Találatok a következő kifejezésre: Milyen házi lehet (146 db)

Akinek Ferrarija, Lamboja v hasonló kocsija van, milyen anyagi szinten élhet, milyen háza lehet stb?

kb mivel foglalkozhat ? vagy beleszületett ?

Legjobb válasz: Ferrarit, jót lehet venni húszmilliótól is. ennyi pedig azért sok üzletembernek, vezetõnek van, pl aki száz-kétszázmilliós autóval jár. Pl jópár vatta új 7-es BMW-t is látok az utakon, az is húszmillió forint.

Ferrarit, jót lehet venni húszmilliótól is. ennyi pedig azért sok üzletembernek, vezetõnek van, pl aki száz-kétszázmilliós autóval jár. Pl jópár vatta új 7-es BMW-t is látok az utakon, az is húszmillió forint.
Itt a varosban tavaly volt egy Bentley.A tulaj egy szakadt kinezetu alak volt, egyszeru varosi lakassal(a ferjem ismeri) egyebkent valami bunozo fele.Mindenesetre az autot csak 1 evig tudta fenntartani.
Csak hogy visszaálljon a világon az egyensúly, most direkt minden 59%-ost elküldök az anyjába, akinek meglátom a válaszát.
Kb. egy hete ez az elsõ válaszom a gyakorikérdéseken. Csak nem felbosszantott valaki, te nyomoronc?
Te 27%-os ne legyél már mindenhol ilyen kiba.szott okos.
# 4 A feleség nem csaj?
de az is lehet hogy az autóknak él az autók az álma és azért dolgozik hogy vehessen egyszer egy 7-es BMW-t fullosan, abban alszik aztán mert van benen TV minden kényelmesebb mint egy kis lakás! és nem érdekli a család gyerekek, feleség, csak a kocsi meg a csajok.
Üzletember, jó nevû ügyvéd, profi sportoló, maffiózó. Nyugaton egyébként nem is szúr szemet, Londonban pl rengeteg Ferrari és Lambo van az utakon. Ott ez a réteg sokkal szélesebb akik megengedhetik maguknak. Pont nemrég dolgoztam egy házaspárnak Londonban akiknek Ferrari állt a házuk elõtt, a 3 szintes ház egy nagyon jó környéken volt, kívülrõl semmi extra nem volt rajta, de bent full-full extra. A konyha vagy 30nm felszerelve mindennel amit el lehet képzelni, egy elhúzható üvegfal vezetett a japán kertbe, az elõtérben dupla kandalló, stb. A házban a pár lakott és a 6 hónapos babájuk.
elítam, a száz kétszáz milliót azt budai villára értettem.
Egy barátomnak Ferrarija van és üzletember.

Milyen házakat lehet venni, ilyen értékben?

Ez egy elég fura kérdés tisztában vagyok vele, de megszeretnék kérni itt olyan embereket akik az "építészettel" kicsit tisztában vannak, ugyanis az lenne a kérésem hogy tudnátok képeket linkelni, amelyek 4.000.000 € árkategóriában vannak.Tudom fura de nagyon kíváncsi lennék hogy 4 millió €-ért milyen házat lehetne venni pl. Amerikában, mint valami nyaraló stb. Fura kérdés de számomra fontos.Nagyon szépen köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: 4 M €-t már luxus kategóriát kapsz bárhol a világon. Németországban élek és még berlinben vagy nagyobb városban is 4 M€-t már luxuskategóriát vehetsz. sokszor nézek ingatlan müsort és pl mallorcán is 4 M€-t már szószerint luxust kapsz. DE ezt a luxust fent is kell tartani. vagy is veszel ennyiért egy ingatlant azt fent kell tartani ami szintén nem kétfillér.

