Találatok a következő kifejezésre: Milyen háloinget a (13 db)

Aki ilyen melegben szül vagy szült miben tette, milyen hálóingben? Ahol nem kórházi a kötelezõ.

Illetve gyerekágyra ciki birkás szivecskés hálóinget vinni? :D Ma vettem, nagyon megtetszett, ujjatlan gombos szürke, van rajta 2 birka (mint a Nici) illetve szivecske felirattal.

Legjobb válasz: Én ma éjjel/holnap hajnalban lesz pont 2 éve, hogy szültem. Akkor is meleg volt, én egy sima rövid ujjú hálóingben voltam. Szülés után már leggingsben és pólóban voltam. Semmi gond a birkás hálóinggel, abban leszel, amiben neked tetszik és kényelmes.

Én ma éjjel/holnap hajnalban lesz pont 2 éve, hogy szültem. Akkor is meleg volt, én egy sima rövid ujjú hálóingben voltam. Szülés után már leggingsben és pólóban voltam. Semmi gond a birkás hálóinggel, abban leszel, amiben neked tetszik és kényelmes.
Nekem is van cuki-macis szoptatós hálóingem :) mintha egy kislányé lenne, komolyan. Szerintem senkit nem érdekel a mintája, rajtad kívül :) A többihez nem tudok hozzászólni, én kórházi hálóinget kaptam.
Én a Tescóban vettem 100% pamut hálóinget 6db-ot. Nagyon izzadtam, napi 2-3 hálóinget elhasználtam, a férjem folyamatosan hordta haza mosni, hogy mindig legyen tiszta. Vettem Kínaiban is, de hiába az volt ráírva hogy 100% pamut, olyan volt mint egy kombiné! Izzadtam bele, ragadt rám.
En 15en szultem bar hideg volt, de egy melltartoban szultem, mivel itt nincs korhazi haloing sot inkabb melegitoben vannak az anyukak. En egy hosszu polot hasznaltam haloingnek (ferjemet) annyi lelki erom mar nem volt hogy felvegyek ala nadragot.
júliusban szültem, rózsaszín, virágmintás hálóingben :D az osztályon 1. nap valami szívecskés, feliratos volt rajtam, a többi napon póló+rövidnadrág. dehogy ciki, vidd nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Köszii :)
De aranyos vagy Kérdezõ!!! :) Semmi baj a baris hálóinggel! ;) Én piros tacskókutyásat vittem. :) ))) Bennem is megfordult a gondolat, hogy talán gáz. :D De láttam másnak is ilyen vicceset.

Hol, milyet, mennyiért, vettetek a hálóinget a szülésre, kórházba?

Legjobb válasz: Kínaiban vettem, 100% pamut, mélyen legombolhatós rózsaszín hálóingeket :) 1800 volt darabja

Kínaiban vettem, 100% pamut, mélyen legombolhatós rózsaszín hálóingeket :) 1800 volt darabja
Nem szeretem a hálóinget, ezért kínaiban vettem 3db-ot. Nem volt 1000 sem darabja. Utána mentek is a kukába.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor megyek a kínaiba:) ))
Én a kínaiban vettem egyet, kettõ meg volt már itthon újak, mert sosem hordtam õket, azokat az aldiban vettem , volt hozzájuk 2-2-bugyi is. Mivel császárom volt, ott meztelen voltam, nem kellett, utána 3 napig volt rajtam, aztán soha többet, de majd most a következõ szülésnél jók lesznek.
A szülésre a kórházban adnak kórházi eldobható hálóinget. Többi napokra kettõt vettem 3000FT volt a kínaiban. Elöl végig gombos. Egy kék meg egy rózsaszín.
Hát nem csak pár napra kell. Amíg éjjel is szopizott és nyáron nekem hónapokig használtam õket hálóing helyett, ill mondom a kivágott nyári rugalmas anyagúak még jók voltak. :) És azokat késõbb is lehet hordani. Mi van, ha van rajtuk sok gomb? :)
én a Nagyitól kunyeráltam 3-at, mert nekem nincs, nem is szeretem õket, arra a 4 napra meg kár lett volna kidobni több ezer forintot. végül a kórházi volt a legjobb.
Én is kínaiban és piacon vettem. A piaci kemény 100 Ft volt asszem és a ciciknél ki volt vágva, de simán nem lehetett belátni, az anyag fedésben volt. Vettem még én is kigombolós rózsaszínt és sima hálóinget is, aminek mélyebb volt a gombos része, az is szuper volt. De mivel nyár elején szültem, a rendes kivágott dekoltált rugalmas anyagúból is sec pec kikaptam a ciciket. :D
Én a brendonban vettem, jó minõségûek, de én utálom a hálóinget, így kb az egyik volt rajtam egyszer és inkább pizsiben voltam.
Én nem akartam sem hálóingben, sem pizsiben lenni, ezért vettem néhány nagy méretû fehér pólót, meg vittem be fehér térdig érõ nadrágokat, és azokban voltam. Aztán mivel 2 nappal tovább kellett bent maradnunk, már másmilyen pólókat is hoztak be nekem, nem csak fehéret.

