Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran fogamzásgátló tablettát (4 db)

Fogamzásgátló tabletta tényleg okoz cisztát? :SHa igen, milyen gyakran kell ezt műteni?

Fogamzásgátlót kaptam a családban fenálló ösztrogéntúltengés miatt(nagymama,édesanya).Azt olvastam egyes ciszták esélyét csökkentik, de másokat meg ez alakít ki? Akkor mot mit csináljak?:STapasztalatok? L19

Legjobb válasz: Nem okoz, csak okozhat. Esetek többségében magától elmúlik.

Nem okoz, csak okozhat. Esetek többségében magától elmúlik.
A kérdező hozzászólása: akkor merjemszedni?
Szerintem menj endokrinológushoz és tõle kérdzed meg, hogy milyen gyógyszert kell szedni.

Milyen gyakran éltek szexuális életet fogamzásgátló tabletta szedése mellett, ha komoly párkapcsolatotok van?

Legjobb válasz: megszakítással szoktunk együtt lenni minden péntek este :D 1 éve most már :D

megszakítással szoktunk együtt lenni minden péntek este :D 1 éve most már :D
2 éve vagyunk együtt. én másik városba járok egyetemre ezért csak hétvégén tudunk találkozni és akkor együtt lenni. akkor viszont minden nap 1x legalább.ha együtt alszunk akk többször
Hát nálunk 1 héten max 2-szer, ha együtt alszunk, akkor õ alszik én meg szenvedek... :(
Általában a napi 1 megvan:D Ritkán kimarad 1nap, de van amikor 3* is szeretkezünk egy nap. Lassan 1éve vagyunk együtt.

Azt hallottam, hogy a fokhagyma nagyon jó fogamzásgátló. Csak nem tudom, hogy mennyit kell belőle szedni ill. milyen gyakran? Hogy kell alkalmazni? Mint a tablettát vagy mint a hüvelykúpot?

kérlek segítsetek, nagyon fontos. Még sz?z vagyok, de már nagyon szeretné a barátom ha végre szexelnénk. 9/L

Legjobb válasz: napi egy kilót kell megenni és garantált a fogamzásgátlás,senki nem akar majd veled lefeküdni:)

napi egy kilót kell megenni és garantált a fogamzásgátlás, senki nem akar majd veled lefeküdni:)
Igen, az orrba kell, mert ott szívódik föl rendesen. Figyelj oda, hogy míg nem szívódik fel, addig a szádon vegyél levegõt!
Minden órában 1 fej foghagymát kell megenned, és lent is bekenni neked és barátodnak!Nagy élmény lessz!Sok sikert!:)
Elõszõr háromnapig vizeletbe kell áztati egy kg fokhagymát, majd a párod ürülékében gontosan szét kell morzsolgatni és kint hagyni a napon egy hétig aszalódni. Ezután kis golyókat kell belõle gyúrni és az orrodba kell tömködni minden nap kettõt. Fontos, hogy ugyanabban az órában csináld, minden nap! És ne feledkezz meg idõben gondoskodni a következõ adagról, nehogy elfogyjon!!!
A dolog a barátod érzékenységétõl függ. Ha vámpír, elég, ha csak az ajtóban felakasztasz egy füzérrel, akkor a közeledbe sem megy és mint tudjuk ez a legbiztosabb módszer. A következõ: (ha mégsem vámpír) minden randi elõtt rágj el 40-50 deka fokhagymát és csók elõtt lehelj rá teljes erõdbõl. Ha még ez is kevés és közeledni próbál, péppé tört fokhagymával kend be a fütyijét, jó erõsen. Hüvelykúpként te is használhatod emellett kiegészítõ védekezésként. Ha ez sem válna be, keress másik pasit, mert ez nem normális :D
Minden nap egy fej foghagymát a két térded közé kell tenni és jó erõsen szorítani. Tuti a hatás!
az elején azt hittem komoly ez a kérdés de amikor láttam hogy 9/L hát akkor nagyot röhögtem és hoppá Humor kategória! xD
Vicces és egyben nagyon elszomorító hogy egy 9 éves kislánynak azon jár az esze, hogy de jó lenne már baszni. Uramisten.
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 14:08 egyenlõre nem akarjuk a nazális szexet. akkor is az orrba kell dugni?
rendben, egy újabb kamu kérdés
Emberek! Nézzétek már a kategóriát! HUMOR! Ez itt a mai fiatalság cinikus kifigurázása. :D Persze ez csak az akadékoskodóknak szólt. :)

Milyen gyakran lehet fogamzásgátló tablettát cserélni?

Novynettet szedtem 2 évig, de nem múltak a pattanásaim, ezért irattam újat a dokival. 3 hónapja szedek Regulont, de azt hiszem ez sem vált be a pattanások terén, s?t néha barnás folyásom is van töle.. Irathatok ki ilyen rövid id?n belül újat? Vagy majd megszokja a szervezetem?

Legjobb válasz: Mindenképp dokival beszélj errõl! Menj vissza a nõgyógyászhoz, mondd el a panaszaidat, s a legjobb, ha õ dönti el, hogy mi legyen!

Mindenképp dokival beszélj errõl! Menj vissza a nõgyógyászhoz, mondd el a panaszaidat, s a legjobb, ha õ dönti el, hogy mi legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!