Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyantát első (3 db)

Milyen gyantát ajánlotok első használatra? Hogy is működik pontosan házilag?

Még soha nem gyantáztam és szeretném otthon elvégezni. Hideg vagy meleg gyanta legyen? Egyáltalán mi a különbség? Egyel?re csak a lábamat szeretném, de nem tudom hogy kell fölvinni, lehúzni stb.

Legjobb válasz: A hideggyanta macerásabb, pontosabban nagyobb gyakorlat kell hozzá. Én kétszer próbálkoztam vele, meguntam. Beruháztam, vettem egy meleggyanta szettet. Ezzel sokkal könnyebb szerintem. Szõr növekedésével egyezõ irányban viszed fel a lábadra a gyantát, rárakod a lehúzó csíkod, jól rásimítod. Aztán szõr növekedésével ellentétes irányban (tehát felfelé) határozott, gyors mozdulattal lerántod. Ennyi. De v.színû egyszerûbb lesz kitapasztalni, mint itt a leírtak alapján csinálni. :)

A hideggyanta macerásabb, pontosabban nagyobb gyakorlat kell hozzá. Én kétszer próbálkoztam vele, meguntam. Beruháztam, vettem egy meleggyanta szettet. Ezzel sokkal könnyebb szerintem. Szõr növekedésével egyezõ irányban viszed fel a lábadra a gyantát, rárakod a lehúzó csíkod, jól rásimítod. Aztán szõr növekedésével ellentétes irányban (tehát felfelé) határozott, gyors mozdulattal lerántod. Ennyi. De v.színû egyszerûbb lesz kitapasztalni, mint itt a leírtak alapján csinálni. :)
Szerintem is a meleggyanta jobb. A veet gyanták jók, én azt használok.
amugy jo ha elõszõr elmész egy kozmetikushoz és megcsináltatod. ebbõl biztosan megtudod h megéri e neked egy egész meleggyanta szetet venni. megtudod mennyire fáj és látod h hogyan kell.
Nekem nincs gépem és nem is kell, könnyen meg tudom csinálni az egyszerû gyantapatronnal is (ami nem fröcsköl és nem kenem szét vele a fürdõszobát), bedobom a mikróba addig míg fel nem melegszik folyékonnyá és már kenhetem is. Amúgy tök jók a tanácsok. :)

Első gyantázáshoz milyen gyantát vegyek?

eddig borotváltam a lábam de átszeretnék térni a gyantára

Legjobb válasz: Ha cukorgyantát tudsz kotyvasztani otthon akkor az lenne a legjobb, legkíméletesebb módszer. Ha ez nem megy akkor vegyél patronosat meg lehúzócsíkot hozzá, olcsó és könnyû használni. Bár érzékenyebb bõrre ez nem jó.

Ha cukorgyantát tudsz kotyvasztani otthon akkor az lenne a legjobb, legkíméletesebb módszer. Ha ez nem megy akkor vegyél patronosat meg lehúzócsíkot hozzá, olcsó és könnyû használni. Bár érzékenyebb bõrre ez nem jó.
elõször kozmetikusnál gyantáztasd le késõbb készíts cukorgyantát

Első gyantázáshoz milyen gyantát ajánlotok?

Szombaton szeretném le gyantázni a lábam és a bikinivolnalam, de még nem csináltam soha. Kb milyen hosszú legyen a sz?r?

Legjobb válasz: Szia! A szõrszálnak fél cm-nél nagyobbnak kell lennie! Ha még sosem gyantáztattad akkor a közel 1 cm kell,hogy ne maradjon ott a szõr! Használj a lábadhoz natur gyantapatront és ha magadnak csinálod akkor uezt a bikinivonaladhoz is.De nagyon figyelj a bikinivonalnál arra,hogy kellõképp meg legyen feszítve a bõr,mert ha nem akkor könnyen megtéped magad és véraláfutásos leszel + még a hámot is leszedheted! Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan,szakmában vagyok:)

Szia! A szõrszálnak fél cm-nél nagyobbnak kell lennie! Ha még sosem gyantáztattad akkor a közel 1 cm kell, hogy ne maradjon ott a szõr! Használj a lábadhoz natur gyantapatront és ha magadnak csinálod akkor uezt a bikinivonaladhoz is.De nagyon figyelj a bikinivonalnál arra, hogy kellõképp meg legyen feszítve a bõr, mert ha nem akkor könnyen megtéped magad és véraláfutásos leszel + még a hámot is leszedheted! Remélem tudtam segíteni. Ha bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan, szakmában vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) és ilyen gyantapatront hol tudok venni? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!