Találatok a következő kifejezésre: Milyen hőt mérni Nem (2 db)

Milyen hőt kell mérni? Nem igazán értem.

Legjobb válasz: reggeli ébredésit

reggeli ébredésit
minden este bekészíted magad mellé lerázva a higanyos hõmérõt és megméred az ébredési hõdet. Spkat megtudsz belõle. Mindig ugyanabban az idõben kell mérni. Én minden reggel 6:40 kor kelek és akkor mérem legalább 5 percig. A ciklus elsõ felében alacsony a hõ, a peteérés után emelkedni kezd egészen a mensiig fent marad, ha nem jön meg és a hõ is kb. 37 körüli, akkor lehet gyanakodni a babára. Ha viszont megjön, akkor azt a hõd is jelzi, mert lelesik. Tehát tudod, hogy mikor van pé-d, tudod, hogy mikor jön meg és stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat! Nekem már 15 napja késik és nem tudom hogy miért. Egyszer nem voltunk gumi nélkül együtt a férjemmel, de az a menzi után volt pár nappal. A gumit meg nem tudom hogy kiszakadt-e mert nem figyeltük. Mióta meg kéne jönnie menzi elötti érzéseim vannak az alhasamban. És folyásom is van átlátszó ill fehéres. Csak 1-2 illatot érzek büdösnek, amitõl régen beindult a nyálelválasztásom. De csináltam tesztet és negatív lett. Nem tudom hogy mi van.
Menj el orvoshoz, õ majd megmondja, hogy mi a helyzet. Ha baba van, akkor legalább petezsákot látni fog, ha meg nincs, akkor nem árt magyarázatot találni az ilyen hosszú késésre.

Peteérés ellenőrzéséhez muszáj végbélben mérni a hőt? Az orvosom így kérte, de nem lehetne máshol? Ettől félek. Nem fáj ott? Milyen testhelyzetben érdemes?

Legjobb válasz: hogy fájna már, a hõmérõnek a vége kb harmad olyan vékony, mint a kisújjad. kb semmit sem fogsz érezni belõle. kakilni is vastagabbat kakilsz....

hogy fájna már, a hõmérõnek a vége kb harmad olyan vékony, mint a kisújjad. kb semmit sem fogsz érezni belõle. kakilni is vastagabbat kakilsz....
oldalfekvõ testhelyzet a legkényelmesebb sztem
Szerintem aki méri, az hüvelyben méri. Nem értettél valamit félre? (Egyébként a végbél se fájna, a babának ís úgy fogod mérni)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A félelemnek nem mindig van oka, egyszerûen csak félek bármit is magamba tenni, még ha csak kicsit is.
A kérdező hozzászólása: Nem, többször is kihangsúlyozta, hogy végbélben, rá is kérdeztem én is, de szerinte ott a legbízhatóbb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!