Találatok a következő kifejezésre: Milyen háztartási és (23 db)

Most költözünk albérletbe és segítséget egy istát szeretnék kérni arról hogy milyen háztartási dolgokra lesz szükségünk a konyhától a fürdőig?

köszönöm szépen.

Legjobb válasz: Attól függ, milyen életmódot akartok folytatni. Én évekig elvoltam egy lábassal, egy nagyobb serpenyõvel, egy tepsivel meg egy fakanállal (meg persze tányér, pohár, evõeszköz). A legokosabb, ha megveszitek, ami tuti kell, aztán ahogy kiderül, mi kell még, azt folyamatosan veszitek.

Attól függ, milyen életmódot akartok folytatni. Én évekig elvoltam egy lábassal, egy nagyobb serpenyõvel, egy tepsivel meg egy fakanállal (meg persze tányér, pohár, evõeszköz). A legokosabb, ha megveszitek, ami tuti kell, aztán ahogy kiderül, mi kell még, azt folyamatosan veszitek.
mikro, porszívó, tv, konyhai felszerelés attól függõen mennyit fõzöl, poharak, evõeszközök, fürdõszobai kilépõ, felmosóvödör és felmosõ, ilyenekre gondoltál?
Az a baj hogy nem írtad le hogy eddig mivan meg. Tehát vannak bútorok és egyéb cuccok a lakásba vagy egyáltalán nincs semmi? Mert tesóm lakott olyan albérletbe ahol a konyhai berendezéseken kívül semmi más nem volt.
A kérdező hozzászólása: bútorozva van vagyis bútoraink vannak:)
Konyha:ecet legyen mindig otthon, az sok mindenre jó! étkészlet, evõeszközkészlet, pohárkészlet, lábos-serpenyõkészlet, tepsik törlõruhák, sütõkezstyû, asztalterítõ vágódeszka, mosószer, szivacs fémpapír, zacskó, szemetes, szemeteszsák háztartási gépek:tûzhely, hûtõ(ez a minimum) kávéfõzõ(ha isztok kávét) Fürdõszoba, wc: wc ülõke, kádkilépõ, törölközõk, wckefe, wcpapír tartó tisztítószerek, tisztálkodószerek tükör Érdemes gyógyszerekbõl, elsõsegélyes cuccokból bevásárolni többet, hogy mindig legyen otthon kéznél...ragtapasztól a sebbenzinig mindenfélét... Hálószoba: ágynemûk, huzatok, és a személyes dolgaitok, ruháitok Ezenfelül lehet bárhova szõnyeget tenni.

Sorolj fel olyan háztartási és munkahelyi elektromos készülékeket, amelyeknél az áram hõhatását hasznosítjuk! Milyen eszközöknél nem kívánatos a felmelegedése?

Legjobb válasz: Bármilyen készülék amelyben van fûtõszál. Otthon: hajszárító, villany tûzhely, vasaló, vízforraló (bojler), stb... Ipar: fûtõszál (mûanyag ipari fröccsöntõ gépeknél), hõlég fúvó, forrasztó páka, stb... Minden berendezés "pazarolja" az elektromos áramot amelyen áram folyik keresztül. Melegedés formájában energia veszteség lép fel. Két vezeték csatlakozásánál a villamos vezetõ képesség csökken, amely nagyobb ellenállást jelent a rajta átfolyó áramnak, amely melegedést eredményez. (súlyos esetekben, mint régi házaknál lakástüzet is okozhat) De pont ez a nemkívánatos melegedés lép fel a számítógépek processzorainál is. A lényeg az, hogy semmi sem végez "ingyen munkát", amelyen áram folyik át, az melegedik.

Bármilyen készülék amelyben van fûtõszál. Otthon: hajszárító, villany tûzhely, vasaló, vízforraló (bojler), stb... Ipar: fûtõszál (mûanyag ipari fröccsöntõ gépeknél), hõlég fúvó, forrasztó páka, stb... Minden berendezés "pazarolja" az elektromos áramot amelyen áram folyik keresztül. Melegedés formájában energia veszteség lép fel. Két vezeték csatlakozásánál a villamos vezetõ képesség csökken, amely nagyobb ellenállást jelent a rajta átfolyó áramnak, amely melegedést eredményez. (súlyos esetekben, mint régi házaknál lakástüzet is okozhat) De pont ez a nemkívánatos melegedés lép fel a számítógépek processzorainál is. A lényeg az, hogy semmi sem végez "ingyen munkát", amelyen áram folyik át, az melegedik.


