Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyorsan a méhszáj (2 db)

Milyen gyorsan tágul a méhszáj?

Azt mondta a dokim hogy minimális a tágulásom és a baba feje se illeszkedett még be,akkor mennyi idöm van még hátra a szülésig?

Legjobb válasz: Szia .Én a 30.héttõl nyitva voltam, mikor 39hetesen elfolyt a vizem onnantól számított 15óra kellett mire teljesen kinyíltam, de okszitocinnal rásegítettek.

Szia .Én a 30.héttõl nyitva voltam, mikor 39hetesen elfolyt a vizem onnantól számított 15óra kellett mire teljesen kinyíltam, de okszitocinnal rásegítettek.
még lehet jócskán, akár hetek. a szülés közben pedig 2-3 óra alatt tágul 1 újjnyit, persze csak ha nem gyorsítják. Hajrá!!!!!!

A teljesen megrövidült méhnyaknál mennyire hamar tud kinyílni a méhszáj? Napokban vagy órákban lehet számolni, hogy mikor nyílik? És ez milyen gyorsan indítja meg a szülést?

Magne B6-ot szedek és Diaphyllin 100-at, nem vagyok teljes ágynyugalomban,de sokat pihenek.A 26.héten tartok és rettegek a koraszülést?l.

Legjobb válasz: Szia!Nekem is teljesen meg volt rövidülve,mégis kihúztuk a 40.hétig!De nagyon kellett vigyáznom magunkra,szinte végig csak pihentem!Egyébként amikor elindultak a görcsök,onnantól kezdve 1-2 óra alatt kitágultam és jött a baba!Vigyázz magatokra és minden rendben lesz!:-)

Szia!Nekem is teljesen meg volt rövidülve, mégis kihúztuk a 40.hétig!De nagyon kellett vigyáznom magunkra, szinte végig csak pihentem!Egyébként amikor elindultak a görcsök, onnantól kezdve 1-2 óra alatt kitágultam és jött a baba!Vigyázz magatokra és minden rendben lesz!:-)
Szia! Vigyázni kell vele, de nem lehet meghatározni, hogy mikor nyílik ki. Lehet, hogy egyáltlán nem fog. Nálam így volt, ülõ munkát végeztem, 20 hetesen abba kellett hagynom a munkát, és pihenni kellett nagyon sokat.
A kérdező hozzászólása: Volt valamilyen tünetetek? Haskeményedés, fájdalom, vérzés? Nekem fájdalommentes haskeményedéseim vannak, amik kb. 10-15 másodpercig tartanak, babám pedig folyamatos mozgásban van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.Megpróbálok mégtöbbet feküdni.Az orvosomhoz 10 nap múlva kell mennem kontrollra, addig csak reménykedhetek, hogy nem romlik a helyzetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!