Találatok a következő kifejezésre: Milyen hamar ki (45 db)

Ki, milyen hamar veszi észre, hogy ki milyen kezes?

Legjobb válasz: Ha direkt figyeled, hamar észre lehet venni, pl. hogy melyik kezével eszik, melyik kezét használja többször apróságokra, pl. cipzárfelhúzás, ital töltése pohárba stb. Általában amilyen kezes vagy, az a kezed az ügyesebb, tehát az ügyességet, aprólékosságot, kifinomultságot igénylõ mûveleteket azzal a kezeddel csinálod. Pl. ha jobb kezes vagy, a bal kezeddel tartod a poharat, és a jobbal öntöd bele az italt. Szóval ha figyelem, akkor ilyen apróságokból nagyon hamar észre lehet venni.

Ha direkt figyeled, hamar észre lehet venni, pl. hogy melyik kezével eszik, melyik kezét használja többször apróságokra, pl. cipzárfelhúzás, ital töltése pohárba stb. Általában amilyen kezes vagy, az a kezed az ügyesebb, tehát az ügyességet, aprólékosságot, kifinomultságot igénylõ mûveleteket azzal a kezeddel csinálod. Pl. ha jobb kezes vagy, a bal kezeddel tartod a poharat, és a jobbal öntöd bele az italt. Szóval ha figyelem, akkor ilyen apróságokból nagyon hamar észre lehet venni.

Ha a babámnak a tejtől van hasfájása, milyen hamar derül ki? Ha nem eszem-iszom tejet/tejterméket egy napig, akkor annak ki kell derülni ennyi idő alatt?

Legjobb válasz: 3 hét alatt ürül ki rendesen a tejfehérje a te és a babád szervezetébõl. De jó esélyel egy hét alatt már változásnak kell beállnia, ha attól van a gond. Egy nap természetesen nem elég.

3 hét alatt ürül ki rendesen a tejfehérje a te és a babád szervezetébõl. De jó esélyel egy hét alatt már változásnak kell beállnia, ha attól van a gond. Egy nap természetesen nem elég.
Ja és a rejtett tejet is kerülni kell, pl. péksütikben, felvágottakban, májkrémben, kekszekben is van tejszármazék.

A hat hónapos babátok mikre képes már? Ja és van-e már fog, ha van milyen hamar jött ki?

Legjobb válasz: Majus 5.en lesz 6 honapos a kisfiam. Fordul ide oda, probal felulni illetve tegnap ota probal negykezlabra allni. Sejtesunk szerint most kezd majd gyakorolni a kuszas maszasra. De persze meg arrebb van, hogy sikeruljon neki. Egyik naprol a masikra minden jel nelkul megjelent alul 2 foga. Masnap mar erezni is lehetett harmadnap mar rendesen latni. Most mar latni elegge kinn van. Sajnos harap is vele szoval felve szoptatok :(. 5 honaposan kezdtem hozzataplalni, mert rengetegszer szopizott es akartam egy kis szabadsagot. Most ugy nez ki a tizorai lassan kivaltodik, megeszik sok alma/barackot es utana mar immel ammal szopizik. Most mar 8x szopizik csak egy nap (volt ennel sokkal tobb). Ejjel sokaig 2x kelt, par napja 1x, remelem marad is igy. Kb ennyi :).

