Találatok a következő kifejezésre: Milyen hangosan a (77 db)

Milyen hangos a Samsung F400 hangszórója?

Merthogy ugyebár külön van neki egy viszonylag nagy...

Legjobb válasz: nekem ilyen volt.hangos de egy idõ után elromlik a hangszóró

nekem ilyen volt.hangos de egy idõ után elromlik a hangszóró
Szerintem nagyon király! nekem 1 éve van nagyon sokat hallgatok zenét rajt és semmi baja(lekopog) De még a headsetet tudom ajánlani ami nagyon ütõs!

Milyen hangosak a mostani laptopok?

6 éve nincs laptopom, mostanába egy kb 120 ezres laptopnak milyen hangja van?

Legjobb válasz: Alig lehet hallani..ha nincs benne venti vagy csak valami halkabb fajta meg csak egy 5400as vinyó akkor szinte semennyire.

Alig lehet hallani..ha nincs benne venti vagy csak valami halkabb fajta meg csak egy 5400as vinyó akkor szinte semennyire.
Kb. semmi. Játék alatt is halkabb, mint az asztali hangja alapon.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Hol lehet megnézni hogy milyen hangos a ventilátor?

Mert van 3 ventilátorom és 2 közül nem tudom hogy melyik a hangos ( a processor vagy amaz ahol van az árom) Meg nincs valami amivel halkabbra lehetne venni a ventilátort?

Legjobb válasz: ejjeb veszed a fordulatszámot. fan controller a neve

ejjeb veszed a fordulatszámot. fan controller a neve
Minden ventillátorhoz nyomd hozzá az ujjad a közepén úgy, hogy a lapáthoz ne érj hozzá. Nem baj ha egy pillanatra lelassul, nem lesz baja, de ki tudod szûrni, hogy melyik zörög. Ha megvan a hibás, akkor kapcsold ki a gépet, valahogy vedd ki a ventit, majd óvatosan húzd le róla az öntapadós címkét. Aztán csepegtess pár csepp varrógépolajat a tengelyre. Ha nincs varrógépolaj, akkor megteszi másfajta olaj is. Aztán törölgesd meg a ventillátorházat, és ragaszd vissza a címkét. Halkabbra úgy lehet venni, hogy ha van a gépben ventillátor fordulatszám vezérlõ, akkor ahhoz a megfelelõ programot letöltve, futtatva meg lehet oldani. Ez a megoldás csak asztali PC-knél alkalmazható, mert ugye, le lehet venni a ház oldalát.
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat!!! Kipróbálom mind a 2 választ!!!
Hogy melyik hangos, azt kõkorszaki módszerekkel tudod megnézni: hallgatózol. Esetleg az ujjaddal egy pillanatra állítsad meg a ventiket egymás után. Amelyiknél halkabb lesz a gép, az a hangos (de tényleg csak egy pillanatra, fõleg a procinál kritikus.) "ahol van az árom": ezt nehezen tudom értelmezni. A tápventire gondolsz? Ha az a hangos, akkor azt csak cserével fogod elhallgattatni (akár csak a venticserével). A procihûtõt az alaplap szokta vezérelni, terhelés és hõmérséklet függvényében, ha a hûtõ is támogatja a funkciót, ezt BIOSból lehet állítani. Vannak drágább hûtõk, amelyekhez van program is ehhez, de elég kevés. Másik megoldás, a potméteres megoldás, elõlapra lehet kapni ventiállító potikat pár ezer forintért.
A tápét semmivel nem tudod vezérleni, mert saját maga vezérli, ha a házhûtõ az alaplapra van kötve, akkor szoftveresen esetleg tudod szabályozni a fordulatszámát, de a legtöbb alaplap nem támogatja ezt. Ugyen az vonatkozik a CPU -ra is. Bár ott már a legtöbb esetben támogatott a szoftveres szabályozás. Viszont ha ezek mind közvetlenül a tápra vannak kötve, akkor eleve lehetetlen a dolog. Egyszerû, de nagyszerû módszer: Leszeded a gépház oldalát és megnézed. Szépen középen egyenként lefojtod az ujjaddal. Csak pár másodpercig, fõleg CPU-nál és tápnál. Máshoz ne nyúlj, mert vagy megb*sz az áram, vagy zárlat keletkezik és gallyra vágod vele a gépet.

