Találatok a következő kifejezésre: Milyen hőmérsékleten tartani egy madárpókot (1 db)

A kérdező hozzászólása: nagyon vicces
A madárpókoknál az aktivitás nem feltétlen elõny. Ha megtekinted, a smithi egy mexikói állat. Nappal 28-30 fok az amit igényel, nagyon kevés vizzel. Nyugodtan lehet szárazon tartani és betenni neki egy kis itatót.
Lassú tûzön, ropogósra sütni :) Amúgy a szobahõmérséklet ideális neki, csak legyen megfelelõ páratartalom a terráriumban.
Ez fajfüggõ. Van madárpók ami 24-25 fokon nagyon jól elél, de van ami igényli a melegebbet, 28 fok körül. A páratartalom meghatározóbb!! De mint az elõttem leírt hozzászólásban szó volt róla, a szobahõmérséklet(24-25fok) megfelel a madárpókok többségének.
Jó lenne ha leirnád, hogy milyen madárpókról van szó úgy mégis. Vannak fajok amik elélnek szobahõmérsékleten, vannak viszont olyanok akik jobban érzik magukat nagyobb (akár 30-35 fokos hõségben) de ez igen ritka. Az én pókjaim közül a Smithi-m az amelyik szinte alig igényel meleget (22-23 fokon is aktív)
olyan magasan, hogy ne maradjon belõle semmi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan ered az elnevezése?

A fülbemászó nem mászik fülbe, mégis így hívják... Miért van ez?

1

Hol van Miskolcon állatgyógyszertár?

1

Tudnátok madárpók fajtákat írni?

3

Az ember szerintetek miért kezdett nevet adni az állatainak?

S ha már ad a kutyának, macskának, lónak stb... miért nem ad mindnek? Pl a legtöbben a halaiknak nem adnak nevet, ahogy a baromfiknak sem.

6

Madárpókok mérge mennyire veszélyes az emberre?

10

Mi lett volna, ha másképp alakul, és a macskákat háziasította volna előbb az ember?

Akkor a most a macska lenne az ember legjobb barátja? Vagy ez így meredek? Írjátok mi a véleményetek.

5

Hörcsög tartása -Hogyan készítsük el a lakhelyet? -Mekkora helyet igényel az állat tartása? -Mit eszik? -Milyen szokásai vannak? -Milyen gondoskodást igényel?

3

Ez pontosan milyen állat?

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=531669310199846&set=o..

6

Hogy kell macis jelmezt csinálni?

1

Szerintetek milyen kis kedvencet tarthatnék? (bővebben lent)

Nemrég költöztünk panelbe a párommal, és úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem különösebben rajong az ötletért, hogy nekem bármilyen állatom legyen. Egyedül vagyok itthon egész nap, szívesen tartanék valamilyen kisállatot. Kutyát, macskát egyértelm?en semmiképp sem, nem tartom túl etikusnak a panelba "zárásukat". Ellenben valamilyen kisebb állattal talán kompromisszumra juthatok. Tudtok olyan állatot írni nekem (madarak, eml?sök, bármi jöhet), ami kevésbé zajos éjjel, és emberhez szoktathatóak (úgy értem, hogy lehet velük foglalkozni, nem csak, mint a halakkal)?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!