Találatok a következő kifejezésre: Milyen ha pasi (254 db)

Az milyen ha pasi a csókolózási szándékáról előbb beszél. és majd jóval később cselekszik? Nagyon szerény. Baj ez?

Legjobb válasz: Kicsit hülyén fogja érezni magát a lány, ha megkérdezed tõle: "Megcsókolhatlak? :D" Ezt nemszabad... Majd a helyzet adja magát, te csak cselekedj (=

Kicsit hülyén fogja érezni magát a lány, ha megkérdezed tõle: "Megcsókolhatlak? :D" Ezt nemszabad... Majd a helyzet adja magát, te csak cselekedj (=
hát nem tudom...szerintem az ilyesmirõl nem beszélni kell...
vagy meleg, vagy egy pancser. az ilyeneket messzirõl kerülném, azt sem tudják, hogy mit akarnak. de legfõképp azzal nincsenek tisztában, mit éreznek.
Nekem elsõ barátom volt ilyen (15 évesek voltunk) hogy mindig kérdezgette amikor még csak ismerkedtünk meg még elsõ csók sem volt, hogy megengedném-e hogy adjon nekem puszit, persze evidens volt, hogy a csókra gondolt xD Én meg mindig mondtam hogy hát nem tudom nem tudom mert milyen már az ha úgy smárol le hogy elõtte azt mondom hát ja jó lenne már, szóval elég idegesítõ 18/L
A kérdező hozzászólása: de ma megcsókolt volna ez a srác.. csak félt hogy én még nem akarom.. meg a végén odajött egyik ismerõsünk szal nem lett volna meghitt a dolog... de annyit irt hogy gondolkodott rajta.. csak nem akarta elrontani..
pancser. egy férfi cselekszik.

Házasságban élő nők (gyermekkel) ha csak a férjetek volt az egyetlen pasi akivel lefeküdtetek, nem hajt a kíváncsiság milyen másik pasival a szex?

1 pasi egy életre elég?:) Csak azért,hogy tudd milyen mással bevállalnád a "csak szexet"?Olyanokra gondolok akik nem tervezik a párjuk elhagyásá "csak szex és más semmi":):)

Legjobb válasz: Bizony lehet úgy szexelni mással, hogy az érzelem csak egy pasi iránt marad meg. És nem vagyunk monogámok. Hazudhatjuk magunknak, de egy pasi nem elég. Ezzel nem biztatni akarlak arra, hogy lépj félre, de téves lenne azt hinni, hogy akivel elsõre, azzal aztán életed végéig ugyanolyan jó lesz. Sõt, ha férjed elõtt kiélted magad pár év után úgy is ott lesz, hogy más pasi jobban megbizserget mint a párod. Mert megszoktad. Az újdonság varázsa, mindig mûködik. Csak rajtad áll, hogy túl tudsz lépni rajta, vagy pusztán elfojtod?

Bizony lehet úgy szexelni mással, hogy az érzelem csak egy pasi iránt marad meg. És nem vagyunk monogámok. Hazudhatjuk magunknak, de egy pasi nem elég. Ezzel nem biztatni akarlak arra, hogy lépj félre, de téves lenne azt hinni, hogy akivel elsõre, azzal aztán életed végéig ugyanolyan jó lesz. Sõt, ha férjed elõtt kiélted magad pár év után úgy is ott lesz, hogy más pasi jobban megbizserget mint a párod. Mert megszoktad. Az újdonság varázsa, mindig mûködik. Csak rajtad áll, hogy túl tudsz lépni rajta, vagy pusztán elfojtod?
Hidd el, ha vannak érzelmek, nem gondolsz ilyesmire!A szex az csak szex.Nem vállalnám be!
Èn ugyanebben a cipõben járok. A férjemmel már 8éve vagyunk együtt és senki massal nem voltam, csak vele. Viszont nemrég megismertem valakit, aki eléggé megbizseregtet. Még nem történt semmi, de nem tudom meddig bírok ellenállni. Õszintén , nagyon kiváncsi vagyok plusz még vonzòdok is az illetõhöz.
10 éve vagyok együtt a párommal, most lesz az esküvõnk, egyikünk sem volt soha mással. Nem mondom, hogy nem fordul meg a fejemben, hogy milyen lenne de soha nem csalnám meg a páromat.
Megértelek....engem is foglalkoztatott sokáig, illetve úgy fogalmaznék, hogy hullámokban tört rám pár évente, de elég komolyan. Fura volt. De nem csaltam volna meg soha. a végén inkább lezártam és úgy már tiszta volt a lelkiismeretem. Nem lehet egyszerû neked, tudom , mert én is átéltem. elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Ráadásul még pasi is lenne hozzá....
A kérdező hozzászólása: Egyre inkább foglalkoztat a gondolat.... csak az a fránya lelkiismeret....
Eleve ha feltetted a kérdést, már foglalkoztat, hogy milyen más férfival a szex, de nincs ezzel semmi baj. Én 7 évig éltem kapcsolatban, sokáig azt hittem hogy õ lesz a férjem, vele veszítettem el a szüzességemet is. Szexuális téren azonban ellaposodtunk és óhatatlanul is érdekelni kezdett milyen más férfival. Szerintem az igazság az (még ha sokan nem is vallják be) , hogy egyetlen ember mellett ugyan ki lehet tartani fizikailag, mert döntés kérdése, de lelkileg igenis lesznek megingások, kérdés, hogy tartóztatod-e magad. Mi azóta szakítottunk, voltam néhány más férfival, most újra kapcsolatban vagyok és isteni a szex vele és nem bánom a tapasztalatokat, mert az összehasonlítási alap kell szerintem. Amúgy szerintem csak idõ kérdése minden nõnél, hogy mikor "kattan be" ha csak egyetlen férfi volt az életében és kezd el újra, másra vágyni. De nem lehet általánosítani, te ismered a saját testedet, érzéseidet és a kapcsolatodat. 27/N
Eddig 10 évig jól ment de néha elgondolkoztat, hogy milyen lehet mással! De soha nem csalnám meg!
szerintetek ki élheti úgy magát egy nõ hogy nem feküdt le mással csak a férjével, de ettõl függetlenül azért pasizgatott csak nem szexelt azokkal a férfiakkal?

A barátnőm kiakarja próbálni milyen két pasit cumizni egy szere! Ha bele begyek azt mondja én is kérhetek bármit. Ti mit kérnétek?