Mitől függ, hogy milyen hangos a fülhallgatóm? Van egy Sonym 2500ft ért és halk.

Legjobb válasz: hát függ egyrészt hogy min hallgatod, de a fülhalgató kialakitásától, szóval mondjuk az eggyik a basszusra, a másik magasra, vagy mondjuk a hangerõ van kiélezve...

hát függ egyrészt hogy min hallgatod, de a fülhalgató kialakitásától, szóval mondjuk az eggyik a basszusra, a másik magasra, vagy mondjuk a hangerõ van kiélezve...
A lejátszótól, és a zenefájl minõségétõl is függ. Én cd-rõl szeretem felmásolni, miõségvesztésnélküli formában a számokat és utána pakolom fel telcsire. Több helyet foglal, de sokkal hangosabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! ;)

Milyen hangos a kürt a személyautóban? Hány decibel?

Legjobb válasz: 100db volt irva a kis kompresszoros légkürtömre azt nem tudom hogy tényleg annyie de elég jól halható a régi gyárihoz képest

100db volt irva a kis kompresszoros légkürtömre azt nem tudom hogy tényleg annyie de elég jól halható a régi gyárihoz képest

Aki szereti a rock zenét az milyen hangosan hallgathatja szombaton napközben?

Szombaton egy órakor hallgattuk az Ossian-t hifin 25-ös hangerõn és megszólítottak, hogy õk nem szeretnék ezt hallgatni. Ha valaki tudja rá a hivatalos szabályt megköszönném a választ.Ilyen helyzetben ki, hogy reagál?Mi az amit megengedhetek magamnak nagyon szeretem a hangos zenét,örömömben és bánatomban is.

Legjobb válasz: Van amikor eléggé hangosan, van amikor csak normál hangerõn. Ha nagyon hangosan, az azt jelenti, hogy a szobámban táncolok, meg minden mást csinálok rá. :D Vagy éppen kiéneklem a lelkemet is iszonyatos hangerõvel. :DD De eddig ezért nem szóltak, mert ez ritkán is szokott elõfordulni. Mielõtt nem kezdtem el tanulni neten gitározni, azelõtt eléggé sokszor esett meg a baromi hangos hallgatás. De mostanság csak rajzolás közbe rakom be háttérzenének. :D Ilyenkor pedig azt kell reagálni, hogy alkalmazkodunk. Elnézést kérünk, lehalkítjuk. Ha nem bírjuk ki fülesre tesszük, és max csak mi süketülünk meg. De alkalmazkodni kell.