Majus 5.en lesz 6 honapos a kisfiam. Fordul ide oda, probal felulni illetve tegnap ota probal negykezlabra allni. Sejtesunk szerint most kezd majd gyakorolni a kuszas maszasra. De persze meg arrebb van, hogy sikeruljon neki. Egyik naprol a masikra minden jel nelkul megjelent alul 2 foga. Masnap mar erezni is lehetett harmadnap mar rendesen latni. Most mar latni elegge kinn van. Sajnos harap is vele szoval felve szoptatok :(. 5 honaposan kezdtem hozzataplalni, mert rengetegszer szopizott es akartam egy kis szabadsagot. Most ugy nez ki a tizorai lassan kivaltodik, megeszik sok alma/barackot es utana mar immel ammal szopizik. Most mar 8x szopizik csak egy nap (volt ennel sokkal tobb). Ejjel sokaig 2x kelt, par napja 1x, remelem marad is igy. Kb ennyi :) .
5.5 hónaposan fordult hátról hasra vissza azóta se most 7 hónapos. Nincs még foga. Te babádnál mi a helyzet?
1 nappal 4 hónapos kora után fordult hasról hátra, visszafelé pár héttel késõbb, de ezt még csak párszor csinálta. Hasról hátra is csak ritkán forog, inkább nyüszög, sír, ha már nem jó neki hason. Foga még nincs, most 5, 5 hónapos.
A kérdező hozzászólása: Az én babóm jövõ héten lesz hat hós. Hasáról átfordulgat már a hátára, de olyan kis esetlen néha, úgy löki meg magát lendületbõl és mindig beüti a kobakját. Hátról hasra egyszer fordult a szemem elõtt, de sztem csak véletlen volt, mert annyira el akart érni egy játékot, azóta sem csinálta. Szóval forgolászik de ritkán. Inkább kúszik mint a kommandósok, azt viszont nagyon élvezi. A hétvégén vettem észre hogy jön az alsó foga, mert kenegetem neki már éjszakára mindig és éreztem hogy érdes, akkor láttam hogy a hegye már kinn van. A mellette lévõ is jövõbe van , de ott még csak az iny púposodik. Hát ennyi. Ahogy olvasom talán mozgásba annyira nem vagyunk lemaradva. A körülöttem lévõ anyukáknak mind szuper gyerekei vannak, akik már hetek óta átgurguláznak a szobán....gondoltam itt megkérdezem csak az én gyerekem nem szuperkategóriás... ;)
Nekem is 6 hónapos múlt a kislányom. Már kinn van az alsó két foga, és ha ráharap az ujjamra, akkor rendensen fáj is. :) 5, 5 hós kora óta fordul meg ide-oda és ha hasra rakom, akkor a hasán körbe-körbe kúszik, úgyhogy körbe van rakva játékokkal. Nagyon ügyes és teljesen oda voltam, hogy amikor elmúlt 5 hós még semmit nem akart csinálni aztán szép lassan ráérzett a dolgokra. Sajnos régebben nekem is kétszer kelt, de most már nem tudom mi van vele, mert nagyon sokat forgolódik éjjel, ficánkol, és õ sem tud aludni meg én sem, egy kicsit megvisel, de ki kell bírni. Mivel tápszeres már elég régóta így én már, ebédre is bébikaját adok neki. Úgyhogyy az ki van váltva. Hát röviden ennyi... :D
Szia! Az én lányom akkor "szuperkategóriás", mert kúszik 1 hete, forog ide- oda már 4 hónapos kora óta, és 3 foga van. :-) De én is csak elhûlve nézem, hogy mit tud, a fiam ilyenkor még szó szerint SEMMIT nem csinált. Minden baba más, úgyis elõbb -utóbb mindegyik megcsinálja, amit kell, teljesen felesleges ez az összehasonlítósdi. :)
Szia! 6, 5 hónapos a kisfiam, hátról hasra fordul már egy hónapja - visszafele még nem megy neki. A hasán körbe-körbe kúszik, de még nem halad elõre-hátra. Pár napja felhúzza a térdeit maga alá és megtartja néhány másodpercig. Kint van a két alsó foga már 3 hete. Imádja a pocakját, kiváltottunk már 3 étkezést.

Rossmannos Facelle teszt kinek milyen hamar mutatta ki a terhességet?

Azt írja, már a menstruáció elmaradásának napján használható. Tényleg kimutatja olyan korán?

Legjobb válasz: Mindhárom babánál ezt használtam a nemvárt napján, kettõnél erõs pozit, egynél halvány pozit mutatott, de azt délután csináltam, nem reggeli elsõ vizeletbõl.

