Találatok a következő kifejezésre: Milyen hamar a (238 db)

Esküvõ után milyen hamar jött a gyerek? Akinek nagyon nagyon "gyorsan összejött" okozott problémát?

éve vagyunk együtt, de csak 4 éve költöztünk össze, Júliusban volt az esküvõnk augusztusban nászút, és már lényegében terhesen jöttem haza...kicsit aggódok hogy esetleg túl hamar jött.

Legjobb válasz: most komolyan? ha még nem akartátok volna, akkor védekeztek, ha meg nem használtatok semmit, akkor gondolom meg lett beszélve, hogy jöhet, hát hamar jött:)

most komolyan? ha még nem akartátok volna, akkor védekeztek, ha meg nem használtatok semmit, akkor gondolom meg lett beszélve, hogy jöhet, hát hamar jött:)
Mi 2 év együttélés után kezdtünk el esküvõt szervezni, februárban kitûztük az esküvõt októberre, májusban úgy döntöttünk, hogy bármikor jöhet a baba, júniusban terhes is lettem, így pocakos esküvõnk volt. Nem izgatott, hogy ki mit szól, a vendégek tudták már a terhességem elõtt az esküvõ idejét, másokkal nem foglalkoztunk.
Ha ennyi ideje együtt vagytok, szerintem nem korai... Mit nem adnék érte ha én is.... De nekünk nem lehet, mert nekem is ilyen hormon nyavajám van....már majdnem 2 éve nem jön össze. Hiába kezelnek...Szóval mi maradunk kettesben. Egyébként az esküvõ után fél évvel döntöttük el, hogy nem "védekezünk" tovább, mert tudtunk hogy vagy nagyon sokáig kell próbálkozni, vagy nem lesz baba. Addig is csak megszakítás volt. Valamint anno a nászéjszakán sem védekeztünk szándékosan. De nem mindenki olyan szerencsés hogy gyereke legyen...ez van.
Ismerõsömék vallásosak, szüzen házasodtak, a nászéjszakán megfogant a baba, mert eszükbe sem jutott a védekezés, hiszen azelõtt sosem kellett. :) Nem így tervezték, éltek volna kicsit kettesben is az esküvõ után, de így alakult. Azóta 3 lányt nevelnek, a legkisebb is már kisiskolás.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van!!
Ne gondolkozz azon, hogy ez korai vagy sem. (Szerintem egyáltalán nem.) Én a helyedben inkább összetenném a két kezem és hálát adnék, hogy a problémáid ellenére egyáltalán összejött, ráadásul ilyen könnyen!
Mi 4 év együttélés után házasodtunk össze, és rá 2 évre mondtuk azt mindketten hogy jöhet a baba. Mi sajnos másfél évet vártunk rá, most vagyok kismama. Szerintem mivel nem terveztétek , most csak meg vagy ijedve. Ez nem baj, sõt, abban is rengeteg kétely felmerül aki már évek óta akart babát és végre terhes lett. Biztos szerettél volna kicsit kettesben is élni a házasságban, de babával is jó lesz, fõleg mikor már utazni is tudtok vele.
Örülj neki, hogy pcos mellett egyáltalán összejött a gyerek természetes úton. Vagy szeretted volna, ha évekig kínlódtok mindenféle kezelésekkel, ahol mindig elmondják, hogy nem lesz könnyû?
Mi elmentünk nászútra és mikor hazajöttünk mindenki azt kérdezte, hogy terhes vagyok végre?! Az összes rokon, még a sarki boltos néni is ezzel "zaklatott" minket. Ugyanis tök természetes, hogy a nászúton a feleség teherbe essen. Végül meguntuk 3 hét állandó kérdezgetés után a témát és közöltük, hogy már az esküvõn is terhes voltam, csak nem nõ a hasam úgy, mint egy normális terhes nõnek. Nászúton már 3 hónapos terhes voltam. :) ))
2012 szeptember végén volt az esküvõnk 1 hétre rá mentünk nászútra, esküvõtõl számítva 1hónap múlva pozitívat teszteltem. Az volt az elsõ "próbálkozós" hónapunk :) Azóta fél éves múlt a kislányunk, imádjuk, a kapcsolatunk nem változott semmit. Szeretjük egymást nagyon és kerek lett az életünk:)
Mi egy éve együttélés után házasodtunk, de már a házasság elõtt kb. fél évvel megbeszéltük, hogy jöhet a baba. A 3. hónapban össze is jött, éppen az esküvõszervezés közben. Az esküvõmön voltam 9 hetes, szûk családi körben esküdtünk, el is árultuk, hogy jön a baba. Az esküvõnk utáni héten vérezni kezdtem, és nászút helyett a kórházban kötöttem ki missed ab mûtéten :( De a lényeg, hogy mi is úgy gondoltuk, hogy kezdjünk próbálkozni idõben, mert úgyis kell fél év, de gyorsabban összejött.
Szeptemberben volt az esküvõnk, márciusban gondoltuk, hogy jöhetne a baba lassan, és elsõre sikerült is. Szóval 6 hónap.
nekünk az esküvönk szeptemberben volt, juliusban megbeszéltük, hogy akár jöhetne is a baba...na erre pár hétre már terhes is voltam. mi nagyon örültünk neki, nem gondoltunk volna, hogy nagyjábol az elsö gumi nélküli alkalomkor összejön.. :)
de nem védekeztetek így benne volt a pakliban, hiába van a betegséged
A kérdező hozzászólása: Igazából nem beszéltük meg mert hormonbetegségem és Pcom is volt, amit októberben kezdtek volna kezelni...csak hát akkora már kezes lábas kisember volt odabent aminek semmi tünete nem volt....az orvosok is megakadtak a dolgon, hát még mi :) vagyis én a férjem már akarta.
Hát azért 4 év együttélés után nem olyan korai az te kérdezõ :) Én az esküvõ hónapjába hagytam abba a fogamzásgátló szedését, egyszer megjött még, aztán már csak a fiam születése után. Nálunk nagyon hamar összejött.
Szerintem is inkább örülj neki, hogy összejött és nem kellett évekig kínlódni, ami aztán szokott problémát okozni... Mi már három éve próbálkozunk úgy, hogy elvileg semmi bajom nincs!Mégsem akar jönni a kisbabánk. :(