Legjobb válasz: És mi van akkor, ha lecumizza a 2 pasit majd azt mondja meggondolta magát és neki már nem fér bele az amit kitaláltál és különben is a kapcsolatotok már nem bírná ki stb...? Alapból nem mennék bele egy ilyen kérésbe, nemhogy ígéretekért. És 2 pasit egyszerre, mekkora a te barátnõd szája?

És mi van akkor, ha lecumizza a 2 pasit majd azt mondja meggondolta magát és neki már nem fér bele az amit kitaláltál és különben is a kapcsolatotok már nem bírná ki stb...? Alapból nem mennék bele egy ilyen kérésbe, nemhogy ígéretekért. És 2 pasit egyszerre, mekkora a te barátnõd szája?
Megmondanám kerek-perec, hogy csak akkor, ha összehoz egy numerát a legjobb(!) barátnõjével úgy, hogy õ (mármint a barátnõm) csak nézi a dolgot (de néznie kell!). Ha erre szemrebbenés nélkül igent mond, ott és azonnal szakítok vele.
azt hogy elõször 2csaj 1 pasi felállás..útánna miután megtörténne a dolog, megmondanám hogy mostmár mehetsz leszophatsz kettõt, de nélkülem:D
Dwight Schrute válasza: Szilvás buktát, mert azt szeretem :D:D:D:D "édesapám! Nem férek oda!" :D
en azt kernem, hogy nyalja ki a seggem, majd anál, majd seggbol szájba...persze szintugy 3-mas felallasban, a masik csajt is análba kuldeném, s szintén vele nyalatnám le a szaros falloszt
anál az kis ár
azt, hogy popóba durranthassam!
Hány évesek vagytok? Van már második?
Te komolyan megengednéd, hogy mást pippantson le a csajod? Nem vagy 100as te sem.
én azt kérném húzzon el a fenébe, de rögtön! vigye a cuccait is
Szilvás buktát, mert azt szeretem
A kérdező hozzászólása: kösz haver
jövõ heti lottószámokat... komolyra fordítva. Ha pasi lennék és szeretném, bele sem mennék. nem is értem, ha szeret, h fordul meg a fejében ilyesmi
tanuld mar meg egyszerre es nem egy szere
A kérdező hozzászólása: nem egy szere lenék a szájába
Akkor már én is kérnék plusz 1 csajt :)
seggbõlszájba
Hogy ne hívjon, ne is írjon. :)
Hat fogásos vacsorát.

Milyen jelei vannak annak, ha egy pasi csak le akar fektetni? És milyen egy pasi, ha többet is szeretne ennél?

Legjobb válasz: Tisztázzunk már valamit: Egy férfi egy nõt Elsõsorban lefektetni akar, minden más másodlagos.

Tisztázzunk már valamit: Egy férfi egy nõt Elsõsorban lefektetni akar, minden más másodlagos.
Hát ha érzed a meleg érzést a szívébõl, akkor nagy esélye hogy több mindent akar, de férfinak elsõ sorban valóban szex orientáltak, mivel nincs rajtuk a szülési felelõsség és teher.
elöre szolok h viselkedesmegfigyelo vok xD szal komoly ...rovide, ha 1 pasi csak agyba akar vinni mindig nyomul es ertheto vagy/es kevesbe ertheto utalasokat ad a "dologr" , tapiz , nyalakodni akar , stb ...ha tobbet akar (esetleg szeret is ) akkor kedves veled , nem probal annyit tapizni es nem illetlenkedik (nehogy megharagudj) mindig mosolyog es mikor a kozeledben van a tavolbol figyel (ez fontos jel) ... sok sikert :D
Ezt majd csak akkor fogod észre venni ha félrehúzza a bugyit, de akkor már rohadtul nem fog érdekelni hogy csak ezt akarja.
:) ))))

A barátomat kézzel szoktam kielégíteni és mikor elélvez akkor remeg az tényleg íg kell lenni? Milyen ha egy pasi elélvez már mint milyen reakció hogy lehet rajta észrevenni?

Legjobb válasz: A nõ is remeghet,de persze nem feltétlenül van igz.Normális,ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni,hogy elélvez,a teste pedig megfeszül.

A nõ is remeghet, de persze nem feltétlenül van igz.Normális, ha remeg a pasid.Legjobban szerintem az arcán lehet észrevenni, hogy elélvez, a teste pedig megfeszül.
há Õ igy élvez..... Nagyon sok fajtája van annak h ki hogyan élvez!nem kll kérdõre vonni! ha neki igy jo akkor igy jo! örülj neki h ennyire élvezi a legtöbb férfi/fiú -nál észre sem veszed h el élvezett!
teis 13 éves vagy? mopndjuk addig jó, amíg csak ott tartotok h kézzel elégíted ki, stexelni még sztem neszexeljetek. arra h mik a jelei h elélvezett, arra meg az elõttem szóló adogg teljesen korrekt választ, hogy az ondó kilövell a péniszbõl. (fehéres váladék) na akkor elélvezett, de a teste is megfeszülhet közben, arcán is láccik h most épp történt vmi, és akár remeghet is, igen
Ha egy pasi elélvez, a pisilõjébõl fehér folyadék lövell ki (=ondó). Nagyon nehéz eltéveszteni.
A kérdező hozzászólása: tudom h mi az az ondó és azt is tudom h mikor lövel ki.. de én csak a reakciót kérdeztem nah

20 év körüli, alacsony (kb.160 centi) lányok, nektek milyen magas pasik jönnek be? Mennyire számít nektek az elsõ benyomáskor, ha a pasi alacsony? Írjatok kort is létszi.20F

Mert én alacsony vagyok, és azt veszem észre, hogy az alacsony lányok is mind magas pasival akarnak járni és a magas pasik tetszenek nekik.

