Találatok a következő kifejezésre: Milyen halasztási léteznek (1 db)

Milyen halasztási indokok léteznek?

Ha olyan találok ki, ami nem igaz, azt ellen?rizhetik?

Legjobb válasz: Bocs, elfelejtettem írni, hogy 2 félévet szeretnék halasztani.

A kérdező hozzászólása: Bocs, elfelejtettem írni, hogy 2 félévet szeretnék halasztani.
Szerintem hivatkozz egyszerûen anyagi okokra. Na, azt ellenõrizzék le.
Nálunk már nem is kell megindokolni, csak kitölteni egy papírt, hogy halasztani akarok. (Egyetem). Szerintem tuti nem ellenõrzik, max. a statisztika miatt érdekli õket.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Na!Azért nem teljesen így van.Az elõttem szóló már biztos nem elsõéves.Én most kezdem az egyetemet õsszel és úgy tudom, hogy elég komoly indokot, várnak, és az indoklásnál akár iratokkal is alá kell támasztani az állításod.Nem lehet csak úgy halasztgatni.Anyagiakra sem hivatkozhatsz, mert azt pláne ellenõrzik, elsõsorban megnézik a családban az egy fõre jutó nettó jövedelmet stb.
Az elõzõ voltam:de lehetséges, hogy ez iskola függõ, nekem az ismerõsöm mesélte, hogy elég szigorúan vették.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan, aki ismeri a győri Széchenyi István egyetemet?

2

Az alapdiplomámat (6 félév) 1988-ban szereztem meg. Ez államilag finanszírozott volt. Azóta még néhány diplomát szeretem, de ezek mindegyike fizetős volt. Jogosult vagyok-e még államilag finanszírozott helyre? Hol tartják ezt nyilván?

3

Szerintetek a PSZÁF vizsga többletpontot jelent felvételinél?

0

Nagyon ciki az, hogyha nem vesznek fel abba a gimnáziumba, amit elsőnek jelölök meg?

Köszönöm előre is a válaszokat.

3

Valakinek nincs meg (kidolgozva) a részletes érettségi követelményrendszer kémiából? Vagy van olyan oldal, ahonnan le lehet szedni?

0

Milyen tantárgyakbol legyek jo ha egy újságnál fôszerkesztô akarok lenni?

...és pontosan mit csinál egy fôszerkesztô? Milyen egyetemre kell menni hozzá?

1

Eltén végzett vegyészek el tudnak helyezkedni?

0

Bukni fogok kémiából, mit csináljak?

Három 1-esem van, szóval teljesen bukásra állok. Az összes többi tárgyból 4,5, vagy esetleg 3-as leszek, de a kémia nem megy. Először abból kellett dogát írnom, amin nem is voltam ott, aztán számolásból, ami mindenkinek 1-es lett, ma meg feleltetett, de valami nagyon béna módon, mert hiába tudtam a fogalmakat, példát nem tudtam rá és 1-es lett. Mindenki felháborodott, hogy hát csomó mindent tudtam, egész nap sírógörcsöm, volt, nem tudok másra gondolni és folyton elsírom magam. Az osztályfőnöknek elmondta ezt a tanár, keresni fognak nekem valakit, aki korrepetál, de ezt csak meg kell tanulni, én meg megtanultam, csak feleléskor a dolgok fele kitörlődik az agyamból, de tényleg. Nála eleve úgy van, hogy előre kitalálja, mit fog kérdezni, ha azt nem tudom, akkor mással nem javíthatok. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert tegnap 2 órát tanultam kémiára, még sincs meg az eredmény. Mit csináljak? Segítsetek! 15/L

4

Jó szakma-e a Központi fűtés és gázhálózat szerelő?

keresett,elvégzem a sulit lesz állásom?

0

A gyakorlati oktató megszabhatja, hogy a hivatalosan járó szünetben mit csinálhat a tanuló?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!