Milyen háztartási fóliahegesztő gépet érdemes venni? Mi a különbség a 4-5 ezer forintos és a 35 ezer forintos gép között? Jobb a drágább?

Úgy gondolom a vákuumos jobb, mert helyet takaríthatok vele, de ennél is van legalább 100féle nagyon olcsó és nagyon drága is..

Legjobb válasz: Ajánlom neked a chibó honlapján a kézi kis folia hegesztöt. Nekem bevált nem csak zacskó lehet vele hegeszteni,hanem a papirt is és a vastagabb zacsokakat is össze hegeszteni. 3000 ft .

Ajánlom neked a chibó honlapján a kézi kis folia hegesztöt. Nekem bevált nem csak zacskó lehet vele hegeszteni, hanem a papirt is és a vastagabb zacsokakat is össze hegeszteni. 3000 ft .

Milyen háztartási gépeitek vannak? És melyiket tartjátok nélkülözhetetlen, mindennapos eszköznek?

Csak belegondoltam, hogy mi 4 éve költöztünk össze a párommal, és mosógép, h?t?, porszívó van (meg gázos süt?). Se vasaló, se hajszárító, se kávéf?z?, se mikró, (se tv). És tök jól lehet ezek nélkül élni, nincs hiányérzetem.

Legjobb válasz: A mosogatógépet imádom!!!!3 gyerekünk van,nagy segítség a konyhában:))

A mosogatógépet imádom!!!!3 gyerekünk van, nagy segítség a konyhában:) )
Jó nektek, hogy csak olyan ruháitok vannak amiket nem kell vasalni! És a hajszárítót mivel helyettesítitek?
Kollégiumbam lakok, tehát csak egy tûzhely, meg egy minatûr hûtõ várt (Egy emberre lenne elég ekkora, hatra baromi kevés) Ami nélkül nem tudnék élni: hajszárító - valahogy muszáj megszelidítenem azt a hosszú loboncot, mert állna minden létezõ irányba. Mikró nélkül meglennék, mivel vannak, akik nem, élvezem az elõnyeit. Kávéfõzõt nem használom - instantot iszok -, kenyérpirító szintúgy, a ruhák meg kilógják magukat a szárogatón, nem kell vasalni. Tv van, mert szobatársam függõ, de anélkül is meglennék - amíg van internet -, néha kifejezetten zavar, mikor tanulnék, vagy aludnék, és bekapcsolja, de lehalkítani már elfelejti. Na meg kikapcsolni is...
Hát én elõbb megválnék a vasalótól, mint a mosogatógépemtõl.... Én amit te felsoroltál mind nélkülözhetetlennek tartok, mivel gyereket nevelünk, fõzünk, mosunk mosogatunk sokat. Egyedül a videokamerát, és a digitális fényképezõt, és a kenyérsütõt nem tartom nélkülözhetetlennek, nincs is....
utolsó vagyok persze számitógépek, laptopok, ájfon stb
hajszárító, kávé fõzõ, aprító, kávé daráló, vízforraló, vasaló, mikro*, tûzhely**, hûtõ**, mosógép*, hajnyíró, porszívó*. amit becsillagoztam, azok nagyon jók, hogy vannak. a két csillagos meg gyakorlatilag nélkülözhetetlen. és hiányolok (de nincs hely): mosogatógépet, vagy legalább még egy mosogató tálcát (most egy tálcás van)
Mosógép, mosogatógép, , hûtõ, grilles mikró, sütõ, turmixgép, habkeverõ, kávéfõzõ, kávédaráló, hajszáritó, masszázsszék, masszirozók, tv, video, dvd, hifik, erõsitõk, elektromos gitár, fülhallgatók, mikrofonok, rádiók, epiláló gép, infra lámpa, láva lámpa, villámlos lámpa, hangulat világitós diszkógömb a plafonomon(mondjuk ez ajándék volt), vizes porszivó, kenyérszeletelõ, elektromos húsdaráló, kenyérsütõ, elektromos fogkefék, szájzuhany, hajvágó, elektromos ruhatisztitó, és X-BOX(L). Na még tuti kifelejtettem valamit, de minegy.EZek minden nap használatosak kb nem tudnék nélkülük élni...:)
A kérdező hozzászólása: Ja, turmixgép az van, de az fontos is a krémlevesekhez meg turmixokhoz.
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban háztartási gépekre gondoltam, a többi elektromos készülék nagyjából csak szórakozásra van. Nekem is van digitális gépem és számítógépem, de ezek kellenek a munkámhoz. Ja jut eszembe, van hajnyírónk, a páromat én nyírom a fodrász helyett, így kicsit olcsóbb. Hajszárítót nem váltom ki semmivel, törölközõ rá, oszt heló. Nyáron magától is hamar megszárad, télen lesz neccesebb, amikor eleve elég hideg van a lakásban. Páromnak vannak ingjei, de nem ilyen hivatali stílusúak, bõven elég, ahogy megszárad a kötélen. Nekem is van 1-2 nyári szoknyám, amit elvileg vasalni kéne, de nem érdekel, ha leülök, úgyis összegyûrõdik (de ettõl még nem néz ki hülyén, a stílusa nem igényli a tökéletességet).

