Találatok a következő kifejezésre: Milyen házi van a szülés (2 db)

Milyen házi praktika van a szülés beindítására?

Már nagyon szenvedek...

Legjobb válasz: szexeljetek a pároddal, vagy lépcsõzz! ezek általában jók és az orvosok is szokták ajánlani. Komolyan, nem vicc. Hajrá és könnyû szülést neked. :-)

szexeljetek a pároddal, vagy lépcsõzz! ezek általában jók és az orvosok is szokták ajánlani. Komolyan, nem vicc. Hajrá és könnyû szülést neked. :-)
A meleg fördõ sokat segít.A pocak simogatása is méhösszehúzó hatású!
Sex!!!Éna lépcsõt nem csinálnám, meghúzhatod magadat:)
kapd el apát:-)) meleg fürdõ, és lépcsõ

Milyen házi módszerek vannak a szülés megindításához? Érdemes próbálkozni?

A mensi alapján február 8-án, a n?doki szerint február 13-án szülök.De én már nem bírok addig várni.A babám igen aktív, a hasam szinte már a térdemen lóg annyira lement. A babóca egyfolytában gyakorol, tolja lefelémagát.És szinte egésznap kemény a hasam.Borzalmas a közérzetem, már alig bírom magamat elviselni, nagyon mennék már szülni...Próbálom lekötni magam, de az igazság az, hogy egésznap csak szenvedek...Jól esne egy kád forró fürd? is, de mivel nem tudom, hogy mennyire nyílt ki a méhszájam,így azt nem merem,nem szeretnék valamit elkapni, és természetesen a babócám egészsége a legfontosabb!De mivel ? is egyfolytában gyakorol, gondoltam nem bánná ha már szülnénk (születnénk)...

Legjobb válasz: A babád tudja, mikor akar megszületni, szerintem nem érdemes kísérletezni. Ha már nem nagyon bírod, akkor ott a kórházban a szobatársaim azt csinálták, hogy naponta többször is jó meleg vízzel zuhanyoztak. Persze szerintem ez akkor hatásos, ha amúgy is itt az idõ:-) Már nincs sok hátra, lehet, hogy ez a hidegfront majd besegít:)))) Könnyû szülést! Boldog babázást és sok tejcsit!

A babád tudja, mikor akar megszületni, szerintem nem érdemes kísérletezni. Ha már nem nagyon bírod, akkor ott a kórházban a szobatársaim azt csinálták, hogy naponta többször is jó meleg vízzel zuhanyoztak. Persze szerintem ez akkor hatásos, ha amúgy is itt az idõ:-) Már nincs sok hátra, lehet, hogy ez a hidegfront majd besegít:) ))) Könnyû szülést! Boldog babázást és sok tejcsit!
Én eredetileg február 3-ra voltam kiírva, de a dokim a végén kitalálta, hogy 10-e a várható idõpont. Múlt csütörtökön (5-én) a ctg már mutatott fájásokat, és a doki tágított a méhszájamon is - annyira fájt, hogy majdnem leugrottam a székrõl. Azt mondta, ha idõ van, akkor erre megindul a szülés. Mire hazaértem tiszta vér volt a bugyim, de még mindig semmi. Ma nekem is nagyon fájt a hasam, és a babóm folyamatosan helyezkedik, sõt már bõgtem is idegességemben. Vannak sokaknál bevált házi praktikák (pl. lépcsõzés, tonik ivás, szex....), de én nem próbálkozom. Ha indítani kell, akkor azt inkább az orvosra bízom, de nagyon remélem, hogy rövidesen a baba is úgy dönt, hogy magától elõbújik. Neked is kitartást, és könnyû szülést kívánok!
Szia! Én holnap (02. 08.) töltöm a 39. hetet, de már a 25. héttõl kezdett kinyílni a méhszáj, ezért 10 hetet feküdnöm kellett (nehogy korábban jöjjön Bébike). A 35. hét után "felkeltem" és azóta mindent csinálok. Na azóta nem változott semmit a méhszáj állapota. Bébike még mindig nagyon fent van, esze ágában sincs kijönni. A dokim is említette, hogy ez így nem lesz jó, de hát nem tudok csinálni vele semmit. Emeleten lakunk, így lépcsõzök elég sokat, van egy 5 éves kisfiam, így vele is elég sokat kell foglalkozni, játszani, vásárolni járok, mindent megcsinálok a háztartásban stb., de így sincs semmi. Még mindig annyira nyomja a gyomromat, hogy sokszor egész éjjel fent vagyok. Nem tudom, hogy mi lesz, ha nem indul meg lefelé. A forró fürdõt én sem mertem kipróbálni, de forrón zuhanyzom minden nap, de semmi. Szóval remélem tudja, mikor kell kibújnia. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a biztatást! Tudom, hogy majd õ tudja mikor akar jönni, csak hát már nagyon kivagyok....Az utolsó hozzászólónak: te se vagy akkor jobb helyzetben mint én, sõt...Köszönöm a válaszokat, ameddig még bírom nem próbálkozom semmivel.
Szextõl kezdve a sétáig, lépcsõzésig, bábakoktélig sokminden van, ami "elvileg" megindíthatja a szülést, de ha belegondolsz, valószínûleg nem véletlen, hogy a várandóssg ideje annyi, amennyi. Az orvostudomány fejlett és megmondhatja, hogy mi és mennyire fejlett egy babán, és hogy xyz idõpontban ha világrajön (hozzák) már teljesen életképes, de azért én nem mertem próbálkozni. ( bár én is nagyon türemetlen voltam már a végén)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!