Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran sor (9 db)

Milyen gyakran iszol sört?

Legjobb válasz: Régebben minden hétvégén ittam kettõt, hármat. De már fél éve kb. egyáltalán nem iszom, nem csak sört, hanem bármilyen alkoholt. Nem is vágyom rá. :)

Régebben minden hétvégén ittam kettõt, hármat. De már fél éve kb. egyáltalán nem iszom, nem csak sört, hanem bármilyen alkoholt. Nem is vágyom rá. :)
heti 3-4 alkalommal
Hetente minimum kettõt megiszok.
A kérdező hozzászólása: na végre...:)
Én - a fentiekkel ellentétben - sörkedvelõ vagyok. Ha nem is minden nap, de 2 naponta megiszok 1-2-õt a jobb fajtából.
2 hetente kb
Hetente 1-2x
Alkesz cimbora töpreng: "Egy tálcán 24 doboz sör van, ez tény. Egy nap 24 óra. Ez nem lehet véletlen...." D)
évente 2-3 pohárral
Eddig összesen egy kortyot ittam.
Heti 1-szer, 2-szer. Jó lenne többször, de anyagilag nem fér bele.
soha életembe!de nem is kell.mi a fenének.max ha mindjuk 1-2.de többet semmiképp.én ennyit se innék soha az életbe.ha kergetnek se.:D
F-1 közben is megittam 4-et
Általában heti egyszer, valamelyik hétvégi napon beülünk a barátaimmal ide-oda, és nõ létemre, akkor megiszok 1-2 korsó sört. 24N
Statisztikát készítesz?
Mindig van orgazmusom aktus során, van, hogy többször is, mind hüvelyi, mind pedig csiklóorgazmus is van nálam. Mikor hogy jön össze. Egyébként nálam az a biztos, mikor szex közben ingerlem a csiklómat is. Vagy ha adott minden, hangulat, körülmény, elõjáték, megfelelõ póz, akkor meg simán megy a hüvelyi orgazmus is.
egy kó partnet kell aki tudja mi kell neked és mindig élvezni fogod :-D :-D :-* :-D
Leginkább sehogy. De ez engem nem zavar


Terhesség során milyen gyakran kell vizsgálatokra járni? Van amire nem kötelező?

Legjobb válasz: Elsõ idõben 4-hetente,azt ahogy közelehg az idõ egyre gyakrabban 2-hetente és a végén hetente,majd naponta a vége felé.Igen van ami fizetõs és így nem kötelezõ 12.-hétben a down-kór szûrés ára 30-ezer.

Elsõ idõben 4-hetente, azt ahogy közelehg az idõ egyre gyakrabban 2-hetente és a végén hetente, majd naponta a vége felé.Igen van ami fizetõs és így nem kötelezõ 12.-hétben a down-kór szûrés ára 30-ezer.
A kérdező hozzászólása: Muszáj járni két hetente?
Mo-n kötelezõ vizsgálat nincs, tehát barmelyiket el lehet utasítani. Más kérdés, hogy a te erdekedben van. Viszont van egy kötelezõ 4alkalom, ami nélkül nem kaphatsz támogatást. Egyébként az én maganorvosom 4-6 hetente jaratott a 30.hetig+kb 4 vervetel+4 uh.aztán a végén az nst-k.
Nem kötelezõ egyik vizsgálat sem, de ha nincsenek meg a pecsétek, van olyan ellátás, amitõl eleshetsz így. A genetikai vizsgálatokra szerintem mindenképp érdemes elmenni, és a cukorterhelésre is. De a többi sem hobbiból van kitalálva.
Kb 5 bõl 1 szer.
Olyan életemben egyszer volt. Szerintem olyan 100ból1 az arány.
10bõl kb 9szer, mert olyankor pont meglök egy olyan pontot ami kell a végéhez. Szerintem a lányok értik mire gondolok, mikor már majdnem majdnem csak még valami apróság hiányzik :) Mondjuk mivel fejben is dõl el, ezért lehet az is benne van, hogy azt is élvezem, hogy neki nagyon jó.
1-2% kb.
Mindig.
volt olyan kapcsolatom, ahol a párommal rendszerint egyszerre élveztünk el. õ volt az elsõ komoly az életemben, így 16-17 évesen ezt gondoltam alapnak... azóta jött pár csalódás, felismerés, hogy igazából nem is úgy mûködik a szex, mint ahogy azt elõször tapasztaltam. pl mostani párommal ritkán élvezünk el egyszerre, ha sikerül is, akkor az a "jó kézi idõzítés" miatt van.
Egy idõben, vagy mindketten ? Mindkettõnknek van orgazmusa, és amikor belém megy el, az annyira jól esik, hogy nekem is ott van a csúcs! Amúgy meg én (lány) elõbb, vagy többször, de egy idõben nem valami sokszor. :)
Egy idõben? Soha. Nekem csak csiklóval megy, legjobb esetben utána pár másodperccel jön õ. Ha egyáltalán elmegyek...
Lányok beszéljétek meg a pasijaitokkal ha gond van. saját érdeketek. ne menjen már taccsra több kapcsolat a szex miatt.