Milyen háztartási eszközökből, és hogyan lehet belőlük rakétát, bombát csinálni?

Legjobb válasz: Holnap este lesz a Spektrumon a Rakétát a garázsból címû tévéadás, nézd és megtudod.

Holnap este lesz a Spektrumon a Rakétát a garázsból címû tévéadás, nézd és megtudod.
Nyugodtan próbáld ki, de jó messzire minden emberi kultúrától. Ugyanis ezek a szerek, és az internetes receptek instabilak: igen könnyen maguktól is felrobbannak. De legalább segítik a természetes szelekciót.
Kizárólag szórakoztató pirotechnikai célra!!! ( nem ám bombát gyártani, bár ez szerencsére nem robban) Szóval 1:1 vagy 6:5 arányban keverj össze KNO3-t(kálium nitrátos mûtrágyát) és Szorbitrol-t (diabetikus cukorpótló), ezeket egy lábosban olvaszd össze, majd egy alufólia papírcsövébe töltsd bele, úgy, hogy a közepébe belenyomsz egy ceruzát. Ha megszilárdult, húzd ki a ceruzát, a csövet szigszalagozd rá egy fa rúdra, és dugj egy gyújtózsinórt a ceruza helyén maradt lyukba. Ez garantáltan nem fog robbani, hanem sárgás lángcsóvával fel fog szállni. Ha komolyabban érdekel a téma, akkor ajánlom a http://www.pyrocenter.hu honlapot: ellenõrzött receptek, segítõkész fórum stb.
Én nem tudom, de szerintem az is beteg, akinek ez eszébe jut... Javaslom, hogy ha tudsz is receptet: ki ne próbáld, sok kellemetlenségtõl mentenéd meg magad és a környezetedet is!
Wazze. ;-) Végy ammónium-nitrát (az a "pétisónál" még erõsebb) mûtrágyát és gázolajat. Elegyítve már csak gyutacs kell bele... (szúrólángú elektromos, vagy a karácsonyi csillagszóró hosszában összedrótozva "kígyónak" = egyben "gyújtózsinór" és szúrólángot is ad - szerintem. - Gyerekkoromban csináltam bombát: Salétromsó (2/4 rész kb., abból kell a több. Az ódon épületek téglafaláról kapargattuk le anno, de lehet patikában, vegyi üzletben(?) beszerezni. Szénpor (1/4 rész legalább kell, égést segítõ, oxigént szabadít fel azt hiszem(?). A faszénpor jó, elõállíthatod, vagy grill faszén kapható pl., azt összetöröd porrá.) Kénpor. (Na, ez inkább mg. boltok, permetszerek mellé szokták régen venni talán.) Ezt a 3 összetevõt alaposan összekevered és én anno üres (száraz) régi katonai fémkulacs(ok)ba töltöttem (teli nyomni) és a csavaros fémkupakjára fúrtam akkora lyukat, hogy a karácsonyi csillagszóró be tudjon égi, mert azt dugtam bele. Összekötöttem legalább kettõt hosszára, hogy el tudjak jutni messzire... ;-) Nagyot szólt(!) tûzijátéknak sem utolsó - és a következõ év(ek)ben az esti búcsúi bálból kitóduló tömeg szerintem már szinte várta az ismétlést... ;-) (A "segédrendõrök" is...) ;-P A körzetes rendõr pedig a kocsmában ülve talált éppen - természetesen "bambizva" csak, kiskorú ill. fiatalkorúként késõbb. ;-P Mert hosszabb kanócot használtam mindig... ;-) (Sosem kaptak el, csak sejtve-tudták...) Rég volt, 1969 és 1974 közti évek, T.földe. Z.m. Szegény Bacsák Józsi bácsi, az Isten nyugosztalja, jó ember volt és körzeti megbízott rendõr.) :)

Tudtok-e olyan fogyókúrát amihez nem kell sok pénzt igénybe venni, és egy átlag háztartásban nap mint nap megtalálhatók ezek az élelmiszerek? Tippeket is elfogadok arról h milyen ételeket fogyaszthatok vagy miket nem!