Legjobb válasz: szia:) én még csak 17 vagyok, de a magasak kifejezetten nem az eseteim, én 162 cm vagyok, a barátom alig magasabb nálam, de amikor megismerkedtünk még én voltam a magasabb:) szerintem az alacsonyabb pasik aranyosabbak:)

szia:) én még csak 17 vagyok, de a magasak kifejezetten nem az eseteim, én 162 cm vagyok, a barátom alig magasabb nálam, de amikor megismerkedtünk még én voltam a magasabb:) szerintem az alacsonyabb pasik aranyosabbak:)
VAn egy barátnõm akinek mindig az alacsony fiúk jönnek be 160cm vagy alacsonyabb pedig õ 182cm, a 173 cm barátnõmnek 190 cm alatt nem is tetszet még pasi, és nekem is a magas fiúk jönnek be, a legalacsonyabb bartom 187cm, a mostani 198cm. De többségben minden lánynak a nála magassab pasik jönnek be. Azért tényleg hülyén tud kinézni ha egy pasi kisebb a csajnál. 163cm/21/L
utolsó ne sajnáltasd már magad, mert szánalmas.... ismerek alacsony srácokat 165-168 centi között vannak. Mindegyiknek kivétel nélkül van évek óta párja. Szóval nem a magassággal van gond nálad....
ez kamu, sajnos minden lány magas fiút akar egyszer buszon egy csaj vihogott és aranyosnak nevezett, de ezt leszámítva minden csaj elutasított, mert alacsony fiúhoz nem tudnak vonzódni ez az igazság
Én 162cm magas vagyok és 49kg, a barátom 188cm és 120 kg kb. :) De nem azt néztem, hogy milyen magas, nem zavarna a nálam pár centivel magasabb pasi. :)
Szia :) Én 168 cm vagyok, és nekem az a fontos, hogy ne legyen nálam alacsonyabb, a kifejezetten magas csávók nem jönnek be. 19/L
ja és 18/L
Általánosságban a magasabbak jönnek be a lányoknak. Úgyhogy nekünk még ezzel is számolni kell.
Az én barátom csak pár centivel magasabb nálam, de egyáltalán nem zavar. :)
Én 170 centisen is gecó jó vagyok, szóval nincsenek problémáim..Na jó, lehet, hogy csak annyi a titka, hogy nem élem meg hátrányként. Te se tedd.

Lányok! Ha pasik lennétek milyenek lennétek?

Ugy ertem hogyan viselkednetek,mennyire torodnetek kulsotokkel,hogyan viszonyulnatok a lanyokhoz,bulikban mit csinalnatok stb stb... min jarna az eszetek legtobbet ? :D 21F

Legjobb válasz: Én ha pasi lennék, felkérném a lányokat táncolni, meg mindig elõre engedném õket, az olyan jó érzés, amikor egy fiú elõre enged, vagy felkel a buszon és átadja a helyét neked, nem tudom ezek az apróságok nekem nagyon bejönnek.

Én ha pasi lennék, felkérném a lányokat táncolni, meg mindig elõre engedném õket, az olyan jó érzés, amikor egy fiú elõre enged, vagy felkel a buszon és átadja a helyét neked, nem tudom ezek az apróságok nekem nagyon bejönnek.
Ha a nevelésemet is belevesszük, akkor bizony elõre engedném a nõket az ajtóban, és mindig a jobb oldalamon lenne a hölgy társaság. (Mivel a mondás szerint a magyar férfi baloldalán csak a kardja, kutyája, és kur.ája van.) Valószínûleg a mellek mellett az arcot tartanám elsõdleges szempontnak, és fontos lenne, hogy legyen célja az életben, ne csak tengjen lengjen. Be tudjam mutatni a családomnak, ne égjek vele a barátaim elõtt, ilyesmi. :)
Ha pasi lennék - udvariasság alap -elõzékenység - nem rám kéne nyomulni, én mennék oda a csajhoz - hosszú kapcsolatot keresnék - ropik levesbe, telt mellû, formás csajok elõnyben -nyafi p*csák levesbe, értelmes beszélgetésre alkalmas lányok elõnyben - a finnyások levesbe...dadada külsõ? laza, famer valami frankó pólóval, tiszta és ápolt haj, tiszta és ápolt KÖRMÖK!!!!
köröm rágás az még belefér? :/

Fiúk mit szólnátok ha a barátnőtök azt mondaná hogy milyen helyes pasit látott?

Hogy reagálnátok le?

Legjobb válasz: Sok helyes pasi és lány van, és akinek szeme van az látja õket! Igazán nem zavarna.

Sok helyes pasi és lány van, és akinek szeme van az látja õket! Igazán nem zavarna.
Mondanám neki, hogy én meg olyan jó csajt láttam, egybõl felállt a brém.
Kapna egy pofont.
Inkább ne mond el.
Nem esne jól, fõleg mert én csúnya vagyok, és ha össze is jönne velem egy lány, elõbb-utóbb úgyis otthagyna egy jóképûbb pasiért.
Semmit, nem érdekelne. 25/F
Nem zavarna. Én is rengeteg gyönyörû lányt megnézek férfi szemmel. Meghúznám, de szeretni egyedül õt tudom. A lány is így van ezzel. Még jó, ha begerjed, elvégre ösztönlények vagyunk. Megkérdezném tõle, hogy én mennyivel vagyok jobb pasi, mint akit látott.
Most akinek van egy kis önkritikája, az tudja, hogy valószínûleg van nála helyesebb, jobb faszi. Ugyanúgy minden csajnál van jobb, ha a külsõt nézzük. Nem igazán érdekelne a dolog.

Miért van az hogy ha egy fiú sok lánnyal lefekszik akkor mindenki azt mondja rá hogy milyen jó pasi és hogy milyen "töks" . P ha pedig egy lány sok fiúval fekszik le akkor riban?

én eddig egy fiúval volta, két kétdést is feltettem ma és nem elég h az egyiket törölték valamiért de mindenki leribncozott :(

Legjobb válasz: Az élet néha igazságtalan.