Van amikor eléggé hangosan, van amikor csak normál hangerõn. Ha nagyon hangosan, az azt jelenti, hogy a szobámban táncolok, meg minden mást csinálok rá. :D Vagy éppen kiéneklem a lelkemet is iszonyatos hangerõvel. :DD De eddig ezért nem szóltak, mert ez ritkán is szokott elõfordulni. Mielõtt nem kezdtem el tanulni neten gitározni, azelõtt eléggé sokszor esett meg a baromi hangos hallgatás. De mostanság csak rajzolás közbe rakom be háttérzenének. :D Ilyenkor pedig azt kell reagálni, hogy alkalmazkodunk. Elnézést kérünk, lehalkítjuk. Ha nem bírjuk ki fülesre tesszük, és max csak mi süketülünk meg. De alkalmazkodni kell.
"Kedves válaszoló. Köszönöm válaszod valószínûsíthetem-e, hogy te az idõsebb generációba tartozol?" 19 éves vagyok és nem hiszem, hogy idõsnek kellene lenni ahhoz, hogy képes legyek felfogni a csendháborítás fogalmát vagy hogy alkalmazkodni tudjak az embertársaimhoz. Ásd el magad mélyre, ha neked ennyi idõs korodra nem sikerült szocializálódnod annyira, hogy nem vagy képes normális hangerõn hallgatni a kib*szott zenéd. De felõlem azt csinálsz amit akarsz, fizesd a büntetést, csak nemtudom akkor minek írtad ki a kérdést. Ha neked jól esik minden alkalommal fizetni, ahányszor kihívják rátok a zsarukat, és neked ez egyszerûbb, mint lejjebb tekerni a hangerõt, hát egészségedre! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: tegnap 20:22! Kedves válaszoló! Úgy érzem nálad a kultúra kicsapta a biztosítékot. Soha nem jelentett fel senki és nem is fog mert megbeszéltük a dolgokat mindig normális hangon.Ha nekem valakirõl ilyen véleményem lenne elásnám magam.Az intelligenciád kissé hiányos de a fiatal korodat tekintve elnézem, van még mit fejlõdnöd.Soha nem szoktam senkirõl ilyen véleményt alkotni ez elvonja az energiát. Valószínûleg neked nagyon sok van kösd le magad tanulj, dolgozz, sportolj. Nálunk a családban minden generáció szereti alkalmanként a hangos zenét itt a kérdésem erre vonatkozott, hogy mik a szabályok és az egyik értelmes hozzászóló meg is adta a választ.Neki köszönöm.
A kérdező hozzászólása: tegnap 20:05-tõl kérdezném! Mire vonatkozott a válaszod? A koromat nem tudod ezért nem értem.
Ezért utálja mindenki a rokkereket! Bömbõltetik ozzyt, meg a Metallicat aztán még Kiakadnak, ha valaki nem metál arc... Szégyen! Pfff...
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsiságból, ha papa a nótaszót bömbölteti vagy tini lány a diszkó zenét az elfogadhatóbb?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves Kérdezõ! Az, hogy a hi-fi-n 25-ös állásban volt, abból semmi nem derül ki arról, hogy igazából mennyire volt hangos. Kertes házban azért elég jók a zenehallgatási lehetõségek. Ha átjött a szomszéd, akkor két eset van: 1, tényleg borzalmasan hangosan hallgattad, 2: a szomszéd már arra is begorombul, ha valami kevés áthallatszik, pl az udvarára. Elszeparált kertes házaknál, csukott ablak mellett nagyon kevés hallatszik át a hangos zenébõl is. Érdemes lenne odatekerned a hangerõt és kimenni az utcára, sétálgatni és fölmérni, hogy mi hallatszik a környéken. Én, ha esetleg szólnak, azonnal halkítok, de kertes házban ilyen nem volt. Panelben más a helyzet, ott kegyetlenül áthallatszik a zene, meg minden más. Tehát ott pl rockot igazából alig-alig lehet hangdobozos hallgatással hallgatni, mert ugye a rock akkor az igazi, ha mondjuk minimum tisztes szobahangerõvel szól... ott marad a fejhallgató. :)
Kedves Kérdezõ! Ha decibelekrõl van szó, akkor az a mondás, hogy a "tisztes szobahangerõ" 96 dB. (Most kérem, aki nem ért a decibelekhez, meg a fizikához, lehetõleg ne kezdjen el pontozni, meg ítélkezni.) Egy szerencsésen elszeparált kertes házban, ha a zenehallgató szoba jól van kijelölve, akkor 95..100 dB simán elmegy nappal(!), úgy, hogy a környezetben valami hallatszik, de nem zavaró. Én magam eddig el szoktam menni, de az utcáról, vagy a szomszéd házban egyáltalán nem zavaró. Panelben 80-83 dB a max, ameddig elmegyek, ez csukott ajtóknál a másik szobában nem zavaró.
