Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran milyen erősen mozog (2 db)

Milyen gyakran és milyen erősen mozog a baba a 24. hét körül?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 24 hetesen szine egész nap,e´s már la´thatóan mozgott.Azóta is egyre eröteljesebb.Most már éjszakánként is felébedek rá,hogy mozog,de nagyon jó érzés.Gratulaa babához. 27hetes kismama.

Szia. Nekem 24 hetesen szine egész nap, e´s már la´thatóan mozgott.Azóta is egyre eröteljesebb.Most már éjszakánként is felébedek rá, hogy mozog, de nagyon jó érzés.Gratulaa babához. 27hetes kismama.
23 hetes vagyok és szinte nekem is egész nap mozog. Sokkal erõteljesebben mint néhány hete. Már látni is lehetett a hasfalamon ahogy rugott.
Nekem 20 hetesen is már elég rendesen mozog. Néha a frászt rám hozza amikor hirtelen rúg egyet. Szerintem minden nap kell érezned és bizony már elég erõssen fõleg ha nincs sok felesleg rajtad!
Szia! Ez változó. Nekem a 21. héten mozdult meg, illetve akkor éreztem - elsõ baba. Viszont nekem nem volt egy mozgékony lányom. Néha ellökte magát a hasamtól, mikor lefeküdtem éreztem, hogy mozgolódik, de nagy rugásai nem voltak. A 9. hónapban lett nagyon aktív, valószínû nem fért el már. Megijedtem sokszor, hogy nem mozog, de egészséges volt. Nyugodt most is és a hasamban is. Nem törvényszerû, hogy nagyon sokat mozog.

21 hetes kismamik! Nektek milyen gyakran, és milyen erösen mozog a picurotok?

a 15.-héttöl érzem a mocorgását, rugni viszont a 19 héten rugott elöször olyan igazán nagyot, de azóta csak párszor ismételte meg... most vagyok 21 hetes... nem ugy van, hogyha elkezdi akkor már nem hagyja abba??? most is érzem hogy mocorog, de nem olyan erösen... és mintha régebben még gyakrabban is mocorgott volna...

Legjobb válasz: Szia! Én holnap töltöm a 21. hetet :) Reggel óta azon agyalok én is, hogy felhívjam e az orvosomat, mert tegnap este óta nem éreztem a manóm mocorgását. Erre most leültem netezni egy kicsit, és egybõl rugdos :) Lehet, hogy kicsit lelustult a melegfronttól. Boldog pocaknövesztést :)

Szia! Én holnap töltöm a 21. hetet :) Reggel óta azon agyalok én is, hogy felhívjam e az orvosomat, mert tegnap este óta nem éreztem a manóm mocorgását. Erre most leültem netezni egy kicsit, és egybõl rugdos :) Lehet, hogy kicsit lelustult a melegfronttól. Boldog pocaknövesztést :)
Én is 21 hetes vagyok az enyém nagyon aktiv alapjáraton, csak a tegnap szinte egyáltalán nem éreztem és nagyon megijedtem de ma hál' istennek jól mozog.De ne idegeskedj majd fogod érezni erössebben is a lényeg hogy érezd, hogy mozog.
Én a harmadik gyermekemet várom, 22. hétben vagyok. 16. héttõl érzem mozogni, de van úgy, hogy egész nap szinte semmit se érzek. Kíváncsi vagyok, késõbb beindul-e jobban, ugyanis a két nagy egész nap pogózott a hasamban:)
A kérdező hozzászólása: most ültem le elolvasni a válaszaitokat, és nekem is pont most kezdett el rugdosni :) olyan jo!!! ugy látszik van valami ebben az internetben :) köszi a válaszaitokat :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!