Az élet néha igazságtalan.
töks? riban? mivan?
az élet nagy kérdései..:D mint pl.: ha a fiú azt mondja egy másik fiúnak hogy helyes, akkor már b*zi, de ha egy lány kinyalja a másik lányt, akkor õ még nem lezbi..
Mindjárt jön a kulcs-lakatos metefóra.
ezt a csontot még meddig rágjuk? egyébként csomó csajnak bejön az a pasi, aki nem döntött még meg 300 nõt, hanem max 1-2 csajjal volt még életében. a 300nõs fiúkat ugyan úgy lenézik azok a nõk, akik a komolyabb embereket szeretik
Azért mert ha egy nõ le akar feküdni 100 férfival, akkor elég ha megkér 100 férfit, hogy feküdjenek le vele. De ha egy férfi 100 nõvel akar lefeküdni, akkor mindegyiküket egyesével meg kell hódítania. A nõnek elég magával vinnie a punciját és mindig talál férfit, aki lefeküdne vele, de a férfinak ezernyi területen kell odatennie magát.
Képzelj el egy kulcsot ami minden zárat nyit ez egy nagyon jó kulcs Most képzelj el egy zárat amit minden kulcs nyit ez egy szar zár És szerintem ezzel meg is magyaráztam mindent :D
az vagy és kész! Megválaszoltad amúgy a kérdést magadnak..
az vagy és kész! Megválaszoltad amúgy a kérdést magadnak..
26: Mintha el sem olvastad volna, ami válaszokat kaptál. Ahogy egy állati fajra, úgy az emberi faj azonos nembe tartozó egyedeinek 95%-ára rá lehet sütni megállapításokat, amik, mivel a természetbõl jövünk, a legtöbb emberre nézve megegyeznek. Ha szexuális értelemben beszélünk, akkor mindenképpen, hiszen ezt a természetbõl hoztuk. Szép idea azt hinni, hogy minden egyén egy teljesen önálló alkotása a természetnek, DE anélkül hogy ezt cáfolnám vagy igazat adnék, az biztos hogy a szexuális ösztönei a legtöbb embernek bizony a nemétõl függõen azonosak a többi társával. (Ezer+1-edjére mondom, hogy a tapasztalat beszél belõlem) "Ti továbbra is kövessétek, amit a társadalom sulykol belétek. Én önállóan gondolkodom, és nem fogadok el minden közhiedelmet. " Pont hogy a társadalom (a média, mindenki, aki hallathatja a hangját) arról papol, hogy a nõk angyalok. És pont, hogy ez nem így van. Ugyanolyan ösztönvezéreltek, ha párzásról van szó, mint a férfiak, csak máshogy is mûködnek. "Ti továbbra is higgyetek abban, hogy a megállapodás minden nõ álma. Én továbbra is hiszem, hogy 20 éves korban mindenki szex kazán. " Már leírtam az elõbb is. A nõk természetükbõl adódóan mindig a legjobb férfival akarnak lenni, míg a férfiak legszívesebben minden nõvel akarnának lenni. De ez nem azt jelenti, hogy a nõk egy férfival lennének. Már írtam is, hogy ez akár azt is jelentheti, hogy még ha a nõk minden nap más férfival alszanak is, akkor is aznapra a lehetõ legjobbat akarják. Nem tudatosan, hanem tudatalatt. "Ti nyugodtan alázzátok meg õket, hogy kúrvák, mert lefeküdtek veletek. Én inkább dicsérem a nõi test szépségét és kedves leszek, miután lefeküdtem velük. " A nõk és férfiak eltérõ evolúciós, szexuális ösztönökkel jönnek, ezért egy nõ szemszögébõl elõny, ha a pasija nagyon sok nõvel volt már, míg egy férfi szemszögébõl hátrány, ha a nõje nagyon sok férfival volt. Ami pedig a nõzést illeti, ha egy üzenetet küldhetnék a 15 éves énemnek, az a következõ lenne: "Nézd XY, ha sok nõvel akarsz szexelni, akkor egyelõre, most 15 évesen tekints úgy azokra a nõkre, akikkel szexelni akarsz, mint agyatlan szexjátékokra, akik semmit nem érnek. Tudom hogy ez teljesen ellentétes azzal amit a szüleid és amit a társadalom beléd akar nevelni (azt hogy a lányok törékeny angyalok), de ha ezt megfogadod, akkor nem csak huszonvalahány éves korodtól fogsz puncikban fürdeni, hanem most egybõl. Késõbb finomíthatsz ezen a nézeten, de most kezeld így õket és akkor rengeteg jó nõvel szexelhetsz." Ha ezt valaha is átadhattam volna magamnak, nem csak 20-25 évesen tanulhatom meg, még szebb fiatal éveim lettek volna, mint amilyenek voltak. "A Ti értékrendetek középpontjába legyen továbbra is a nõk megalázása. Az Én értékrendem középpontjába legyen továbbra is az ember tiszteletet. " Csak azt tisztelem, aki érdemes rá, legyen szó férfiról vagy nõrõl. Csak mert megjelenik elõttem egy ember, nem kap tõlem automatikusan tiszteletet, csak azért mert puncija, vagy éppen fütyköse van. Ha bármilyen ember a tiszteletemre vágyik, érdemelje ki. És mégegyszer. Nem az összes nõt nézem le és nem azért, mert alacsonyabb rendûnek tartom õket. Még a lenézéss is rossz megfogalmazás. Inkább egyfajta természetes dominanciának és párzási játéknak (ami bármely más állatfajnál is megfigyelhetõ) nevezném. Ahol a férfi egyénileg a nõ felett dominál. Hogy miért? Azért mert a sok-sok nõvel való sikeres tapasztalatom alapján arra jutottam, hogy a legtöbb nõ erre indul be. A legjobb nõk pedig különösen. (És még egyszer, ha valaki még mindig értetlenkedne, ez nem azt jelenti hogy parancsolgatok a nõnek vagy hogy korbáccsal fejezem ki a dominanciám. Aki csak így tud gondolkodni, annak finomítania kellene az ismeretein.)
Amit én itt látok, az az irigység.