Legjobb válasz: sajnos az ÁTLAG háztartásban csak részben maradnak meg ezek az ételek, tehát amiket lehetne: rizs, barna rizs, basmati rizs, telj, kiörlésü kenyé, és tészták, tiszta zabpehely, brokkoli, spenót, spárga, hüvelyesek: lencse, borsó,bab, zöldségbõl gyakorlatilag bármi, oliva és lenmagolaj, sovány turó, gyümölcsök kis mennyiségben, !! húsok: halak, csirke, pulyka, marhahús,

sajnos az ÁTLAG háztartásban csak részben maradnak meg ezek az ételek, tehát amiket lehetne: rizs, barna rizs, basmati rizs, telj, kiörlésü kenyé, és tészták, tiszta zabpehely, brokkoli, spenót, spárga, hüvelyesek: lencse, borsó, bab, zöldségbõl gyakorlatilag bármi, oliva és lenmagolaj, sovány turó, gyümölcsök kis mennyiségben, !! húsok: halak, csirke, pulyka, marhahús,
bármit ehetsz ha eleget mozogsz. tényleg bármit
az meg ugyebár ingyen van
Bármit, csak legyen az eddigi adag 2/3-a + sportolj heti 2 órával többet, mint eddig. (Ha semmit nem sportoltál, akkor 3 órával.)

Milyen lehetőségeink vannak akár lakásvásárlás vagy önkörmányzati lakás szerzése esetén? Ill. milyen támogatásra számíthatunk az államtól? Én dolgozom, párom még sulizik, és nem egy háztartásban élünk!

24 éves apa,17 éves anya lehet?ségei Mo. -n?! Tegnapi nap folyamán megtudtam, hogy apa leszek! Els? nekifutásra nagyon megör?ltem a hírnek, hiszen ki nem ?rülne egy ilyen hírnek, plána ha els? gyermekr?l van szó! (mellékesen hozzáteszem, hogy a meglepetés erejével fogant)!

Legjobb válasz: semmilyen támogatás nem jár beadhattok lakáskérelmet az önkormányzathoz, mire lakást utalnának ki, addigra a gyerek már iskolás lesz. Elõbbre kerülnek a több gyereket egyedül nevelõk, a tartósan beteg gyereket nevelõk stb. az anyuka csp-t és gyest fog kapni, ez utóbbit a gyerek 3 éves koráig, a csp 12e, a gyes 28. Egyszeri anyasági támogatásra lesz még jogosult, ha igazolhatóan 4x megjelent terhesgondozáson, ez most 64e Ft, szülés után kapja, ahogy a nevében is benne van egyetlen alkalommal jár.

