Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran szeretkezni (6 db)

mi a kulonbseg a szex, szeretkezes es kozosules kozott? :)
Én állandóan bas.om a rezet.
Minden nap szeretkezem a markommal. Bár kemény farkú legény vagyok, jelenleg egy pi na sem akar rászállni a dákeszemre. Így marad a Marok Marcsi. Igen, meztelenre vetkõzöm hozzá és kulcsra zárom a szoba ajtót (akármilyen hihetetlen, hogy feltalálták a zárat)
Itthon és változó gyakorisággal, heti 0-10 között. Néha ruhában, de általában meztelenül. Alapból is sokat vagyunk itthon meztelenül. Elõfordul, hogy csak egyikünk tesz a másik kedvére, de nem jellemzõ.

Terhesség alatt milyen gyakran lehet szeretkezni? Mennyi a sok és mennyi nem árt a babának?

A második trimeszterben vagyok, a baba nagyon er?s és egészséges. Amúgy sem voltam túl "étvágytalannak" mondható, de amióta terhes vagyok, szinte állandóan "arra" gondolok. Mindenhol azt mondják, hogy nem árt a babának, az orgazmus mégis okoz némi haskeményedést, ami elméletileg szintén normális, és csak pár percig tart. De nem tudom, hogy mi a sok. Ha naponta, esetleg töbször van "haskeményedésem" az para? Nalatok hogy van?

Legjobb válasz: en kerdeztem a dokit, azt mondta "akarhanyszor" :D javasolt elotte egy pohar vorosbort, mert az lazitja a mehszalagokat :D

en kerdeztem a dokit, azt mondta "akarhanyszor" :D javasolt elotte egy pohar vorosbort, mert az lazitja a mehszalagokat :D
Hát nekem szex nélkül is van naponta pár keményedésem sajna (félidõ), de ez semmi gondot nem okoz. Szóval csak bátran, ha kívánjátok, és a terhességed rendben, akkor semmi akadálya... :o) (Nekem a libidóm sajna a béka "feneke" alatt...)
Nekem naponta elmenne a dolog ha párom programja engedné... baba jól van, doki nem mondta hogy ritkítani kell az együttléteket :)
A kérdező hozzászólása: Milyen igazad van. Az nekem is mindig jót tesz. Mindjárt töltök is magamnak egy pohárral.

Egy párkapcsolatban milyen gyakran "kell" találkozni és szeretkezni?

Tudom, hogy furcsa kérdés, de tényleg érdekel, mert most kezd kialakulni egy normális párkapcsolatom, és el sem tudom azt képzelni, hogy megoldjuk a barátommal, hogy mindennap találkozzunk, és minden nap szeretkezzünk. Viszont osztálytársaim, ismer?seim, meg itt olvasott hozzászólásokból is számomra az derül ki, hogy ez így van. Vagy ez a két félen és a körülményeken múlik?

Legjobb válasz: Minden nap?? Dehogyis. Mi barátnõmmel van, hogy egy héten pl 5x lefekszünk, de általában heti 2-3 alkalom ami biztosan összejön, több nem. De olyan hogy "kötelezõ" egyáltalán nincs, annyiszor csináljátok ahányszor nektek jól esik :)

Minden nap?? Dehogyis. Mi barátnõmmel van, hogy egy héten pl 5x lefekszünk, de általában heti 2-3 alkalom ami biztosan összejön, több nem. De olyan hogy "kötelezõ" egyáltalán nincs, annyiszor csináljátok ahányszor nektek jól esik :)
Ahányszor jól esik mindkét félnek!
Én még csak középsuliba járok, de mikor tavaly volt egy barátom az évfolyamról, mi azért min. egyszer megoldottuk, hogy egymásnál aludjunk a héten, de hét közben legalább pár órát egymásnál azért mindig (mondjuk kétszer egy héten) próbáltunk kicsikarni a dologból. Azt gondolom, hogy elég nagy mértékben függ ez a körülményektõl is, hisz nem mindenki lakik egy kerületben, egy városban, és fõleg ritka mázli szerintem, hogy még egy suliba is járnak. Habár, erre utólag rájöttem, hogy egyáltalán nem annyira fantasztikus minden nap látni azt, akit szeretsz. Nálunk nagy mértékben ez is tönkretette a kapcsolatot. Teljesen megszoktuk, hogy mindig együtt vagyunk.. nem volt egy 'perc' magányunk sem szinte... Mindig jól kellett kinéznem, hogy mindig ott volt valahol a környezetemben.. fárasztó! A szeretkezésrõl pedig annyit, hogy amennyit csak kívántok.. ! :) Rosszat nem tesz, azt biztosan állíthatom. De mellesleg, az sem baj szerintem egyáltalán, ha nincs minden éjjel szex. :) Egyáltalán nem baj. Viszont, ha egyáltalán nincs egy idõ után.. az gond! Sok sikert nektek. :) L.