Mindhárom babánál ezt használtam a nemvárt napján, kettõnél erõs pozit, egynél halvány pozit mutatott, de azt délután csináltam, nem reggeli elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: Én nem teszteltem, félek. :( A wc papír még mindig véres, de a tisztasági betétem csont száraz és tiszta. Nem tudom mit gondoljak. Holnap kéne megjönnie, ha nem jön akkor pénteken tesztelek.
Sziasztok! Mi újság veletek? Teszteltetek?
A kérdező hozzászólása: Majd írd meg az eredményt! Nekem csütörtökön lenne esedékes. Azért nem teszteltem, mert reggel véreztem kicsit. De csak a papír volt véres, és azóta sincs semmi. Csak a cicim fáj.
Nekem holnap kellene megjönnie... Szoritok neked...
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem. Várok és bizakodok.
Szia! Megcsináltad a tesztet? Mi az eredmény?
Nekem is 4 nappal elötte, halvány pozitiv, a tesztcsikos és a vizeletsugaras is. Hajrá! :) Írj majd!
Szia! Nekem is 4 nappal a nemvárt elõtt pozitívat mutatott!
Szia, nekem is kb nem várt elõtt négy nappal már pozit mutatott, sok sikert! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Hûha! Akkor lehet én is megcsinálom holnap reggel. Csütörtökön kéne megjönnie.
Kb 1 héttel a nem várt elõtt: http://kepfeltoltes.hu/120313/P1010510_www.kepfeltoltes.hu_... (Esti pisibõl.)
4 nappal a nemvárt elõtt erõs pozi tesztet kaptam a Facelle-lel! :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
Szia Na...????

Gyorshajtási csekket milyen hamar küldik ki?

Okt. 2. -án lehet, hogy levillantottak, érdekelne, hogy LEGHAMARABB mikor küldhetik ki a csekket

Legjobb válasz: Általában csak kb egy hónap után küldik ki. Ismerek olyant is, aki majdnem 3 hónap után kapta a bûntit a levillantást követõen. Hiába, õk ráérnek!

Általában csak kb egy hónap után küldik ki. Ismerek olyant is, aki majdnem 3 hónap után kapta a bûntit a levillantást követõen. Hiába, õk ráérnek!

Kinek nem sikerült ebben a hónapban sem? Ki mióta próbálkozik és akiknek sikerült milyen hamar estek teherbe?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a kislányom 2,5 év próbálkozás után sikerült.Most 5. éve,hogy próbáljuk a kistesót összehozni.:-(Szerintem addj magatoknak egy fél évet,de mondjuk én úgy vagyok vele,hogy a kivizsgálással nem teszel semmi rosszat.Ha minden rendben,akkor megnyugszol,hy viszont van valami probléma akkor meg idõben kiderül és nem vár az ember hosszú-hosszú évekig,ami teljesen felõrli az idegeit.Nekem a legrosszabb variáció jutott,hogy minden rendben mindkettõnkkel,mégsem jön a baba.Azért nem adjuk fel!!!Hajrá mindenkinek aki hasonló hajóban evez!

