Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyorsan az (223 db)

Honnan lehetne megtudni milyen gyors az anyagcserém?

Van ennek valami látható, tapasztalható jele? Ha nincs akkor az ezzel foglalkozó szakemberek hogyan, milyen vizsgálatokkal tudják megállapítani.

Legjobb válasz: Ezek szerint, ha én mindennap megyek, akkor gyors az anyagcserém? (Elõfordul, hogy kétszer is megyek) Korábban a diétám elõtt kb kétnaponta mentem. Eléggé megreformáltam a kajálást (2óránként egy kevés) a régi állapotokhoz képest.. na de örülök akkor talán ezek szerint jó úton járok ?! :))

Na ez jó hír, azt hitem nagyon lassú az anyagcserém, de van aki heti 1-szer megy wcre? :OOOO
Elvileg ha egy héten legalább egyszer mész, akkor már jó. Egyébként nekem volt olyan idõszakom, amikor hetente egyszer mentem csak, de elõtte vagy két napig iszonyúan fájt a hasam... de ezt a normális étkezés rendbehozza.
Ezek szerint, ha én mindennap megyek, akkor gyors az anyagcserém? (Elõfordul, hogy kétszer is megyek) Korábban a diétám elõtt kb kétnaponta mentem. Eléggé megreformáltam a kajálást (2óránként egy kevés) a régi állapotokhoz képest.. na de örülök akkor talán ezek szerint jó úton járok ?! :) )
Egyél egy csõ kukoricát, és mérd meg az idõt, amíg kijön belõled a klotyón.
hát, a nagywczésekbõl meg lehet becsülni. napi 1-2: elég gyors 2-3 naponta: átlagos (a mai egészségtelenül étkezõ embereknél átlagos) 4-5 naponta: elég lassú heti 1: katasztrófa
2-3 naponta 'illik' wc-re menni.
A kérdező hozzászólása: 2. akkor naponta ritkábban kétnaponta nem is olyan vészes. 1. Ez ok, de akkor hány óra számít jónak? A 2 válasz szerint max 24?
Hogy lenne már normális ha hetente 1x!!! Minden nap kellene, akinek nem jön össze egyen több rostot meg folyadékot.Ha sokáig benned marad felszívódhatnak méreganyagok.. attól vagy rosszul..
Hát ezzel nekem nincs szerencsém. Volt olyan régen, hogy 2 hetente mentem nagywc-re. Pedig zabáltam rendesen. Mostanába se jobb a helyzet, mondjuk mióta iszom az almaecetet, gyakrabban járok (2-3-4 naponta). Nem tudom mi lehet velem a baj. Én szerintem alapból ilyen vagyok, mindig is ilyen voltam.
Amúgy a rostos dolgok tényleg segítenek, sok zöldség, valamivel kevesebb gyümölcs, ezenkívül zabpehely, zabkorpa, teljes kiõrlésû kenyér, ilyesmik. De fontos, hogy az ilyen zabos és teljes kiõrlésû dolgok csak akkor fejtik ki hatásukat (és akkor telítenek), ha sok folyadékot iszol melléjük.:)
A napi három akkor nekem egész jó :P

Milyen gyors az ujjunk amikor csettintünk?

Legjobb válasz: Gyors az ujjunk, de azért a hangsebességet nem lépi át, ne vicceljetek már.

Gyors az ujjunk, de azért a hangsebességet nem lépi át, ne vicceljetek már.
Én úgy hallottam, hogy az ujjunk csettintéskor a fénysebességet is átlépi. Így alkotta meg Einstein a relativitás elméletet is.
Én úgy hallottam, hogy az ujjaink között csettintéskor atomrobbanás is történik, így alkotta meg Teller Ede az atombombát is.
Most hogy mondjátok, én meg olyat hallottam, hogy ha egy ember csettintés közben még a karját is jól meglendíti, akkor a csettintõ ujja átlépi a fénysebességet is, és egyenesen egy másik dimenzióba zuhan. Vigyázzatok hát a csettintéssel, nehogy az ujjatok bánja!
Most hogy mondjátok én olyat hallottam hogy amikor csettintünk akkor egy pillanatra antianyag lesz az ujjunkból ezt követõen hangrobbanás és fényrobbanás következik be ami azt jelenti hogy egy ezred másodperc alatt az ujjunk föd körüli pályára áll és megkerüli a földet 300x és még mielõtt annak a fénye hogy eltûnt az ujjunk elérne a szemünkhöz visszaér az ujjun és kiradírozza a fényt é átrajzolja úgy hogy van ujjad
Átlépi a hangsebességet, ezért ami csettintést hallassz az igazából a hangrobbanás.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. azt gondoltam h nagyon gyors de azt nem h ennyire :D
Nahát, ez igazán érdekes. Ezen az oldalon mindig tanulok valami ujjat! Meg persze újat is. ha-ha.