4 M €-t már luxus kategóriát kapsz bárhol a világon. Németországban élek és még berlinben vagy nagyobb városban is 4 M€-t már luxuskategóriát vehetsz. sokszor nézek ingatlan müsort és pl mallorcán is 4 M€-t már szószerint luxust kapsz. DE ezt a luxust fent is kell tartani. vagy is veszel ennyiért egy ingatlant azt fent kell tartani ami szintén nem kétfillér.
A kérdező hozzászólása: Aha értem.Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
Ezen az oldalon keresgélhetsz a világ bármely részén:http://rew1.com/hu/estate/Egyes%C3%BClt%20%C3%81llamok/Elad%..
Ilyen árban nem is luxusingatlanok vannak már, hanem presztízs ingatlanok. Olyan birtokok vagy épületek, amiknek a birtoklása társadalmi elismeréssel párosul. Elég kiforrott piaca van ennek a szegmensnek. Legjobb példa erre a Beverly Hills
Azt még hozzátenném, hogy ez csak abban az esetben érvényes, ha egy személy számára való házra gondolsz. Mert meg kell jegyezni, hogy egész háztömböket is vehetsz, amiben több lakás is van, vagy irodaházakat, amiknek az ára jóóóóval 4 millió euró fölött van.
A kérdező hozzászólása: A társadalmi elismerés alatt mit értesz ? egy picit konkrétabban kérlek
Pl hírességek veszik õket feltûnésbõl vagy mert egyszerûen olyanok az igényeik, amiket csak ezek a jó elhelyezkedésû ingatlanok elégítenek ki. Ezeket általában híres építészek tervezik, vagy már korábbi házakat újítanak fel ezekhez az igényekhez. Mindenféle sallangot nélkülöznek...
Egyszerû magyarázat: Rózsadomb. - Nincs is olyan hûdejó helyen - Régi házak vannak rajta nagyrészt - Télen a bömössel kínszenvedés felmenni a szûk, meredek utcákon. És mégis baromi drágák az ingatlanok. Mert PRESZTIZS ott lakni. Mikor csevegnek a burzsuly Móka-Mikik a frakkos bálban akkor milyen hülyén hangzana már, hogy: - Ah, lecseréltem a Rózsadombi villámat - Igen, és mire? - Kiköltöztem PÉCELRE! Lehet, hogy 100x jobb házat építtetett magának Pécelen az ember, mégis madárnak néznék.
Honnan van olyan sok pénzed?:o

Szakértők! Kb milyen árból lehet felépíteni egy null vagy pluszenergiás családi házat, mennyi négyzetméter ára?

passzívház,napkollektor,h?szivattyú,

Legjobb válasz: Ez kb. olyan kérdés, hogy "mennyiért lehet autót venni". Nagyban függ a ház méretétõl, az alkalmazott technológiáktól, építõanyagoktól, a beépítésre kerülõ berendezésektõl, stb. Egy alap, már valamelyest passzívnak nevezhetõ ház szerkezeti szinten integrált hõszigeteléssel, kiegészítõ héjazat-szigeteléssel, durva közelítéssel egy szimpla téglaház másfélszerese. Egy komolyabb aktív ház teljes alapterületû, két szintes pincével (az alsót elfoglalja a hõtároló), hõszivattyúval, napkollektorokkal és napelemekkel, jól méretezett hõcserélõs szellõztetõ rendszerrel, padlófûtéssel, stb. egy "egyszerû" téglaház árának a négyszeresétõl indul, és a határ a csillagos ég.

