Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyors pontos (6 db)

Hogy mérjem pontosan a fájásokat? Milyen gyorsan sűrűsödnek, mi a jó? (1órán át 20 perces, aztán megint 1órán át 15)

Mondjuk 12.40kor volt az els? utána 13.00kor akkor az 20 perces. Ha 1-2 percig is eltart akkor mikor elmúlik onnan kell nézni a köv. 20 percet: 12.42kor volt vége a következ?nek 13.02kor kell jönnie? Remélem érthet? voltam:)

Legjobb válasz: Érthetõ! :) Igen úgy kell mérni a köztes idpõt, hogy milyen idõnként jönnek a fákjások, hogy egyik fájás végétõl, a következõ kezdetéig. 37h kismami

Érthetõ! :) Igen úgy kell mérni a köztes idpõt, hogy milyen idõnként jönnek a fákjások, hogy egyik fájás végétõl, a következõ kezdetéig. 37h kismami
A kérdező hozzászólása: A keményedés is egynek számít?
Én úgy tudom, hogy fájás kezdetétõl a következõ fájás kezdetéig kell mérni.

A mobiltelefonok belső memóriája (tárolója) milyen technológia pontosan? Mennyire gyors I/O műveletekre képesek és van-e komolyabb különbség ebben a különböző gyártók között?

Pl.vmilyen EEPROM, flash memória, SSD stb.

Legjobb válasz: NAND es NOR flash ill. eMMC szokott lenni . Fizikai epromot mar nem igazan hasznalnak,altalaban a flashben van kijelolve egy resz epromnak.

NAND es NOR flash ill. eMMC szokott lenni . Fizikai epromot mar nem igazan hasznalnak, altalaban a flashben van kijelolve egy resz epromnak.
melyikbe melyik. iPhoneban melyik van?
Iphoneban NAND , a samsung pár okostelefonájában (pl. galaxy s2) és a windows mobile nokiákban eMMC
köszi, megy is a gugli hogy mi a különbség..:)

Mikor csináljamk tesztet? Hőm. Fent van, a mensit 4 napja namvártam, tegnapi tesztem negatív. Nem tudom pontosan mikor volt peteérésem, szóval ha összejött mikor is történt az. Milyen gyorsan termelödnek a hormonok?

Legjobb válasz: Hát ha tényleg késik már 4 napja, akkor már ma is kimutatja és valószínûleg tegnap is kimutatta volna, persze vannak kivételek! Ha tegnap nega volt és babás vagy, akkor késõbb lehetett a peteérésed. Próbáld kis holnap!

Hát ha tényleg késik már 4 napja, akkor már ma is kimutatja és valószínûleg tegnap is kimutatta volna, persze vannak kivételek! Ha tegnap nega volt és babás vagy, akkor késõbb lehetett a peteérésed. Próbáld kis holnap!
Szia!Szerintem ez egy késõbbi peteérésbõl készült baba lesz :) És akkor a teszt is késõbb fogja kimutatni. Várj türelmesen, bár tudom mindenki ezt mondja, és mondani nagyon könnyû...én sem vagyok türelmes, csak a szám jár :)
Mikor anno nekem a mensim 4 napot késett, már pozitív volt a teszt.nem egyformán termelödnek a hormonok.Két naponta duplázódig a hcg szint az elsö idöben.szerintem ha továbbra sem jön meg 2 nap múlva tesztelhetsz. Gratula. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, a remény még él!Majd holnap vagy h.után csinálok mégegyet, ha addig nem jön meg.Neked napközben is fennt maradt a hõd mikor terhes lettél?Én csak ébredésit szoktam mérni.


Milyen gyors és pontos terhességi tesztek vannak?

Olyan, ami már az 1heteset is kimutatja.

Legjobb válasz: Ami az 1 heteset kimutatja 100%-ra szerintem olyan nem nagyon van. De ha már 1 napot késik, akkor elég biztos eredményt mutatnak a tesztek. A lényeg az, hogy elég HCG hormon legyen a szervezetedben. Az elsõ héten szerintem nem termelõdik még annyi.

Ami az 1 heteset kimutatja 100%-ra szerintem olyan nem nagyon van. De ha már 1 napot késik, akkor elég biztos eredményt mutatnak a tesztek. A lényeg az, hogy elég HCG hormon legyen a szervezetedben. Az elsõ héten szerintem nem termelõdik még annyi.
Szia! Én Clear Blue-t használtam és aznap teszteltem amikor meg kellett volna jönnie és nekem már két csikot mutatott. De olvastam olyan esetet is, hogy csak 1 vagy 2 hét késés után mutatot pozitiv eredményt. Mindez a hCG szinttõl függ.
szia.szerintem egy teszt sem ilyen érzékeny!!!sajnos ki kell várnod azt a mensis napot.saját tapasztalatomból tudom, nekem a mensim megjövetele napján mutatta ki a qupido a pozitívat.talán ez a legérzékenyebb.viszont még ez sem mutatta ki a mensim elött 5-nappal.szóval várj legalább addig!sok sikert:5-hetes kismama
Nekem 5 napot késett a mensim, mikor vettem Gabriel tesztet, ami egybõl két csíkos lett! Mint kiderült akkor már 4 hetes volt a magzatkám. 1 heteset legfeljebb a vérbõl készült Beta Hcg vizsgálat mutatt ki, de ebben nem vagyok biztos.

Pontosan milyen gyógyszert szoktak felírni férfiak esetében túl gyorsan növő szőrzetre?

Legjobb válasz: Erre szoktak írni gyógyszert? Kéne nekem is lehet :D

Erre szoktak írni gyógyszert? Kéne nekem is lehet :D
Gillette pengét és mintha elvágták volna!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!