Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran milyen (2595 db)

Milyen gyakran, milyen rendszerességgel kell orvoshoz vinni a kutyát (ellenőrzésre, tehát az oltásokon kívül, ha nem beteg, stb. )?

Egy kölyökkutyát? És egy felnőttet? Vannak olyan vizsgálatok, amiket érdemes ilyenkor elvégeztetni?

Legjobb válasz: Kölyökkorban a doki úgyis elmondja, hogy mikor kell menni legközelebb. Aztán évente 2x, az oltási könyvben látod, hogy mikor jár le az utolsó oltás. Én még 3 havonta féreghajtóért szoktam beugrani, és a kutyámnak olyankor ki is kell nyomni a bûzmirigyét, sajna nem ürül magától. De ha a kutyának nincs baja, akkor az évenkénti 2 oltással megússzátok. Persze olyan ritkán van, hogy valami gikszer nem üt be, ami miatt el kell vinni dokihoz:) Ha eszedbe jut, akkor megkérheted, hogy nézze meg a fogait, nem fogköves e, nézze meg a körmeit. De ezt évente 1x elég megnézetni... Én 2 évente csináltatok egy vérképet, és hasi- illetve szív ultrahangot, de ez már "luxus" kategória :D Ha van felesleges 16-17 ezred, akkor erre is lehet költeni :)

Kölyökkorban a doki úgyis elmondja, hogy mikor kell menni legközelebb. Aztán évente 2x, az oltási könyvben látod, hogy mikor jár le az utolsó oltás. Én még 3 havonta féreghajtóért szoktam beugrani, és a kutyámnak olyankor ki is kell nyomni a bûzmirigyét, sajna nem ürül magától. De ha a kutyának nincs baja, akkor az évenkénti 2 oltással megússzátok. Persze olyan ritkán van, hogy valami gikszer nem üt be, ami miatt el kell vinni dokihoz:) Ha eszedbe jut, akkor megkérheted, hogy nézze meg a fogait, nem fogköves e, nézze meg a körmeit. De ezt évente 1x elég megnézetni... Én 2 évente csináltatok egy vérképet, és hasi- illetve szív ultrahangot, de ez már "luxus" kategória :D Ha van felesleges 16-17 ezred, akkor erre is lehet költeni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) )
a kölyökkor után , és a kötelezõ oltásokon kívül, ? mivel évente 3-4 esetben javasolt a féregtelenítés, a tabletta megvételét kösd össze pl: egy testsúlyméréssel . így nem fizetsz pluszköltséget, de a kutyádat mégis látja a doki, és ha kérdésed van az sem kerül pénzbe !nem csak a beteg kutyával érdemes állatorvoshoz menni, és nem kell mindíg fizetni , a kérdéseid ingyen megválaszolják:) évente 1 vércukorvizsgálat , cc 1 perc:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Neked is!:)

Lányok! Milyen gyakran, milyen módon szoktátok kielégíteni magatokat? Min fantáziáltok közben?

Legjobb válasz: Minden este..Változó hogy mit gondolok.. Csikló izgatása.

Minden este..Változó hogy mit gondolok.. Csikló izgatása.

30 év feletti lányok milyen gyakran szexeltek? A pontos korotokat is írjátok

Legjobb válasz: Milyen gyakran szeretnék vagy milyen gyakran "kapom meg"? Nem egyforma sajnos... 39N

Milyen gyakran szeretnék vagy milyen gyakran "kapom meg"? Nem egyforma sajnos... 39N
Igen ma teli van a fal 30-as nõkkel (ich bin auch langsamm 30 :) )...
Úgy látom valaki nagyon rákattant a 30as nõkre. Sorba teszi fel az ilyen kérdéseket.
Heti 3-4, ahogy a szabadidõ engedi... 39/N
évente kétszer 86/L


Milyen gyakran vesztek új melltartót, és milyen gyakran mossátok?

Legjobb válasz: Én kb egy évben egyszer veszek újat, akkor általában kettõt vagy hármat, és használattól függ, milyen gyakran mosom, általában 2-3 használat után, de ha beleizzadtam, akkor már egy után is.