22: De valami még mindig nem világos neked, a válaszod alapján. Az ösztönök. Ezeket nem lehet felülírni olyan általunk kitalált dolgokkal, mint kultúráltság, erkölcsösség, jog, civilizáltság. Ha megérted az emberi ösztönöket, akkor onnastól például könnyebben bánhatsz az emberekkel. Számomra fordulópont volt az életemben, amikor megértettem a saját (férfi) és a nõi ösztönöket. Onnantól nem hirtelen, de évek alatt csajozógéppé váltam és mivel ez még a huszas éveim elején történt, részben emiatt is boldog fiatalkorom volt. És engem ez akkor ilyen értelemben kielégített és csak ez számít. A nõk ösztönei és a férfiak ösztönei mások. Erre nem hat a modern jogegyenlõsdi és társai. A férfi ösztönei leegyszerûsítve arról szólnak, hogy minél több nõvel feküdjön le az élete során. A nõ ösztönei pedig arról, hogy egyetlen férfit találjon magának, aki a lehetõ legjobb legyen. (De ez akár az is lehet, hogy minden este találja meg az éppen akkori legjobbat, amikor szórakozni megy.) Aki sok nõt dönt meg férfiként, az nyer magával szemben. Nyerésrõl, amit te is kérdeztél, maximum ilyen értelemben lehet beszélni. Ha visszagondolok most, középkorúként a fiatalkoromra és az jutna eszembe, hogy 100 körüli nõ helyett csak mondjuk 2 nõvel lettem volna, akkor kevesebb és kevésbé szép szexuális emlékeim lennének. Még idõsebben, mondjuk szexuálisan inaktívan még jobb lesz a hintaszékben arra gondolni, hogy milyen jó volt megdönteni azt a vöröset, nem pedig azt, hogy oda kellett volna menni ahhoz a vöröshöz, bánom hogy nem tettem. (A többi 1000-1000 kudarc meg kit érdekel, ha mellé volt 100 siker?) El tudom fogadni, sõt, tudom hogy a nõk nem arra gondolnak, hogy milyen jó volt azzal a sok férfival lefeküdni. Mert elfogadom, hogy máshogy mûködnek, mint én. Már elhangzott, hogy a férfiak és a nõk szexuális igényei mások. Ezért van az, hogy egy férfinak csajoznia kell. Mert csajozással bizonyítja, hogy õ a nõnek az elérhetõ legjobb (ezek mind tudat alatt zajlanak, ott még nem tartunk hogy sokan értsék az ösztöneiket). A nõnek ellenben nem kell semmit bizonyítania (még a szexuális kapcsolatnál tartunk, sõt végig a szexuális ösztönrõl van szó, nem a hosszú távú kapcsolatnál fontosakkal). Õ azzal bizonyítja, hogy jó a szexre, hogy van puncija. És mégegyszer: Egy átlag nõnek elég kifeküdnie a járda közepére, vagy bármilyen módon felkinálnia magát az elsõ szembe jövõ 10 férfinak és biztos kap szexet. Még a kövérek és a csúnyák is (a hasonló férfitársaiktól, ha mástól nem). Ellenben egy átlag férfinak oda kell tennie magát, ha szexhez akar jutni. A stílusával, az öltözködésével, költenie kell magára, stb. Egy nõnek elég, ha viszi a punciját. És a nõk mégsem fekszenek ki a járda közepére, ha szexelni akarnak, de még csak nem is ajánlkoznak fel az elsõ szembe jövõ férfinak (amíg össze nem jön, addig folytatva a sort). Azért, mert nem úgy mûködnek a nõk, mint a férfiak és a férfiak sem úgy, ahogy a nõk. Egyébként a 20-as, ha csak a tényeket nézzük nagyon jól leírta a társadalom szexuális mûködését abban az értelemben, hogy melyik nem és azokon belül melyik réteg mennyi szexet kap. A férfiprostik egyszerû okból nem elterjedtek. A nõk sokkal-sokkal könnyebben jutnak szexhez. Egy átlagos, csajozni nem tudó 20-as férfi elmegy prostihoz, de egy 20-as nõnek ilyenre nincs szüksége. Egyébként a férfi-nõ prostik arányához elég csak jól megnézni a mára már online-á fejlõdött prostituált oldalakat. http://www.rosszlanyok.hu Itt elég összehasonlítani a férfi és a nõi hirdetõk számát (arról nem is beszélve, hogy hány férfi kínálja itt más férfiaknak magát). Hosszú távra már természetesen a fentieken felül sok más is számít. Egy nõnél nem elég, ha szép, de legyen gondoskodó. Egy férfinál nem elég, ha magabiztos, jó egzisztenciája van és jól néz ki, legyen még . De az elõbbi bekezdésben leírtak nem a saját, hanem a másik nem elvárása az adottal szemben.
Továbbmenve: A kereslet-kínálat viszonya az egész, de tudat alatt. Azok maradnak egyedül, nem élvezik az élet párkapcsolati-szexuális oldalát, akik nem tudnak megfelelni a másik nem (sokszor rejtett, ösztönszintû, amikrõl még õk maguk sem tudnak) elvárásainak. A férfiaknak és a nõknek egyaránt dolgozniuk kell magukon, ha nem olyannak születtek (szerencsére ma már megtehetik, mert az interneten elérhetõ információ mennyisége végtelen, csak tudni kell jól szelektálni és az egésznél a 95% szutyokból kiszedni az 5% aranyat), amilyet a másik nem kíván. (Nem az elvár szó a jó, mert ez nem tudatos, hanem az ösztönöket indítja be.) A gyakorlatban ezen úgy is meglátszik, hogy férfiként ki volt több nõvel, nõként pedig ki az, akivel nagyon sok férfi szeretne lenni. Illetve kinek volt több stabil párkapcsolata nõként és férfiként egyaránt, ki az a férfi akivel sok nõ szeretne lenni és ki az a nõ akivel sok férfi. (És igen, ha a "szexista", "nõlenézõ", domináns férfi hamar(abb) elkel (mint egy hasonló egzisztenciájú-kinézetû béta, vagy ha egy kihívóbb öltözködésû-stílusú-kinézetû nõ hamarabb elkel, mint egy hasonlóan fiatal-csinos visszahúzódóbb, tartózkodóbb nõ, akkor a piacnak ezekre van nagyobb igénye. Tiszta közgazdaságtan az egész ebbõl a szempontból, kereslet-kínálat. Csak nem tudatos, hanem ösztönszintû. Meg kell nézni kit kívánnak a legtöbben a másik nembõl, ki a sikeres a másik nemnél, akár tudatosan, akár tudattalanul, külön hosszú és rövid távra. Mert attól hogy egy nõ jó egy éjszakára, még nem biztos hogy elvenné az ember feleségül (tehát a kettõre részben eltérõ ösztönszintû igények nyílnak). Mert a szexuális vágy nem befolyásolható tudatosan. Lehet valakit szeretni, tisztelni, stb, de a szexuális vágy, kívánni valakit nem az ember civilizált oldalából fakad.
