Találatok a következő kifejezésre: Milyen házi tudnék alkalmazni (2 db)

Milyen HÁZI módszert tudnék alkalmazni gyulladásra?

A körmöm feletti b?r folyamatosan be van gyulladva, és szálkás. Mostanában egyre jobban fáj, hiába áztatom vízben, és vágom utána le ollóval. Milyen otthoni praktikát használhatnék rá, hogy ne szálkásodjon, és szép legyen?

Legjobb válasz: A legjobb házi praktika, hogy a helyett hogy orvoshozmész, kihívod az orvost! De tényleg valószínüleg elfertözödött. Irány az ügyelet!!!

A legjobb házi praktika, hogy a helyett hogy orvoshozmész, kihívod az orvost! De tényleg valószínüleg elfertözödött. Irány az ügyelet!!!
A kérdező hozzászólása: Nincs elfertõzõdve, csak piros, és az idegesít a legjobban, hogy kemény és szálkás rajta a bõr. Azzal mit lehet tenni?
Mint mondtam menny orvoshoz. Szinte bármi lehet a probléma oka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még írhat olyan, akinek volt hasonló.
Ha van otthon olíva olajad, akkor kend be azzal naponta többször, ha nincs, irány a legközelebbi bolt, és vásárolj egy extra szûz változatot, és naponta egy-két evõkanállal egyél meg belõle, mert belülrõl is nagyon jót tesz. Egyébként meg valószínû A-vitamin hiányod van. Szedjél egy jó multivitamint.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm, mindenképp kipróbálom :) Sokat segítettél.

Milyen házi fejfájáscsillapítót tudnék alkalmazni?

Miután szoptatok, nem szedhetek be gyógyszert, viszon nagyon érzékeny vagyok a frontra és amúgyis sokszor szokott fájni a fejem. Esetleg tea? El?re is köszi a választ.

Legjobb válasz: Ha alacsony vérnyomás miatt fáj a fejünk, 20x kell guggolásból felállni -nekem ezt tanácsolta a háziorvos, mert terhesség/szoptatás alatt nekem is sokszor fájt a fejem. Nekem a tea nem használt, de majd figyelem a kérdésedhez a hozzászólásokat, hátha megtudok valamit... ;)

Ha alacsony vérnyomás miatt fáj a fejünk, 20x kell guggolásból felállni -nekem ezt tanácsolta a háziorvos, mert terhesség/szoptatás alatt nekem is sokszor fájt a fejem. Nekem a tea nem használt, de majd figyelem a kérdésedhez a hozzászólásokat, hátha megtudok valamit... ;)
Szia! Nálam idõnként beválik a Rooinbos Vörös tea ( DM, Herbária boltokban lehet kapni ). Terhességem elején is sokat fájt a fejem és homeopátis orvos javaslatára Spigelon homeopátiás gyógyszert vettem és az is jó volt. Szétnézhetsz ezen az oldalon: http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. Itt homeopátiás orvosoktól kérhetsz kérdésben tanácsot, bártan írj fognak válaszolni.
Szia! Egy újságban a köv. irják: agyunkon naponta nem kevesebb mint 14oo liter testfolyadék áramlik át. Ha nem iszunk eleget, ez a szervünk hiányt szenved az olyan létfontosságú anyagokból, mint a magnézium és a foszfát. Ilyenkor a fejfájás is utolér. Mindenekelõtt a stressz okozta fejfájást mulasztjuk el gyorsan egy pohár ásványviz segitségével. A legjobb ha egy magnézium pezsgõtablettát is teszünk bele. Az ásványianyag pótlás gyorsabban ûzi el a kellemetlen tüneteket mint bármilyen fájdalomcsillapitó. Én napi 2-2, 5 liter ásványvizet illetve gyógyteát szoktam inni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!