Milyen hálóinget húztatok fel szüléshez? Nem ciki hogy ha én ugyanazt veszem fel amiben a nagylányom szültem?

Tiszta jó pólóhálóing , csak hát van rajta egy-két hippo folt amivel a szülés után a vért ki kellett mosni.

Legjobb válasz: Nálunk kórházi hálóinget adnak,csak abban lehet szülni.Amikor már bekerül az anyuka a szobába,ahol fekszik a kórházi tartózkodás alatt,akkor lehet már sajátot felvenni.

Nálunk kórházi hálóinget adnak, csak abban lehet szülni.Amikor már bekerül az anyuka a szobába, ahol fekszik a kórházi tartózkodás alatt, akkor lehet már sajátot felvenni.
A kérdező hozzászólása: Pécsen a megyeiben sajátban szültem, most a klinikán nem tudom hogy van ez.
Szia! Nem ciki, bár nálunk nem engedik, csak a kórházit. Vagyis ha nagyon szeretné valaki felveheti, de úgyis véres lesz, így felesleges. Én, bár nem vagyok babonás mindkér terhességemnél ha vizsgálatra mentem csak ugyanazt a bugyit vettem fel. Máskor nem hordtam csak mikor vizsgálatra mentem.Tudom fura, de nekem ez már olyan rituálé volt. Könnyû szülést!
Szülni nálunk is csak kórházi hálóingben lehetett. Utána saját hálóingeimben voltam. Kétszer szültem, ugyanazokban voltam, nem vettem másikat direkt a második gyerekemhez. Most megyek szülni harmadszor, megint ezeket viszem. Szép állapotban vannak, mert itthon nem hálóingben alszom, szóval ezek kb 2-szer voltak rajtam.
Én is sajátban szültem harmadszor. Nekem sem volt új, a másik kettõnél használtam a kórházban. Mondjuk nem volt rajta hypo folt. Nekem nem is lett véres a szüléstõl.
Pécsett a klinikán sajátban fogsz szülni. Nem ciki, ha azt viszed, amiben a nagyobb gyerkõcöt is szülted, én is azt vittem ;) És szintén Pécsett szültem, a klinikán. 6 hete ;)
Én azokat tettem be amiben a naggyal azosztályon voltam!Nekem is vanegy-két folt rajta!ÉS így vettem 3-at az osztályra... De én jobban örültem volna ha úgy van mint azelsõvel, mert nekem kényelmesebb volt a kórháziban szülni...Mármint nem nekem kellett tisztára mosni...:)
En meztelenul szultem mert vizben szulokadban vajjudtam s aztan a baba stresszeltigy ki kellett szallnom a szuloagyon folyattak a szuleslevezetest es ott is meztelen voltam.


Milyen háloinget vigyek a korházba? Nekem gombosat mondtak de sehol nem találok. Milyen fehérnemüt célszerü vinni?

Legjobb válasz: A hálóingrõl nem tudok nyilatkozni, a szoptatás miatt tényleg kell a gombos, viszont bugyi: ha tudsz olcsót vigyél amit nem sajnálsz kidobni, mert sajnos csúnya lehet. Melltartót készíthetsz egy szoptatóst , de nem biztos hogy lesz kedved felvenni, egy elég bõven. zoknit vigyél minden évszakban mert a lábad lehet h nagyon fog fázni.