Ha megjelenik egy új játék az milyen hamar jelenik meg a tescoba, auchanbe?

Jelen esetbe pl diablo 3

Legjobb válasz: Szerintem elég hamar, de futáros rendeléssel is olcsóbban kijössz mintha ott vennéd.

Szerintem elég hamar, de futáros rendeléssel is olcsóbban kijössz mintha ott vennéd.
tescoba átírják teszkó gazdaságos CD/DVD-re, és az [email protected] menj videogame szaküzletbe, olcsóbb, minõségi
Az utolsó válasz hülyeség, azt kivéve, hogy máshol olcsóbb.
igen, az utolsó a hülyeség :DDDD

Kékfény hatására milyen hamar múlik a sárgaság? Nagyon mennék már haza a kisfiammal.

5.napon vettek vért t?le és 285volt a bilirubin szintje, de 220nál mehet haza. Tegnap 2óránként odaadták szopizni de egész nap kékfény alatt volt meg este 9-5ig is. Ma is ottvan. Holnap vesznek vért t?le megint hogy kiderüljön haza engednek-e. Nem tudom eldönteni hogy ez az érték magas vagy alacsony mert a doki egyszer ezt mondja egyszer azt....

Legjobb válasz: Nálunk egy napig volt fényben. Attól függ milyen gyorsan oldódik a sárgasága (babafüggõ). De ha hazamentek, valószínûleg aluszékony lesz a sárgaságtól, neked kell kelteni az etetésekre. Nálunk így elég hamar beszabályozódott a napirend :)(csak, hogy a jó oldalát is írjam). Én is nagyon ki voltam, hogy nem mehetünk még haza, ismerõsöm 2 plusz napot maradt még bent a babájával, én egyet. Az orvosok sosem mondanak semmit, én nem is kérdeztem, egyszer csak jött az elbocsátó papírokkal