Németországban burkolóként 12 EUR/m2 fizetés sok, megfelelõ vagy kevés? Tudom, attól függ milyen gyors az ember, milyen munka stb.

Kérlek, vonatkoztassatok el ettõl, és adjatok tanácsokat, hogy merjem-e elvállani...a szállást fizetik.

Legjobb válasz: Itthon egy jó burkoló kb. 2200-2500 forintot kap négyzetméterenként, zsebbe. Akkor számold ki, hogy a 12 Euro jó vagy nem jó pénz ehhez képest... :D

Itthon egy jó burkoló kb. 2200-2500 forintot kap négyzetméterenként, zsebbe. Akkor számold ki, hogy a 12 Euro jó vagy nem jó pénz ehhez képest... :D
A kérdező hozzászólása: Ezt én is ki tudtam számolni, de azt nem tudom, hogy ez a többlet elég arra, hogy ott szállást+hazautazást kell fizetni, plusz félre is akarna tenni az ember....
Szerintem marha kevés.
A kérdező hozzászólása: Alkalmazottként is? Nyílván nagyban felületfüggõ is, mennyire lehet haladni. Van személyes tapasztalatod? Ha igen, megköszönném, ha megosztanád.


Milyen gyors az internetem?

Letöltés gyorsasága: 4 888,89 kbit/s (611,11 kB/s)

Legjobb válasz: Durván 5/0,5 Mbps. A magyar átlag kb. 10 Megabit fölött jár egy kicsivel. Átlagos felhasználásra és böngészésre még elég, de nagy méretû fájlok le-feltöltésére már lassúnak mondható.

Durván 5/0, 5 Mbps. A magyar átlag kb. 10 Megabit fölött jár egy kicsivel. Átlagos felhasználásra és böngészésre még elég, de nagy méretû fájlok le-feltöltésére már lassúnak mondható.
Manapság ez a minimum ami már jó is valamire.
ha vidéken laksz akkor már nagyon is jó (legtöbb helyen mint ahogy nálunk is ez a max) ha fõvárosban vagy nagyobb városban akkor pedig alsó határ.
A ping kicsit magas, emiatt (is) tûnhet netezésnél lassúnak. Ez korrekt, mostanában ennyi az alap.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Milyen gyors az oldalam?

http://wideparty.com

Legjobb válasz: egész kis pofás! nekem ugyan túl nagy minden, és így kevés az infó egy oldalon, de lehet, hogy ez a trendi de mindenhol nem gyõzöm elégszer hangsúlyozni: keresõoptimalizálás. ha már wordpress-t használsz, legalább az erõsségeit (SEO) használd ki!

egész kis pofás! nekem ugyan túl nagy minden, és így kevés az infó egy oldalon, de lehet, hogy ez a trendi de mindenhol nem gyõzöm elégszer hangsúlyozni: keresõoptimalizálás. ha már wordpress-t használsz, legalább az erõsségeit (SEO) használd ki!
Amúgy a zene is nagyon cool, a lejátszó stílusos, a menü is minden. Szerintem nagyon jó munkát végzett aki csinálta, talán még a feedback iconokat dobnám fel, hogy szürke háttér, és fekete F betû a facebooknál, ami felé viszed az egeret megcseréli a színeket. Vagy színesbõl fekete fehérbe, onmouseover;onmouseout javascriptel. :) Üdv: Ádám 15:49 is én voltam :P
Nekem bejön!:) Jelentem 1920x1080-on minden f.sza :D
A kérdező hozzászólása: még megoldható :)
Tetszik , bár én mondjuk narancs színt használtam volna a footer-ben is.
A kérdező hozzászólása: ehez az oldalhoz nem tudtok valami jó hátteret javasolni? :) http:/www.wideparty.com
A kérdező hozzászólása: a színt hogy ne nézzük :D :D csukjuk be a szemünket? xD xD
nekem is tetszik az oldal és jó gyors is szerintem is nagyok a dolgokpl: amikor megnyitom az oldalt akkor ott van egy flash azon a gombok túl nagyok és jobb oldalt az fb bejelentkezés is nagy szerintem és ott felül az a marquee vagy nem tom mivel csináltad annak meg minek vannak ilyes pause balra jobbra.. gombok szerintem fölödleges amúgy ha érdekel: http://www.icybaby.atw.hu középen van egy marquee és alntrõl felfele megy (ezt csak látványosság miatt mondom ha érdekel ;) ) és ez az oldal ismimé szerintetek mien lett? én csinátam a színt ne nézzétek szerintem :DD
A kérdező hozzászólása: és ezt hogy érted hogy nagy?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! és azt hogy tudom megtenni?
A kérdező hozzászólása: valaki szeretne admin lenni?? az töltse ki ezt az oldalt és már admin is lesz és írhat cikkeket és már hírdetheti is az oldalt!! kor mind1 nagy tudás nem kell hozzá! http://wideparty.com/szerkeszd-az-oldalt/ am én csináltam az egészet!! Wideparty ADMIN voltam