A hálóingrõl nem tudok nyilatkozni, a szoptatás miatt tényleg kell a gombos, viszont bugyi: ha tudsz olcsót vigyél amit nem sajnálsz kidobni, mert sajnos csúnya lehet. Melltartót készíthetsz egy szoptatóst , de nem biztos hogy lesz kedved felvenni, egy elég bõven. zoknit vigyél minden évszakban mert a lábad lehet h nagyon fog fázni.
Nehéz gombos hálóinget találni, én is alig találtam. Nem kell hogy végig gombos legyen, csak ki lehessen valamennyire gombolni. Bár én a háromból egy olyat is vittem, ami spagettipántos, abból is könnyen ki tudtam szabadítani a mellem. Igaz, hogy azt már nem szeretem hordani, mert pont ezért kicsit kitágult, ha lehajolok "kiesik a mellem". Nekem a kórházban még nem volt szoptatós melltartóm, itthon már igen, de én nagyon nem szerettem. Egyrészt, nem tudom milyen anyagból van, de én viszkettem tõle, pedig ki lett mosva mielõtt használtam. Másrészt az oké, hogy le tudom hajtani vagy mi, így kényelmes volt kivenni a mellem, de egyáltalán nem tartott. A kórházba olyan bugyikat vigyél, amik lehetõleg olcsók és sötét színûek, akkor nem baj, ha csúnyák lesznek, én az oda vitt fekete bugyikat a mai napig hordom, semmi bajuk (illetve nem maradt benne a folt). De vehetsz eldobható bugyit is, csak én ezeket összesen 500 forintért megláttam az interspárban (5 darab).
Szia. Kínai boltban nézz szét olyan 2000 ft körül lehet kapni, ne végig gombosat keress, hanem olyat aminek elõl legalább a mell részéig vannak gombok. Fehérnemût pedig célszerû eldobhatót venni.Gyógyszertárban kapható tena betétet vegyél és ahhoz kérj eldobható bugyit. Persze azért vihetsz magaddal rendeset is, de olyat amit esetleg szintén nem sajnálsz eldobni, ha "baleset" éri.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!!!!
Én a Corában vettem, most akciós elöl (nem végig)gombos hálóinget, sötétkék, egész jó minõségû, kb. 1600 Ft volt A Brendonban is van: ott olyan 3600 Ft-ért vettem, gombos, tiszta pamut.Eldobható bugyit is kapsz a Corában! Könnyû szülést Neked!
A kínai jó ötlet, én is ott vettem hálóinget, ami elöl mellig gombos. Egy-két kínaiban érdemes szétnézni szoptatós melltartó miatt is (bár sajnos elég kevésben van), mert én vettem ott azt is és meglepetésemre sokkal jobban szerettem, mint azt, amit bababoltban vettem. Valahogy puhább, kényelmesebb volt... negyedannyiért.
A kínai tele van gombos hálóinggel:-) FEhérnemût meg olyat, amit kidobsz utána, mert véres lesz. És inkább több legyen, mint kevesebb...
Szia, nekem az eldobható bugyi vált be. úgy 4-500 Ft 5 db. A szoptatós melltartó nekem nagyon bejött (ANITA márka), lehet, hogy kicsit drága, de jól tart, nekem nagy melleim voltak terhesség elõtt is, de tejcsivel még nagyobb lett :) , el sem tudnám képzelni melltartó nélkül.

Akik mostanában szülnek, megmutatnátok milyen pizsit- hálóinget vettetek a kórházba? Hány db-ot visztek?

AKI Képet küld annak külön köszönet !!!

Legjobb válasz: Én épp egy éve szültem harmadik törpémet, tehát hasonló idõjárás mellett. Én mindig úgy vittem, hogy nappalra puha rövid nadrág és pamut póló, és csak éjjelre pizsama, ami vagy gombos hálóing volt (rövid ujjú vagy ujjatlan) vagy rövid naci-pólós hálóing.