22-es: A jelzõért elnézést kérek. Igazad van, fogalmazhattam volna kulturáltabban is. "És ha már itt járunk, kihagytad, hogy himringy0'k is vannak, és bizony elfoglaltak." 1. Több nagyságrenddel kevesebb, mint prosti. Ahogy pornószínésznõbõl is több van, mint pornószínészbõl, mert ott a férfiak a csomópontok, akik több nõvel forgatnak és csak nagyon ritkán veszi az arcukat a kamera, a nõk pedig vannak, hogy pár film után kiszállnak és nem is lesz legtöbbjükbõl pornósztár. 2. A hímringy*k között meg kell különböztetni a melegeket és transznemûeket, ezekbõl van a legtöbb, mivel ezekre nagyobb igény van a FÉRFIAK körében. A heteroszexuális hímringyók többnyire escort szolgáltatást nyújtanak, amiben csak kölcsönös szimpátia esetén van benne a szex és extra felárral. A nõk általában egy intelligens, mûvelt, jóképû, jól öltözött kísérõre vágynak, akik elviszik õket rendezvényre, múzeumba, színházba, tudnak vele beszélgetni és nem az aktusra. Még ha egy szállodai szobát ki is vesznek és romantikusan egymáshoz bújva megnéznek egy filmet sem mindig végzõdik aktussal a dolog. Az is lehet, hogy csak elcsattan pár csók és simogatják egymást, összebújnak, egymás mellett alszanak reggelig, ennyivel le is zárul. "Hogy képzeljem el, azt a pasit, aki 50-100 nõvel lefekszik? Azok is r*bancok?" Attól függ. A társadalmi megítélés általában az, hogy ha ez a mennyiség prostikból jött össze, akkor gazdag lúzer. Ha részeg, magatehetetlen és csúnyácska nõkbõl, akkor szánalmas skalpgyûjtõ. Ha viszont minõségi nõkbõl, akkor igazi császár, egy "töks" pasi. :) ""Nõcsábász" írod te. Akkor akiket te ler*bancozol, azok miért nem "férficsábászok"?" Ismered a kulcs és a lakat példáját? Évezredes evolúciót semmilyen társadalmi eszme nem fog tudni kiirtani. A nõk is érzik ezt legbelül, tudat alatt, ahogy a férfiak is. Intelligens, civilizált lények, emberek vagyunk, akik képesek kontrollálni az ösztöneinket, de attól még az ösztön az úr. Ha túl sokáig kontrollálod, akkor mentális problémákhoz vezethet. Ahogy az ember formálhatja a környezetét is, de attól még a természeti törvények uralják. Ha túlzottan beleavatkozunk és ellentétes hatást váltunk ki, annak itt is beláthatatlan következményei lehetnek. Így mûködik a világ. "Tehát nõnek volt x + 1 pasija. És volt 1 + x pasi aki vele volt. Egál. Ismét kijön a matek." Nem a matekot cáfoltam, hanem a társadalomra gyakorolt hatását. Megpróbálom máshogyan megközelíteni. Van egy férfi, aki egy álom a nõk szemében. Rengeteg nõ adta oda magát neki. Epekednek utána a nõk. Emiatt õ a fél város férfitagjainak a lyuksógora. Ez a férfi megállapodott egy szûz lány mellett. Neki viszont õ az elsõ és ha nem megy tönkre a kapcsolatuk, akkor az utolsó is egyben. Õ (a férfi) értéket képvisel, mert rengeteg nõ akarja õt, õ mégis szíve választottja mellett tart ki. És a nõ, aki szûz, szintén értéket képvisel, mert annak az amúgy rengeteg nõ szemében értékes férfinak adta a szüzességét, akit végül sikerült megfognia magának tartós párkapcsolatra. Az ellenkezõ eset, mikor a nõ azáltal lesz értéktelen, hogy rengeteg férfinek odaadta magát, a férfi pedig azáltal, hogy ez a nõ vette el a szüzességét, akinél végül maradt. Ahhoz, hogy ezt a gondolatmenetet megértsd, be kell látnod, hogy férfi és nõ különbözik abból a szempontból, hogy egy nõt még ha csúnya, kiállhatatlan, buta is, mindig van aki megdug. Emiatt a nõ értékének fokmérõje az, hogy milyen szigorú mérce szerint szelektál. Minél több férfinek odaadja magát, annál rosszabb a mércéje. A tökéletesség számára az, ha annak adja oda magát, akivel az egész életét leéli, gyerekeket szül neki és együtt öregszenek meg, boldogságban. A férfinek pedig az ellenkezõje. Egy férfi hiába szeretne szexelni, még ha átlag feletti akkor is valamennyit küzdenie kell a nõkért, csak jóval kevesebbet, mint az átlagosnak vagy a csúnyáknak. Ha kiállhatatlan és buta és csúnya is, akkor esélye sincs a szexre, kivéve prostikkal, de ahhoz meg pénz kell és nem dicsõség. Akkor lesz teljes egyenlõség SZEXUÁLIS TEKINTETBEN, ha a megítélés szempontjából is kijön a matematika. Tehát lesznek nõk, akiknek csak hímringyó veszi el a szüzességét és arra lesz kárhoztatva, hogy egész életében hozzájuk járjon. És lesznek nõk, akik úgy maradnak szüzek egész életükben, hogy folyamatosan kétségbeesetten szeretnének férfiakkal közösülni és teljesen mindegy számukra, hogy tartós vagy alkalmi, csak dugja már meg végre õket valaki és mindig mindenki kikosarazza õket. A másik oldalon pedig a sok skalpot gyûjtõ férfiakat a FÉRFITÁRSAIK ugyanúgy meg fogják vetni, mint a sok skalpot gyûjtõ nõket a NÕTÁRSAIK. Valamint nagyjából 50-50%-os igény lesz majd a HETEROSZEXUÁLIS férfiprostitúcióra, mint a heteroszexuális nõi prostitúcióra. Ekkor beszélhetünk szexuális egyenlõségrõl. Másképp hiába jön ki egyenlõre az arány, akkor is asszimetrikus marad. Amitõl a férfi értéke nõ attól a nõ értéke csökken és amitõl egy férfi értéktelen attól a nõ megõrzi értékét. Ja és nem én mondom ezt, hanem a társadalmat vizsgálom. Én örülnék a legjobban, ha átlagos külsejû férfiként tobzódnék a kötöttségektõl mentes alkalmi kapcsolatokban, ahol a nõ leteper, szenvedélyes szex, majd utána lelép, nem keres és nem is hív többet. Mindezt 5 perces ismertség után. Még egymás neveit sem kell tudnunk. De be kell látnom, hogy nem ilyen társadalomban élünk. "Az a fiú, aki nem szexelt, az nõi apáca? Mi van a szûz lányokkal? Milyen párosítás ez? Az asszexualitást