûtõ az alaplapra van kötve, akkor szoftveresen esetleg tudod szabályozni a fordulatszámát, de a legtöbb alaplap nem támogatja ezt. Ugyen az vonatkozik a CPU -ra is. Bár ott már a legtöbb esetben támogatott a szoftveres szabályozás. Viszont ha ezek mind közvetlenül a tápra vannak kötve, akkor eleve lehetetlen a dolog. Egyszerû, de nagyszerû módszer: Leszeded a gépház oldalát és megnézed. Szépen középen egyenként lefojtod az ujjaddal. Csak pár másodpercig, fõleg CPU-nál és tápnál. Máshoz ne nyúlj, mert vagy megb*sz az áram, vagy zárlat keletkezik és gallyra vágod vele a gépet.


Mitől függ, hogy milyen hangos a fülhallgatóm? Van egy Sonym 2500ft ért és halk.

Legjobb válasz: hát függ egyrészt hogy min hallgatod, de a fülhalgató kialakitásától, szóval mondjuk az eggyik a basszusra, a másik magasra, vagy mondjuk a hangerõ van kiélezve...

hát függ egyrészt hogy min hallgatod, de a fülhalgató kialakitásától, szóval mondjuk az eggyik a basszusra, a másik magasra, vagy mondjuk a hangerõ van kiélezve...
A lejátszótól, és a zenefájl minõségétõl is függ. Én cd-rõl szeretem felmásolni, miõségvesztésnélküli formában a számokat és utána pakolom fel telcsire. Több helyet foglal, de sokkal hangosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! ;)

Milyen hangos a kürt a személyautóban? Hány decibel?

Legjobb válasz: 100db volt irva a kis kompresszoros légkürtömre azt nem tudom hogy tényleg annyie de elég jól halható a régi gyárihoz képest

100db volt irva a kis kompresszoros légkürtömre azt nem tudom hogy tényleg annyie de elég jól halható a régi gyárihoz képest

Hol tudom megnézni, hogy a fülhallgató milyen hangosan szól (decibelben)?

Legjobb válasz: A fülhallgató dobozánal hátulján kell lenni egy olyan résznek hogy hangérzékenység és mellette egy szám és dB ez adja meg hogy milyen hangos a fülhallgató

A fülhallgató dobozánal hátulján kell lenni egy olyan résznek hogy hangérzékenység és mellette egy szám és dB ez adja meg hogy milyen hangos a fülhallgató

Baba mellett milyen hangosan lehet zenét hallgatni a lakásban?

Legjobb válasz: Ami nem zavarja, annyira hangosan hallgathatod. Majd jelez úgyis, csak ne hirtelen csavard fel :)

Ami nem zavarja, annyira hangosan hallgathatod. Majd jelez úgyis, csak ne hirtelen csavard fel :)
Attól függ, mihez szoktattad a gyereket. Ha nem zavarja, akkor szólhat hangosan, csak ne közvetlenül mellette. Ha viszont a csendet szereti, akkor úgy is jelez, hogy nem tetszik neki.

Mitől függ, hogy milyen hangosan tudok zenét hallgatni a telefonomon?

Sony Ericssob w395i-m van, mindig max.-on hallgatom, és a beállításoknál is kb. azon van, de hogyan lehetne még hangosabb? :D

Legjobb válasz: a zene minõségétõl is nagyon függ. pl. youtube-on megnézel videó klipeket és nem ugyan olyan hangos mindegyik.

a zene minõségétõl is nagyon függ. pl. youtube-on megnézel videó klipeket és nem ugyan olyan hangos mindegyik.
A füles érzékenysége (dB) sokat dob rajta, és az impedancia is számit.

Babazenét szeretnék hallgatattni a pocaklakómmal, milyen hangos legyen hogy hallja?

Legjobb válasz: Ez egy újabb mánia? Halgass olyan zenét és olyan hangosan,ahogy te szereted a babának teljesen mindegy. Ez csak valamilyen babona,hogy hallja és érti.

