Találatok a következő kifejezésre: Milyen házipraktikával ki (2 db)

Mit tegyek reggel óta lázas ügyelet szerint 38 nem nagy láz? Kinek milyen házipraktika jön be?

más baja nincs ezert a fogára gyanakszom vagy nem tuom mi ez.eléggé ideges vagyok:(

Legjobb válasz: a pici szervezete így öli ki a baktériumokat, vírusokat. Ezzel a 38 fokkal még nincs baj. ha néha kicsit átmosdatod, az biztosan jót tesz neki, jó is esik, de szerintem gyógyszer még nem kell. Ha hétfõig emelkedik, vagy nem megy le, akkor vidd orvoshoz.

a pici szervezete így öli ki a baktériumokat, vírusokat. Ezzel a 38 fokkal még nincs baj. ha néha kicsit átmosdatod, az biztosan jót tesz neki, jó is esik, de szerintem gyógyszer még nem kell. Ha hétfõig emelkedik, vagy nem megy le, akkor vidd orvoshoz.
gondolom nem folyamatos a láz én pl. hütöfürdözném v. kúpot, panadol szirupot adnék hogy ne legyen folyamatosan 38 a láz a.
nekem is lázas volt a fogátol 38.7 is volt reggeltöl , adtam kúpot, majd délutánra újra belázasodott és kúpoztam de estére már csak 37 körüli volt a hõ és másnapra áttört a fog.
Nurpohen, vagy Panadol baby, ha az sem, hûtõfürdõ, vagy hûtõ borogatás.
Szerintem elõször a fürdõ, vagy a teljes test borogatás, de 38 foknál nem kell semmi. Kérdée, hol mérted a 38- at? Ha a fenekében, mert akkor az csak 37, 5. Nem kell rá semmi. Ha a fogától nyûgös és lázas próbál kemikáliák helyett homeopatias szereket. Chamomilla 15ch 5 golyócska kis vizben feloldva és a szájába adva. nekünknagyon jól bevált még a viburcol kúp is, ami szintén homeopatias.

Milyen házipraktikával fehérítsem ki a fogaimat?

Nincs pénzem arra hogy 11ezerért vegyek házi villanófényes kütyüt, arra sincs hogy fogorvossal csináltassam meg. Házi praktikák érdekelnek, vagy egy jó fogkrém neve is megteszi, mert nekem ahány hónapom annyi féle fogkrémet próbáltam már ki. 2 éve bejött egy fogkrém ami 14 nap alatt drasztikus változást igért, vettem is, az eredeti fogkrém mennyiség harmada volt az egész tubus, fele leveg?, 1500 ft. Semmit nem használt. Tippek?

Legjobb válasz: Nos én sok különbözõ fogkrémet próbáltam, de egyik sem használt semmit és egy újságban olvastam, h szódabikarbónát kell a fogakra "kenni" és rajta kell hagyni egy kicsit, aztán le kell öblíteni. Kipróbáltam és használt! Az eredménye nem olyan tartós, de fehéredés látszik. Arra kell figyelni, h hetente 2x, esetleg 3x lehet használni, mert különben tönkreteszi a fogakat...

Nos én sok különbözõ fogkrémet próbáltam, de egyik sem használt semmit és egy újságban olvastam, h szódabikarbónát kell a fogakra "kenni" és rajta kell hagyni egy kicsit, aztán le kell öblíteni. Kipróbáltam és használt! Az eredménye nem olyan tartós, de fehéredés látszik. Arra kell figyelni, h hetente 2x, esetleg 3x lehet használni, mert különben tönkreteszi a fogakat...
A mikrogyöngyös fogkrémek legfeljebb bõrradírnak jók, de ahogy az elöttem szóló is irta a szódabikarbóna remek erre a célra, de egy kicsit kiegészíteném, ugyanis meg kell dörzsölni kicsit a fogakat nem csak rákenni, az ígyekre vigyázni kell...és heti 1 alkalom ajánlott, 2 csak akkor ha nagyon muszály ugyanis túlzott alkalmazás kárt okozhat a fogzománcban, és ha nem hagysz idõt a regenerálódásra, súlyos következményekkel járhat! (ha nincs otthon, így konkrétan szódabikarbóna, a sütõrpor ajánlott) Ha egyhébb és jobbízû megoldásra vágysz egy félbevágott eperrel dörzsöld át a fogaida, majd néhány mp. múlva öblícsd le. Ez fokozza a nyáltermelést, így gyorsabban távozik a lepedék, és megelõzi a fogkõ kialakulását is...
Szódabikarbóna.....:(((((---> Ifjú lánykoromban használtam, kéthetente egyszer talán....és olyan fognyaksorvadást kaptam, hogy tönkrement az összes fogam. Szó szerint az összes...:(( Van a FLP(Forever)-nek egy fogkréme, azt próbáltad már?? Nekem nagyon bevált
hypoval:XD
Szia! Egyszer a Reggeliben foglalkoztak ezzel a kérdéssel az rtl klubon. Ott azt mondták, hogy tengeri sóra cseppentsünk jó minõségû citromolajat, és ezzel mossunk fogat. Szerintem ez jó megoldás. Valamint a szódabikarbóna és citromlé keverésérõl is hallottam már, ez egy habzó dolog lesz ezzel is meg lehet mosni a fogat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!