Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran leengedni (3 db)

Milyen gyakran kell leengedni a kerti medence vizét?

Legjobb válasz: az attól függ, hogy milyen segédberendezéseid vannak. (pl. szûrõ, stb.) attól is függ, hogy milyen vegyi anyagokat használsz ( pl. algamentesító, vízfertõtlenítõ, stb.)A kérdésedre nincs általános válasz.Én évente egyszer engedem le, mert folyamatosan tartom karban a medencét, síkosításmentesítem, algamentesítem, stb.

az attól függ, hogy milyen segédberendezéseid vannak. (pl. szûrõ, stb.) attól is függ, hogy milyen vegyi anyagokat használsz ( pl. algamentesító, vízfertõtlenítõ, stb.)A kérdésedre nincs általános válasz.Én évente egyszer engedem le, mert folyamatosan tartom karban a medencét, síkosításmentesítem, algamentesítem, stb.

Milyen gyakran kell egy mélyhűtőt leengedni? Vagy honnan tudom, hogy egyáltalán kell-e?

Nincs még túl vastag jégréteg bent, mert nem a legmagasabb h?t? fokozaton van, úgy kb. középen, de kb. 1,5 éve engedtem le utoljára azt hiszem. Nem úgy néz ki , mintha kellene, de azért gondolom bizonyos id?közönként nem árt. Mikor utoljára csináltam, akkor azért nagyon vastag jégréteg volt bent, láthato volt, hogy esedekes. Most nem. Attol csináljam?

Legjobb válasz: A jegesedés mértéke nem hõmérséklet, hanem inkább ajtónyitás és páratartalom függvénye. Leolvasztani akkor kell ha sok jég van benne ezáltal a hûtõ hatásfoka leromlik. Ha nincs jegesedés hagyd akkor.

A jegesedés mértéke nem hõmérséklet, hanem inkább ajtónyitás és páratartalom függvénye. Leolvasztani akkor kell ha sok jég van benne ezáltal a hûtõ hatásfoka leromlik. Ha nincs jegesedés hagyd akkor.

Milyen gyakran érdemes leengedni a hűtő fagyasztó részét?

Legjobb válasz: Amíg nem jegesedik el, addig talán nem is kell. Van aki havonta olvasztja, van aki csak félévente.

Amíg nem jegesedik el, addig talán nem is kell. Van aki havonta olvasztja, van aki csak félévente.
Szia ! Elvileg a termékleírás szerint két havonta kell, de szerintem fél évente böven elegendö.Mert minnél tovább hagyod fagyosan a hütö annál többet dolgozik(és az nem igazán takarékos )és nem is jó a gépnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!