Valahol le tudnám mérni hogy milyen gyors az internetem sebessége?

Ha valaki tud létszi segítsen. :) köszii.

Legjobb válasz: http://www.speedtest.net Leméri neked, az eredmény, amit ott kapsz, 99%-ban megbízgható.

http://www.speedtest.net Leméri neked, az eredmény, amit ott kapsz, 99%-ban megbízgható.
Igen, csak az olyanokat, mint torrent, msn vagy bármi ami szívja a netedet kapcsold ki, de azt hiszem ez odavan írva.

SÜRGÕS! FONTOS! A mozgásért felelõs agyból érkezõ elektromos impulzusok erõssége, sebessége és hogy milyen gyorsan érkeznek egymás után Mitõl függ? Ezeknek is van olyan frekvenciájuk mint az agyhullámoknak?

Ha jól tudom akkor Az agyhullám frekvenciája függ az adott ponton az impulzusok erejétõl és hogy milyen gyorsan terjednek. Akkor ilyen módon az izom összehúzásért felelõs impulzusoknak is kell lennie ilyen frekvenciájának.

Legjobb válasz: Erõsség: fix. A sejt felépítésétõl függ. Sebesség: itt mire gondolsz? Hogy milyen gyorsan fut végig az idegszálon? Ez szintén az idegsejt felépítésétõl függ, többfajta is létezik. A frekvencia attól függ, hogy milyen frekvenciával küldi az agy a jeleket (persze van egy korlát, aminél gyorsabbat a sejtek nem tudnak). Az emberi idegsejtek nem többszörözik a frekvenciát - a rovaroknál viszont elõfordul ilyen.

Erõsség: fix. A sejt felépítésétõl függ. Sebesség: itt mire gondolsz? Hogy milyen gyorsan fut végig az idegszálon? Ez szintén az idegsejt felépítésétõl függ, többfajta is létezik. A frekvencia attól függ, hogy milyen frekvenciával küldi az agy a jeleket (persze van egy korlát, aminél gyorsabbat a sejtek nem tudnak). Az emberi idegsejtek nem többszörözik a frekvenciát - a rovaroknál viszont elõfordul ilyen.

A másnaposság attól is függ, hogy milyen gyorsan iszik az ember?

Azt olvastam attól, hogy valaki részeg lesz, még nem lesz másnapos, hanem függ attól is, hogy milyen gyorsan ivott milyen mennyiséget. Szóval ha egy óra alatt iszik meg ssokat, vagy 6-7 óra alatt ugyan annyit, már más lesz a másnapi végeredmény?

Legjobb válasz: Nem nagyon... Annyi hogy ha lassan iszol, akkor az ivás végére már az eleje elkezd felszívódni, ezért a hatás is más, nem ájulsz el rögtön. :) Ha meg gyorsan iszol, akkor egy nagyobb sokként éli meg a szervezet, kontrollálatlanabb a részegség. De másnaposságban nem sok mindent jelent szerintem. Még annyi, hogy a tényleg extrém gyorsan iszol, akkor akár egy hasnyálmirigy gyulladást is megkockáztatsz, ami nem tréfa dolog.

