Találatok a következő kifejezésre: Milyen halakkal be a 41 literes akváriumomat (1 db)

Milyen halakkal telepítsem be a 41 literes akváriumomat?

Azt sem tudjuk a barátommal hogy milyen halak illenek össze. Még a víz él?vé válásánál tartunk. Mennyi ideig menjen a leveg?ztet? meg a sz?r? 1 nap? 41 literes az akvárium, hány halat célszer? beletelepíteni hogy ne legyen túlzsúfolt? És milyen fajtájúak legyenek (3-4 félére gondoltunk, persze szépek legyenek :)) Tudnátok tanácsot adni? Sajna a állatkereskedéses srác hadar semmit se értünk abból hogy mit beszél :D

Legjobb válasz: A levegõztetõ meg a szûrõnek végig mennie kell nem csak 1 napig mert elpuszutulnak a halak és az akvárium vize nem tisztítja önmagát. Javaslom hogy kissebb könnyen tartható halakat vegyetek pl:neonhal vagy Guppi esetleg vehettek hozzájuk algaevõ halakat meg egy pár páncélosharcsát de ne legyenek tul zsúfoltan.

A levegõztetõ meg a szûrõnek végig mennie kell nem csak 1 napig mert elpuszutulnak a halak és az akvárium vize nem tisztítja önmagát. Javaslom hogy kissebb könnyen tartható halakat vegyetek pl:neonhal vagy Guppi esetleg vehettek hozzájuk algaevõ halakat meg egy pár páncélosharcsát de ne legyenek tul zsúfoltan.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem h egy nap mondjuk 18 órát menjen vagy végig :Dmindig értitek...
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam h neonhal - szivárványos guppi - bohóchal kombináció... utánnuk olvastam elvileg azonos igényük van bár egyáltalán lehet bohóchalat kapni valamerre?
Én arra kérlek, kicsit jobban nézz utána a dolgoknak, nem, nem tarthatod együtt a guppyt a bohóchallal, az egyik tengeri, a másik édesvizi élõlény. Gondolom édesvizi akváriumot rendeztetek be, abba guppy mellé xypho, molly, neon, márna, páncélos harcsa, algaevõ, razbóra, platti, dánió, ilyesmi menjen, õk jól elvannak egymással. Ezeket megnézheted itt neten, és úgy tudsz a boltba menni, hogy már tudod milyet szeretnél. És a szûrõnek egész nap mennie kell.
A kérdező hozzászólása: köszi :D ez érdekelt végre valaki felsorolta :P


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyiket mihez ajánljátok?

meleg fehér és a hideg fehér világitás közül melyiket használhatnám édesvizi akváriumhoz közepesen növényes akváriumot szeretnék.mindegyik 6500 -es lenne.a kérdés biztos nem jo.

11

Akváriumon kívül még milyen állataitok vannak?

11

Tudnátok nekem olyan oldalakat linkelni, ahol mélyvízi lényekről tudhatok meg többet?

1

Milyen uszonyrothadás elleni gyógyszert javasoltok és hogy csináljam a kezelést? (bettám van)

köszönöm a segítséget
SÜRGÕS

1

Co2 mérése de hogyan?

CO2-t vezetek hamarosan a 110L-es akeszomba csak annyi a baj hogy nem tudom a CO2-t hogyan kellene mérni benne? mert ugye valami alapján szabályoznom kell a CO2-t és szeretném megtudni hogy ezt hogyan tegyem valami megoldás ami nem drága de nagyszerű ? olyan lenne jo amivel folyamatosan tudom mérni elenőrizni.

1

Miért szívja be a halakat a szüröm?

A halakkal semmi gond egyik se halt még meg soha csak ha beszívja a szűrő.

4

Milyen aranyos hal?

http://www.youtube.com/watch?v=gNTOdhH4XUU

5

Van egy bettám és kirojtosodott a farokuszója visszanő?

aggódok érte remélem igen...

3

Az akvárium belső részéről, hogyan tudnám eltüntetni a vízkövet úgy hogy, ne tegyek kárt az élő világban?

Már megnéztem minden értéket. És a ph a kh és minden a megfelelő volt a vízben. Mitől lett vízköves?

5

Egy hydro crystal vízforgatót, hogy kell beszerelni? Egész nap kell mennie? 35l akvárium. Min vagy Maxon?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!