Találatok a következő kifejezésre: Milyen hőnek lennie (6 db)

Beágyazodás után milyenek kell lennie a méhszájnak? A folyásnak? és a hőnek? A hőnek mikor kell felmennie?

Legjobb válasz: szia!nekem nem volt folyásom száraz voltam.akkor már nem hõmérõztem mert azt mondták nem lehet babám.kb mensi elõtt 1 héttel azt hittem beteg vagyok 37.5-37.7 volt a hõemelkedésem.nagy meglepetés ért beköklözött bogyóka.sok sikert!!drukkolok neked!!!6hetes km.

szia!nekem nem volt folyásom száraz voltam.akkor már nem hõmérõztem mert azt mondták nem lehet babám.kb mensi elõtt 1 héttel azt hittem beteg vagyok 37.5-37.7 volt a hõemelkedésem.nagy meglepetés ért beköklözött bogyóka.sok sikert!!drukkolok neked!!!6hetes km.

Beagyazodaskor milyenek kell lennie a honek? Magas vagy egy kicsit alacsony?

Legjobb válasz: Szerintem erre nincs olyan általánosság, mint a peteérésre, hogy magasnak kell lenni! VAn,akinél csökken,van akinél megnövekszik, van akinél nem változik a hõ!

Szerintem erre nincs olyan általánosság, mint a peteérésre, hogy magasnak kell lenni! VAn, akinél csökken, van akinél megnövekszik, van akinél nem változik a hõ!

Milyen hőnek kell lennie ha valaki terhes?

Mert mikor teszteltem akkor volt 37 fok ez volt két hete és most pedig 36,6 fok és már több mint egy hete késik.

Legjobb válasz: már pár napja görcsölök meg hányingerem van de nem mindíg lehet hogy terhes lennék?

A kérdező hozzászólása: már pár napja görcsölök meg hányingerem van de nem mindíg lehet hogy terhes lennék?
A hõ egy idõ után leesik, a terhesség során. Szerintem tesztelj újra.


2012. 08. hóban lejár a gyed, 11. hóban születne a kistesó. Érdemes lenne visszamenni dolgozni? Milyen bért néznek a tgyás és gyed miatt?

Sajnos a szerződés szerinti (2010-es) bérem bruttó 89500 Ft, mert akkor ez volt a garantált bérminimum. Most azzal fognak számolni? Köszönöm válaszaitokat!

Legjobb válasz: Ha a garantált bérminimumot kell kapd, akkor rendezni fogják a béredet az emelés miatt. Érdemes lenne rákérdezni, mert attól, hogy 2010-ben a szerzõdés szerinti béred x összeg volt, ma már nem biztos, hogy annyi. 2 hónapra teljesen felesleges visszamenned, hiszen ha nem változtatják a béred, akkor így is úgy is ugyanannyit fogsz kapni. A te esetedben a tgyás alapja vagy a szerzõdés szerinti, vagy a tényleges bér (ha van, ami esetedben ugyanaz lesz. A gyed alapja meg ugyanaz lesz, mint a tgyás alapja, vagyis a kettõ bruttóban meg fog egyezni.

Ha a garantált bérminimumot kell kapd, akkor rendezni fogják a béredet az emelés miatt. Érdemes lenne rákérdezni, mert attól, hogy 2010-ben a szerzõdés szerinti béred x összeg volt, ma már nem biztos, hogy annyi. 2 hónapra teljesen felesleges visszamenned, hiszen ha nem változtatják a béred, akkor így is úgy is ugyanannyit fogsz kapni. A te esetedben a tgyás alapja vagy a szerzõdés szerinti, vagy a tényleges bér (ha van, ami esetedben ugyanaz lesz. A gyed alapja meg ugyanaz lesz, mint a tgyás alapja, vagyis a kettõ bruttóban meg fog egyezni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm válaszod. És ha 180 napom megvan pld. úgy, hogy a min.bér 2X-ese? Akkor az lesz az alapja? Vsgy mindenképp az igénylés elõtti év alapján nézik?
Ha dolgoznál 180 napot úgy, hogy a minimálbér dupláját keresed, akkor az lenne az alap. De ezt nemigen tudod összehozni, hacsak most el nem kezdesz dolgozni - hiszen ha novemberben szülsz, akkor odáig 8 hónap is alig van már - ebbõl kéne 6-ot dolgoznod táppénz, és társai nélkül.
Ja, és még valami: ha a szerzõdéses béredet a minimálbér kétszeresére emeli a munkáltatód, akkor a tgyás alapja eleve ez lesz, a gyedé meg a tgyásé, vagyis ugyanez:) Elképzelhetõ, hogy emeli? Mert akkor tök jól járnál:)

Hó labdába tehetek puncs krémet? Próbálta már valaki? Milyen lenne?

Vedégek jönnek ,és gondoltam ,hogy 2féle krémmel töltenném meg a hagyományos vaniliással ,és puncsost csinálnék ..

Legjobb válasz: Szerintem nagyon finom.Most megkérdeztem a páromat,- mert õ puncsimádó- azt üzeni jöhet a puncsos hólabda :DD

Szerintem nagyon finom.Most megkérdeztem a páromat, - mert õ puncsimádó- azt üzeni jöhet a puncsos hólabda :DD

KEMPO. Edzések milyen árban vannak? (/hó) Gondolom mindenhol más. De ha le írnátok ti mennyiért jártok, az jó lenne.

Legjobb válasz: Küzdõsport edzéseket általánosában havi 5-10 ezer forint környékén találsz. Pesten 10-hez közelebb, Vidéken 5-höz.

Küzdõsport edzéseket általánosában havi 5-10 ezer forint környékén találsz. Pesten 10-hez közelebb, Vidéken 5-höz.
Az öcsém a Bánki Donátba jár kempora, a Blaha Lujza téren van ez a suli és nem tudom, pontosan, mennyibe kerül, de olcsó, az biztos.És nincsenek sokan, kb 5-en szoktak edzeni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!