Találatok a következő kifejezésre: Milyen haj jól (443 db)

Le akarom vágatni a hajamat hogy felfrissítsem egy kicsit de kerek arcom van és nem tudom milyen haj állna így jól és azt akarom megkérdezni hogy milyen frizura lenne jól?

igazából nem teljesen rövidet akarnék hanem ilyent kb

Legjobb válasz: A kerek arc telt orcájú és tényleg kerek. A hajad oldalt legyen egyenes, a fejtetõn legyen dús a frizura. Mondjuk, mint a hatvanas években, az most úgyis megint divat. A geometrikus vágás vigyázz, csak kihangsúlyozza az arcod kerekségét. Kerüld a kemény vonalakat és a pont a szemöldöknél végzõdõ frufrut. A ritkított vagy szintesre vágott haj, ami az arcodba hullik, segíthet abban, hogy az arcod keskenyebbnek nézzen ki, és az oldalra tûrt frufru is. Ha hullámos a hajad, az legyen azonos hosszúságúra vágva, és lehetõleg hosszú, hogy ne az arcod mellett legyen a nagy tömeg haj. Inkább tûzd magasra, vagy lófarokba, pár arcod mellé hulló tinccsel. (noiportal.hu-n találtam ezt) szerintem valami ilyesmi jól állna neked: http://www.hajam.hu/data/468/6564_1.jpg

A kerek arc telt orcájú és tényleg kerek. A hajad oldalt legyen egyenes, a fejtetõn legyen dús a frizura. Mondjuk, mint a hatvanas években, az most úgyis megint divat. A geometrikus vágás vigyázz, csak kihangsúlyozza az arcod kerekségét. Kerüld a kemény vonalakat és a pont a szemöldöknél végzõdõ frufrut. A ritkított vagy szintesre vágott haj, ami az arcodba hullik, segíthet abban, hogy az arcod keskenyebbnek nézzen ki, és az oldalra tûrt frufru is. Ha hullámos a hajad, az legyen azonos hosszúságúra vágva, és lehetõleg hosszú, hogy ne az arcod mellett legyen a nagy tömeg haj. Inkább tûzd magasra, vagy lófarokba, pár arcod mellé hulló tinccsel. (noiportal.hu-n találtam ezt) szerintem valami ilyesmi jól állna neked: http://www.hajam.hu/data/468/6564_1.jpg
Nem tudom, hogy mégis milyen a fejed, így nehéz megmondani. Én nem vágatnám le, ha kerek arcom lenne, mert még jobban kerekítené, de te tudod... 20/L.
A kérdező hozzászólása: háát felszeretném frissíteni a hajam egy kicsit de szerintem biztos lehet kerek archoz is jó (rövid) hajat találni mert valamikor valaki rövid hajjal megy be és abból csinálnak olyan hajat ami jó áll neki és biztos van olyan haj ami kerek archoz áll jól
A kérdező hozzászólása: áhh köszi szépen a tanácsot:D

Hosszúkás keskeny az arcom jól álna a basketball sapka? Milyen haj álna jól 19/F

Legjobb válasz: Kedves 19/F! Mióta hordanak a kosarasok sapkát? A basketball ugyanis a kosárlabda. Esetleg nem baseball? Egyébként jól állna, meg vállig érõ, egyenes haj. Vesszõkrõl hallottál már? Olyan szó pediglen, hogy mien, nincs. Milyen van. És tudtommal te is két lábon állsz. "Hosszúkás, keskeny az arcom, jól állna a baseball sapka? Milyen haj állnak jól?"

