Találatok a következő kifejezésre: Milyen hátrányokat 1 (6 db)

Milyen hátrányokat szenvedhet egy német juhász kiskutya ha 1 hónaposan van leválasztva az anyjától! Mire muszáj ügyelnem? Mikor oltassam be, és mivel muszály hogy egészséges legyen? És mit adjak neki enni, míg ilyen kicsi?

Sajnos az anyja elpusztult így az 1hónapos kis német juhász anya nélkül maradt...most került hozzám! Küls?re teljesen egészséges kutya egyébként:)

Legjobb válasz: Annyi hátránya lehet, hogy nem tanul meg "kutyául" viselkedni, nagy korában más kutyákkal rendellenesen (agressziven vagy épp félénken viselkedhet). Nem tanulja meg azokat az emberrel szembeni reakciókat, amit az anyja megtanítana neki. Ha már mindenáron ezt a kutyát akarod, jó lenne keríteni kölcsönbe egy nyugis dajkakutyát, aki nevelgetné.

Pedig jó lenne ha legalább egy kutyustól megtanulná a dolgokat. :) Amit írtam is neked még az elején. :) Sajnos te nem tudod megtanítani a kutyák testbeszédét neki. :) Ha van lehetõséged akkor hozz egy dajkakutyát neki, aki elfogadja õt. :)
Annyi hátránya lehet, hogy nem tanul meg "kutyául" viselkedni, nagy korában más kutyákkal rendellenesen (agressziven vagy épp félénken viselkedhet). Nem tanulja meg azokat az emberrel szembeni reakciókat, amit az anyja megtanítana neki. Ha már mindenáron ezt a kutyát akarod, jó lenne keríteni kölcsönbe egy nyugis dajkakutyát, aki nevelgetné.
Közben jött a válaszod, azt nem olvastam: miért lenne bolhás? A többi 3 bolhás? Nincsenek oltva, hogy elkapna tõlük valamit?
na nem olyan biztos hogy egészséges, ha az anyja elpusztult, nem tudhatod mire számíthatsz, ha a szaporítókat támogatod, fõleg az egészségét illetõen oltanod majd 6 hetesen kell elõször, elmész egy dokihoz, veszel nála egy oltási könyvet, majd abban benne lesz minden az oltásokról jó ha tudod, hogy a fülének nagyon jót tesz a porcerõsítõ amúgy meg én a helyedben nem hoztam volna el a kölyköt szaporítótól, hanem én a fajtamentõktõl hoztam volna kutyát, ahol tudod, hogy mire számíthatsz és milyen is a kutya amúgy pedig egyáltalán nem tudhatod, hogy az a kölyök milyen lelki sérüléseket szenved ez miatt és mennyiben fogja megváltoztatni ez az eset a jellemét, akár agresszív is lehet :(
Az én kutyám 4 hetesen került hozzám. Rendesen ette a kölyöktápot, Darált hússal elegyítve. Természetesen velem volt a lakásban. Ma gyönyörû, nagy termetû kutya lett belõle. Nagyon ragaszkodik hozzám.Munkavizsgás.
06:03-as, nem feltételnül betegségbe kell meghalnia az anyának, sajnos a szülésbe is beletud halni. :S
Ha szeretettel van nevelve, akkor nem hiszem, hogy baj lesz belõle. :) Csak most neked kell megtanítani mindenre amire az anyja nem tudta. :) Az pedig marha nehéz.. Konkrétan kimaradt a kutyának az a korszaka, amiben megtanulja a testbeszédet, stb. Esetleg nincs még egy kutyátok, aki teljesen egészséges és a kölyköt tudná terelgetni? Mert így bajos lesz késõbb... :S De nem hiszem, hogy agresszív lesz, csak amikor majd lehet vinni kutyák közé (3 hónapos kor körül) akkor minél többet járjatok ki vele, és emberekkel is ismertesd meg. Szeresd nagyon, mint egy pici babát (mert amúgy az), dédelgesd, babusgasd és legyen sokat melletted. Elhiheted, iszonyatosan fog ragaszkodni hozzád, de leszel az anyukája úgymond. :) Sok sikert! Jah.. és szerintem még vegyél neki kölyök tápszert (szokták adni, ha anya valamiért nem szoptat), aztán mikor eljött az ideje, akkor áttérhettek apránként a szilárd táplálékra. De ezt bármelyik kutyás könyvbe elolvashatod (ahol le van vezetve a tenyésztés). :)
Nekem van egy tenyésztõ ismerõsöm, ahol ellésnél sajnos meghalt a mamakutya. Kézzel lettek a picik elsõ naptól felnevelve. DE nem adta oda õket 8 hétnél hamarabb. Ha van mami, ha nincs, a kiskutyának 8 hétig a megszokott környezetében, a testvérei között van a helye. Remélem nem fizettél érte!!!! Féregtelenitsd, 6 hetesen oltasd, és kölyöktejet, vagy beáztatott starter tápot adj neki.
A kérdező hozzászólása: Bevannak oltva, csak a legkisebb kutya állandóan vakarózik és érzésem szerint bolha az oka! Hiába vettem spray-t meg bolhanyakörvet valamelyikük mindig vakarózik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Van egyébként 3 kissebb testú de idõsebb kutya még az udvaron, csak attól félek hogy bolhás lesz vagy el fog kapni tõlük valamit! Egy ideig a pincében, ami meleg hely ott tartom, én biztos jól fogok vele bánni mert volt egy skót juhász kutyám ami olyan intelligens és hûséges volt hogy szinte emberi értelemmel bírt! Értek a neveléshez:)
Nem kell hozni, ott van a kertben 3 másik. Vegyél rájuk Advantix spot-ont és akkor bátran összeeresztheted õket. Nagyon fontos ebben a korban más kutyák társasága. Persze elõször mutasd be a többieknek és figyeld, nehogy bántsa valamelyikük.