Én kb egy évben egyszer veszek újat, akkor általában kettõt vagy hármat, és használattól függ, milyen gyakran mosom, általában 2-3 használat után, de ha beleizzadtam, akkor már egy után is.
én is 2-3 naponta vagy amikor szükségesnek tartom. akkor veszek újat mikor van pénzem meg szükségem van egy újra, nameg ha találok megfelelõ méretet, ami nemkönnyü.
Kb évente egy újat veszek, nehéz is találni. Vékony vagyok, s nagy a cicim.Amibõl adódik h a számozásba nem kell nagy, de kosárba eléggé, úgyhogy nehéz. Én heti 1szer mosom ki a ruháim, s mindig váltogatom õket, úgyh kb 1et mindig kimosok. Az úgy 3-4-5 alkalom egyre míg mosásba kerül.Izzadni nem szoktam, csak mégis legyen tiszta.xD
Akkor veszek újat, ha vmelyik elhasználódik! :) Amúgy olyan 2-3 naponta cserélem, attól függ h milyen szaladgálós napom van. :)
Hát én szinte hetente-kéthetente veszek új melltartót és naponta mosok minden ruhát ezért egyértelmûen színe szerint az is megy a mosásba;) Szóval eléggé megszaporodtak a melltartók:D 27/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én nem vagyok egy tömegméret. Nehezen találok melltartót, ezért nem merem olyan gyakran mosni mint szeretném, mert félek, hogy hamar elhasználódik.
Pedig moshatod nyugodtan gyakran, nekem sem megy tönkre a gyakori mosástól.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is!

Milyen gyakran cseréled a borotvában a pengét? Vagy milyen gyakran kellene?

Én Gilette Venus-t használok.

Legjobb válasz: Amikor elkopik. Attól függ milyen gyakran használod.

Amikor elkopik. Attól függ milyen gyakran használod.

Fiúk! Milyen gyakran cserélitek a borotvapengét a borotván?

Legjobb válasz: Ha elkopik. Ez emberfüggõ, ki milyen gyakran borotválkozik. Én minden másnap, így gyakran kell(ene) cserélni, ha lenne rá pénz. Ha már tompa és fáj a borotválkozás, mindenképp szükséges cserélni.

Ha elkopik. Ez emberfüggõ, ki milyen gyakran borotválkozik. Én minden másnap, így gyakran kell(ene) cserélni, ha lenne rá pénz. Ha már tompa és fáj a borotválkozás, mindenképp szükséges cserélni.
Én pont ezért használok elektromos borotvát, illetve ha az nincs kéznél, akkor azt az eldobható borotvát amit 2-3 alkalom után ki lehet dobni.
Kétnaponta borotválom a hajam, kb. 6-7 alkalom után cserélhetem a pengét (Mach3). Szal havi 2-3 penge elmegy.
Hajnyíró géppel borotválkozok.

Szolnok Kecskemét közt milyen gyakran, és milyen típusú vonatok járnak?

Legjobb válasz: Milyen gyakran: elvira.mav-start.hu Milyen típus: www.vonatosszeallitas.hu

Milyen gyakran: elvira.mav-start.hu Milyen típus: http://www.vonatosszeallitas.hu
2-3 óránként járnak a klimatizált, de nem alacsonypadlós orosz motorvonatok (Usgyik).
Könnyebb, ha átmész Ceglédre, és onnan szállsz át, hamarabb odaérsz, mint átszállás nélkül, mert az zónázó, és nagyon lassú - viszont azt hiszem olcsóbb.

El tudja vki mondani, milyen mikor a fogszabályozót felteszik, mikor húznak rajta, mikor gumit cserélnek? Milyen élmények? Milyen gyakran cserélnek gumit, milyen gyakran húzzák? Fáj? Help me plase!

Legjobb válasz: A kis tappancsokon levõ gumira gondolsz? Nekem csak akkor raktak másikat, mikor lejött az egyik tappancs. Nem cserélik azt nagyon. Mikor húznak az egyáltalán nem fáj, csak az utána levõ napokban nehéz enni, mert az egész állkapcsod sajog, de maga a mûvelet nem rossz. :) A fogszabályzó önmagában nem nagy cucc, csak az állítás utáni napok nehezebbek, de az sem vészes. :)