Kedves 19/F! Mióta hordanak a kosarasok sapkát? A basketball ugyanis a kosárlabda. Esetleg nem baseball? Egyébként jól állna, meg vállig érõ, egyenes haj. Vesszõkrõl hallottál már? Olyan szó pediglen, hogy mien, nincs. Milyen van. És tudtommal te is két lábon állsz. "Hosszúkás, keskeny az arcom, jól állna a baseball sapka? Milyen haj állnak jól?"
Elsõ válaszoló.. Mielõtt kötözködni kezdenél, inkább nézd meg, hogy te miket írtál.. Tudtommal "és"-el nem kezdünk mondatot. Meg a "Milyen haj állnak jól?" Talán állna.
A kérdező hozzászólása: Valaki válaszolna a kérdésemre :(
szia:) jól állna a baseball sapi biztosan, csak jól kell megválasztani, próbálgass különbözõ stílusúakat, és meg tudod, melyik áll a legjobban:) a hajat illetõen pedig, bármi jól állhat, csak az a lényeg, hogy ha felzselézed, ne legyen túl hosszú a hajad, mert az hosszíthatja az arcodat optikilag:) ami még jó lehet: kicsit hosszú, vasalt haj, vagy rövid( de ne túl rövid), zselézett haj:) remélem segítettem:)

Milyen haj állna jól, ha ovális fejformám van? 17/F

Legjobb válasz: az ovális archoz áll a legtöbb frizura jól, lényegében talán minden fajta. szóval a lényeg hogy olyat viselj, ami a stílusodhoz illik és jól érzed vele magad. elsõ válaszoló: ez a "vasalt haj b*uzis" szöveg már annyira lejárt és irritáló. nem azt kérdezte hogy nekünk milyen frizura tetszik, hanem hogy mi áll jól az adott arcformához. ha nem bírsz annyit felfogni, hogy ami neked nem jön be az még nem feltétlenül egyenlõ azzal hogy rossz, akkor miért nem teszel egy kis szívességet a világnak és kötöd fel magad? attól hogy valaki vasalja a haját, vagy pedig meleg, semmivel sem rosszabb ember tenálad. szóval ezt a \'roppant elmés\' kis beszólást remekül összehoztad. grat.

az ovális archoz áll a legtöbb frizura jól, lényegében talán minden fajta. szóval a lényeg hogy olyat viselj, ami a stílusodhoz illik és jól érzed vele magad. elsõ válaszoló: ez a "vasalt haj b*uzis" szöveg már annyira lejárt és irritáló. nem azt kérdezte hogy nekünk milyen frizura tetszik, hanem hogy mi áll jól az adott arcformához. ha nem bírsz annyit felfogni, hogy ami neked nem jön be az még nem feltétlenül egyenlõ azzal hogy rossz, akkor miért nem teszel egy kis szívességet a világnak és kötöd fel magad? attól hogy valaki vasalja a haját, vagy pedig meleg, semmivel sem rosszabb ember tenálad. szóval ezt a \'roppant elmés\' kis beszólást remekül összehoztad. grat.
Rövid, igazi férfias, semmiképp sem vasalt b.zis. Amúgy meg olyan, amitõl jól érzed magad.
ha levágod a fejed


Ehhez az arcformához milyen haj állna jól?

Utálom, hogy ilyen formája van, nem tudok vele kezdeni semmit :/ [URL=

Legjobb válasz: Mivel hosszúkás az arcod így jól állnak az egyenletesen lépcsõzetes és az állig érõ frizurák. A hajad volumenét mindenképp oldalt növeld, hogy egy picit szélesítsd vele az arcod. A rövid hajviselet is ideális lehet számodra, ha legalább a fülcimpádig ér, és hanyagul kócos tincsekkel vagy frufruval teszed még izgalmasabbá. A göndör fürtöktõl sem kell idegenkedned, hiszen bátran viselhetsz dús, tépett és akár kócosan hullámos frizurákat. Gyakorlatilag mindent bevethetsz, ami oldalirányban kicsit kerekíti az arcodat. Ha vékony szálú és egyenes a hajad, egy körkefével és dúsító hatású hajformázó termékekkel csodákat mûvelhetsz. Szárítsd lazán hullámosra vagy borzold tincsesre! forrás: http://www.femina.hu/szepseg/milyen_formaju_az_arcod