Nem nagyon... Annyi hogy ha lassan iszol, akkor az ivás végére már az eleje elkezd felszívódni, ezért a hatás is más, nem ájulsz el rögtön. :) Ha meg gyorsan iszol, akkor egy nagyobb sokként éli meg a szervezet, kontrollálatlanabb a részegség. De másnaposságban nem sok mindent jelent szerintem. Még annyi, hogy a tényleg extrém gyorsan iszol, akkor akár egy hasnyálmirigy gyulladást is megkockáztatsz, ami nem tréfa dolog.
A mennyiségtõl függ! Esetleg a össze-vissza keverés is rásegíthet.
Ha egy óra alatt bezúzod azt a mennyiséget (fõleg rövidbõl), amit 6-7 órás berúgásra szántál, akkor a holnap cudar lesz, ez borítékolt.
Az alkoholos ital minõsége is számít. Nem mindegy, hogy valami párszáz forintos édes vöröstõl rúgsz be, vagy egy 2006-os Hagymássy-féle Egri Merlot-tól. Az elõbbitõl padlón leszel, az utóbbitól nem.
Én ha töményezés elõtt sokat eszek és a töményhez nem iszok kísérõt, akkor tök mindegy, hogy fél óra, vagy 6 óra alatt iszom meg ugyanazt a mennyiséget, mert a kaja késlelteti a felszívódást, ezért úgyis egyszerre üt be az egész. Ha viszont iszol kísérõt, akkor elõbb kiürül és így mire a buli végén jársz a 8-10-dik felesnél addigra az elsõ 3 már rég kiürült, és így nem leszel olyan másnapos. Mindezek minõségi italokra vonatkoznak, ha kb. 2000Ft/liter pálinkát, meg vodkát iszol akkor k.rvára fájni fog a fejed, és másnapos leszel.
Az hülyeség, hogy ha nem kevered akkor kevésbé leszel másnapos. ahogy az is, hogy a minõségi piától is kevésbé. alkohol van mind a kettõben, és ugyanúgy hat.
Nagyon egyszerû a dolog. Berúgás, másnaposság = gyenge alkoholmérgezés Amennyiben a véredben megfelelõ arányban van alkohol, berúgsz. Ha ez meghalad egy szintet, akkor másnapos is lesz. Nagyban függ attól, hogy milyen az anyagcseréd, mekkora a tested, mozogsz-e, és hozzá vagy-e szokva a piához.
Szerintem a vérnyomástól is függ!
Dózistól függ, de amúgy azonnali hatása van, és viszonylag gyorsan ki is ürül. Javaslom amúgy hogy a wikipedia szócikket olvasd végig...

Milyen érzés az első és egy szűz fiú milyen gyorsan megy el akció közben?

Milyen érzést fogok érezni amikor szeretkezek egy lánnyal és milyen gyorsan szoktak elmenni a sz?z fiúk?

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon jó érzés lesz. Amúgy meg változó. Van aki gyorsan elsül az új és nagyon jó érzés miatt, van olyan is (mint én), akinek annyira fontos volt, hogy a barátnõjének jó legyen szintén az elsõ alkalom, hogy nem a saját élvezetére figyelt. Pedig isteni volt. Kb. fél órát biztos bírtam, bár több menetben csináltuk :)

Nagyon-nagyon jó érzés lesz. Amúgy meg változó. Van aki gyorsan elsül az új és nagyon jó érzés miatt, van olyan is (mint én), akinek annyira fontos volt, hogy a barátnõjének jó legyen szintén az elsõ alkalom, hogy nem a saját élvezetére figyelt. Pedig isteni volt. Kb. fél órát biztos bírtam, bár több menetben csináltuk :)
a legjobb akkor lesz ha seggbe kúrod:9
Az elsõnél általában hamar elszoktak menni de aki rendszeresen végzett elõtte önkielégítést az már hozzá van szokva az ingerléshez így neki kicsivel tovább tarthat. Amikor nekem volt az elsõ arra sajnos nem nagyon emlékszem, szépen ki voltam ütve. amikor már józanul csináltam akkor elõtte a csaj kézzel elégített ki engem hogy késõbb sokáig bírjam, utána bírtam kb 20 percet szerintem nem nagyon emlékszem, de a csaj se bírta sokáig, igaz õ már rég nem volt szûz de hamar elment õ is. Hogy milyen érzés ez. Ez egy olyan dolog amit nem lehet leírni egyszerûen nagyon jó érzés ezt érezni lehet csak, nem leírni még nagyon körül írni sem tudom. Figyelj majd megtudod milyen lesz:)
Ez egy roppant széles skálán mozgó és változó dolog ami mindenkinél máshogy alakul.
Nekem pár hete volt az elsõ és (ciki vagy nem) de én nagyon hamar elmentem! Életem legjobb érzése volt talán... Azóta már csináltuk többször is barátnõmmel és egyre tovább bírom! :)
Isteni lehet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!