A kis tappancsokon levõ gumira gondolsz? Nekem csak akkor raktak másikat, mikor lejött az egyik tappancs. Nem cserélik azt nagyon. Mikor húznak az egyáltalán nem fáj, csak az utána levõ napokban nehéz enni, mert az egész állkapcsod sajog, de maga a mûvelet nem rossz. :) A fogszabályzó önmagában nem nagy cucc, csak az állítás utáni napok nehezebbek, de az sem vészes. :)
Ja, bocsi, hogy milyen gyakran húzzák? Nekem háromhavonta kellett mennem, akkor húztak is rajta mindig.
A kérdező hozzászólása: És azzal a befõttesgumi szerû gumival, amit az alsó és felsõ fogsorra erõsítenek, hogy közelebb huzza õket egymáshoz lehet beszélni?
Lehet beszélni de azt csak akkor lehet megoldani ha alul is és felül is van fogszabályzód. Nekem havonta kell húzásra mennem és az utána következõ napok elég durvák az egész állkapcsom fáj.
Milyen mikor felteszik? Abszolút nem fáj! Lefújják valamivel, az a valami nagyon savanyú! :D A felsõnél nagyon éreztem az alsónál egyáltalán nem! Utána a kis breketteket egyesével felragasztja, uv lámpánál köt meg a ragasztó! Utána fura lesz, mert olyan érzésed lesz hogy teli van a szád! Fájni fog és feszíteni, abszolút kibírható! Rágni, harapni egy pár napig nem fogsz tudni mert érzékenyek lesznek a fogaid és fájni fognak! Nyugi, pár nap és elmúlik! :) Gumi cserérõl nem tudok nyilatkozni, mert nekem nem olyan típusú van! Amikor húznak: na az olyan mintha összehúznák a fejedet! :D Érzed hogy egyre jobban feszül! Ezután megint fájhat pár napig! De a végeredmény kárpótolni fog! :) Én 4 hetente járok! A gumizásról sem tudok még nyilatkozni, de én is fogok kapni! Az a harapásodat fogja helyrerakni! Pont holnap megyek aktiválásra! Tudom hogy fájni fog utána, de mégis várom! :)
nekem is havonta húzzák és utána 2 napig nem bírok rendesen enni mert fáj ráharapni... de közben semmi extra
szinte soha, soha, semmilyet.
39 vagyok nem fogyasztok alkoholt akkor is simán jól tudom érezni magam. A te dolgod ugyan, de 15éves fejjel nem ilyeneken kellene gondolkodnod, inkább tanulj jól, hogy ne kelljen dolgoznod mint azoknak akik, ilyen korban ivással, bulizással kezdik az életet.
ne a bulizáson járjon az esze?! könyörgöm. mikor bulizzon ha nem ilyen idõs korba? 40 évesen? az ember egyszer fiatal! a kérdésedre válaszolva én most nyáron majdnem minden héten és akkor mindig fogyasztok alkoholt is persze odafigyelve a mennyiségre. És a bulik nálam nem abból állnak hogy mindig szórakozóhelyre megyek ez lehet például egy baráti összejövés és egy kis sütögetés vagy ivászat.
A kérdező hozzászólása: utolsó, köszi a választ :) én is minden héten majdnem. de próbálom már mellõzni kicsit az alkoholt. :)
Évente 3-4szer maximum 5ször. Bálba, fesztiválokra, van, amikor házibuliba. Nem iszok. 15L

Írnátok 2, 5-3 évesetek viselkedéséről? Milyen szituációkban és hogyan, milyen gyakran hisztizik, dacol és hogyan kezelitek?

Apja szerint a fiunk kirívóan neveletlen. Én nem így gondolom, de lehet, hogy tényleg elfogult vagyok.

Legjobb válasz: 3 éves. Túl vagyunk egy nagyon nehéz hisztikorszakon, most már csak akkor viselkedik így, ha fáradt vagy nagyon frusztrált, de nyilvánosan szinte soha. Közepesen szófogadó, bizonyos helyzetekben én is meglepõdöm, hogy milyen szépen együttmûködik, máskor pedig csak azért is mást csinál, és vigyorog hozzá. Meg persze az alkalmi süketség, gyakran meg sem hallja, ha szólunk hozzá. Vásárolni nem szeretek vele, pedig minden nap kell, de mindig elrohan, szerintem ez valami szertartás már nála. Mindig ugyanott szalad el. Viszont eddigi pályafutásunk során EGYETLEN alkalommal fordult elõ, hogy hisztizett, hogy vegyek meg neki valamit. Van még hova fejlõdni, de sokkal könnyebb vele, mint pár hónapja. A te férjed miért érzi neveletlennek a kisfiatokat?