Nálunk egy napig volt fényben. Attól függ milyen gyorsan oldódik a sárgasága (babafüggõ). De ha hazamentek, valószínûleg aluszékony lesz a sárgaságtól, neked kell kelteni az etetésekre. Nálunk így elég hamar beszabályozódott a napirend :) (csak, hogy a jó oldalát is írjam). Én is nagyon ki voltam, hogy nem mehetünk még haza, ismerõsöm 2 plusz napot maradt még bent a babájával, én egyet. Az orvosok sosem mondanak semmit, én nem is kérdeztem, egyszer csak jött az elbocsátó papírokkal
Tényleg babafüggõ. Eléggé sárga lehet, ha ennyire elviszik, még éjszakára is. Nekem a nagyobbik lányom intenzíven volt emiatt, na õ a drasztikus eset. Egynaposan került be, 8 naposan vittük haza. Középsõ gyerekem még fény alá sem került, annyira hatékonyan tudtam ébresztgetni, hogy szopizzon és rengeteg vizet lenyomtam a torkán (mert ugye a folyadék oldja a sárgaságot). Harmadik gyerekem 2 naposan sárgult be, elég drasztikusan. Õt ki sem vehettem az inkubátorból, cumisüvegbõl adtuk az anyatejet, éjszakára is bent kellett maradnia, még másnap is vissza kellett adnom éjszakára, de harmadnap hazavihettem. Tehát 5. napon mentünk haza. Viszont még õ otthon is sárga volt. Nagyon aluszékony volt, tényleg erõszakosan ébresztgetnem kellett. Tudom, hogy nagyon vágysz haza, de hidd el jobb ha most szépen kikezelik, mintha a sárgaság a máját tenné tönkre. Van ismerõsöm, akinek nem kúrálták ki a gyerekét, annyira beteg lett, hogy új májat kellett kapnia.
Azt hiszem 204 a normál érték és ez még 2+2 nap szerintem . Nálam mellettem volt kék fényen a kiskocsiban. 7 napot voltunk bent , mert antibiotikumot is kapott
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Nálunk 220 aminél hazaengednek. Szopiztattam volna eddig is rendesen de oxigénhiányos volt és 2naposan volt egy légzéskimaradása így 4naposan kaptam meg. Kicsit láttam hogy mintha sárgás lenne a szeme fehérje de mivel a doki azt mondta megvizsgálják így nem aggódtam. Erre tegnap vettek vért. De nem hiába akarok hazamenni mert ebben a kórházban az ellátás..... Sunyiban tápszerrel tömik a gyereket aztán én vagyok a rossz hogy nem tudom szoptatni..
Elég hamar, 1-2 nap
A kérdező hozzászólása: Tényleg?...telepéstõl függetlenül, o.O amúgy köszi

Balassi Borivóknak való vers. "A jó hamar lovak is csak benned vigadnak. " Milyen az a hamar ló? Nem értem ezt a sort.

Legjobb válasz: Rímképlete: aaa, bbb, ccc Három soron keresztül minden sorvég összecseng, a következõ három sor is, de más rímekkel.

Rímképlete: aaa, bbb, ccc Három soron keresztül minden sorvég összecseng, a következõ három sor is, de más rímekkel.
De Balassira jellemzõ még az úgynevezett Balassi strófa, ami azt jelenti, hogy egy verssoron belül is van középen és a végén egy szó, amely rímel, összecseng.
Élénk, gyors hátasló.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A vers rímképlete mi?

Hol lehet igényes olyan tetoválás készíteni, ami idővel eltűnik? Vagyis milyen az ideiglenes tetoválás? Ugyan gy csinálják mint az igazit? Milyen hamar szívódott fel és a felszívódás közben nagyon elcsúnyult?

Légyszi ne csak igen vagy nem válaszokat adjatok a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: Vannak bizonyos rágók, amikhez vízzel lemosható tetoválásokat szoktak adni. Az kb egy hét, ha jól emléksze, oszt lekopik :)

Vannak bizonyos rágók, amikhez vízzel lemosható tetoválásokat szoktak adni. Az kb egy hét, ha jól emléksze, oszt lekopik :)
Gratulálok, kielégítõ válasz volt.:( (kár volt fárasztanod az ujjaid)
legrosszabb esetben összeesik és meghal
És emellett a négyszeres inzulinmennyiséghez beállított diétáját folytatja? Ez ugyanolyan, mint egy enyhébb, de kezeletlen cukorbetegség, amit az egészséges étkezéssel is enyhít. Ugyanakkor így is gyakran magas lesz a vércukra, ami mindenképpen károsítja az ereket és egy csomó szervet. Hogy ennek tünete mikor lesz, az szerencse kérdése, akár évekig is lehet tünetmentes, ahogy egy fel nem fedezett cukorbetegség is.
Rövidtávon a fõ veszély, hogy könnyen kómába eshet, ami önmagában is életveszélyes állapot... De az is lehet, hogy semmilyen tünete se lesz, csak a szomjúság is bõvebb vizelés. De hosszútávon, évek alatt a veséi tönkre fognak menni és meg fog vakulni, valamint jó eséllyel a lába is elkezd rohadni. Valamint az infarktusra és stroke-ra is kb. 10x nagyobb lesz az esélye... A kezeletlen cukorbetegség lassú, de biztos gyilkos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Görögszénamagot milyen gyakran szedjem? Milyen hamar lesz hatása a tejtermelésemre? Tapasztaltok?