Hogy el tudd helyezni az értékeket, amiket írtam, 90dB simán van egy-egy öreg BKV busz belsejében, tehát az nem halk, de nem is olyan borzalom hangos. 100 dB-t elérhet egy szimfonikus zenekar a hangos részeknél a hangversenyteremben, vagy az öreg metrószerelvény belsejében. Egy normál párbeszéd 60-70 dB. :D
Ezért nem kell rossz viszonynak lennie. Ha nekem szólnak, én mindenképpen halkítok. Soha nem volt ebbõl harag, szóltak (panelben), halkítottam, köszi-bocsi, kész! :) A másik viszont az, hogyha szereted a hangos zenét, akkor cserébe tegyél meg dolgokat azért, hogy ezzel ne zavarj mást. Mindenképpen csukd be az ablakot, valamint csukott ablak mellett járd be a környéket és tapasztald ki, hogy mennyire zavaró!
Paksi Endre nem a tinik bálványa..., de ne öregítsd magad "középkorúnak"!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.Ezzel a szomszéddal az eddigi jó viszony sajnos megszûnt. Egyébként ebben az évben az idõjárás miatt még alig hallgatunk nyitott ablaknál zenét.Tehát nem mindennapos dolog.
Panelban semmilyen hangosan nem hallgatunk zenét. Halkan hallgatunk zenét vagy feltesszük azt a nyomorult fülest, mert még senki nem halt bele. Neked is ajánlom, hogy szerezz be egyet. Kertes házban is nagyon jól jön. Süketülésig hallgathatsz vele akármilyen zenét. Pornónézéshez is remek!
A kérdező hozzászólása: Köszi, és ha többen vagyunk zene kedvelõk?
Akkor amíg az egyikõtök megsüketül, a másik elmosogat vagy kitakarít, vagy pedig megtanuljátok normális hangerõn hallgatni a zenét.
Nem panel-és fülhallgató mindent elbír:D
Ezt pl. nem is lehet halkan hallgatni, igaz nem rock:D https://www.youtube.com/watch?v=J9b3ZZywQvg
Jesszus ne hallgass a többiekre. Kertes házban azt csinálsz amit akarsz. Élvezze a szomszéd is a rockot. Nálunk sosem volt ebbõl gond, pedig itt aztán minden hétvégén buli van valamelyik szomszédban, vagy nálunk. Ha szólnak persze lehalkíthatod, de ha nincs kedved, akkor se csinálhat semmit. Nehogy már megmagyarázza nekem valaki hogy ugyan úgy lehet élvezni a zenét fülesen, mint ha hangosan szól. Szóval szerintem hallgasd csak nyugodtan.
Ptk. 2012. évi II. törvény 149. Csendháborítás 195. § (1) Aki lakott területen, az ott levõ épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetve a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, szabálysértést követ el. A bíróságon meg lehet kérdõjeleztetni, hogy az Ossian "indokolatlanul zajt okoz"-ásnak minõsíthetõ-e :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igen, sajnos az indokolatlant maximálisan kimeríti a zenélgetés. (Bezzeg, ha flexel aprítanál, csiszolnál valamit, csak bosszantásból az nem indokolatlan. Bár iparûzési engedélyt kérhetnek, ha túlzásba viszed a barkácsolást.) Talán még lehet eseti engedélyt kérni partizáshoz, abban konkrétan benne lesz hány dB hangnyomást tûrnek meg. (X távolságról, kis mérõmikrofonra kötött mûszerrel pl., egy olcsó, amatõr.....: [link] objektíven ellenõrizhetõ, kordában tartható a hangnyomás. Sajnos nem tudom mennyi az engedélyezett szint.
A kérdező hozzászólása: "Akkor amíg az egyikõtök megsüketül, a másik elmosogat vagy kitakarít, vagy pedig megtanuljátok normális hangerõn hallgatni a zenét." Kedves válaszoló. Köszönöm válaszod valószínûsíthetem-e, hogy te az idõsebb generációba tartozol? Elárulom magamról, hogy középkorú és nõ vagyok és utálom a mosatlant és a koszt. Tehát rendszeresen takarítok és ezt zene mellett szeretném tenni. Ablakot pucolni kimondottan hangos zene mellett szeretek.
A kérdező hozzászólása: Charlie O'Brian! Köszönöm a kimerítõ válaszokat.Igen így is hozzá lehet szólni egy kérdéshez.