3 éves. Túl vagyunk egy nagyon nehéz hisztikorszakon, most már csak akkor viselkedik így, ha fáradt vagy nagyon frusztrált, de nyilvánosan szinte soha. Közepesen szófogadó, bizonyos helyzetekben én is meglepõdöm, hogy milyen szépen együttmûködik, máskor pedig csak azért is mást csinál, és vigyorog hozzá. Meg persze az alkalmi süketség, gyakran meg sem hallja, ha szólunk hozzá. Vásárolni nem szeretek vele, pedig minden nap kell, de mindig elrohan, szerintem ez valami szertartás már nála. Mindig ugyanott szalad el. Viszont eddigi pályafutásunk során EGYETLEN alkalommal fordult elõ, hogy hisztizett, hogy vegyek meg neki valamit. Van még hova fejlõdni, de sokkal könnyebb vele, mint pár hónapja. A te férjed miért érzi neveletlennek a kisfiatokat?
Ez egy nehéz kor, a gyereknek és a szülõnek is. Nekem a nagyobbnak olyan volt a dackorszaka, hogy más már ördögûzõt hívott volna. Kitartás, türelem és következetesség.
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb probléma most épp (szerintem), hogy nem lehet hosszabb programokra elvinni. Délben alszik általában (bölcsis), de ha itthon van több napot, ez rendszertelen lesz, néha nem is alszik egész nap (hiába rakom le határozottan, fárasztom ki, csinálok sötétet, olvasok mesét…) A férjem (õ a szigorúbb, bár én is következetes vagyok) szereti elvinni hétvégén, szünetekben vidéki nagyszülõkhöz, kirándulni, állatkertbe… stb., mert ezek mind fontos dolgok egy gyerek életében (igaza van), csakhogy a gyerek fél12-tõl már hisztis. Elõször persze nem akar hazaindulni, aztán csak ölbe akar menni (már 16 kiló + futóbicikli), így marad a hiába való lelkesítés, majd vonszolás. Ezért mérges és üvöltve szid minket, sokszor üt, rúg, harap is, lefekszik a kutyakakis utcára. Tehát hazaérünk, ahogy sikerült, és akkor jön a másik problémás terület: a válogatóssága. Ha valami nem tetszik neki, inkább 2 napig csak vizet iszik, de nem kéri - vagyis meg sem kóstolja. Mióta bölcsibe jár, azért ez fokozatosan fejlõdik, és már nem csak 3-4 fél ételt eszik. De tény, hogy még mindig elég kiakasztóan macerás az etetése. Én próbálom lassan, "alattomban" bõvíteni az étrendjét, de amikor fáradtabb vagyok vagy délután is dolgozom és nagymama átjön gyereket rontani, persze maradnak a biztosan hisztimentes régi kedvencei. Apja viszont mostanában nekiállt hétvégén nagyokat fõzni (ráadásul õ is fogyókúrázik.. ááá), a gyerek meg persze nem eszi meg… jön az "akkor nem kap mást" = nem eszik = hisztis. Szóval a hétvégi családi programok mostanában mindig ilyen "idilliek" nálunk. :( A harmadik, hogy olyan, mint egy sajtkukac :) Mindig taktikázni kell és félpercenként kakkukolnom a következõ programpontot, hogy ne terelõdjön el a figyelme. Én mondjuk sokkal lazábban veszem az egészet (általában jól érzem magam a gyerekem társaságában, a hisztit életkori sajátosságnak tartom, az üvöltést megtanultam kizárni az agyamból) viszont komolyan félek, hogy az apja egyszer idegösszeomlást kap és jópárszor pedzegette már, hogy elrontottam.
harmadik válaszoló vagyok. Akkor közösen rontottátok el szerintem. Pláne ha õ viszi ide oda. Én a kaja ügyben igen is ha valamit nem eszik meg akkor nem baj majd legközelebb eszik valamit és nem erõltetem. Lehet kicsinek erõltetve lett. Ebben nem tudok neked segíteni mert szerencsére az én lányom szó szerint minden evõ és bármit teszek elé megeszi. Amiket leírtál talán abban van a baj, hogy nincsen napirendetek. Szerintem fontos, hogy kb tudja a gyerek mi miután következik. Tudom itt most lesz sok olyan anyuka aki ezek után fogja mondani, hogy hülyeség stb. Persze ez nem fog egyik napról a másikra kialakulni. Mikor fekszik estére le a fiad? Nem lehet, hogy szimplán nem tudja magát kipihenni?
A kérdező hozzászólása: Van napirendünk, elég fix. Reggel 7-kor kel, este fél8-8kor fürdik, fél9kor alszik és ez már nagyjából fél éves kora óta így van. Csak mostanában kezdett el-elcsúszni vagy kimaradni a napközbeni alvás - pedig visszük friss levegôre eleget. Étkezésekben hétvégén is próbálom követni a bölcsis idôpontokat. Szoktunk együtt és külön is menni vele. Én többet vagyok vele. A válogatósság már nagyon hosszú történet, sok mindent kipróbáltunk, amit csak a védônô, a gyerekorvos, a rokonok és ismerôsök, és a nevelôs könyvek ajánlottak. Ha nem szereti az ebédet, simán kihagyja. A bölcsiben is ezt csinálta 3 hónapig, de ma már van, amit legalább megkóstol.
Ez többnyire normális hogy egy gyerek hisztizik. Persze ha ráhagytok mindent akkor csak többet fogja csinálni. Inkább ha elkezdi a cirkuszt akkor haggyátok rá hadd tegye.Egyrészt abba fogja hagyni, másrészt pedig így megérti hogy nem ér el ezzel semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!