ZTE Blade gyári T-s 2.1 androidnak milyen hátrányai vannak a 2.2 Froyo-hoz képest?

És tényleg igaz az hogy nem lehet a 2.1-el memóriakártyára telepíteni? Nem tudom rátenni pl.az IGO-t a telefonra?vagy létezik megoldás rá?

Legjobb válasz: Lehet rá telepiteni csak app2sd kell hozzá.

Lehet rá telepiteni csak app2sd kell hozzá.

Milyen hátrányokat szenvedhet 1 éves kisfiam, ha még szopik, és hormonális fogamzásgátlót szedek?

Legjobb válasz: A hormon egy része a tejben is megjelenik(megjelenhet). Ez esetben egduzzadhat a melle, esetleg váladékozhat. De nem mindegy miféle fogamzásgátló, hiszen van amit szoptatás alatt is lehet szedni. Annak nincs ilyen mellékhatása.

A hormon egy része a tejben is megjelenik(megjelenhet). Ez esetben egduzzadhat a melle, esetleg váladékozhat. De nem mindegy miféle fogamzásgátló, hiszen van amit szoptatás alatt is lehet szedni. Annak nincs ilyen mellékhatása.
Lehet, hogy elsiklott az információ felett, hogy szoptatsz még. Esetleg úgy gondolja, hogy hagyd abba a szoptatást. (Mondjuk ezt én csak azért, hogy szedhessek egy fogamzásgátlót, semmiképp sem tenném.) Beszélj vele, mert pl. a Cerazette-t szoptatás alatt is lehet szedni és biztosan nem árt a babának. A legtöbb szoptatós anyukának ezt szokták felírni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Lindynette 20-at írt fel a doki. Viszont a tájékoztatójában az van, hogy szoptatás alatt nem szedhetõ, ill. nem ajánlott... De nem értem, akkor miért írta fel a doki... Akkor ne szedjem?
Szia! Az én kislányom 9 hónapos, én is Cerazette-t szedek mióta a hathetes vizsgálaton felirta a doki. Semmi problémám nincs vele, eddig úgy tûnik hatásos. Naponta még többször szopizik a lányom, van tejem bõven, igy a tejtermelõdésre nem hat ki. Persze lehetnek egyéni mellékhatások.Ha bármi kétséged van, beszéld meg a dokiddal! Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Szia! De a Cerazette úgy tudom, ha rendszeres a menstruáció, akkor már nem hat. Neked rendszeres és hat?

13 éves barátom már 1 éve cigizik(12 éves kora óta) azóta megállt a növésbe meg minden.. ha nem hagyja aba milyen baja lehetnek évek mulva? amugy kb 1 nap 1 doboz vagy 2. Mi lesz vele? Nagy hátrányai lesznek emiatt az életbe?

Legjobb válasz: Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...