Én épp egy éve szültem harmadik törpémet, tehát hasonló idõjárás mellett. Én mindig úgy vittem, hogy nappalra puha rövid nadrág és pamut póló, és csak éjjelre pizsama, ami vagy gombos hálóing volt (rövid ujjú vagy ujjatlan) vagy rövid naci-pólós hálóing.
nalunk nem engedtek meg bugyit se hordani, nemhogy rovidnadragot. Haloinget vittem sikerult olyat vennem, ami mindket iranybol gombos volt, kenyelmes volt a szoptatas. erdeklodj utanna esetleg mastol aki ott szult mit enged a korhaz
az lemaradt, hogy 3 darabot vittem, de minden nap haza kellett adnom egy vagy ket darabot mosni

Milyen a szoptatós hálóing? Hogyan néz ki?

Azt tudom hogy elöl gombolós,na de meddig megy le a gombsor?Max. 4-5 gomb vagy végig gombos?Bocsi ha butaságot írtam de tényleg nemtudom hogy hogyan képzeljem el a szopis hálóinget.

Legjobb válasz: Szia! Én kínaiban vettem hálóinget, de nem kifejezetten szoptatós hálóing, olyan mell aláig gombolhatósat,4 gomb van rajta, bõven elég lesz, nem kell végig gombolósnak lennie.

Szia! Én kínaiban vettem hálóinget, de nem kifejezetten szoptatós hálóing, olyan mell aláig gombolhatósat, 4 gomb van rajta, bõven elég lesz, nem kell végig gombolósnak lennie.
Szerintem ne a gombokat szamold, mert nem mindegy, hogy milyen surun vannak felvarrva. :-) De most komolyan. Olyat vegyel, amit boven a melled aljaig ki tudsz gombolni, hogyha kigombolod es oldalra huzod, akkor a cicid a termeszetes eseseben legyen a haloingen kivul, ne legyen alulrol tamasztva, szoritva, emelve a slicc altal. En sem szoptatos haloinget vettem, hanem egy ezer forintos gombos haloinget. Alig volt rajtam, csak a korhazban, illetve akkor, amikor anyukam, vagy anyosom nalunk aludt es esetleg ejszaka lattak szoptatni (ezt nem kellett felhuzni, mint az egyeb alvol poloimat, igy nem kellett nezniuk a pucer also fertalyamat).
A szoptatós hálóingek iszonyat drágák és szerintem arra a pár napra nem éri meg beruházni rá (otthon úgyse abban mászkálsz majd nonstop). Én a piacon vettem hálóinget, aminek az elején 4 vagy 5 gomb van és kényelmesen ki tudtam kapni a cicimet, ha kellett. Nézz körül kínaiban, piacon, mérd oda magadhoz és te is látni fogod, megfelelõ-e számodra! (Én 900 Ft-ért vettem darabját márciusban, tiszta pamut és most, h. nem szoptatok, sima hálóingnek használom.)
Vegyél egy sima gombos hálóinget amin van 4-5 gomb. Ennyi. Tök felesleges szoptatós hálóinget venni, senkinek nincs, pénzkidobás. 7, 5 hónapos baba anyukája
Második válaszoló!A kínais hálóingbõl sem kell kipakolni a melleket, lehet abban is diszkréten szoptatni. Amúgy a kórterembe nõk vannak, anyukák, szerinted majd pont a melleidet fogják nézni?? Nõk elött nem kéne azért ilyen szégyenlõsnek lenni, és az orvosok akik vizitelnek, láttak már nõi mellet, nem a tiéd volt az elsõ nekik.
Szia! Nekem ilyen van, a kórházban is ebben voltam, nagyon praktikus. Én nem akartam kitenni az egész mellemet. Ebben diszkréten tudtam szoptatni még a reggeli vizitkor is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-))) Mostmár van valamicske elképzelésem :-)))
14:28-as vagyok. M-es méretet hordok általában és L-es méretû hálóinget vettem. De mindenképpen próbáld magadhoz, h. cicielõkapás szempontjából jó lesz-e. Ja, meg a hosszúságot is nézd! Alapjáraton ezek rugalmas anyagúak és eleve nem feszülnek és szülés után már megy le a pocakod, szóval ne aggódj, bele fogsz férni! Én is kényelmesen elfértem benne, pedig hatalmas pocakkal rajtoltam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Igen ilyen gombosat már néztem de nem mertem megvenni mert nem voltam vele tisztában hogy jó lesz e vagy sem.De látom más is az ilyen hálóinget használta és bevált ezek szerint.De viszont most nagyobb méretet kell a pocim miatt venni de utána meg nem lesz nagy rám?Te ezt a méret dolgot hogy oldottad meg kedves utolsó válaszoló?
A kérdező hozzászólása: Jesszus kedves utolsó ez a hálóing nagyon drága!Annyit én nem szántam rá.Akkor maradok a kínainál.És amúgy az a keresztbe akármi ami van a hálóingen az legombolható?Mert nem látszik így a képen. ÉS köszi a választ mindkettõtöknek.