Mivel hosszúkás az arcod így jól állnak az egyenletesen lépcsõzetes és az állig érõ frizurák. A hajad volumenét mindenképp oldalt növeld, hogy egy picit szélesítsd vele az arcod. A rövid hajviselet is ideális lehet számodra, ha legalább a fülcimpádig ér, és hanyagul kócos tincsekkel vagy frufruval teszed még izgalmasabbá. A göndör fürtöktõl sem kell idegenkedned, hiszen bátran viselhetsz dús, tépett és akár kócosan hullámos frizurákat. Gyakorlatilag mindent bevethetsz, ami oldalirányban kicsit kerekíti az arcodat. Ha vékony szálú és egyenes a hajad, egy körkefével és dúsító hatású hajformázó termékekkel csodákat mûvelhetsz. Szárítsd lazán hullámosra vagy borzold tincsesre! forrás: http://www.femina.hu/szepseg/milyen_formaju_az_arcod

Forgóm van -mindkét oldalon- magas homlokom, milyen hajak állnának jól?

A bõröm átlagos és a kreol között mozog. A szemem barna, és mint említettem magas széles homlokom van... forgóval... sajnos. A hajam világos barna, kicsit hullámos. Milyen tippeket és haj ötleteket tudtok ajánlani? Nagyon megtetszett a frufru hogyan lehet "eltüntetni" a forgót? Paradoxon elmélet?

Legjobb válasz: Nekem is magas a homlokom és pont elöl van forgóm, de csak az egyik oldalt. Volt is frufrum pár évig. A vastagabb/nagyobb frufru lenyomja a forgót nagyrészt, de így is gyakran kellett igazgatnom, és lakkal fixálnom, hogy ne legyen ott lyukas... Én most épp növesztem a hajamat, a frufrumat is. Mivel csak a jobb oldalamon van a furgó, így baloldalt el tudom választani a hajamat szépen. Szerintem kipróbálhatod a frufrut, biztosan jól fog állni, ha magas a homlokod. Csak arra figyelj, hogy nehogy túl rövidre vágják. Valamint ne vizesen, mert a forgónál szárazon ugye megemelkedik a haj és akkor nem lesz egyenes, ha vizesen vágják egyenesre.

Nekem is magas a homlokom és pont elöl van forgóm, de csak az egyik oldalt. Volt is frufrum pár évig. A vastagabb/nagyobb frufru lenyomja a forgót nagyrészt, de így is gyakran kellett igazgatnom, és lakkal fixálnom, hogy ne legyen ott lyukas... Én most épp növesztem a hajamat, a frufrumat is. Mivel csak a jobb oldalamon van a furgó, így baloldalt el tudom választani a hajamat szépen. Szerintem kipróbálhatod a frufrut, biztosan jól fog állni, ha magas a homlokod. Csak arra figyelj, hogy nehogy túl rövidre vágják. Valamint ne vizesen, mert a forgónál szárazon ugye megemelkedik a haj és akkor nem lesz egyenes, ha vizesen vágják egyenesre.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :-) Csak még egy aprócska kérdés... A bubi frizura, jól nézhet ki? (Az ovális arcomhoz szerintem igen... De, csak elméletben tudom elképzelni magamat...) Mindig olyanra vágytam, de sajnálom levágni a hosszú hajamat... Megérné?
Nekem most olyasmi van :) Még úgy 10 éve derékig érõ hajam volt, aztán levágattam vállig, majd egyre rövidebb lett. Tavaly nyáron vágattam utoljára nagyon rövidre [link] , azóta növesztem. A célom egy vállig érõ bubi (tehát ugye elöl hosszabb, hátul kicsit rövidebb), kb ilyen: [link] Jelenleg úgy állig ér kb elöl, szóval még egy jó 10 centi hiányzik. Ja, és nekem is ovális a fejformám. A rövidebb frizura mindenképpen elõnyös. Most ugye tervezem, hogy vállig érjen, de lehet félúton majd visszavágatom állig, mert az már túl hosszú lenne az arcomhoz.