Hol tudom megnézni, hogy a fülhallgató milyen hangosan szól (decibelben)?

Legjobb válasz: A fülhallgató dobozánal hátulján kell lenni egy olyan résznek hogy hangérzékenység és mellette egy szám és dB ez adja meg hogy milyen hangos a fülhallgató

A fülhallgató dobozánal hátulján kell lenni egy olyan résznek hogy hangérzékenység és mellette egy szám és dB ez adja meg hogy milyen hangos a fülhallgató

Baba mellett milyen hangosan lehet zenét hallgatni a lakásban?

Legjobb válasz: Ami nem zavarja, annyira hangosan hallgathatod. Majd jelez úgyis, csak ne hirtelen csavard fel :)

Ami nem zavarja, annyira hangosan hallgathatod. Majd jelez úgyis, csak ne hirtelen csavard fel :)
Attól függ, mihez szoktattad a gyereket. Ha nem zavarja, akkor szólhat hangosan, csak ne közvetlenül mellette. Ha viszont a csendet szereti, akkor úgy is jelez, hogy nem tetszik neki.

Mitől függ, hogy milyen hangosan tudok zenét hallgatni a telefonomon?

Sony Ericssob w395i-m van, mindig max.-on hallgatom, és a beállításoknál is kb. azon van, de hogyan lehetne még hangosabb? :D

Legjobb válasz: a zene minõségétõl is nagyon függ. pl. youtube-on megnézel videó klipeket és nem ugyan olyan hangos mindegyik.

a zene minõségétõl is nagyon függ. pl. youtube-on megnézel videó klipeket és nem ugyan olyan hangos mindegyik.
A füles érzékenysége (dB) sokat dob rajta, és az impedancia is számit.

Babazenét szeretnék hallgatattni a pocaklakómmal, milyen hangos legyen hogy hallja?

Legjobb válasz: Ez egy újabb mánia? Halgass olyan zenét és olyan hangosan,ahogy te szereted a babának teljesen mindegy. Ez csak valamilyen babona,hogy hallja és érti.