és a cölibátust most megkülönböztetjük, vagy sem?" Teljesen mindegy, a matek akkor is kijön, de az asszimetria marad. Az aszexuális nõt nagyon sok férfi szeretné megdugni, a nõ pedig kénytelen hárítani. A teológiát tanuló, papnak készülõ férfit pedig hormonjai ellenére se nagyon akarja senki, ezért neki nem jelent küzdelmet az, ha meg akarja õrizni szüzességét. De még egy példa: A nõknél az jelent ERÕFESZÍTÉST, ha megõrzik a szüzességüket illetve alacsonyan tartják a partnereik számát, mert mindenki meg akarja õket dugni. A férfiaknál pedig az jelent ERÕFESZÍTÉST, ha elveszítik szüzességüket és minél több nõt képesek megdugni, mert senki nem akarja odaadni nekik magát, még a legjobb pasinak is udvarolnia kell és szimpatikusnak lennie a nõnek. És az erõfeszítést díjazzuk, az erõfeszítés jelenti a dicsõséget, az ellenkezõje pedig megvetendõ. A szûzhártyás okfejtésem tényleg hülyeség volt. Úgy értettem, hogy az erkölcsös lány az, aki szûz. Tehát nem szopott, nem kézimunkázott, nem hatoltak be análisan sem és nyelves csók is kizárólag azzal volt (ha volt), akivel hosszútávon jártak és vele sem az elsõ randin, hanem miután jobban megismerték egymást. Egy ilyen nõre bármelyik férfi büszke lenne. "Azért mert valaki sok nõt megdönt, attól nyer? Mit nyer?" Nem a sok nõ megdöntésével nyer, például prostituáltakkal semmit. Maga annak a TÉNYE, hogy a pasi képes sok nõt megdönteni annak fokmérõje, hogy a pasiban van valami, amit ennyi nõ akar és a képesség is megvan benne, hogy ennyi nõvel eljusson az ágyig.
" Szeretnéd tudni az örök nyomorúság receptjét? Íme: a.) Gondold ki, hogy a világnak milyennek KELLENE lennie. b.) Alkoss szabályokat arra, hogy az embereknek hogyan KELLENE viselkedniük. Aztán, amikor a világ nem engedelmeskedik, akkor mérgelõdj nagyokat! Minél kevesebb szabályt állítasz fel arra, hogy milyennek kellene lennie az életnek, és hogy másoknak hogyan kellene viselkedni, annál könnyebb boldognak lenned. " (Andrew Matthews) // ezt legyél szíves vessed össze a kulcsos példáddal Mindannyian különbözõek vagyunk, és ez a változatosság gyönyörködtet. Ti továbbra is kövessétek, amit a társadalom sulykol belétek. Én önállóan gondolkodom, és nem fogadok el minden közhiedelmet. Ti továbbra is nyugodtan vegyétek el más szüzességét, mint elsõ pasi az életükben. Én meg továbbra is inkább segítek a nõknek átlépni a szexuális életbe az által, hogy én vagyok az elsõ pasi az életükben. Ti nyugodtan szakítástok át a szûzhártyát, hadd vérezzen! Én inkább finoman kitágítom sok élvezet között. Ti továbbra is higgyetek abban, hogy a megállapodás minden nõ álma. Én továbbra is hiszem, hogy 20 éves korban mindenki szex kazán. Ti nyugodtan alázzátok meg õket, hogy kúrvák, mert lefeküdtek veletek. Én inkább dicsérem a nõi test szépségét és kedves leszek, miután lefeküdtem velük. A Ti értékrendetek középpontjába legyen továbbra is a nõk megalázása. Az Én értékrendem középpontjába legyen továbbra is az ember tiszteletet. Ti tartsátok a férfit felsõbb rendûnek, akinek természet adta joga = ösztöne az, hogy így viselkedik. Én addig egyenlõen kezelem és elfogadom a nõket. Ti továbbra is hibáztassátok az áldozatokat. Én továbbra is hibáztatom az elkövetõket. (http://imagerz.com/QE5PWktvAwMCUFgeGAVQ) A beszélgetés élvezetes volt. Tudnék fröcsögõs pszichológiát bele vinni, de ahhoz az egyénnel kéne beszélnem, és nem a társadalommal. Amíg a társadalommal takaróztok, itt nekem nincs több dolgom. Mindenki elmondta amit õ gondol a témáról, nekem további hozzáfûzni valóm nincs. De legalább õszinték és értelmesek voltatok! (Komolyan!) Ezt nagyon köszönöm! Nagyon tetszett! Béke és Térerõ! :)
És persze ment a zöld mindenkinek!
Hm..Sztem szval azert vn mert ha vki toks az toks is es nem lehet riban mert riban h ha riban fekszik aludni akk o nem toks mert riban
"A csajok is annyira, vagy jobban akarják a szexet, mint a pasik, csak nekik eggyel több gondjuk is lehet belõle, ha nem védekeznek megfelelõen. Ettõl még ugyan annyi nõ fekszik le pasival, mint amennyi pasi fekszik le nõvel. OKés?" Ostobaság! A prostikat képzeld el csomópontként. Életpályájuk során több SZÁZ férfinak veszik el a szüzességét és több EZER férfival közösülnek. A r*bancokat pedig képzeld el exkluzív luxusnak. Életük során átlagosan 50-100 férfival közösülnek, de ezek a válogatott jó pasik. Meg vannak mindkét oldalon azok, akiknek életük során 1 partnerük volt, a párjuk és egymással vesztették el a szüzességüket. Valamint azok, akiknek életük során UGYANANNYI partnerük volt, de szintén megállapodtak EGY ÉLETRE. A férfiak oldalán eközben vannak azok, akiknek van pénzük prostira, de csak annak kellenek. Egy egész élethossz alatt talán 2-3 nõt ha megkaphattak, de abban sem volt köszönet. Meg vannak a nõcsábászok, akik több száz vagy ezer különbözõ nõvel közösülnek életük során. Ezek között vannak r*bancok, vannak megcsalós párkapcsolatban élõk, vannak éppen szingli nõk akár alkalmi-barátság extrákkal kapcsolatban, akár rövid, de tartósnak induló kapcsolatban és vannak szûz lányok is. És végül vannak azok, akik vagy soha életükben nem szexelnek, mert prostival nem akarnak vagy arra sincs pénzük vagy válogatósak. Ezek ellenpólusai az apácák. De azok között is van, aki már nem szûz, csak annyi az elvárás, hogy elvált nem lehet, nem vizsgálják felavatáskor a szûzhártyát. Meg vannak azok, akiket behálóz egy TAPASZTALT nõ, így neki FÉRFI LÉTÉRE lesz életében 1 nõ az életében, miközben a nõnek a múltjában számtalan férfi volt. Na emiatt az ASSZIMETRIA miatt tartjuk az ilyen férfiakat VESZTESNEK, a nõcsábászokat, akik pedig végül szintén az ASSZIMETRIA miatt szüzek vagy kevésbé tapasztalt nõk mellett horgonyoznak le NYERTESNEK.