Februárban szülök. Kórházban rövidujju hálóing is elég? Gondolom a babák mellett azért fűtenek. Milyen hosszút érdemes venni?

(térd alatti, feletti). A köntöst gondolom arra használtátok amikor jöttek látogatók,vagy sétáltatok- abból milyen vastagot,hosszút érdemes bevinni? Mi volt nektek kényelmes?

Legjobb válasz: Szintén februárban szültem,nagyon meleg volt:( Rövid hálóingem volt,sima pamut.Köntös nem kellett,mert látogatókat be sem engedtek.Látogatók miatt érdemes köntöst bevinni,de abból sem kell a vastag.Térd feletti volt a hálóingem.

Szintén februárban szültem, nagyon meleg volt:( Rövid hálóingem volt, sima pamut.Köntös nem kellett, mert látogatókat be sem engedtek.Látogatók miatt érdemes köntöst bevinni, de abból sem kell a vastag.Térd feletti volt a hálóingem.
Térd alatti hálóing, ha este alszom, a hálóing rámcsavarodik, felcsúszik, kitakarózom, és kivan a fenekem. Na meg nem voltam egy nádszál, ne nézze senki sem az én narancsbõrös, zsíros combomat! Ha az ágy szélén ültem sem kellett húzogatni, hogy ne legyen ki a bugyim
Szerintem is rovidujjut vigyel, nagyon tudnak futeni.
Én és a barátnõm is télen szültünk és nem ugyanabban a kórházban. Egyik helyen sem volt hideg, hogy felülrõl nagyon öltözni kellett, inkább csak a látogatók miatt volt a "takargatás" Egyikünk sem szereti a hálóinget és nem is hordtunk. Ezt tapasztaltam más kismamáknál is. Sokkal kényelmesebbnek tûnt egy nagyobb póló és hozzá cicanadrág, vékony melegítõ, leggings... Ehhez is passzol a köntös, vagy egy kardigán. A szoptatás miatt pólóban is lehet nagyobb kivágásút, vagy nyaknál gombosat kapni. Most is babát várok és ugyanúgy nem tervezem a hálóinget.
Az utolsóhoz csatlakozom, én sem hálóingeztem egyik gyerekemnél sem. Császáros voltam, de pizsamában aludtam, napközben pedig egy csinosabbfajta melegítõgatyában voltam. Õszintén szólva, szoptatós pólóm meg egyéb cuccom sem volt, felhúztam a sima pólót mell fölé, oszt' hajrá. Persze ehhez az is kellett, hogy a kórházban mindezt megengedjék, és az, hogy a szobába nem jöhettek látogatók, senki elõtt nem kellett takargatnom semmit.
26 fokot mondanak a kórházba, hogy a bébik ne fázzanak. Nálunk itthon 21 fok van, úgyhogy nekem tuti melegem lesz, így én csak rövid újjút viszek, egy hosszú újjút is, mert az is elölgombos :) Köntöst a folyosóra viszek, azok mindig huzatosak + azt tanácsolták, hogy szoptatáshoz is jó, jól összehajtogatod és alá tudod támasztani a derekad vele, vagy a babát rátenni a szoptatáshoz illetve ha nagyon alacsony a párna is jó szolgálatot tehet az alváshoz. Szóval hasznos lehet sok szempontból :) Én hosszút viszek és aránylag meleget.
Esetleg combközépig érõ selyemhálóing, hasonló selyemköntössel? Én azokat imádom, de nagyon magamon.:)
Szia! Novemberben megszültem. Saját tapasztalat alapján rövid újjú, vékony és középhosszú hálóingek lettek a hasznosak, tényleg nagyon meleg volt bent a kórházban. A folyosóra vastag köntös.
Selyemhálóing nem jó?:D Most komolyan kérdezem ám. Ha egyszer majd a távoli jövõben, ha gyerekvállalásra adnám a fejemet, biztos abban lennék a kórházban. Sajnos vagy nem sajnos, én nem tudok másban aludni. Vagy ebben, vagy semmiben.