Ez egy újabb mánia? Halgass olyan zenét és olyan hangosan, ahogy te szereted a babának teljesen mindegy. Ez csak valamilyen babona, hogy hallja és érti.
Igenis hallja és emlékezni is fog rá! Én is egy felhúzható állatkát szoktam a hasamra tenni és mindig reagál rá.Egy barátnõm tisztaság mániás, terhesen napi szinten porszívózott és a baba most 4 hós de ha megy a porszívó akkor megnyugszik és elalszik rá:) Bár azt én ellenzem h olyan hangerõn hallgasd a zenét amennyire csak jól esik..azért a túlzott hangerõ nem tesz jót a babának.
Felfogtam, viszont a kérdés babazenérõl szólt, nem felhúzós játékról.
"Igenis hallja!" Ha te ilyen nagyon biztos vagy benne, és abban is , hogy reagál rá, akkor miért nem olyasmit csinálsz, ami jó is neki? Reagál rá, mert ha a hasadra teszed azt a vackot, nyilván rohadt hangos szegény kicsinek! Végig gondoltad már, hogy a víz vezeti a hangot? Az UH vizsgálatokon azért lehet olyan sokszor tapasztalni, hogy a baba nem mutatja meg magát, mert a gép által kibocsájtott hang is zavarja, próbál elmenni elõle, pedig az csak ultrahang, akkor mit adhatsz neki ilymódon? Szóval szerintem inkább a nemtetszését próbálja jelezni. De te tudod, te ismered, a te babád..... Egyébként a babák odabenn 22 hetes kor után hallanak, leginkább a magas hangokra fogékonyak, úgy kb. egy éves korukig majd. És a beszédhangot hallja, tehát ez az erõsség elegendõ.
Hallgasd a maximum hangerõn! Ha a "pocaklakód" nem is, de a szomszédaid biztos értékelni fogják :)
ÉN is zenélek a kis pocaktöltelékemnek!!!Igenis hallja, és reménykedem benne ha megszületik emlékezni fog rá...és megnyugszik majd tõle!Van olyan baba aki rammstein-t szereti..ezt konkrétan tudom:) 25+5 hetes km...
Jajj, de bírom az ilyen "Igenis hallja! Igenis érti! Igenis így kell ! típusú válaszokat felkiáltójellel. Szinte látom a válaszolót, elvörösödött fejjel, toporzékolva üti az asztalt:P Vicces látvány lehet:P
szia! hallja a baba, de sokkal fontosabb, hogy téged nyugtasson a zene. a baba fejlesztésére mozartot javasolják a leginkább és ha elkezdesz egy rövidebb verset olvasni neki minden nap, akkor azt is meg fogja jegyezni, mire megszületik és ha olvasod fel fogja ismerni. szerintem nem kell túl hangosan, neked legyen kellemes a zene hangossága
Én végig Mozartot, Vivaldit, szép babadalokat hallgattam/tunk. Sok értelme nem volt. Elég hisztikés, sírós, akaratos baba lett. És egyáltalán nem érdeklik ezek a számok, hiába teszem fel neki. Inkább alicia keyst és eminemet hallgat és táncol a 19 hónapos fiam. Szóval én csalódtam ebbe a babazenésdiben.
Elsõ, Rammstein? ;D
Hát ez persze hogy idegesítõ.Én konkrétan felhúzható plüss micsodára gondolok!Nagyon aranyos dallamot zenél....
http://www.youtube.com/watch?v=NGuQAUylyFE kedvem lenne szétütni mindent, sztem baromi idegesítõ
A kérdező hozzászólása: Ez nem babona!Miért szerinted nem hallja?
Olyan hangosan ami neked jo. A normal beszedhangot is hallja egy magzat asszem az 6. honaptol. En komoly zenet hallgattam, mivel en is azt szeretem es engem megnyugtat. Emellett pedig mar 3 honapos terhesen vettem egy felhuzhato zenelö plüss dögöt es azt tettem a hasamra. Es megdöbbentö elmeny volt, amikor a korhazban megkaptam a babat(nem a szülöszöban termeszetesen)es amikor sirt es felhuztam neki a teknöst, akkor megnyugodott töle. 1, 5 eves koraig azzal aludt, nagyon szerette.
Hallottál már babazenét?????? Iszonyat csörömpölés az egész.Nem kismamazene, hanem baba.Nem bántásból írom, de tényleg.... Én is próbáltam magamra erõltetni, aminek az lett a vége, hogy jól felbosszantott, és kikapcsoltam.Ha sokáig hallgatod begolyózol :) , és a kisfiam (hogy annak köszönhetõ-e, hogy én ideges lettem tõle vagy sem) szintén nem szereti. 4 hónapos, szóval elmondani nem tudja, de hogy nem nyugszik meg tõle az fix.... Sokkal jobban szereti azt a cdt amin mondókák, rajzfilmzenék stb. vannak. Minden esetre sok sikert, azért mert nekem nem jött be, attól.... :)
Azt elhiszem, hogy hallja, de hogy emlékszik rá...... Ki az a baba amúgy, aki rammsteint szeret? Belõle biztosan jó arc lesz.
Errõl egy egyetemi tanárom is beszélt, hogy hallják a gyerekek. És amikor megszületett a baba, felismerte a zenét, és nyugodtabb lett.Szóval igaz lehet, és a komolyzenét ajánlják.
Nekem olyan nyugtató, hogy Apa is elalszik tõle!Nekem eddig bejött....kíváncsi leszek ha megszületik fogja e szeretni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!