Találatok a következő kifejezésre: Milyen hőmérsékleten tartani (3 db)

Hány perc alatt kell az otthon termelt spermával a dokihoz érni? Milyen hőmérsékleten kell tartani?

Legjobb válasz: Dokitól nem kérdeztétek? Amúgy ajánlatos egy órán belül beérni vele, és testmeleg helyen tartani. Pl kabát alatt, hónalj alatt. Ne a hideg téli levegõn szállítsátok egy nejlonzacsiban.

Dokitól nem kérdeztétek? Amúgy ajánlatos egy órán belül beérni vele, és testmeleg helyen tartani. Pl kabát alatt, hónalj alatt. Ne a hideg téli levegõn szállítsátok egy nejlonzacsiban.
nekünk azt mondták fél óra.
Egy órán belül mindenképp oda kell érni vele és leadni a vizsgálathoz. Azt mondták, hogy csomagoljam alufóliába a dobozkát és tegyem a testemhez közel, én a melltartómba tettem :) Tudom, most nevetségesen hangzik, de tényleg ott vittem. Lazábbra csatoltam a melltartót és a keskeny dobozka a két kosár közötti pánthoz befért. Mikor megérkeztem még az autóban kivettem és a derekamnál a nadrágba bedugtam. Még így is néztek a kint várakozók, hogy mit kotorászom a nadrágomban, mikor a nõvérnek leadtam a vizsgálatra az anyagot :) De még így is jobb, mintha ott kellene leadni a mintát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Sokat segítettetek!Már csak az kell, hogy minden rendben legyen.

A mikulásvirágot hogyan kell pontosan tartani? Milyen hőmérsékleten? Mennyi napény és mennyi víz kell neki?

Ha kb. 24 fok van a lakásban, az túl sok?

Legjobb válasz: Az jó. A hûvösebb levegõt szereti és a nem túl sok vizet!

Az jó. A hûvösebb levegõt szereti és a nem túl sok vizet!
Világos, nem huzatos helyet keress neki. A cserép alatti tálkájába tegyél kavicsot, azt mindig tartsd nedvesen mert a növénynek kell a párásítás. Ha a színes fellevelek elnyíltak akkor a virágot vissza kell metszeni, és egy kicsit megpihentetni, a földlabdáját a pihenés alatt kicsit tikkasztani kell, ( épphogy kicsit megöntözni ), tavasszal friss föld, víz és tápanyagpótlás amikor elkezd újra hajtani rendszeresen tápoldatozni és locsolni, párásítani kell hogy újra hozzon szép színes leveleket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces
A madárpókoknál az aktivitás nem feltétlen elõny. Ha megtekinted, a smithi egy mexikói állat. Nappal 28-30 fok az amit igényel, nagyon kevés vizzel. Nyugodtan lehet szárazon tartani és betenni neki egy kis itatót.
Lassú tûzön, ropogósra sütni :) Amúgy a szobahõmérséklet ideális neki, csak legyen megfelelõ páratartalom a terráriumban.
Ez fajfüggõ. Van madárpók ami 24-25 fokon nagyon jól elél, de van ami igényli a melegebbet, 28 fok körül. A páratartalom meghatározóbb!! De mint az elõttem leírt hozzászólásban szó volt róla, a szobahõmérséklet(24-25fok) megfelel a madárpókok többségének.
Jó lenne ha leirnád, hogy milyen madárpókról van szó úgy mégis. Vannak fajok amik elélnek szobahõmérsékleten, vannak viszont olyanok akik jobban érzik magukat nagyobb (akár 30-35 fokos hõségben) de ez igen ritka. Az én pókjaim közül a Smithi-m az amelyik szinte alig igényel meleget (22-23 fokon is aktív)
olyan magasan, hogy ne maradjon belõle semmi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!