Ledaráltam, nutellával összekevertem, és napi 2-szer 1 teáskanálnyit eszem meg. Ez elég, vagy többet kéne? Illetve ti hogyan tapasztaltátok a tejserke? hatását? (jobban feszült a cici, vagy gyorsabb tejleadó reflex...)

Legjobb válasz: Én is kipróbáltam minden féle csodabogyót, de semmi nem használt. És egyszercsak elkezdtem borogatni a melleimet meleggel, szoptatás, fejés elõtt, és láss csodát elkezdett szaporodni, és sokkal könnyebben jön. :)

Én is kipróbáltam minden féle csodabogyót, de semmi nem használt. És egyszercsak elkezdtem borogatni a melleimet meleggel, szoptatás, fejés elõtt, és láss csodát elkezdett szaporodni, és sokkal könnyebben jön. :)
Én is szedtem a Herbária kapszuláját 3x2 egy nap, kb. 3. napra volt eredménye.
2 hétig szedtem, de nem használt.
Nekem ismerõsöm szedi a kapszuláját, és neki nagyon bejött. Õ folyamatosan szedi, és rengeteg teje van tõle.
A kérdező hozzászólása: Én a kpaszulát nem ismerem... sima görögszéna magot vettem... Köszi!

Csajok, ha a barátotok izgat, és elélveztek, az nektek milyen színű? És milyen hamar lesz ez meg? (Kort is lécci)

Hülye kérdés tudom.. (Sz?z vagyok) De,a barátom izgatni szokott (ruhán keresztül),és már akkor így fehérkés lesz a bugyim..:S Gondolom az az,hogy hát sikerült felizzítania. :) És még egy kérdés: nektek is van folyásotok? Hasznos válaszokat köszi..és tudom,hogy buták a kérdések,de ez van. Bunkó hozzászólásokat nem kérek. Tapasztalatlan vagyok,én is tudom.

Legjobb válasz: Ne félj, az én barátnõm is ugyanezt produkálja, meg az elõzõ, meg az elõzõ. Szal teljesen rendben vagy, ez csak amolyan természetes síkosító, hogyha esetleg másra kerülne a sor, ne szoruljanak az alkatrészek :D

Ne félj, az én barátnõm is ugyanezt produkálja, meg az elõzõ, meg az elõzõ. Szal teljesen rendben vagy, ez csak amolyan természetes síkosító, hogyha esetleg másra kerülne a sor, ne szoruljanak az alkatrészek :D
Szerintem te vagy nagyon fiatal vagy (12-14) vagy nem beszéltél nõi dolgokról anyukáddal. A folyás a menstruációt megelõzi fél évvel. És minden egészséges nõnek van. Véd a fertõzésekkel szemben és izgalmi állapotban az aktus során biztosítja a síkosságot. A hüvelyváladékból következtetni lehet pl ciklusod mely periódusában jársz, vagy van-e fertõzésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.-Hát igen, eléggé fiatal vagyok. :) És, tudom hogy ez olyan "sikosító", csak fura, hogy milyen hamar már jön..olyan mintha béna lennék, hogy hamar nedves vagyok. :(
dehogy vagy béna, ez természetes reakció:) de nem akkor jön ez, amikor elélvezel, ez egyszerûen csak a felizgultság jele. meg lehet kérdezni, hány éves vagy te és a barátod?
en is sokszor vagyok igy, egyszer-egyszer el-el teved a keze a srcnak(baratomnak) es mar folyik is.de tenyleg ez azt jelenti h elmentem?????
egy nõ nem attól lesz nedves, hogy elment... ill. persze utána jobban, de elõtte azért, hogy a pasi könnyedén be tudja tenni...
A kérdező hozzászólása: Hát tudom, hogy azért van, hogy könnyebben betegye..De, azt hittem, ez már az , hogy el is megyek.. :D:S
azt hiszem az jobban fel fog tûnni neked, ha tényleg elmész;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!