unokatesóm 11 éves kora óta a helyi menõ gyereke hatására kezdte el, most 18 és ugyanúgy fejlõdött, alig volt beteg, szal nem lett baja, de semmiképp sem egészséges, szal vhogy szedd le róla. Nekem volt egy bnõm általánosban az úgynevezett cigis bandában, értelmes fiatal lányok voltak letették de egy kimaradt.Úgy szoktatták le, hogy nem szóltak hozzá, amíg le nem tette.A csajnak meg fontosabb volt a barátság úgyhogy elhagyta a cigit:) )
énis cigiztem ijen korban(nem sok telt el azóta) ofõ megtudtda és aztmondta h elmondja a szüleinknek azóta a kezünkbe se vettük a cigit:D(osztály összes fiúja)(2 éve volt)(8. osok vunk most) és mindannyian örülünk h abbahagytuk mielött rászoktunk volna
Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...
Szerintem amiatt nem kell senkit kiközösíteni mert dohányzik. :( Ez egy hülye hozzáállás.
Múltkor állt 4 max 12 éves pö-csös a buszmegállóban, mindegyik cigizett, közben pedg arról dumáltak meglehetõseg közönséges hangnemben, hogy mennyire beittak tegnap. Ok, havonta én is elbökök 1-2 szálat, de én mondjuk idõsebb vagyok, viszont szánalmas, mikor ezek a [email protected]úak (mint a barátod) így akarnak keménynek tûnni.
70%-os valaszolo, lehet hogy 4 ev cigi utan nem sargak a fogaid, de aki ennyi idosen elkezdi, es szivja 30-40 even keresztul, szerinted? Ki mondta, hogy a srac 4 evig fog csak cigizni?
Micsoda? Es honnan van ra penze? Milliomosok? Tudorak, a fogai annyira tonkremennek, hogy feketek lesznek, kiesnek, mindig budos szaj, mindene budos. A tudorakba pedig belehal. Nincsenek szulei a baratodnak?
Szólj a szüleinek, hogy jól pofozzák le, míg nem késõ. ilyen extrém esetekben csak egy kiadós, pedagógiai célzatú verés segít. ne félj, úgy be fog ettõl szarni, hogy rá se fog nézni a cigire.
A fogai nem esnek ki ez hülyeség, sárgák lesznek (nekem 4 év dohányzás után sem sárgultak be) (én már letettem)
Igen, általában az elvált szülõk gyerekei, vagy az elnyomott gyerekek cigiznek, nagy bánatukban, nameg hogy menõk legyenek.
12:55 szerintem a dohányosok nem is akarnak egy ilyen p.cs barátai lenni.a barátodnak érdekébe szerintem minnél hamarabb táolitsd el a cigit a kezébõl mert késõb sokkal rosszab lesz.(tapasztalom) Szólj a szüleinek vagy kötözd a székhez mikor rá akar gyújtani esetleg ha annyi pénze van ajánld neki az elektormos cigit vagy szoktasd rá inkáb a vizipipára az sokkal egézségesebb.
A kérdező hozzászólása: Szülei elváltak apjával él aki a nap 24 órájábol kb 8 órát van otthon este aludni.. Ezért szerintem kikészült vagy nem is tudom.. de elég komolyan szivja már próbálkoztam h mondtam neki h enek következményei lesznek de le se szarja..:(

Üdv! Azután szeretnék érdeklődni, hogy ennek a tipusnak milyen előnyei illetve hátrányai vannak? Minden érdekelne amit csak tudtok róla. Fogyasztás, alkatrész árak, stb.1997 FORD ESCORT 1.6 16V CLX Alba Plus

Els? autóm lenne és szeretnék kicsit tájékozotabb lenni ezzel a kocsival kapcsolatban. Felszereltsége: CD-s autórádió, centrálzár, elektromos ablak, f?thet? szélvéd?, f?thet? tükör, ködlámpa, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, szervokormány, színezett üveg.

Legjobb válasz: És lesz szerinted aki mindezeket összeszedi helyetted és meg is írja neked ?

És lesz szerinted aki mindezeket összeszedi helyetted és meg is írja neked ?
Szia!Nekem is ilyen tipusú autóm van, igaz az enyém"csak" 1.4-es, de én nagyon-nagyon megvagyok vele elégedve.Lrhet picit elfogult vagyok Vele szemben (nekem is ez az elsõ autóm), de szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú autó a piacon.Hatalmas, 380 literes csomagtér (a kombié még nagyobb), kényelmes ülésekkel, és ergemónikus mûszerfallal. A belsõ picit sivár a sok szürke miatt, de anyagminõség szempontjából szerintem símán felveheti a versenyt egy vele egygyidõs Seatéval vagy Volkswagenével. A szervója-legalábbis szerintem-nagyon jól el van találva;a futómûve szintén-nagyon jól fekszi az utat. Az én 1, 4-esem 6, 8-7, 3 között fogyaszt, és hát elég lomha. Viszont nagyon megbízható, és az alkatrészek ára se horror... Persze, mint minden autónak;ennek is vannak hibái.A legnagyobb gond talán a rozsda.Vásárlás elõtt hátsó sárvédõíveket és a hátsó nyúlványokat nagyon-nagyon nézd meg, mert ezek a tipikus rozsdafészkek. A másik gyenge pont a lökhárító.Elõszeretettel hajlamos repedezni, töredezni, hála a gyatra anyagválasztásnak.Már egy, az útról felverõdõ kavics is maradandó károkat okozhat a lökösön, szóval anno ezt nagyon elcseszték ott Fordéknál. Ezenkívül még a kulcsok szeretnek elkopni, és a bajuszkapcsoló hajlamos néha megbolondulni, de ezek a dolgok egy ilyen idõs használt kocsinál szerintem beleférnek. Mindent összevetve;ha egy megbízható, szerethetõ, kényelmes, olcsó családi kocsit szeretnél, akkor az Escort a tökéletes választás.
Ja, és bár Suzuki-árban van ugyan, de egy Escortnak azért jobb a kiállása, mint egy Swiftnek...második voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen hogy válaszoltál!
Helo nekem egy az egyben ugyan ez az autó van mint neked:) , kivéve hogy az enyém '95-ös.A rozsdára kell tényleg figyelni, a bajuszkapcsoló amit az elõzõ kolega írt az típushiba minden escortban.A vezérmûszíjra kell még odafigyelni idõben ki kell cserélni arra érzékeny nagyon vaamintaz elsõ futómû nem a magyar utakra lett kitalálva még a kisebb kátyúkat is megérzi a kemény futómû miatt de ezeket leszámítva én is csak dícsérni tudom az escortot ár-érték arányban a legjobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!