Mostanában elég gyakran látom és hallom is hogy a fiúk kiszedetik a szemöldöküket, az egyáltalán milyen müvelet során lehet? : D

kell venni hozzá valamit , vagy el kel valahova ezért menni vagy hogyan müködik ? :D

Legjobb válasz: Hát szerintem egyáltalán nem b.zis nem azt mondom hogy vékonyra formára szedve stb stb de könyörgöm legyen már olyan igényes hogy legalább középen nem hagyja összenõni annál undorítóbb szerintem nincs is !! Kedves kérdezõ sok sikert elõször menj tényleg kozmetikushoz :)

Hát szerintem egyáltalán nem b.zis nem azt mondom hogy vékonyra formára szedve stb stb de könyörgöm legyen már olyan igényes hogy legalább középen nem hagyja összenõni annál undorítóbb szerintem nincs is !! Kedves kérdezõ sok sikert elõször menj tényleg kozmetikushoz :)
Én 100%-ig heteró vagyok, de egy kicsit kiszedettem kozmetikussal. Már nagyon busa volt, majdnem összenõtt.Most sokkal ápoltabb kinézetû vagyok:) 16/F
Rossmanban, DMben (többek között) lehet venni szemöldökcsipeszt. Beállsz a tükör elé (lehetõleg sminktükörrel, vagy olyannak amivel közelrõl látod) és kiszeded a szélén formára, vagy csak hogy vékonyabb legyen. Általában kozmetikussal szokták elõször kiszedetni, õ az arcodhoz igazítja hogy jól álljon, utána tudod magadtól. (szerintem fiúktól elég b*zis meg fura, de a véleményemet nem kérdezted úgyhogy ezt csak suttogva...) :)
A kérdező hozzászólása: Értem , köszi szépen :) szerintem is az , csak kiváncsni voltam hogyan mûködik ez :D
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi. kipróbálom azért , aztán meglátjuk mennyire néz ki jól :)
Egy fiúnak szerintem nem kell kozmetikus elvégre ha szedi is elég csak annyira hogy ne legyen hernyó és ne legyen összenõve ezt meg szerintem önállóan is meg lehet sinálni....az indiai nõk egyébként egy szál cérnával szedik :D
Nem bu*zis!! Fiúk, egyáltalán nem meleges, de ha bokor van a szemetek fölött az undorító! Akiket ismerek, õk mindig úgy szedik, hogy beállnak a tükör elé, és ami nem odavaló, azt kitépik. De pár haveromnak én is kiszedtem már. :D

Hüvelyi vizsgálat milyen gyakran van a terhesség során?

Nekem eddig a 12-ik héten volt csak, ha leszámítunk 2 hüvelyi ultrahangot (6 és 12 hét).

Legjobb válasz: Orvostól is függ, hogy hányszor vizsgál meg. Az én orvosom minden alkalommal csinált hüvelyi vizsgálatot is, mikor mentem hozzá. Itt többen is írták azonban, hogy a terhesség megállapításán kívül egyszer se volt hüvelyi vizsgálata...