Milyen gyakran kell szeretkezni, hogy sikerüljön? Ha ilyen "sűrűn" szeretkezünk, akkor nem lesznek lassabbak a spermiumok?

Mi minden este és van amikor reggel is együtt vagyunk.

Legjobb válasz: Szia! A spermiumoknak 48 óra kell, hogy újra teljes legyen a tár:) Szerintem ne legyetek együtt minden nap, mert akkor éretlenek, és nem teljes a készlet. Legalábbis nekem az orvos azt javasolta, hogy elég 2-3 naponta együtt lenni, mivel a spermiumok elélnek a petevezetõben akár 3-5 napot is. Sok sikert! :)

Szia! A spermiumoknak 48 óra kell, hogy újra teljes legyen a tár:) Szerintem ne legyetek együtt minden nap, mert akkor éretlenek, és nem teljes a készlet. Legalábbis nekem az orvos azt javasolta, hogy elég 2-3 naponta együtt lenni, mivel a spermiumok elélnek a petevezetõben akár 3-5 napot is. Sok sikert! :)
Szia! igaza van az elõttem szólónak.Ilyen gyakori szex esetén ronthat a spermiuk minõségén. Szerintem akkor még élvezetesebb lenne a szex, ha csak minden másnap szeretkeznétek.;-)
Pontosan úgy ahogy elõttem írták! Nagyon nagy hiba és tévedés azok részérõl akik babát szeretnének, hogy nagyon sûrûn szexelnek, hogy növeljék az esélyeiket. Pedig éppen rontják. Másik apró kis segítség: ha babára hajtotok akkor tilos a szex után kiugrálni az ágyból és elszaladgálni mosakodni meg zuhanyozni. maradni, nyugton mert a gravitáció is kifelé hozz a spermát és a természetes hüvelyreakció is az, leszámítva az orgazmus pillanatait, amikor a ményak az izmok összehúzódásától "belebólogat" a hüvelyben lévö spermába. Tanulság: elõbb a férfi élvezzen és utána a nõ! Sok sikert! :) )
A kérdező hozzászólása: Az elélvezés sorrendjével nincs gond! De azt tudni kell, hogy a párom kicsit jobban kívánja a sexet, mint én, ami nem baj, csak olyam mintha tehetetlen lenne. Amúgy a ciklus.hu szerint 16-ra van kiirva a pé-m.
Elméletileg igaz, hogy a túl gyakori ürítés ront a spermiumok minõségén, mennyiségén és ezzel megnehezíti a teherbeesést. És az is igaz, hogy segíthet az, ha szex után nem engedjük, hogy a gravitáció abban a pillanatban eltávolítsa belõlünk a spermiumokat (bár ez még mindig nem jelent semmit, mert ha azonnal kifolyik, akkor is bõven marad bent annyi sperma, amennyi elég a megtermékenyítéshez...) Mi majd fél éven keresztül próbálkoztunk és ezeknek megfelelõen minden szabályt betartottunk. Nem voltunk együtt minden nap (bár kívántuk egymást, hiszen elõtte szinte minden nap szeretkeztünk) és szépen nyugton maradtam szex után. Hõmérõztem, peteérést figyeltünk, és minden hónap végén csalódnunk kellett... Ez egészen addig tartott, amíg meg nem untuk az egészet és a párommal szétváltunk egy hosszú hétvégére, õ ment a kontinens egyik felébe a családjával, én a másikba a barátnõimmel, majd négy nap távollét után elég vadul egymásnak estünk, az azt követõ héten naponta kb kétszer is voltunk együtt, nem figyeltünk sem a pozícióra, sem a gravitációra, még az is kiment a fejembõl, hogy akkor van peteérésem, mert a nyaralás alatt már nem hõmérõztem. És mi lett a vége? Hó végén már nem jött meg és 25 hetes terhes vagyok... Azóta én csak abban hiszek, hogy a baba úgyis jön ha akar, ha viszont váratni akar magára, akkor hiába küzdünk, számolunk, nem érünk vele semmit. Én inkább annyit tanácsolnék, hogy ha már hosszabb ideje próbálkoztok és kezd az egész életed a babaprojektrõl szólni, akkor kicsit lazíts!

