Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyorsan fel a tüdő (4 db)

Mi se tudjuk.
nagyon gyorsan
Hátul ahol rá van csatlakoztatva a csõ ott van egy szûrõ azt pucold ki.
A kérdező hozzászólása: Ki van pucolva a szûrõ, benn a gumicsövön lassan jön a víz mágneskapcsoló hiba lehet vajon ?
Én mágnesszelepnek hívnám inkább. Vedd le az elmenõ csövet a szeleprõl, rakj alá 1 vödröt majd indítsd el 1 programot. Megláthatod hogy mennyi víz áramlik át a szelepen. Gyanítom a szelepben lévõ gumi membrán lehet a hibás. Villszer.
A kérdező hozzászólása: Köszi Reggel ezzel kezdem, és megírom mit tapasztaltam.
Reggeli kv után jutott eszembe, hogy esetleg lehet a mágnesszelepet kapcsoló triac vagy tranzisztor is hibás(nem hinném hogy relés lenne), ha van otthon 1 multimétered akkor mérj rá a szelepre hogy hány volt jut rá.
A kérdező hozzászólása: Vízcsõ lehúz és lassan jön a víz, nem sugárban sajnos mágnesszelep akkor jó lehet, de mégsem jó valami?
Nem lehet hogy csõben van valami?A csap teljesen nyitva van?

Milyen gyorsan dolgozza fel a tüdő az oxigént?

Például ha csak úgy gyorsan veszem a leveg?t, akkor mennyi oxigént fújok vissza bel?le?

Legjobb válasz: Vegyél egy élettan könyvet és tanuld meg. Ember nincs aki neked azt fejbõl megmondja.

Vegyél egy élettan könyvet és tanuld meg. Ember nincs aki neked azt fejbõl megmondja.
A tüdõ a belélegzett oxigén nagyon parányi töredékét dolgozza csak fel. A szervezet többi része az, ami zabálja az oxigént, mivel ott folyik erõteljes anyagcsere.

Milyen programmal tudom könnyen átalakítani, a fraps nevezetû program által felvett videót (13:50 perc) hogy gyorsan fel tudjam tölteni YouTube-ra?

Legjobb válasz: Ha windowsod van, akkor kell lennie egy olyan programnak, hogy Windows Movie Maker. Ezzel könnyen és egyszerûen letudod konvertálni, viszont (véleményem szerint) nagyon nagy a fájlméretbe. Ha HD-t akarsz, még több. Figyelmedbe ajánlanám a Camtasia nevû programot, amivel könnyen letudod konvertálni, és nagyon jól. Egy 15 perces videót (HD) Kb. 300-400 mb körülire le tud menteni.

Ha windowsod van, akkor kell lennie egy olyan programnak, hogy Windows Movie Maker. Ezzel könnyen és egyszerûen letudod konvertálni, viszont (véleményem szerint) nagyon nagy a fájlméretbe. Ha HD-t akarsz, még több. Figyelmedbe ajánlanám a Camtasia nevû programot, amivel könnyen letudod konvertálni, és nagyon jól. Egy 15 perces videót (HD) Kb. 300-400 mb körülire le tud menteni.


A hörim nem tudom milyen okból hirtelen és iszonyú gyorsan rohangál a ketrec egyik sarkából a másikba föl az alagúton össszevissza. Eddig sose csinált ilyet pedig már 2 és fél hónapja megvan és kb 3 hónapos. Miért van ez?

Nem értem miért van ez. Nem egy ien rohangálós természet? és mostb ilyeszt?en gyorsan sprintelget:D segítsetek!!

Legjobb válasz: talán ivarérés miatt pl? vagy élõsködõk is lehetnek a bõrében, és az is zavarhatja

talán ivarérés miatt pl? vagy élõsködõk is lehetnek a bõrében, és az is zavarhatja
A kérdező hozzászólása: jesszusom és ezt hogyan tudom megállapítani?? és hogyan kerülnek bele?? mer elég sokat tisztálkodik...
enyém is néha bepörög... de aztán semmi gond
elsõ vagyok: a barátomnak van egy patkánya, egyszer csak fura gumócskák lettek a fülein, kiderült, hogy rüh-atka, és valszeg máshol is volt benne, csak nem látszott, nem volt még nagyon súlyos, de folyton ugrált, rángatta magát meg futkározott, mert gondolom viszketett neki nagyon... Az orvos azt mondta, 99%, hogy az állatkereskedésbõl hozta... De szerintem inkább az ivarérés miatt csinálja...
A kérdező hozzászólása: tejóég..és utána mit csináltak vele? kiszedték belõle vagy mi??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!