Orvostól is függ, hogy hányszor vizsgál meg. Az én orvosom minden alkalommal csinált hüvelyi vizsgálatot is, mikor mentem hozzá. Itt többen is írták azonban, hogy a terhesség megállapításán kívül egyszer se volt hüvelyi vizsgálata...
Ne izgulj a vizsgálat miatt.. Szüléskor mindenki ott matat majd.
Minden hónapban megyek a dokimhoz és mindig megnézi kézzel a méhszájamat. Számomra így sokkal megnyugtatóbb.
17 hetes vagyok de a terhesség megállapítása óta nem volt hüvleyi vizsgálat, csak UH.
Elsõ terhességemnél a doki lelkes kézi vizsgáló volt. Minden alkalommal nézte, én meg nagyon utáltam emiatt. Most második terhességem 21.hetében járok, még egyszer sem vizsgált meg a dokim kézzel, és én ezért nagyon kedvelem õt. A kézi vizsgálat bõven elég az utolsó trimeszterben szerintem.
Én havonta járok és minden egyes alkalommal volt hüvelyi vizsgálat is! A kiskönyvbe is ki kell tölteni a méhszáj állapotát, nem? Nekem legalábbis mindig szorgalmasan nézi és tölti! 21 hetes kismami
Havonta jártam, de nem mindig nézett méhszájat. A vége felé kb. 32 hetesen, én mondtam neki, hogy nézze már meg, hogy állunk, mert veszélyeztetett voltam, nem akartam, hogy nyíljak idõ elõtt.
Én 4 szer voltam az orvosnál és mindig volt hüvelyi vizsgálat mert így nézte a méhszájat. De minden orvos más, az én orvosom csak az elõírt 4 vizsgálatot csinálta semmi többet. 14, 20, 26 és a 32 héten.
Szerintem is orvostól függ. Engem is mindig megvizsgált az orvos hüvelyen keresztül. Talán egy alkalommal nem az egész terhesség alatt. Viszont hüvelyi UH nem lesz már több.A 18 hetes Uh már hasi!
33 hetes vagyok, de még nem volt hüvelyi vizsgálatom. Az elsõ uh belsõ volt. Méhszájat is látja külsõvel. Orvosa válogatja, én bízom az enyémben.
A legújabb osztrák, német, svájci gyakorlat szerint (és szerencsére egyre több felvilágosult magyar orvos is felveszi ezt a gyakorlatot) egy egészséges, probléma mentes terhesség esetében 3 alkalommal van hüvelyi vizsgálat. 1. a terhesség megállapításakor, itt rákszûrés is van, ha nem volt az elmúlt fél évben, 2. a 20. hét körül, 3. a 36. héten, amikor kenetet is vesznek. A többi "turkálás" fölösleges, ha nincs panaszod.
Az orvos, akihez jártam sosem vizsgált hüvelyen keresztül, elmondása szerint a méhszájat látja az UH-on.
Én ma töltöttem a 20.hetet és eddig csak egyszer vizsgált meg hüvelyen keresztül amikor mintát vett a rákszûréshez meg persze a hüvelyi uh.Nekem teljesen panaszmentes a terhességem, de úgy gondolom hogy ha valami bibi lenne akkor biztosan megvizsgálna.
25 hetes leszek pénteken, holnap megyek dokihoz. eddig csak az elsõ alkalommal volt vizsgálat, a 8. héten. érdekes, én ia azt hittem a 20.hét körül ellenõrzi a méhszájat, de nem. pedig 4 hretente járok. nos holnap kiderül.
Szia! Nekem 2x volt hüvelyi vizsgálat eddig. Az elsõ 8 hetesen cytológiával. A 2. pedig 19 hetesen. Szerintem ha nincs semmi baj, nem fognak fölöslegesen "háborgatni". 20h3n km

Milyen gyakran kerül sor arra, hogy a szülő nőnek valamiért vért kell, hogy adjanak?

Most vizsgálgatják a véremet, mert állítólag egy ritka antitest van benne, hetek óta járok vérvételekre, de még mindig nem tudják milyen vért kaphatok, ha szükséges...

Legjobb válasz: Szerintem nagyon ritkán, a környezetemben szültek már rengetegen, még senkinek nem kellett. Csak valami nagyon-nagyon vészes esetben tudom elképzelni... Ne aggódj, csak a dolgukat végzik a háttérben, nem engedheti meg magának egy eü intézmény, hogy ne készüljenek fel mindenre. rendben leszel, ne izgulj!

Szerintem nagyon ritkán, a környezetemben szültek már rengetegen, még senkinek nem kellett. Csak valami nagyon-nagyon vészes esetben tudom elképzelni... Ne aggódj, csak a dolgukat végzik a háttérben, nem engedheti meg magának egy eü intézmény, hogy ne készüljenek fel mindenre. rendben leszel, ne izgulj!
Szia! Nekem az elsõ szülésnél volt egy kisebb kompilkálció nem jött le egészben a lepény, mert kora szülés volt 33 hétre. És miután elaltattak, csináltak ilyen "kaparás félét" és ott nagyon elkezdtem vérezni. Altatás után arra keltem, hogy 4 helyen dõl belém a vér meg a plazma, egy ötödiken meg az infúzió. De az efféle komplikálcióknak nagyon kicsi az esélye, de sajna benne van a pakliban, viszont biztosan megtalálják a legjobb megoldást az orvosok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!