Találatok a következő kifejezésre: Milyen haj jól a (134 db)

Milyen hajam legyen a bálra ami illik a ruhámhoz is és jól is áll az én hjszínemnek és a hajam hosszúságának is?

Lesz egy bál a suliba amit minden évben megrendeznek.Nekem ez a 2.bálom. Már bejelentkeztem a fodrászhoz,de nem tudom hogy milyen hajam legyen .Szõke hátközépig érõ hajam van(kicsit tépett,de nem nagyon).A ruhám:a térdem fölé ér 1-2 cm-el és a szoknya része tüll,de nem annyira terebélyes mint egy tütü.A fölsõ része pedig csipkés (az egész),és nagyon világosrózsaszín a tütü-s része szinte fehér,a folsõ része pedig fehér.elõrre is köszönöm a válaszokat.12/L :)

Legjobb válasz: Linket is elfogadok de azért férjen bele az elkészítése 40 percbe ,mert a fodrász csak annyi idõt tud rá szánni köszi:)

A kérdező hozzászólása: Linket is elfogadok de azért férjen bele az elkészítése 40 percbe , mert a fodrász csak annyi idõt tud rá szánni köszi:)
A ruháról és a hajadról tudnál képet küldeni?
A kérdező hozzászólása: Bocsi de annyira béna vagyok hogy nem tudok feltenni :/http://www.hajvagas.eoldal.hu/img/picture/227/2bellathorne.jpg ilyesmi csak frufru nélkül és felül aoo a frufru alatt nem annyia rövid. tüllös báli ruha H&M , ha ezt beírnád a kedvemért és néznéd a képeket akkor az elsõk közözz van egy barna hajú lány hösszú hullámos a haja olyan 11 év körül lhet. Olyasmi a ruhám csak a fenti csillogós rész az fehér csipkés és kicsit hosszab a ruha ha úgy lehejolok (csak azt a képet nézd mert ha rákattintasz a képre akkor egy oldalt ad ki ahol ilyen rózsaszn is van lefotózava elõrre is köszi megteszed ezt a kedvemért :)
én hátulról felfonnám és bekontyolnám szerintem szép és egyszerû... :)
A kérdező hozzászólása: köszi lehet hogy ez lesz :) de akinek van még ötlete írhat :)

Hosszúkás keskeny az arcom jól álna a basketball sapka? Milyen haj álna jól 19/F

Legjobb válasz: Kedves 19/F! Mióta hordanak a kosarasok sapkát? A basketball ugyanis a kosárlabda. Esetleg nem baseball? Egyébként jól állna, meg vállig érõ, egyenes haj. Vesszõkrõl hallottál már? Olyan szó pediglen, hogy mien, nincs. Milyen van. És tudtommal te is két lábon állsz. "Hosszúkás, keskeny az arcom, jól állna a baseball sapka? Milyen haj állnak jól?"

Kedves 19/F! Mióta hordanak a kosarasok sapkát? A basketball ugyanis a kosárlabda. Esetleg nem baseball? Egyébként jól állna, meg vállig érõ, egyenes haj. Vesszõkrõl hallottál már? Olyan szó pediglen, hogy mien, nincs. Milyen van. És tudtommal te is két lábon állsz. "Hosszúkás, keskeny az arcom, jól állna a baseball sapka? Milyen haj állnak jól?"
Elsõ válaszoló.. Mielõtt kötözködni kezdenél, inkább nézd meg, hogy te miket írtál.. Tudtommal "és"-el nem kezdünk mondatot. Meg a "Milyen haj állnak jól?" Talán állna.
A kérdező hozzászólása: Valaki válaszolna a kérdésemre :(
szia:) jól állna a baseball sapi biztosan, csak jól kell megválasztani, próbálgass különbözõ stílusúakat, és meg tudod, melyik áll a legjobban:) a hajat illetõen pedig, bármi jól állhat, csak az a lényeg, hogy ha felzselézed, ne legyen túl hosszú a hajad, mert az hosszíthatja az arcodat optikilag:) ami még jó lehet: kicsit hosszú, vasalt haj, vagy rövid( de ne túl rövid), zselézett haj:) remélem segítettem:)

Le akarom vágatni a hajamat hogy felfrissítsem egy kicsit de kerek arcom van és nem tudom milyen haj állna így jól és azt akarom megkérdezni hogy milyen frizura lenne jól?