semmilyen támogatás nem jár beadhattok lakáskérelmet az önkormányzathoz, mire lakást utalnának ki, addigra a gyerek már iskolás lesz. Elõbbre kerülnek a több gyereket egyedül nevelõk, a tartósan beteg gyereket nevelõk stb. az anyuka csp-t és gyest fog kapni, ez utóbbit a gyerek 3 éves koráig, a csp 12e, a gyes 28. Egyszeri anyasági támogatásra lesz még jogosult, ha igazolhatóan 4x megjelent terhesgondozáson, ez most 64e Ft, szülés után kapja, ahogy a nevében is benne van egyetlen alkalommal jár.
Kicsit korainak tûnik ez a dolog, fõleg, ha olyan naivak vagytok, hogy az államtól vártok segítséget... Bocsi.
17 évesen még nem inkább az iskolapadban kellene ülnie a barátnõdnek? Utána meg dolgozni esetleg valamit, hogy kapjon gyedet? Mire vállaltok gyereket, gyerek fejjel? Jah, majd az állam eltartja...
Magyarországon semmi esélyed lakásra.nem úgy mint régen.nekünk van egy 5 és fél hós kislányunk.a pàrom 28 én én meg 27 éves vagyok.párom Németo.-ba dolgozik én meg anyáméknál vagyok a kicsivel.itthon semmi lehetõséged nincs, ha nem anyuci meg apuci kicsi gyereke vagy.mi tavasszal költözünk ki a páromhoz.már megbántam h szûlni haza jöttem.egetverõen más kint az élet.itthon soha az életben nem lehet elérni semmit.nem érdemes itthon maradni, ennél csak rosszabb lesz.
önkormányzati lakás: 1. a legtöbb egy putri, mert lelakják a kisebbségiek. 2. évtizedeket vársz rá. Anyám pl. 23 év után kapta meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A meglepetés erejével fogant? XD
Kérdezõ, azt írod, hogy "Nem az állam és nem a szülõk kasszájära vállalnák el a picit, hane saját zsebünkre! " Miközben pedig a kérdésben az államtól való támogatás (amibe az önkormányzati lakás is beletartozik, hiszen nagy kedvezménnyel lehet akkor bennük lakni) szerepel! Ha tényleg saját zsebre vállaljátok, akkor ne itt kérdezgess errõl, hanem vegyél ki albérletet és éldegéljetek, bár én inkább azt tanácsolnám hogy ne vállaljátok a babát ha csak 17 éves az anyja, mert egy érettségivel (vagy azzal se, nem tudom hanyadikos) nem sokra fogja vinni Magyarországon sajnos...
A kérdező hozzászólása: Már neis haragudj, de azt majd Én eldöntöm, hogy hol, és milyen formában teszek fel kérdérst! Legjobb tudomásom szerint ez az oldal pont ezért született meg! Szerintem az még ne fáj senkinek, ha tisztában szeretnék lenni a mai lehetõségeinkel! Vagy már ez is baj?! Ja, és majd ha arra lesz szükségem, hogy bárki is kioktasson a gyermek vällalás terén, akkor azt majd jelzem a külön erre "szakosodott" emberkéknek!
A kérdező hozzászólása: Akkor itt hozzá is tenném, hogy a kérdés nem az volt, hogy válaljam-e vagy sem!! Ilyen jellegû válaszok nem érdekelnek, ez legyen az Én döntésem, ill. MI döntésünk! Tanácsokat szívesen elfogadok, megköszönöm (az ediggieket is), de rosszindulatú megjegyzésekre nem tartok igényt! Köszönöm!
ja még 2 dolog babakötvény majd a szülés után lehet elintézni ha akarjátok az állam megnyitja nektek neked csak annyi a dolgod h esetleg átviszed egy bankhoz -- ha akarod és a lakás elõtakarékoskodás de ezt már írták
több önkormányzatnál is vannak pályázatok szociális és piaci alapú önkormányzati lakásra meg kell felelni több kritériumnak is ha sikerül akkor még a piaci alapú is nagyon kedvezõ árú és nem mindegyik van lelakva pl mi is ebben élünk és szépen kifestették rendbe tették mielõtt beköltöztünk bár tény h nem szántak rá sokat de azért nem egy putri spec 72nm 2+1+hallos lakás és nem utcsó sorban nem kell közös költséget fizetni sem :-) jövõre szigetelik le a házat és cserélik a nyílászárókat is egyedi fûtés van szal télen sem horribilis a fûtés számla mindezért havi 25 000.- fizetünk havonta + rezsi ami kb 15-18000.- több önkormányzat is ad pénz a gyermek születése után itt 15000.- lehet kapni gyest, csp, egyszeri anyaságit, igényelnie kell majd -- MÁK-nál te meg a gyerek után már a várandóság alatt is kérheted a családi adókedvezményt ami max nettó 10 000.- lesz (kérdés mennyi az adód)és le kell mondaia az anyának errõl megillet még a gyermek születése után 5 nap apaszabi és évi +2v3 nap (bocsi ezt nem tudom pontosan) ha a egy fõre esõ jövedelem alacsony akkor lehet igényelni rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt ez évente 2x 5800.-/gyerek plusz ingyenes étkezés oviban suliban -- mondjuk ez még messze van ugyan csak minden hónapban lehet kérni átmeneti segélyt de itt is számít h mennyi az egy fõre esõ jövedelem ennek összege nagyon váltózó 5000-25000.- lehet hirtelen ennyi
A kérdező hozzászólása: Hasznos infok, és mégegyszer köszönöm! Félre értések elkerûlése végett, Nem az állam és nem a szülõk kasszájära vállalnák el a picit, hane saját zsebünkre! Engem csak a tények érdekelnek, ugyanis nincs rá látásom ezekre a dolgokra, mivel bhogy már említettem, elsõ gyermek! Az, hogy fiatalok vagyunk e?! Hosszas és felesleges viták születnének! Nem is ebben kértem tanácsot, de persze vélemények tiszteletbe tartva!
A kérdező hozzászólása: Nem túl bíztato a helyzet, tény! Hosszutávon énsem itt tervezem a jövönket, de addig valahogy majd csak megoldjuk, az viszont elszomoritó, hogy a saját hazájában nem tervezhet az ember! Egyébkén nem tartozom anya-apa kicsi fia kategoriába! :)
A kérdező hozzászólása: ....
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm az infot!
A kérdező hozzászólása: Ha jól értem, akkor ebben ne is reménykedjek!!
A legújabb támogatási verzió: http://lakasfokusz.postr.hu/post-056