Kerek fejhez milyen haj áll jól?

14 éves lány vagyok. Jelenleg vállig ér?,(vagy kicsit hosszabb) sötétbarna hajam van. Szeretném levágatni vagy megtépetni vagy egyszer?en csak csinálni vele valamit. (nem festésre gondolok) Kerek, kicsit pufók a fejem. Szerintetek milyen haj illik hozzám?

Legjobb válasz: Egyenes haj. Az arcod két oldalán legalább áll alatt 5 cmel lógjon túl a haj. Asszimetrikus frurfru, az elõl feltûzött http://crossedcombs.typepad.com/.a/6a00e00980a6f38833011168a.. haj jól néz ki. Egyenes frufrut, bubit ne, csak szélesít, meg golyófejed lesz.

Egyenes haj. Az arcod két oldalán legalább áll alatt 5 cmel lógjon túl a haj. Asszimetrikus frurfru, az elõl feltûzött http://crossedcombs.typepad.com/.a/6a00e00980a6f38833011168a.. haj jól néz ki. Egyenes frufrut, bubit ne, csak szélesít, meg golyófejed lesz.
Nekem lett egy oldalfufrum és azt mondták, hogy vékonyítja a fejem : ) szóval az, de ha nem akarsz így pocsékolni a hajaddal, akkor valami oldalra csatolás..., hogy elõröl takarjon picit az arcodból. http://metropolita.hu/wp-content/uploads/haj-1.jpg http://www.valodinok.eoldal.hu/archiv/iobrazek/444
Nem biztos, hogy segít, ha levágatod, mert a hosszú haj optikalilag az arcot is hosszítja. ha mégis ragaszkodsz a hajvágáshoz, a fodrászod biztos értékes tanácsokat tud adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon jók az ötletek!

Kinek milyen haj áll jól?

Le tudnátok írni milyen arctípusú férfinek milyen haj áll jól?(Ilyesmikre gondolok hogy kerek,hosszúkás,szögletes arcformához rövid,tüsis,félhosszú,hosszú vagy milyen áll jól) Köszi a segítséget el?re is.

Legjobb válasz: Személy szerint nekem a hosszabb haj jön be vagy a kócos. Nem szeretem ha egy fiú zselézi a haját, nem tudom miért. A hosszúkás arcúaknak sztem a frufrus kisfiús körfrizura áll jól. Nem gyerekes hajviselet nagyon jól tud mutatni legalábbis sztem:) Az ovális arcformához úgy tudom mindegyik hajviselet passzol. A szögletesnél pedig úgy gondolom h a inkább rövid. De nem túl rövid. Remélem segítettem.

Személy szerint nekem a hosszabb haj jön be vagy a kócos. Nem szeretem ha egy fiú zselézi a haját, nem tudom miért. A hosszúkás arcúaknak sztem a frufrus kisfiús körfrizura áll jól. Nem gyerekes hajviselet nagyon jól tud mutatni legalábbis sztem:) Az ovális arcformához úgy tudom mindegyik hajviselet passzol. A szögletesnél pedig úgy gondolom h a inkább rövid. De nem túl rövid. Remélem segítettem.

Frizuraváltás- Hosszú, vékonyszálú, hamar zsírosodó, lelapuló, töredezett végű szőke melírozott hajamon szeretnék változtatni. Milyen haj állna nekem jól?

Képeket is linkelhettek nyugodtan. A színén nem szeretnék változtatni illetve frufrum is van (ívelt)azt is meghagynám. Tippek? Főleg az zavar, hogy sehogy sem áll, hamar zsírosodik és lelapul.