igazából nem teljesen rövidet akarnék hanem ilyent kb

Legjobb válasz: A kerek arc telt orcájú és tényleg kerek. A hajad oldalt legyen egyenes, a fejtetõn legyen dús a frizura. Mondjuk, mint a hatvanas években, az most úgyis megint divat. A geometrikus vágás vigyázz, csak kihangsúlyozza az arcod kerekségét. Kerüld a kemény vonalakat és a pont a szemöldöknél végzõdõ frufrut. A ritkított vagy szintesre vágott haj, ami az arcodba hullik, segíthet abban, hogy az arcod keskenyebbnek nézzen ki, és az oldalra tûrt frufru is. Ha hullámos a hajad, az legyen azonos hosszúságúra vágva, és lehetõleg hosszú, hogy ne az arcod mellett legyen a nagy tömeg haj. Inkább tûzd magasra, vagy lófarokba, pár arcod mellé hulló tinccsel. (noiportal.hu-n találtam ezt) szerintem valami ilyesmi jól állna neked: http://www.hajam.hu/data/468/6564_1.jpg

A kerek arc telt orcájú és tényleg kerek. A hajad oldalt legyen egyenes, a fejtetõn legyen dús a frizura. Mondjuk, mint a hatvanas években, az most úgyis megint divat. A geometrikus vágás vigyázz, csak kihangsúlyozza az arcod kerekségét. Kerüld a kemény vonalakat és a pont a szemöldöknél végzõdõ frufrut. A ritkított vagy szintesre vágott haj, ami az arcodba hullik, segíthet abban, hogy az arcod keskenyebbnek nézzen ki, és az oldalra tûrt frufru is. Ha hullámos a hajad, az legyen azonos hosszúságúra vágva, és lehetõleg hosszú, hogy ne az arcod mellett legyen a nagy tömeg haj. Inkább tûzd magasra, vagy lófarokba, pár arcod mellé hulló tinccsel. (noiportal.hu-n találtam ezt) szerintem valami ilyesmi jól állna neked: http://www.hajam.hu/data/468/6564_1.jpg
Nem tudom, hogy mégis milyen a fejed, így nehéz megmondani. Én nem vágatnám le, ha kerek arcom lenne, mert még jobban kerekítené, de te tudod... 20/L.
A kérdező hozzászólása: háát felszeretném frissíteni a hajam egy kicsit de szerintem biztos lehet kerek archoz is jó (rövid) hajat találni mert valamikor valaki rövid hajjal megy be és abból csinálnak olyan hajat ami jó áll neki és biztos van olyan haj ami kerek archoz áll jól
A kérdező hozzászólása: áhh köszi szépen a tanácsot:D


Milyen hajam legyen? 21/F kb. max 3-4cm a hajam. Nagyon-nagyon sűrű, 4szer annyi a hajam mint az átlag. Szinte fekete. A bőröm meg nagyon világos. Szerintetek milyen haj állhat jól nekem, meg azoknak akiknek ilyen "az adottsága"?

Legjobb válasz: Kicsit növeszd, a fodrász csak ritkítsa. Szerintem felül hagyd hosszabbra, kb. 6-8 cm-esre, és próbálj ki egy kicsit borzolt frizurát. Persze lehet, hogy nem tetszik az ötlet... 19/f

Kicsit növeszd, a fodrász csak ritkítsa. Szerintem felül hagyd hosszabbra, kb. 6-8 cm-esre, és próbálj ki egy kicsit borzolt frizurát. Persze lehet, hogy nem tetszik az ötlet... 19/f
Növeszd meg és ilyet csináltass magadnak (csak a haját nézd, mert nem találtam ilyenbe élõt..) http://m.blog.hu/an/animemania/image/souske, %20a%20fegyverm%.. Szerintem ez a legjobb.... 14/L
Neki is sûrû haja van, de ilyen fazonnal nagyon jó. http://www.sevensidedcube.net/wp-content/uploads/Jake-Gyllen..
Szia, jó lenne látni a hajadról illetve a fejedrõl fotót. Az megkönnyítené a választ.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Nagyon szét van törve a hajam, muszáj levágatnom sajnos elég rövidre (vállig) Milyen haj állna jól nekem? Nagyon tetszik a bob stílus, de nem hiszem hogy jól állna. Ötleteket és képeket szeretnék kérni.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Szerintem kerüld a hajfestést, használj mindenféle balzsamot, olajat a hajadra és csak 1-2centit vágass belõle 4-5hetente...