Ez kb. olyan kérdés, hogy "mennyiért lehet autót venni". Nagyban függ a ház méretétõl, az alkalmazott technológiáktól, építõanyagoktól, a beépítésre kerülõ berendezésektõl, stb. Egy alap, már valamelyest passzívnak nevezhetõ ház szerkezeti szinten integrált hõszigeteléssel, kiegészítõ héjazat-szigeteléssel, durva közelítéssel egy szimpla téglaház másfélszerese. Egy komolyabb aktív ház teljes alapterületû, két szintes pincével (az alsót elfoglalja a hõtároló), hõszivattyúval, napkollektorokkal és napelemekkel, jól méretezett hõcserélõs szellõztetõ rendszerrel, padlófûtéssel, stb. egy "egyszerû" téglaház árának a négyszeresétõl indul, és a határ a csillagos ég.
Ide szakértõk nagy valószínüséggel nem járnak, én kalorikus gépészmérnök vagyok, ennek ellenére nem mondanám magam a téma koronázatlan királyának. Négyzetméter árról jelen esetben ne beszéljünk, mert például egy hõszivattyú, vagy egy szennyvízfeldolgozó berendezés kb. ugyanannyiba kerül egy 80 nm-es házhoz, mint egy 200 nm-eshez. Elsõ közelítésben 1, 8-szeres szorzót mondanék nyugodt lelkiismerettel - természetesen az adott hely hagyományos technológiájával épített házaihoz képest.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak egy kb.értékre voltam kíváncsi!De így már könnyebb lesz eligazodni!
nehéz kérdés ez. napkollektorral még nem vagy null energiás, mert az hõt gyûjt, a hõszivattyúnak és a szellõzésnek meg áram kell. egy napelem rendszer, amivel jó eséllyel a éves áramfogyasztásod kihozod nullára (visszatáplálós rendszer) az olyan 3 milla. de 1 millából lehet venni olyan bioreaktort, amit kukoricatorzsával kell etetni és ellát árammal, meleg vízzel és persze fûtéssel. az sem mindegy, hogy mibõl építkezel. ha szakítasz a hagyományos, 100 évre építünk házat, mert a gyerekeink is ebben fogak lakni (nem fognak) szemlélettel és pl. SIPs-bõl építkezel, akkor rengeteg pénzt meg lehet spórolni. (pl. mert 1 hét alatt össze lehet rakni szemben a hagyományos hetekkel, hónapokkal) http://en.wikipedia.org/wiki/Structural_insulated_panel
Egy hõszivattyú rendszer alsó hangon 6 millió Ft. Ja és a szivattyúk mûködtetéséhez áram kell, nem is kevés télen. Lehet hogy maga a hõ "ingyen" van, de az áramszámlád minimum 10-15 ezerrel lesz több. Persze lehet ezt visszatáplálós napelemrendszerrel mûködtetni. A napelemes rendszerek hátránya viszont éppen a drágaságuk és mire behoznák az árukat kb. 10-15 év, lehet õket cserélni. Én azt mondanám, hogy minimum dupla, de inkább tripla költségekkel lehet számolni egy hagyományos házhoz képest.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!És ahogy nézem, ha egy száz nm-es új házat megvennék (100 nm) ára 35 milla!Tehát inkább egy ilyen null vagy plusz e-s házat építek, minthogy ugyanabból az árból megvegyek egy hagyományos felszereltségû újat vagy egy régit!(És nem budapestit)


Európa más országaiban milyen összegekért lehet ingatlant vásárolni? (lakást vagy házat)

Mondjuk 8-10 millió forintnyi valutáért melyik ország melyik részein tudnék vásárolni? És milyen feltételek vannak külföldieknek? Pl Csehországban vagy Németországban labdába rúghatok max ennyi pénzzel, de inkább kevesebbel mondjuk csak 5 millióval?

Legjobb válasz: "Ez a magyarok maniaja , h sajat hazat akarnak minden aron" Mert szerinted nem jobb a saját házadat fizetned, mint egy idegennek a részleteit törleszteni? Az sem mellékes, hogy jó befektetés, mert az ingatlanok ára csak nõ, és 20 év múlva, ha eladja, kb az az összeg amit belefektetett, a kezébe lesz. Aki béreli a házat, az mit fog tudni felmutatni? Semmit.