3 hét múlva szülök, és fogalmam sincs, hogy milyen és mennyi kisruhát vigyek a kórházba, és mibe hozzam haza. A félegyházi kórházban adnak hálóinget, és pelenkát?

Legjobb válasz: Szia! Nem odavalósi vagyok, úgyhogy a védõnõt kérdezd meg, hogy adnak-e hálóinget, pelenkát, ilyesmit. Ahol én szültem, ott elvileg van hálóing, de aznap éjjel pont nem volt tiszta , még jó, hogy vittem sajátot... a babák általában kapnak a kórházban kisruhát és pelust, de ezt is kérdezd meg. Szerintem te ne vigyél neki semmit (ha a kórház nem kéri), elég ha az apuka beviszi, amikor megy értetek. Leírom, én miket vittem neki: hosszú újjú body, rugdalózó, pulcsi, sapka, sál, kesztyû, zokni, bundazsák, textil pelenka, pléd, babahordozó, pelenka. Ebben hoztam haza. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Nem odavalósi vagyok, úgyhogy a védõnõt kérdezd meg, hogy adnak-e hálóinget, pelenkát, ilyesmit. Ahol én szültem, ott elvileg van hálóing, de aznap éjjel pont nem volt tiszta , még jó, hogy vittem sajátot... a babák általában kapnak a kórházban kisruhát és pelust, de ezt is kérdezd meg. Szerintem te ne vigyél neki semmit (ha a kórház nem kéri), elég ha az apuka beviszi, amikor megy értetek. Leírom, én miket vittem neki: hosszú újjú body, rugdalózó, pulcsi, sapka, sál, kesztyû, zokni, bundazsák, textil pelenka, pléd, babahordozó, pelenka. Ebben hoztam haza. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem irtam, hogy én sem odavalósi vagyok, csak a dokim ott vállal szülést, a védõnõm sem ott van, egyébként sem tud semmire választ adni.
Hálóinget a legtöbb helyen nem adnak. Vigyél magaddal szülni egyet, meg szülés után, a kórházi napokra legalább kettõt-hármat. Pelenkát adnak a legtöbb helyen, de csak pár darabot, ezért szerintem vigyél egy csomag újszülött pelust, meg törlõkendõt, hogy elég legyen minden. Hazahozásra ezek kellenek: hosszúujjú body rugi zokni sapka kardigán bundazsák, pólya vagy overall ha pólyában viszed haza, akkor más nem (szeritnem nagyon jó neki abban, nem szeretik, ha kiveszik õket belõle) ha nem pólyában akarod hazavinni, akkor hordozó, amit az autóban rögzíteni lehet A kórházban általában adnak ruhát a babákra, de szerintem telefonálj oda, hogy kell-e neked ottanra babaruhát csomagolni, vagy azt biztosítják-e.
Én vagyok az elsõ válaszoló, csak olvastam, hogy írták utánam a pólyát, hát én úgy tudom, hogy a legtöbb kórházban már nem használják, mert csak leszorítja a baba lábait, és ez is hozzájárulhat a hasfájáshoz, legjobb neki szabadon, ez biztos. Nálunk a kórházban szerencsére nem használták, és nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy kifejezetten ellenzi.

A debreceni klinikán adnak kórházi hálóinget (és milyet? Kényelmes abban lenni? ) vagy sajátot kell vinni?