Sziasztok! Mi 9 hónapja nem védekezünk. Elõtte sokáig fog.gátlót szedtem így utána rendszertelen volt a ciklusom és cisztám is volt. De 3. hónapja hogy pontosan jön meg a mensim és utóbbi ciklusomban pé-m is volt. Viszont most úgy veszem észre a hõgörbém alapján, hogy nincs pé-m. :((( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
A kérdező hozzászólása: Milyen vizsgálatokon kell részt venni, hogyha nem jön a baba?!Kedves kismama gratulálok neked!Kívánok neked könnyû szülést és egy makk egészséges kisbabát!!Olyan rossz egy újabb csalódás mikor megint megjön, fõleg akinek még nincs egy gyerkõce sem, mint pl nekem.
én 3évet vártam amire végre össze jött ez volt 3 hónappal ezelött de sajnos a 6. héten el vetéltem!igaz ebböl a hónapból van még másfél hetem de sajnos megint úgy fogok járni mint eddig és megint meg fog jönni sajnos!de nem adom fel!legalábbis ez a megérésem erre a hónapra is!
Szia!Nekem a kislányom 2, 5 év próbálkozás után sikerült.Most 5. éve, hogy próbáljuk a kistesót összehozni.:-(Szerintem addj magatoknak egy fél évet, de mondjuk én úgy vagyok vele, hogy a kivizsgálással nem teszel semmi rosszat.Ha minden rendben, akkor megnyugszol, hy viszont van valami probléma akkor meg idõben kiderül és nem vár az ember hosszú-hosszú évekig, ami teljesen felõrli az idegeit.Nekem a legrosszabb variáció jutott, hogy minden rendben mindkettõnkkel, mégsem jön a baba.Azért nem adjuk fel!!!Hajrá mindenkinek aki hasonló hajóban evez!
Szia! Nekem mar elfolyt a magzatviz, de meg varni kell a fajasokra. Tavaly tavasszal elfogyott a fogigatlom, de meg nem terveztunk babat, ugyhogy megszakitasos modszerrel vedekeztunk egeszen karacsonyig. Akkor ugy belemelegedtunk a dolgokba, hogy megfeledkeztunk magunkrol es :) . Se elotte se utanna nem voltunk egyutt jo ideig (kb 3 het elotte, 4 het utanna), mert nem volt ra lehetosegunk. Raadasul nem akkor kellett volna legyen peteeresem, hanem egy hettel, masfellel kesobb. De nagyon orulunk neki :) csak igyekezhetne egy kicsit kifele. Remelem minindenkinek beteljesul a vagya es atelheti azt a csodat amit most en, tiszta szivembol kivanom!!
Sziasztok! Én pozitívat teszteltem, holnap megyek orvoshoz. Ez volt az elsõ hónap a vetélésem óta hogy nem védekeztünk, és elsõre sikerült. Van már egy kisfiam, Õ is az elsõ hónapban sikerült, a vetéléssel végzõdött terhességem pedig a 2. hónapban jött össze. Drukkolok mindenkinek, hogy minél hamarabb olyan legyen a tesztje mint nekem!
Sziasztok! Nekünk ez volt a 4. hónap, de megint megjött :( Próbálkozunk tovább, nem görcsölök, de úgyis nemsokára megyek rákszûrésre a nõgyógyászhoz, és megbeszélek vele esetleg egy vérvételt.
Gyógyszer abbahagyása után 2.hónapban nem jött meg. Amikor megállapították a terhességet volt egy hatalmas cisztám is, valószínûleg a megtermékenyített petesejt helyén volt ami azóta már felszívódott.
Vizsgálatok: hormonvizsgálat vérvételbõl, ultrahangon megnézik, van-e peteérés, a párodnak spermavizsgálat. Elsõ körben ezeket szokták, ha ezek jók, petevezeték átjárhatósági vizsgálatot szoktak még. Mi is 1 éve próbálkozunk, de nem jön össze, pedig a vizsgálatainkon mindent rendben találtak. Eléggé el tudok keseredni, nem értem, hogy ennek a rengeteg babára vágyó nõnek miért kell ilyeneken keresztülmenniük. Bezzeg aki nem akarja, véletlenül is besikeredik...
Szia! Bár én ezen a hónapon még nem vagyok túl, de szerintem most is megfog jönni mint mindig. 8 hónapja próbálkozunk de semmi.:( Már nagyon elvagyok keseredve. Az elsõ babámnál második hónapban sikerült.
Szia!Én vagyok akinek már van egy kislánya, és 5 éve próbálkozunk.Át tudom érezni, mert mint írtam a kislány is nagyon nehezen sikerült.Az nagyon kemény idõszak volt!Most azért valamivel könnyebben veszem a havi akadályokat.Bár így sem egyszerû.Elõször is hormonszinteket nézess meg, illetve középidõben ultrahangos peteérés vizsgálat.Ha nincs akkor gyógyszeres stimulálás.Nekem volt petevezeték átfújás is.Persze az is rendben.Ha ott van a gond akkor csak a mesterséges megtermékenyítés jöhet szóba.Ja és persze ne felejtsük ki apucit, akit szintén ki kell vizsgáltatni!
Én megértelek, az elsõ gyermekem 2 hónap alatt sikerült, de a második 10 évvel késöbb jött.
Elsõ vagyok! Mi már azt beszéltük apával, hogy majd jön magától nem fogunk rágörcsölni. Ha nem jön akkor nem, már van egy 6 éves fiunk, így azért másabb. Õ is azt mondta hogy jobban aggódna ha nem lenne gyerekünk, próbálkozunk és mégsem jön. Most próbálom kicsit lazábban kezelni, (ami nem könnyû) de lehet hogy majd ha nem várom akkor leszek terhes.
Szia! Nekem sem sikerült ebben a hónapban. Ilyenkor mindig nagyon le tudok törni. Van egy kisfiam (lassan 2 éves), rá 22 hónapot vártunk, közben volt 2 vetélésem. Most még "csak" 6 hónapja próbálkozunk a kistesóval. A férjemmel azt hittük, hogy a második baba könnyebben jön majd. Sajnos, ha 1-2 hónapon belül nem fogan meg, akkor vissza kell mennem dolgozni, és akkor egy ideig biztos nem lesz második baba. De a remény hal meg utoljára ...
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy nem sikerült, ahogy nekem se.Mi még csak kettõ hónapja próbálkozunk, de egyfolytában attól rettegek hogy nem lehet gyerekem.Most úgy vagyok vele hogy nem is érdekel.Kettõ hónapja hagytam abba a fog.gázlót azóta cisztám is lett, most meg 27 nap helyett 34 napra jött meg.Már kezdtem örülni, de :(Szurkolok nektek hogy minél hamarabb összejöjjön a babátok.Milyen hamar szoktak elmenni kivizsgálásra?Ja és nem letörni sikerülni fog a gyerkõc!!!kívánom hogy minél hamarabb látogasson meg titeket a gólya!!
nekem tutira nem. már egy éve probálkozunk... :-(
Egy évi védekezés nélküli próbálkozás után kezdenek el általában vizsgálatokat (statisztikailag az egészséges pároknak rendszeres szexuális élet mellett a 70%-a esik teherbe az elsõ 1 évben). Érdemes görbét vezetni mielõtt nõgyógyászhoz fordulsz, sokat segíthet.