"Ez a magyarok maniaja , h sajat hazat akarnak minden aron" Mert szerinted nem jobb a saját házadat fizetned, mint egy idegennek a részleteit törleszteni? Az sem mellékes, hogy jó befektetés, mert az ingatlanok ára csak nõ, és 20 év múlva, ha eladja, kb az az összeg amit belefektetett, a kezébe lesz. Aki béreli a házat, az mit fog tudni felmutatni? Semmit.
tobb 100 000 euro is lehet egy nagyobb lakas.es itt ugye van ingatlanado.Ezert is jellemzo h a kulfoldiek inkabb lakast berelnek.Ez a magyarok maniaja , h sajat hazat akarnak minden aron.Ertsd olyan hiteleket is felvesznek egyesek, aminek a visszafizeteseheznincs megfelelo biztosekuk.Szoval 5millioval labdaba sem rughatsz.Komolyan.De azert remelem talalsz valami olcsobbat.Sajnos en kint elek es meg a tehetosebbeknek se nagyon telik sajat hazra.Hollandia.Nemetorszag is hasonlo, bar sztem olcsobb mint Hollandia.Csehorszag meg sztem meg ennel is eselyesebb.Sok sikert! :)
nemrég láttam eladó tanyát dél-Svédországban termõföld nélkül. Vályogház, felújítandó, olyan 70m2 lehet. Ez volt 1, 2millió koronáért.
A kérdező hozzászólása: Én is a tipikus saját házat akaró vagyok. :-) És tudom, hogy nyugaton sokkal jellemzõbb a bérlés. De hogy pontosan hol és miért azt azért nem tudom. A saját mégis csak egy biztonságot jelent. Hazánkban azért sok helyen lehet 5 millió alatt házat venni, igaz leginkább csak eldugott falvakban. Gondolom más országokban is van különbség egy nehezen megközelíthetõ faluban lévõ házikó és egy városi átlaglakás között! Azt gondolom, hogy hazánkban ilyen településekre költözni veszélyes, tudjátok a kisebbség miatt fõleg. De talán nyugatabbra nem ilyen veszélyesek a falvak. talán ott biztonságban lehet élni egy eldugott településen is. És talán ott is olcsóbb/értéktelenebb egy nehezen megközelíthetõ ingatlan. (Az most legyen egyéni szoc.probl, hogy utazgathatok messzire ügyet intézni, dolgozni, ez most mellékes.) Nem Prágában, Berlinben, Amszterdamban vagy Madridban akarnék lakni, hanem csak valami isten háta mögötti, de közbiztonságos településen. Ezen ingatlanok ára mennyi? Aki tud példákat, konkrét összegeket mondani az írjon!
tényleg nem jellemzõ tõlünk nyugatabbra a saját ingatlan... Ezzel együtt 5-10millióval nem fogsz tudni vásárolni semmit sem. Talán Románia, Szerbia vonalon kapsz ennyiért lakást, de még itthon sem könnyû jót kifogni ilyen áron.
Jah es az ehHez, nem pedig ehez.Persze gondolom csak elirtad.:)
Lehet nekem is ezzel kellett volna kezdenem, h a gyengebbek kedveert....hatha akkor en tunok az okosabbnak...:) ))) kackac.kukac. De szerintem kar is vitaba bonyolodni veled, hiszen egyertelmu h magadra vetted, igy gondolom Te is kozejuk tartozol, ha mar ennyire zavar, kenytelen vagyok erre kovetkeztetni.
Akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért. "Ez a magyarok maniaja , h sajat hazat akarnak minden aron"
60 "%-os valaszolo! nem tudom , hol irtam , hogy a lakasvasarlas nem jo befektetes, illetve azt sem irtam, hogy kifizetodobb hosszabb tavon lakast berelni.Csupan tenyeket kozoltem.Feltetelezem, ha ennyire kovetkezetes ember vagy, akkor egy par mondatos szoveg ertelmezese sem okoz kulonosebb gondot.Ha igen, javaslom olvasd el megegyszer figyelmesebben es persze ne vedd magadra azon magyar emberek , , maniajat" akikrol esetleg nem kedvezo kritikat es informaciot kozoltem.Koszonom.
Pedig ez így igaz, sokan csak bérelik a házat. Svájc, orvos házaspár, havi keresetük forintban 4 millió körül mozog, és nem veszik meg a házat, hanem bérlik.
ha csak a kereseteket nézem, és ehez viszonyítom, akkor 4X-es áron.
az mennyi forintban?

A fiam nevén van a ház melyben élek. Haszonélvezetem van rá nekem és a volt feleségemnek is. Õk a válás után elköltöztek a házból. Milyen módon lehet a házat értékesíteni? (Mindenki jól járjon, ja és a gyerek még kiskorú! )

Legjobb válasz: A haszonélvezet a kisebbik gond.Ha a kiskorú nevén van a ház,az eladásból származó jövedelem felhasználásához a Gyámhatóság engedélye kell.

A haszonélvezet a kisebbik gond.Ha a kiskorú nevén van a ház, az eladásból származó jövedelem felhasználásához a Gyámhatóság engedélye kell.
Az eladáshoz is a gyámhivatal engedélye kell, és a pénzt be kell fizetni egy letéti számlára, ott õrzik a gyerek 18 éves koráig.Csak úgy nyúlhattok hozzá, ha bizonyítani tudjátok, hogy a gyerek érdekében használjátok fel a pénzt.

Németországba milyen feltételei vannak a kutyatartásnak? Társas házban lehet tartani?

Menhelyr?l szeretnénk kihozni egy kistest? kutyát. Valószín?leg külföldön és társas házban fogunk élni, jönne ? is velünk. Ivartalaníttatjuk, oltásokat természetesen megkapja, chip-et is kap. Egy darabig biztos otthon leszek, így nem is lenne egyedül, gyakori séták természetesek. Már volt kutyám panelban, nagyon elvolt, bár rengeteget sétáltunk, hétvégét meg a szabadban töltötte rohangászással.