Ha adnak, akkor nem vinnék sajátot. Pizsamát hordok, csak azért a pár napért nem vennék 2-3 hálóinget, ha nem muszáj, viszont a pizsama szülés után lehet, hogy kényelmetlen lesz. A hálóing praktikusabb, kényelmesebb viseletnek t?nik a kórházi napokra.

Legjobb válasz: Adnak, vászonzsák jellegû elõl gombos hálóinget.

Adnak, vászonzsák jellegû elõl gombos hálóinget.
Adnak. Én végig azt használtam, pedig vittem sajátot is. Minden nap hoznak tisztát, a sajátomat mosogathattam volna, mert könnyû összekenni. A szülõszobán nem választhatsz, kötelezõ az ottani. Elöl végig gombos, amibõl ha nem elég nagy a méret, akkor minden kilóg. Kérj nagyobbat ha zavar, de hidd el, õket egyáltalán nem érdekli, hisz minden nap ezt látják. Rajtam volt egy melltartós top, megengedték, h magamon hagyjam. Nekem úgy kényelmesebb volt. De persze bugyi nem lehetett. :-)
az túlzás hogy adnak mindennap tisztát. sajnos ha hétvége van sokszor elõfordul hogy nincs elég tiszta hálóing..jobb ha beteszel egyet pluszba. mint ahogy babaruhát is ne adj isten.. tapasztalatból írom, ..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor mégis csak veszek 1-2 hálóinget, biztos, ami biztos.

22+4-hetes kismami! Ti mennyi, és milyen tipusú hálóinget vittetek, vagy visztek majd be a korházba?

Legjobb válasz: Puha, kényelmes legyen, elõl könnyen és mélyen nyitható, jól tisztíthatónak kell lennie. ( Anyatej, vér ) Én 5 hálóinget vittem be. Nekem elég volt.

Puha, kényelmes legyen, elõl könnyen és mélyen nyitható, jól tisztíthatónak kell lennie. ( Anyatej, vér ) Én 5 hálóinget vittem be. Nekem elég volt.
Szia! Megmondom oszintén nem tudom... Arra gondoltam, hogy valami vékonypántos trikót vagy ilyesmit felulre, mert egyszeruen nem tudok elviselni mást magamon, olyan melegem van és úgy érzem megfulladok még akár a pólóban is! Nagyon rossz érzés, mintha nem kapnék levegot.Remélem engedik... 31 hetes
Én 3-at vittem anno, de a párom hozta haza kimosni és másnap vitte vissza nekem a kórházba, hogy legyen mindig elegendõ váltás. Most szintén babát várok, és most már 5-öt fogok vinni én is, mint az elsõ hozzászóló. Anyaga puha pamut. A kórházakban általában meleg van, így a rövidujjú praktikusabb. Ha fázós vagy, akkor persze legyen hosszúujjú hálóinged is ;-). Amire nagyon figyelj, hogy jó mélyen kigombolható legyen, hogy könnyedén tudjál benne majd szoptatni! Szép napot!
Szia! Én két hálóinget tettem el a szülõszobára, s 3 elõl végig gombolós pizsamát az utánna következõ napokra.
Szerintem számolj úgy, hogy ne kelljen valaki másnak mosogatni rohamban a te tejes-véres hálóinged, inkább eggyel több, mint kevesebb, ha lehet minden napra egy tiszta (persze senki nem tudhatja elõre, hogy az élet sima szülést, vagy egy hosszabb kórházi tartózkodást igénylõ császárt hoz neki...). Arra is gondolj, hogy a hormonok miatt sokkal erõsebben fogsz esetleg izzadni, ezért is kényelmes minden nap tisztát húzni, és mindenképpen csak tiszta pamutot. Ja igen és az elõl nyíló hálóing... Na az sem mindegy, hogy meddig nyílik! Én nagy naívan olyat vittem, ami elvileg éppen a cicim alattig nyílt, és mégis a végén úgy kellett szoptatnom, hogy a nyakamba kellett felhúznom (nincsen épp az a nagy, lelógó mellem), szóval az az igazi, ami kb. derékig kigombolható, az tuti nem fog zavarni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!