Legjobb válasz: Szia, szerintem neked egy jó hajvágás csodákat tenne, szép fokozatos (nem tépett) hajvágással tartást kapna a hajad, nem lapulna le. Frizura ajánlásához viszont fontos lenne látni az arcodat is, mert nem mindegy, milyen formájú, egy jó fodrász nem csak divatos frizurát tud készíteni, hanem az arcot és az egész embert is figyelembe veszi hozzá. Sokan elkövetik azt a hibát, akinek a haja töve zsíros, a végei meg szárazak, töredezettek, hogy balzsamozzák hajmosás után az egész hajat. Ilyenkor csak a hajvégeket kell leápolni, hogy ne zsírosodjon a töve. Te is rá tudsz keresni a neten fotókra, hogy félhosszú, nõies frizurák, iszonyat sok fotó van fent, sõt vannak olyan oldalak is, ahova fel kell tölteni a fotódat és az arcodhoz tudsz hajakat "felpróbálni".

Szia, szerintem neked egy jó hajvágás csodákat tenne, szép fokozatos (nem tépett) hajvágással tartást kapna a hajad, nem lapulna le. Frizura ajánlásához viszont fontos lenne látni az arcodat is, mert nem mindegy, milyen formájú, egy jó fodrász nem csak divatos frizurát tud készíteni, hanem az arcot és az egész embert is figyelembe veszi hozzá. Sokan elkövetik azt a hibát, akinek a haja töve zsíros, a végei meg szárazak, töredezettek, hogy balzsamozzák hajmosás után az egész hajat. Ilyenkor csak a hajvégeket kell leápolni, hogy ne zsírosodjon a töve. Te is rá tudsz keresni a neten fotókra, hogy félhosszú, nõies frizurák, iszonyat sok fotó van fent, sõt vannak olyan oldalak is, ahova fel kell tölteni a fotódat és az arcodhoz tudsz hajakat "felpróbálni".
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a válaszodat. Egyébként ovális a fejformám. Mindenképp rákeresek a neten a frizurákra és az a hajpróba is hasznos. Köszi a tippeket. :-)

Milyen haj állna nekem jól? Sötét barna hajam van (szinte már fekete) és szintén sötét barna szemem és világos arcbőröm.

Szeretnék kicsit extrémebb hajat de sem festeni nem akarom sem levágatni nagyon kicsire(vállig ér? hajam van amúgy)

Legjobb válasz: Ha nem akarod festeni, akkor max. a vágás jöhet szóba, ahhoz viszont tudni kellene, milyen az arcformád, hiszen ez határozza meg, milyen fazonok állnak neked jól.

Ha nem akarod festeni, akkor max. a vágás jöhet szóba, ahhoz viszont tudni kellene, milyen az arcformád, hiszen ez határozza meg, milyen fazonok állnak neked jól.
Vágasd át. Mostanában extrémnek számít az ide-oda, egyenes vonalakkal vágott haj. Nézz utána a 2008-as trendnek.

Milyen hajam legyen? 21/F kb. max 3-4cm a hajam. Nagyon-nagyon sűrű, 4szer annyi a hajam mint az átlag. Szinte fekete. A bőröm meg nagyon világos. Szerintetek milyen haj állhat jól nekem, meg azoknak akiknek ilyen "az adottsága"?

Legjobb válasz: Kicsit növeszd, a fodrász csak ritkítsa. Szerintem felül hagyd hosszabbra, kb. 6-8 cm-esre, és próbálj ki egy kicsit borzolt frizurát. Persze lehet, hogy nem tetszik az ötlet... 19/f

Kicsit növeszd, a fodrász csak ritkítsa. Szerintem felül hagyd hosszabbra, kb. 6-8 cm-esre, és próbálj ki egy kicsit borzolt frizurát. Persze lehet, hogy nem tetszik az ötlet... 19/f
Növeszd meg és ilyet csináltass magadnak (csak a haját nézd, mert nem találtam ilyenbe élõt..) http://m.blog.hu/an/animemania/image/souske, %20a%20fegyverm%.. Szerintem ez a legjobb.... 14/L
Neki is sûrû haja van, de ilyen fazonnal nagyon jó. http://www.sevensidedcube.net/wp-content/uploads/Jake-Gyllen..
Szia, jó lenne látni a hajadról illetve a fejedrõl fotót. Az megkönnyítené a választ.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!