A kérdés jó, ment a priv, mert nem ide tartozik...
És mi a helyzet a fenék izmaival? Csak kíváncsi vagyok, nem értek hozzá annyira. Ott is ugyanúgy izmok vannak, mint a punciban. De köztudott, hogyha valaki túl sokat szexel análisan, akkor hosszú távon székletvisszatartási problémái lehetnek. Ugye a puncinál ilyen nem áll fent, a közvélekedésben csak az él, hogy tágabb lesz. A kérdésem, hogy a punciban nem ugyanolyan izmok vannak, mint a segglyukban? (Tényleg csak kíváncsi vagyok.) Amit a 15-ben írtál szerintem úgy értették, hogy a férfiak többet, a nõk kevesebbet mondanak (ha az már nem elfogadható szerintük másoknak). A nõk is nagyon akarják a szexet (bár a férfiak meg nagyon-nagyon, mert több bennük a tesztoszteron), de már el lett mondva, hogy az a különbség, hogy a nõ bármikor kaphat pasit, bármelyik nap, a nap bármely szakában, míg a férfinek vagy fizetnie kell érte, vagy jobb esetben meg kell dolgoznia érte. A nõknél mûködik, hogyha 10 férfit megkérdeznek az utcán, akkor biztos kapnak szexet (még a legcsúnyábbak, kövérebbek is), míg a férfiaknál nem ez a helyzet (kivéve a legfelsõ 10-20%-ukat mondjuk, de sokkal kevesebbüket mint a nõket).
A kérdező hozzászólása: ez a kulcsos dolog 1hülyeség
A kérdező hozzászólása: nekünk is ugyanolyan nehéz! nem mind1 hogy hogy nézünk ki és ez is hülyeség amit most leirtéál :(
Nem, ez nem igaz! Ha megkérdezel az utcán 10 fiút, hogy szexelne-e veled szívesen, akkor a legtöbbjük igent mondana. Még ha egy lány nem szép (kövér, csúnya arcú, stb.), akkor is sok fiú igent mondana neki a szexre, mert a szex az szex. Nekem is van rengeteg olyan nõ ismerõsöm, akik nem tetszenek nekem, nem is próbálkoznék soha náluk, de ha ide jönnének azzal, hogy szexeljek velük, akkor benne lennék simán. Ezzel minden férfi így van!
Jól van, sok pasival lefeküdtél? Töks vagy.
Mert a fütykös nem használódik el :DDD xD De a nunaj(punci) xd valahol láttam :D az kitágul és már nem az igazi MUHAHAHAHAHA!!!
Sztereotípia matek kurzus #2: Lányok és fiúk! Fiúk és lányok! Hadd végezzem el én a matekot, mert látom, itt egyeseknek nem megy... Adott: Az az általános baromság leng a levegõbe, hogy - "Fiúknál oké, ha sok lányt megdöngetnek." - "A lányoknak nem szabad pasizni, mert különben r1bik." Következtetés a fiúk sokkal többször fekszenek le valakivel, mint a lányok. (Figyelj, mert csalok!) Egy csajhoz többnyire egy fiú jár OK? (a hármas fogatok átlaga is ezt mutatja) Akkor a többi fiú, akire nem jut lány kivel fekszik össze? Na ugye, hogy nem jön ki a matek!?! Ler1bancoznál / lestr1ciznél egy pasit, mert sok lánnyal csinálja? Nem? Akkor a nõket miért? Szóval elég ebbél a r1bancozás baromságból! A csajok is annyira, vagy jobban akarják a szexet, mint a pasik, csak nekik eggyel több gondjuk is lehet belõle, ha nem védekeznek megfelelõen. Ettõl még ugyan annyi nõ fekszik le pasival, mint amennyi pasi fekszik le nõvel. OKés? Azért mert a te egy éjszakásod menõ, attól a másik még nem "r1bancabb", mint te. Ugyan akkora r1banc vagy, mint a másik. (Kivéve persze, ha pénzt kér érte, de akkor szintúgy te is benne vagy és fizetsz neki.) A matek kurzus vége. Kicsöngettek. Házi feladat: keress rá arra a két kifejezésre a neten: "slut shaming" / "victim blaming"
Kedves félre informált #13as számú! Engedd meg, hogy lefedjem a leplet ez alól a tévhit alól és felvilágosítsalak! A hüvely falán nagyon sok izom van. Kis túlzással az egész izmok kötegébõl áll. Mit csinál az izom, ha nem használod? Elgyengül, elernyed. Mit csinál az izom, ha sokat használják? Megerõsödik, megkeményedik. - Eddig remélem tiszta - Akkor talán már láthatod, hogy hol tévedtek, akik azt mondták, hogy a sok szextõl kitágul a hüvely. Hüvely tágságáról 3+1 fontos tudni való: 1: Az, hogy kinek mennyire tág a hüvelye, az a természet adta testi felépítés. Van, akinek szûkebb, van, akinek tágabb. Ez ellen keveset lehet tenni. 2: Ha sokat használja valaki a hüvely izmait, azok megerõsödnek és bizony szûkülés tapasztalható. Ez elérhetõ szexxel, intim tornával, olyasfajta gyakori izom összehúzódással, amit a pisi visszatartásakor már megtapasztaltak a lányok és ezek kombinációjával. 3: Amikor egy nõ szexuális izgalmi állapotba kerül, a hüvelye is megmerevedik a bele áramló vértõl (akár csak a pömpölõ). Ettõl a merevségtõl összeszûkül és picit meghosszabbodik. Ha a szexuális izgalomnak a tetõfokáról halad lefele egy nõ a kevésbé felizgult állapotba, akkor a hüvelye is ellazul picit. Akkor mi az ami természetes úton ki tudja tágítani a vaginát? Szülésnek hívják. De ez sem végleges. Izom gyakorlatokkal ez is helyre állítható. ps.: Attól függetlenül vicces, csak nem igaz, amit írtál.
nem 13, hanem 14... bocsi :(

Csajok milyen ha a pasi a szánkba élvez és milyen izü?

Legjobb válasz: Ez...Ez most...Ó NEEEE

Ez...Ez most...Ó NEEEE
Ááá:-)
Meleg pasi vagyok, válaszolhatok én is? :D
cinom
kérdés feltevõ neve: Ádám hmm. próbáld ki xd
A kérdező hozzászólása: ezt írtam be amúgy csaj vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!