Legjobb válasz: Én itt élek, és ahogy olvastam, a legtöbb albérlet hirdetésében benne van, hogy elfogadják-e a háziállat tartását az adott lakásban/házban. De még egy sztori, mait épp nemrég hallottam itt a barátnõmtõl, aki kertes házban lakik itt, és õk is ki akartak hozni egy kutyát a menhelyrõl, de aztán mégsem tették, mert nekik elég hülye szomszéduk van, aki a másik szomszédjuknak írásbeli határozatot vitt, hogy mikor ugathat a kutyájuk, meg mikor nem...ezek után inkább nem vállalták be a kutyát, mert ugye kert lévén, szerették volna kint tartani. De amúgy mint az elején írtam, természetesen lehetséges, csak megfelelõ albit kell keresnetek, ahol a fõbérlõ engedélyezi, na meg a szomszédok sem mindegy. Mi irodától béreljük, és õk nem szóltak bele, bár csak 1 cicát vallottunk be:). Nekünk 2 cicánk van meg 2 papagáj.

Én itt élek, és ahogy olvastam, a legtöbb albérlet hirdetésében benne van, hogy elfogadják-e a háziállat tartását az adott lakásban/házban. De még egy sztori, mait épp nemrég hallottam itt a barátnõmtõl, aki kertes házban lakik itt, és õk is ki akartak hozni egy kutyát a menhelyrõl, de aztán mégsem tették, mert nekik elég hülye szomszéduk van, aki a másik szomszédjuknak írásbeli határozatot vitt, hogy mikor ugathat a kutyájuk, meg mikor nem...ezek után inkább nem vállalták be a kutyát, mert ugye kert lévén, szerették volna kint tartani. De amúgy mint az elején írtam, természetesen lehetséges, csak megfelelõ albit kell keresnetek, ahol a fõbérlõ engedélyezi, na meg a szomszédok sem mindegy. Mi irodától béreljük, és õk nem szóltak bele, bár csak 1 cicát vallottunk be:) . Nekünk 2 cicánk van meg 2 papagáj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor kicsit érdekes lesz, mert valószínûleg a munkahelyünk fog bérelni lakást, kiderítem, lehet-e kérni kutyásat. Nagyon-nagyon szeretnék egy kis blökit.
Németországban elég szigorúak a törvények és ezen belül is szigorúak a társasházakban. Olyan lakást kell majd keresnetek, ahol lehet állatot tartani, mert a bérházak felében nem lehet. Ha mégis lehet, akkor pl. kutyánál meg van szabva, hogy mekkora lehet, bármikor kirakhatnak, ha sokat ugat vagy bármiért a többi lakó tiltakozik. Tehát a háztulajdonostól és a többi lakótól függ.

Milyen feltételekkel lehet igényelni önkormányzati házat?

Anyóssal élünk, hitelből ebben a gazdasági helyzetben lehetetlenség felvenni, önerőből szintén lehetetlen házat venni. Most vagyok 23+4 hetes terhes. Szeretnénk egy saját családi fészket. És még egy kérdés: Az önk. lakásért bérleti díjat is fizetni kell agy csak a rezsit? Mi a feltétele, hogy kertes házat kapjunk, ne panelt. Mindig szerettük magunknak megtermelni a zöldséget, gyümölcsöt, ezért is szeretnénk kerteset, meg a gyereknek is jobb lenne. Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Önkormányzati lakásban lakunk. Nálunk nincs kertes ház, ami önkormányzati. Feltétel volt, hogy legalább 5 éve helyi lakosok legyünk. Nem lehetett egyikünk nevén sem ingatlan. Bérleti díjat és rezsit is kell fizetni. A bérlet viszont töredéke az albérletnek. Mi 37nm-t 7800-ért bérlünk. Pályázni kell a meghirdetett lakásokra, az önkormányzatnál tudod megérdeklõdni, mi az amire lehet. Kitöltitek a papírt, befizetsz egy jelképes összeget a nyomtatványköltségre (nálunk 200Ft/pályázat), kell vinnetek bérigazolást a munkahelyetekrõl, illetve a közüzemi egyenleget is le kell kérni, hogy nincs hátralékotok (hogy lássák, fizetitek a dolgokat). Beadjátok elbírálásra a papírt és lesz ami lesz. Ha megszületik a pici, az is plusz pont nektek.

