Találatok a következő kifejezésre: Milyen halakkal be a 41 literes akváriumomat (1 db)

Milyen halakkal telepítsem be a 41 literes akváriumomat?

Azt sem tudjuk a barátommal hogy milyen halak illenek össze. Még a víz él?vé válásánál tartunk. Mennyi ideig menjen a leveg?ztet? meg a sz?r? 1 nap? 41 literes az akvárium, hány halat célszer? beletelepíteni hogy ne legyen túlzsúfolt? És milyen fajtájúak legyenek (3-4 félére gondoltunk, persze szépek legyenek :)) Tudnátok tanácsot adni? Sajna a állatkereskedéses srác hadar semmit se értünk abból hogy mit beszél :D

Legjobb válasz: A levegõztetõ meg a szûrõnek végig mennie kell nem csak 1 napig mert elpuszutulnak a halak és az akvárium vize nem tisztítja önmagát. Javaslom hogy kissebb könnyen tartható halakat vegyetek pl:neonhal vagy Guppi esetleg vehettek hozzájuk algaevõ halakat meg egy pár páncélosharcsát de ne legyenek tul zsúfoltan.

A levegõztetõ meg a szûrõnek végig mennie kell nem csak 1 napig mert elpuszutulnak a halak és az akvárium vize nem tisztítja önmagát. Javaslom hogy kissebb könnyen tartható halakat vegyetek pl:neonhal vagy Guppi esetleg vehettek hozzájuk algaevõ halakat meg egy pár páncélosharcsát de ne legyenek tul zsúfoltan.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem h egy nap mondjuk 18 órát menjen vagy végig :Dmindig értitek...
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam h neonhal - szivárványos guppi - bohóchal kombináció... utánnuk olvastam elvileg azonos igényük van bár egyáltalán lehet bohóchalat kapni valamerre?
Én arra kérlek, kicsit jobban nézz utána a dolgoknak, nem, nem tarthatod együtt a guppyt a bohóchallal, az egyik tengeri, a másik édesvizi élõlény. Gondolom édesvizi akváriumot rendeztetek be, abba guppy mellé xypho, molly, neon, márna, páncélos harcsa, algaevõ, razbóra, platti, dánió, ilyesmi menjen, õk jól elvannak egymással. Ezeket megnézheted itt neten, és úgy tudsz a boltba menni, hogy már tudod milyet szeretnél. És a szûrõnek egész nap mennie kell.
A kérdező hozzászólása: köszi :D ez érdekelt végre valaki felsorolta :P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora méretű akvárium az ideális kezdő akvaristáknak?

akvárium, kezdő

7

Mohácson hol van díszállatkereskedés?

Az aranyoldalak amit ír az nem jó mert nincs ott egyse.Egy van de az megszűnt.Én egyet találtam a piaccal szembe.A vadászboltól tovább.De ott kevés a választék.Máshol van?

0

Milyen akvarisztikás könyvet ajánlotok kezdőknek?

Olyan amiben minden részletesen le van írva minden a tartásukról és szaporításukról.

3

105 literes akváriumba mennyi CO2-t engedjek bele?

Sajnos még mérő eszközöm nincs:/ Bubiszáémláló viszont van de az is házi. Ugyvan kialakitva hogy egy visszafolyás gátlót dugtam bele egy injekcios fecskendőbe és igy lett a bubiszámlálóm. Kérdésem van mennyi buborékot engedjek az akváriumba? most 15 20 közé van állítva.

4

Egy 100cm * 60 cm alapterületű akváriumhoz hány kiló kavicsot vegyek vagy homokot vegyek? Még nem tudtam eldőnteni. , hogy melyik legyen!?

2

Hímek vagy nőstények? HELP

http://www.youtube.com/watch?v=WpvUjxDvtRU&list=HL1383226132..

11

Milyen akváriumi állatok láthatók a képeken? (2 db)

Garnéla:

Hal:

Előre is köszönöm a segítséget!

2

Szivárog az akvárium!?

Az akváriumom elkezdett szivárogni, sajnos nincs otthon külön akváriumra szánt ragasztó, szilikon.
Meglehet ragasztani nem akváriumi szilikonnal, vagy ez tartalmaz olyan anyagokat ami káros a halakra, garnélákra nézve amitől elpusztulhatnak?
Nagyon sürgős lenne, előre is köszönöm a válaszokat!

3

Milyen halakat tegyek egy 112L-es akiba?

Nem tudom hogy miylet csak azt tudom hogy nanohalakat,neonhalakat, nem.
1 bolt van itt a városba ott:xifó,molly,guppi,vitorlás,anci,platti,gurámi,aranyhal van.Meg 2 nagyobb haal de az nemtudom milyen.és 1 db ramirezi.Meg 2 betta hím,neonhal,.

5

Mit kell tenni a kishalakkal szülés után?

Nagyon váratlanul ért, tegnap vásároltam guppikat és az egyiken látszott is, hogy terhes. Ma láttam, hogy nagyon zavartan viselkedik és, hogy elbújt egy kis sarokban, így hát külön vettem, meg is szült. Sajnos hirtelen csak egy befőttes üveget tudtam előkaparni így jelenleg abban vannak a kishalak. Kivettem a mamát, ezután mit csináljak a kicsikkel? Etetni kell őket? Vagy csak szimplán nőnek? Egy másik akváriumba sem merem őket betenni, mert hátha bajuk lesz a víz megváltozása miatt.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!