Ez egy újabb mánia? Halgass olyan zenét és olyan hangosan, ahogy te szereted a babának teljesen mindegy. Ez csak valamilyen babona, hogy hallja és érti.
Igenis hallja és emlékezni is fog rá! Én is egy felhúzható állatkát szoktam a hasamra tenni és mindig reagál rá.Egy barátnõm tisztaság mániás, terhesen napi szinten porszívózott és a baba most 4 hós de ha megy a porszívó akkor megnyugszik és elalszik rá:) Bár azt én ellenzem h olyan hangerõn hallgasd a zenét amennyire csak jól esik..azért a túlzott hangerõ nem tesz jót a babának.
Felfogtam, viszont a kérdés babazenérõl szólt, nem felhúzós játékról.
"Igenis hallja!" Ha te ilyen nagyon biztos vagy benne, és abban is , hogy reagál rá, akkor miért nem olyasmit csinálsz, ami jó is neki? Reagál rá, mert ha a hasadra teszed azt a vackot, nyilván rohadt hangos szegény kicsinek! Végig gondoltad már, hogy a víz vezeti a hangot? Az UH vizsgálatokon azért lehet olyan sokszor tapasztalni, hogy a baba nem mutatja meg magát, mert a gép által kibocsájtott hang is zavarja, próbál elmenni elõle, pedig az csak ultrahang, akkor mit adhatsz neki ilymódon? Szóval szerintem inkább a nemtetszését próbálja jelezni. De te tudod, te ismered, a te babád..... Egyébként a babák odabenn 22 hetes kor után hallanak, leginkább a magas hangokra fogékonyak, úgy kb. egy éves korukig majd. És a beszédhangot hallja, tehát ez az erõsség elegendõ.
Hallgasd a maximum hangerõn! Ha a "pocaklakód" nem is, de a szomszédaid biztos értékelni fogják :)
ÉN is zenélek a kis pocaktöltelékemnek!!!Igenis hallja, és reménykedem benne ha megszületik emlékezni fog rá...és megnyugszik majd tõle!Van olyan baba aki rammstein-t szereti..ezt konkrétan tudom:) 25+5 hetes km...
Jajj, de bírom az ilyen "Igenis hallja! Igenis érti! Igenis így kell ! típusú válaszokat felkiáltójellel. Szinte látom a válaszolót, elvörösödött fejjel, toporzékolva üti az asztalt:P Vicces látvány lehet:P
szia! hallja a baba, de sokkal fontosabb, hogy téged nyugtasson a zene. a baba fejlesztésére mozartot javasolják a leginkább és ha elkezdesz egy rövidebb verset olvasni neki minden nap, akkor azt is meg fogja jegyezni, mire megszületik és ha olvasod fel fogja ismerni. szerintem nem kell túl hangosan, neked legyen kellemes a zene hangossága
Én végig Mozartot, Vivaldit, szép babadalokat hallgattam/tunk. Sok értelme nem volt. Elég hisztikés, sírós, akaratos baba lett. És egyáltalán nem érdeklik ezek a számok, hiába teszem fel neki. Inkább alicia keyst és eminemet hallgat és táncol a 19 hónapos fiam. Szóval én csalódtam ebbe a babazenésdiben.
Elsõ, Rammstein? ;D
Hát ez persze hogy idegesítõ.Én konkrétan felhúzható plüss micsodára gondolok!Nagyon aranyos dallamot zenél....
http://www.youtube.com/watch?v=NGuQAUylyFE kedvem lenne szétütni mindent, sztem baromi idegesítõ
A kérdező hozzászólása: Ez nem babona!Miért szerinted nem hallja?
Olyan hangosan ami neked jo. A normal beszedhangot is hallja egy magzat asszem az 6. honaptol. En komoly zenet hallgattam, mivel en is azt szeretem es engem megnyugtat. Emellett pedig mar 3 honapos terhesen vettem egy felhuzhato zenelö plüss dögöt es azt tettem a hasamra. Es megdöbbentö elmeny volt, amikor a korhazban megkaptam a babat(nem a szülöszöban termeszetesen)es amikor sirt es felhuztam neki a teknöst, akkor megnyugodott töle. 1, 5 eves koraig azzal aludt, nagyon szerette.
Hallottál már babazenét?????? Iszonyat csörömpölés az egész.Nem kismamazene, hanem baba.Nem bántásból írom, de tényleg.... Én is próbáltam magamra erõltetni, aminek az lett a vége, hogy jól felbosszantott, és kikapcsoltam.Ha sokáig hallgatod begolyózol :) , és a kisfiam (hogy annak köszönhetõ-e, hogy én ideges lettem tõle vagy sem) szintén nem szereti. 4 hónapos, szóval elmondani nem tudja, de hogy nem nyugszik meg tõle az fix.... Sokkal jobban szereti azt a cdt amin mondókák, rajzfilmzenék stb. vannak. Minden esetre sok sikert, azért mert nekem nem jött be, attól.... :)
Azt elhiszem, hogy hallja, de hogy emlékszik rá...... Ki az a baba amúgy, aki rammsteint szeret? Belõle biztosan jó arc lesz.
Errõl egy egyetemi tanárom is beszélt, hogy hallják a gyerekek. És amikor megszületett a baba, felismerte a zenét, és nyugodtabb lett.Szóval igaz lehet, és a komolyzenét ajánlják.
Nekem olyan nyugtató, hogy Apa is elalszik tõle!Nekem eddig bejött....kíváncsi leszek ha megszületik fogja e szeretni!
a szállítás elõtt, a dob rögzítéséhez visszacsavart rögzítõ csavarokat (a hátlapon keresd!) kivettétek?
Kedves elõzõ akkor szerinted menne, ha rögzítve van? Kedves kérdezõ minden mosógép hangos , a használt meg még hangosabb.
# 2! a dobrögzítõ csavarok, [link] NEM magát a dobot rögzítik, hogy az NE tudjon forogni! ha ezek a helyükön maradnak, (be vannak csavarva), ugyan úgy lehet a dobot forgatni, csak a dob rugózása szûnik meg. Ezáltal, fõleg centrifugáláskor, sokkal magasabb lesz a gép zaj szintje, arról nem beszélve, hogy magának a gépnek a rázkódása is megnövekszik! (sõt, a még garanciális gépeknél, így üzemeltetve azonnali garancia megszûnéssel jár.)
elõzõ válasz megfelelõ a kérdésre de még a csapágy is szóba jöhet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!