Most költöztem el otthonról és egyedül vezetek egy háztartást ahol 3an lakunk együtt, hogyan tartsak rendet és tisztaságot, milyen eszközökkel, milyen idöközünként kell takaritsak?

pl. portalanitás, felseprés felmosás, ablak tisztítás, függönyök stb

Legjobb válasz: Én kisgyerekes vagyok,tehát jelen pillanatban egész nap itthon vagyunk,én állandóan takarítok. De ha felnõtt emberek vagytok,akkor szerintem elég egy héten 2-3* felmosni,mosogatni nyílván minden nap mosogatsz,ablakot én hetente pucolok,de csak azért,mert van rá idõm,neked elég sztem havonta egyszer. Nem kell túlzásba vinni:)

Én kisgyerekes vagyok, tehát jelen pillanatban egész nap itthon vagyunk, én állandóan takarítok. De ha felnõtt emberek vagytok, akkor szerintem elég egy héten 2-3* felmosni, mosogatni nyílván minden nap mosogatsz, ablakot én hetente pucolok, de csak azért, mert van rá idõm, neked elég sztem havonta egyszer. Nem kell túlzásba vinni:)
A kérdező hozzászólása: Hát igazság szerint én is itthon vagyok egész nap, esti tagozatos vagyok csak 3x járok egy héten suliba tökre ráérek:) köszi a választ
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat:) sokat segítettetek!!:)
Portalanítani hetente vagy kéthetente kell, észre fogod venni, hogy mennyi ülepedett már le. Én bútortisztítót szoktam fújni a bútorra, aztán ronggyal vagy papírtörlõvel letörlöm. Söpörni minden nap szoktam, mert gyerkõc van, aki étkezésnél mindent lepotyogtat. :) Felmosni szintén hetente vagy kéthetente, ennél gyakrabban lusta vagyok rá. :) Felmosóvödörbe meleg víz, abba két kupak általános tisztítószer, és azzal mosok fel. Mosogatni nem szoktam, mert van gép. Ablaktisztításra évente kétszer kerül sor, ablaktisztítóval, papírral. Függönyöket ugyanekkor kimosom.
Hát én szinte mindennap takarítok. PAnelban lakunk, este szoktam hazaérni, de a cipõvel behordjuk a sarat, por van, konyha...
Ajánlom a FlyLady programot: http://charmed.animehq.hu/blog/flylady-program/ Illetve Jaina blogját, aki hasonló feladatokkal küzd, mint te: http://jaina.freeblog.hu/

Darált háztartási kekszet milyen kiszerelésben, hol és milyen áron tudok venni? Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: Én fél kilósat szoktam és tényleg csak pár száz forint.Valamivel drágább mintha nem darálva venném meg,de nem sokkal.Szinte bárhol lehet kapni,a kisebb élelmiszerboltokban is,nem kell a hiperekbe menni.Ha a legolcsóbbat keresed,akkor szerintem Auchan.Hacsak nincs már abból is teszkó valjús.

Én fél kilósat szoktam és tényleg csak pár száz forint.Valamivel drágább mintha nem darálva venném meg, de nem sokkal.Szinte bárhol lehet kapni, a kisebb élelmiszerboltokban is, nem kell a hiperekbe menni.Ha a legolcsóbbat keresed, akkor szerintem Auchan.Hacsak nincs már abból is teszkó valjús.
Utoljára a Corában vettem, fél kg-os kiszerelésben. Az árára nem emlékszem, de nem volt egy vészesen nagy összeg. Hasonló árban volt mint az egész háztartási keksz. Szerintem minden nagyobb közértben fellelhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!
mindenhol lehet kapni 250-300ft.tudom mert kókusz golyó függõ vagyok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!