Szerintem kerüld a hajfestést, használj mindenféle balzsamot, olajat a hajadra és csak 1-2centit vágass belõle 4-5hetente...
A kérdező hozzászólása: Egészséges hajat szeretnék, akkor pedig le kell vágatnom azt mondta a fodrászom, amúgy is most olyan lelki állapotba vagyok hogy akarom is.
Én az elöl hosszabb, hátul rövidebb fazont tudnám hozzád elképzelni
A kérdező hozzászólása: igen-igen énis arra gondoltam:DDDDDD csak nem tudom hogy jól állna e :(
Szerintem neked jobban állna a rövid haj mint ez a mostani, olyasmi mint a képen a jobb oldali lánynak. Az a frufru felejtõs. De a színe tetszik.
A kérdező hozzászólása: [link] Ez a haj nagyon tetszik!
A kérdező hozzászólása: Annyira rövidet nem szeretnék. :(
a scene haj neked jól állna szerintem :) írd be a googleba hogy scene hair vagy haj...és ne azokat nézd amik az égbe vannak tupírozva, hanem a rendeseket :)
A kérdező hozzászólása: Nem tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: *nem áll jól.
fodrászatokban szoktak olyat csinálni, hogy egyszer befizetsz egy hajegyenesítésre, nem is tudom már mit csinálnak vele (azt hiszem kivasalják és utána ráfújnak valamit) amitõl néhány hétig-hónapig egyenes lesz a hajad.. de akkor tényleg egyenes, nem tudd begöndöríteni meg ilyenek, szóval csak akkor nézz utána ha biztos vagy benne :)
A kérdező hozzászólása: és valami balzsam amitol selymesebb lehetne a hajam?
Fodrasz tanulo srac vagyok Hat ha trljrsrn egyenes hajat akarsz akkor tartos hajegyenesites De egyebkent lehet olyat csinalni higy egy sparyt fujok ra amit ketszermegismetelek es beleszaritom majd atvasalom Ettol nagyon puha selymes lesz a hajad es egyenesebb :) Ha erdekel irj hatha tudok , as tanaccsal is szolgalni

Milyen arcformájú fiúknak nem áll jól a rövid haj?

Van aki jól néz ki rövid hajjal, van akinek viszont borzalmasan áll, és inkább hosszabb hajjal néz ki jobban.

Legjobb válasz: hosszú haj sztem senkinek se áll jól ..max a rövidnek aza formája áll szarul :D

hosszú haj sztem senkinek se áll jól ..max a rövidnek aza formája áll szarul :D
Kopasz fej, ill rövid haj azoknak áll jól, akiknek ovális alakú a fejük, illetve arányos az arcuk, orr méret nomrál, és nem vagy csak közepesen elálló fülekkel. Mindenki más inkább hordjon hajat , vagy ciróka parókát. Akinek nagyon szarul áll a rövid/kopasz stílus: Hájfejek, kerek fejek, kockafejek, kimondottan nagy orrú emberek, igen nagyon elálló fülek.

Milyen szín áll jól a barna haj mellé?

Barna hajamba szeretnék egy két színes kimosható tincset.:) pl: kék, rózsaszín. de nem tudom milyen szín állna jól a barna hajamba.

Legjobb válasz: hát szerintem tetess bele inkább szõkét,ezek a színek amit felsoroltálfekete hajban állnak jól:)

hát szerintem tetess bele inkább szõkét, ezek a színek amit felsoroltálfekete hajban állnak jól:)
Úgy, mint a képen te is a "hajad aljára" szeretnél tincseket? Milyen a stílusod?
A kérdező hozzászólása: elsõ köszi:) nemtudom.:) mai "divatos" ruháim vannak szerintem.:)
Szõkíteni ígyis-úgyis kell a hajadat, lehet hogy egybõl beleszeretsz a szõke csíkokba és nem akarsz majd színeset. A helyedben én biztos sötétkék színt festenék rá :)
A kérdező hozzászólása: Miért kell szõkíteni?:) :O és miért tértér át most a kékbe?:D
Én a 2. válaszoló vagyok :D Azért kell szõkíteni, mert barna hajat semmilyen hajszínezõ nem fog be.
A kérdező hozzászólása: na ezt nem is tudtam.:| azért köszönöm:)

Ha kerek az arcom akkor milyen haj áll jól? Fehér a bőrőm . Hosszú vagy vállig érő haj?

Legjobb válasz: szerintem hosszú haj, és magasra tûzött frufru :) vagy oldalfrufru :)

szerintem hosszú haj, és magasra tûzött frufru :) vagy oldalfrufru :)
Kerek archoz én mindenképp hosszút ajánlanék, nyújtja az arcod, és szerintem egy tépett frizura jól állna. :)
hosszú tépett oldalfrufruval tökéletes lenne szerintem.
hosszuuu mint pl...http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://shrani.si/f/1v/93/..

Milyen alakú a fejem? Milyen haj állna jól?

Milyen haj állna jól?

Legjobb válasz: Ahhoz kéne látnom az arcodat is :P de szerintem szép hosszú haj az gyönyörû :) és a hajszíned is szép :)

Ahhoz kéne látnom az arcodat is :P de szerintem szép hosszú haj az gyönyörû :) és a hajszíned is szép :)
Itt tudsz keresgélni, de szerintem neked körte forma. http://www.bien.hu/frizurak-hosszu-hajra-fejformak-szerint, s..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!