Milyen hamar jön ki a sperma a lányokból ha beleélveznek?

ögtön amikor felállnak utána, vagy kés?bb?

Legjobb válasz: Próbáld ki és megtudod XD

Próbáld ki és megtudod XD
szinte rögtön
nekem azonnal, ha felállok, felülök
Ha kiköpi, rögtön.
Ha jó helyre megy 9 hónap múlva.
Amint függõleges helyzetbe kerülsz, ugyanis van az a dolog amit úgy hívnak gravitáció.
utolsó 2 nagyon jó volt!! XD
Próbáld ki! ha lassúnak érzed akkor ott a pumpa vagy a porszívó!
majd megnézem xd 12/F

Milyen hamar írhat ki a doki, ha teherbeesek? Ki akarnak rúgni, kellemetlen lenne pont most.

Legjobb válasz: Ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor akár az elsõ pillanattól...

Ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor akár az elsõ pillanattól...
Szia ! Csatlakozom az elöttem szólóhoz. S még annyit, ha terhes vagy egyáltalán nem lehet neked felmondani!
Szerezz minel elobb terhes kiskonyvet ha meg nincs. Amint az a kezedben van, vedve vagy.
Nekem az elsõ alkalommal (5 hetesen) azt mondta a doki, hogy nyugodtan elmehetnék táppénzre, mert kellemetlen lesz munkahelyen hányni szaladgálni. Tehát kiírt volna már akkor, de dolgoztam, mert nem volt semmiféle hányinger és rosszullét. A háziorvos viszont 33 hetesen kérte a nõgyógyász írásos ajánlását. Tehát orvosa válogatja.
nekem a vedono is meg a nodokim is mondta, hogy elso pillanattol lehet. a nodokinak kell irni a haziorvosnak, ugy ir ki a haziorvos, akinek egy szava sem lehet.
beszéld meg az orvosoddal.nekem is segített.nem volt semmi bajom mégis minden rosszat beírtunk a kiskönyvbe hogy nekem jó legyen.persze tudjon róla a védõnõ is

Milyen típusú hajszínezõk vannak, lehetõleg olyan, amit hamar ki lehet mosni?

Világos szõke az eredeti hajszínem, de eléggé meguntam és világos barnára, mogyoró színûre szeretném befesteni. Természetesen, elõször csak kipróbálni szeretném, hogy hogyan is áll...Ezért keresek minél hamarabb kimosható hajszínezõt.

Legjobb válasz: pasztel kréta

pasztel kréta

Lányok ti mennyire vagytok úgymond maximalisták, ha egy fiú közeledik felétek? És milyen hamar dobjátok ki, ha nem jó?

Legjobb válasz: Ha a lányoknak nem tetszik valami azonnal röpülsz. Aztán meg itt sírnak, hogy nem találnak senkit maguknak.

Ha a lányoknak nem tetszik valami azonnal röpülsz. Aztán meg itt sírnak, hogy nem találnak senkit maguknak.
Leghamarabb 3 hét után szakítottam. De annak oka is volt. Mégpedig az, hogy a hátam mögött ugyanúgy csajozni akart, és szingliként párt keresett magának. Mikor rájöttem, rögtön ki is dobtam. Ahogy megismertem valakit hamar kiderült mindig, 1-2 hónap alatt, ha nem passzoltunk össze. Így nincs sok értelme évekig húzni olyan kapcsolatban, amiben nem érzed jól magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!