Önkormányzati lakásban lakunk. Nálunk nincs kertes ház, ami önkormányzati. Feltétel volt, hogy legalább 5 éve helyi lakosok legyünk. Nem lehetett egyikünk nevén sem ingatlan. Bérleti díjat és rezsit is kell fizetni. A bérlet viszont töredéke az albérletnek. Mi 37nm-t 7800-ért bérlünk. Pályázni kell a meghirdetett lakásokra, az önkormányzatnál tudod megérdeklõdni, mi az amire lehet. Kitöltitek a papírt, befizetsz egy jelképes összeget a nyomtatványköltségre (nálunk 200Ft/pályázat), kell vinnetek bérigazolást a munkahelyetekrõl, illetve a közüzemi egyenleget is le kell kérni, hogy nincs hátralékotok (hogy lássák, fizetitek a dolgokat). Beadjátok elbírálásra a papírt és lesz ami lesz. Ha megszületik a pici, az is plusz pont nektek.
nincs olyan, hogy "önkormányzati ház". Lakás van. A feltételeket leírta az#1 válaszló. Hozzátenném, hogy a bérleti díj nagyon változó. pl. Bp. kertes-fás részén, ahol nem kell megfulladni, 50m2 sokkal több, mint vidék, fõút, vagy Bp, belv. udvari - szóval nem csak a m2 számít.
Szerintem kizárt, hogy házat kapnál.
Sok mindentõl függ. A legesélyesebbek - cigányok - akiknek sok gyerekük van - ha az adott helyen minimum 3 éve ott élsz már - ha az adott helyen van az önkormányzatnak üres kiadható lakásai. - anyagi helyzet mérlegelése és még sok minden más- Kertes házat csak akkor kaphattok ha van az önkormányzatnak és ti vagytok a legesélyesebbek. Mi például 2 gyerekkel élünk anyósom nyakán (hál istenek jó barátságban vagyunk)Amióta a srácok megszületettek azóta le van adva önkormányzati lakásra a kérelmünk.A nagyobbik fiam idén lesz 10 éves.Mi is hitelbõl élünk, szóval egy sorba állhatnánk. Egyébként ha kapnál önkormányzati lakást nemcsak a rezsit kell fizetni, hanem a bérleti díjat is.Ugyanúgy mint bárki másnak..Van lakbér, vagy villany, gáz, és egyéb számlák.. (ja, mi még mindig nem kaptunk lakást)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk cigányok és elsõ baba. Ja és Vidéken élünk, Csongrád megyében. Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek. Ment a hasznos kéz mindenkinek.

Milyen erős lehet a házi bor? .

Ha 50 literhez(vizet nem adtunk hozzá) 5-6 kg cukor lett adva hány fokos lehet? körübelül mert gondolom a szölöknek más más az édeség fokuk

Legjobb válasz: ezt így nem lehet megállapítani, de a házi meggybor pl nagyságrendekkel erõsebb a szõlõboroknál, másfélszer, kétszer olyan erõs.

ezt így nem lehet megállapítani, de a házi meggybor pl nagyságrendekkel erõsebb a szõlõboroknál, másfélszer, kétszer olyan erõs.
Az attól függ mekkora volt a cukorfoka mielõtt beletetted a cukrot.
Az fõként a szõlõ (must) édességétõl függ! de 1 Hl musthoz 1kg cukrot adva 0, 8 Fokot emel! Tehát amit irsz, az jócskán erõssé teszi a bort, ha a must sem volt nagyon gyenge.

A fogínygyulladást milyen házi praktikával lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: En sokat szenvedtem tole, de semmi hazi praktika nem segitett. Viszont gyogyszertarban, drogeriaban (dm, rossman) lehet kapni Meridol szajvizet, sokaig eleg, es hamar hat.

En sokat szenvedtem tole, de semmi hazi praktika nem segitett. Viszont gyogyszertarban, drogeriaban (dm, rossman) lehet kapni Meridol szajvizet, sokaig eleg, es hamar hat.
Nekem is volt, a fogorvosom azt tanácsolta hogy naponta többször ( 4-5) mossak fogat akkor is ha fáj és vérzik az inyem és kamillával öblögessek. Nekem hatott.

Ha elszívok szegfûszeget, majorannát az minek számít káros hatása van? (Szûrõvel). Házi, ház körül milyen növényt lehet szívni?

Nem pont ki akarom próbálni csak érdeklõdõk mert láttam h ilyen itthoni növényeket szívnak :))

Legjobb válasz: nem tudom

nem tudom
Én eddig csak a majorannát próbáltam azt nyugodtan szívjad nem lesz tõle semmi bajod :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!