Találatok a következő kifejezésre: Milyen hamar hogy van valaki (3 db)

Milyen hamar érezni, hogy van valaki a pocakban?

Legjobb válasz: Ha a terhességi tünetekre gondolsz, akkor az 5-6. hét körül, ha a baba mozgására, akkor a 17. héten.

Ha a terhességi tünetekre gondolsz, akkor az 5-6. hét körül, ha a baba mozgására, akkor a 17. héten.
szia. Háát én a nyagyon ritka esetek közé tartozom azt hiszem.Mi is rágyúrtunk a félidõre, és komolyan mondom én már 3 nappal késõbb tudtam, hogy sikerült.:) Nem fájt a cicim, nem volt semmi bajom, csak sokat szurkált a méhem, és olyan kemény volt az alhasam.Jól éreztem.5 nap késés után pozitív tesz:) Most 14 hetes:)
én nem éreztem semmit.Csak azt hogy mindjárt megjön, fájt a cicim a hasam, derekam, a szokásos..ennyi..persze nem jött meg terhes lettem:) de ha nem csináltam volna tesztet akkor nem veszem észre hogy terhes vagyok..szóval semmi extra érzés az elsõ idõkben..
Szia!Én a mensim elõtt egy héttel éreztem, hogy nagyon fáj, és érzékeny a mellem.Mivel ez a második terhességem volt, sejtettem, hogy mi van.Rohantam a patikába, csináltam egy tesztet, és most 20hetes terhes vagyok.Remélem segítettem.Drukkolok.Minden jót.
A nem várt mensi elõtt két nappal ültem a kanapén és egyszer csak mint egy sugallat bevillant, laknak a pocakban.:) Elõször hittem is, meg nem is, hogy ezt így megérzik a mamák, de nem tévedtem.:) Ennek ellenére csak 5 nap késés után csináltam tesztet. A következõ babánál már hinni fogok az anyai megérzéseknek.:) Szorítok! 23 hetes kismami
Minden elképzelhetõ! Nem mindenkinél egyformán jelentkeznek a tünetek. Ha kimarad a menzid tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Még van egy hét a mensiig, de minden tünet megvan! Ovu mikroszkóp a középidõben nem mutatott peteérést. Most meg van valami rózsaszínes folyás. Lehet, hogy van baba?
Kb. a menzi kimaradása körül kezdtem érezni a tüneteket, amik hasonlítottak a menzi elõtti has- és derékfájáshoz, így elõször nem is voltam benne biztos, hogy baba van a dologban. Aztán késõbb a 7. hét körül kezdõdött a hányingeres idõszak.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondolok, hogy mikor mozdult meg elõször, hanem hány hetesen éreztétek, hogy sikerült-e a baba.Van-e olyan, aki már a nem várt mensi elõtt is érzett valamit? Köszönöm.
Szia, Sok nõnél mint nálam is a cici már 3 hetesen feszült és nõtt, tehát mire megtudtam pontosan a tesztbõl, hogy sikerült, titkon már biztos voltam benne, hogy valami más.Érzed, hogy valami megváltozik.Én azóta is olyan vagyok, mintha egy üvegpapíron keresztül nézném a világot, kicsit lelassulva nyugodt békés mosollyal az arcomon.Csodás érzés :o) Egy kalappal.... 16 hetes kismami

Van valakinek tapasztalata abban, hogy 6 lábujjas gyerekre milyen cipőt kell venni? Hol tudok venni, vagy csináltatnom kell, mert az aktuális méretet nagyon hamar kinövi keskeny lesz a lábfej részénél? !

Legjobb válasz: Érdemesebb méretre csináltatni. Az ortopédián írhatnak is fel gyógycipõt, ilyenkor valamennyi támogatás is van a cipõ árán.

Érdemesebb méretre csináltatni. Az ortopédián írhatnak is fel gyógycipõt, ilyenkor valamennyi támogatás is van a cipõ árán.

Mivel függ össze, hogy valaki hamar érzi az alkohol hatását, van aki meg sokat ihat és nem is az, hogy nem érzi, de kordában tudja tartani magát? Össze függhet azzal, hogy valaki mentálisan milyen erős?

Legjobb válasz: testi adottságok(milyen magas,hány kiló) mennyire van hozzászokva az alkoholhoz, mennyit evett elõtte... szóval ez soktényezõs dolog. én valamikor 2pohár után már be vagyok picit rúgva valamikor meg még 4 után sem.

testi adottságok(milyen magas, hány kiló) mennyire van hozzászokva az alkoholhoz, mennyit evett elõtte... szóval ez soktényezõs dolog. én valamikor 2pohár után már be vagyok picit rúgva valamikor meg még 4 után sem.
nem, eleve h bírja a szervezete , mennyire fáradt , mikor evett a szinten tartás meg már "rutin" kérdése !!!
Ezzel is összefügghet, de általában nem ez szokott dönteni. Megfelelõ önuralommal közel az összeesés/behányás pontjáig kitolható a kábéjózanság, dehát elég ritka, aki úgy iszik sokat, hogy közben józan akar maradni:)
Azzal függ össze, hogy mennyi alkohol lebontó enzim termelõdik a májában. Pontosabban: milyen gyorsan termelõdik. Szomorú, adottság kérdése. :) A mentális állapothoz szinte semmi köze nincsen. Ha fokozott igénybevételnek van kitéve, akkor a májban gyorsabban termelõdik lebontó enzim, így "hozzászokik" az alkoholhoz a szervezet. De nem jó vele játszani. Károsodik a májad tõle. Igyál keveset és ritkán. (Heti 1-2 dl vörösbor még egészséges is)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!