Milyen gyakran érdemes szeretkezni ha babát szeretnénk? És mikor; pé előtt már neki lehet állni, vagy meg kell várni a pé-t?

Érdemes szerintetek ovulációs tesztet használni, vagy bízzuk a természetre, amikor jön?

Legjobb válasz: Szia! Érdemes már elõtte is, mert ugye a spermiumok akár 72 óráig is élhetnek. De szerintem az a biztosabb, ha már elõtte is együtt vagytok, meg aznap és követõ napon. Az ovu teszt segít a "természet" meggyõzõdésében.

Szia! Érdemes már elõtte is, mert ugye a spermiumok akár 72 óráig is élhetnek. De szerintem az a biztosabb, ha már elõtte is együtt vagytok, meg aznap és követõ napon. Az ovu teszt segít a "természet" meggyõzõdésében.
Mi egy évig próbálkoztunk, a vége felé pár hónapig ovulációs teszttel. Persze akkor jött össze a baba amikor épp elfelejtettem megvenni a tesztet..:-) Ha belegondolsz akkor azért érdemes pár nappal már a peteérés elõtt együtt lennetek, mert a spermiumok nem aznap érik el a petesejtet, hanem vándorolnak pár napig míg elérnek a célig. Egy dolgot azért tanácsolnék: sok-sok türelem kell hozzá. Van akinek elsõre összejön, van akinek csak másfél év múlva, még akkor is ha egészségesek.
Szerintem regisztrálj a ciklus.hu-n, ott mutatják, hogy mikor vagy a legtermékenyebb stb... De azért ne görcsöljetek rá csak élvezzétek egymást ahogy eddig is, csak most védekezés nélkül. Sok sikert! :)
Szerintem se görcsölj rajta!! Ha minden másnap együtt vagytok az jó! Én még ovu mikroszkópot is vettem, de soha nem láttam rajta páfrányt. Aztán, amikor már elkönyveltem, hogy nem sikerült(azt hittem, hogy peteérésem sincs), kiderült, hogy jön a baba! Tényleg ne görcsölj, élvezzétek egymást, és ha jönni akar, majd jön! Kitartás!! És mielõbbi babásodást kívánok!
sokáig nekem se jött össze a baba.vettem mikroszkopot, regisztráltam a ciklus. hu.n, de semmi.aztán vettem ovú tesztet ami teljesen eltérõ idöt mutatott a peteérésre mint a ciklus.hu.a második tesztnél peteérés elött 3 nappal szeretkeztünk, mert mással voltunk elfoglalva, és akkor jött a baba.amikor tuti voltam benne, hogy na most nem.ne aggodj, fog jönni az a babó.csak éld a megszokott életed.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm a sok hasznos infót.

Ha valaki nagyon akarja a babát akkor milyen gyakran kell szeretkezni?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy a várható peteérést megelõzõ napokban, a peteérés napján és az utána lévõ napokban.

A lényeg, hogy a várható peteérést megelõzõ napokban, a peteérés napján és az utána lévõ napokban.
2 naponta!!!! A spermiumok érése miatt!
Ha nagyon akarod, nem bizti, h sikeres lesz a próbálkozás.vegyél ovu tesztet, igy megtudod a peteérésed idejét, akkor, azon a napon, és utána köv napon bizony lehet szeretkezni.De ne erre koncentrálj elsõsorban.és légy türelmes magaddal, ha a próbálkozások sikertelenek lennének.kitartást.
Ne görcsölj rá! Csak élvezd a szexet, akár minden nap, de ne azért mert babát szeretnél. :) Így a leghatásosabb, ha nem azon agyalsz közben, és nem érzitek kötelezõnek! gyors gólyahírt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!