Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran elő, hogy a (27 db)

Szülõktõl távol élõk, milyen gyakran és hogy látogatjátok a szülõket? Szerintetek mi a normalis?

Harmincas pár vagyunk,fél éves a kisfiunk.

Legjobb válasz: "Anyos kitalala,hogy innentöl mindenki aludjon a sajat szüleinél,a kisfiunk megfelváltva hol itt hol ott." Egyszer-egyszer még talán, de semmiképpen állandóan. De miért kéne külön aludnotok? Egy család vagytok.

"Anyos kitalala, hogy innentöl mindenki aludjon a sajat szüleinél, a kisfiunk megfelváltva hol itt hol ott." Egyszer-egyszer még talán, de semmiképpen állandóan. De miért kéne külön aludnotok? Egy család vagytok.
A kérdező hozzászólása: én sem értem igazán, fökepp most mar a picurral. Olyan pici még(tényleg az, nehezen fejlödik), eszemben nem lenne éjjelre otthagyni, fökepp, hogy anyatejes. Bár azt tudom, hogy a férjem jol ellatná, nem tudnék nyugodtan aludni, foleg, hogy nem is muszaj, van hol hárman aludnunk, egy csalad vagyunk, egyutt helyunk.
Ekkora baromságot még nem hallottam :) Szerintem is aludjatok a te szüleidnél mindannyian.
Nem normális.
éppen tegnap mesélte a kolléganõm, hogy õ meg a 8 éves kisfia karácsony óta nem jártak otthon az anyukájánál. 20 perc busszal, ott laknak a pályaudvar mellett közvetlenül, de hát 300 ft a busz. Ugyanakkor éppen azon agyal, a 130 vagy 140ezres mobilt megye meg :( És ismerem az anyukáját, kedves, aranyos, mindenben támogatta, mikor fiatalon, terhesen egyedül maradt, fizeti a lakáshitelét, stb. És ilyenkor arra gondolok, remélem, az én lányom ás lesz :(
Én kb. háromhavonta, de nem ez a normális, tény hogy tudnék gyakrabban is menni, de ahogy öregszem, egyre nehezebben szánom rá magam az utazásra. Pedig alig 3 óra az út. Amit anyósod kér, az a nem normális. Ti már a férjeddel és a gyerekeddel vagytok egy család, ne akarjon titeket szétszakítani. Persze nyilván nehéz neki ezt a tényt elfogadni, fõleg hogy a másik gyereke belement ebbe. De ettõl még, fõleg ha a férjeddel egyetértetek abban, hogy hülyeséget akar, nektek nem kell ebben részt vennetek.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az én szüleim 80km-re, a férjemé 90-re laknak tõlünk. (pontosabban mi lakunk annyira tõlük, mert mi költöztünk - munka miatt). 9 évet éltünk kettesben, mielõtt megszületett a kisfiunk. A gyerek születése elõtt átlagban két hetente jártunk haza, hol az egyikünk, hol a másikunk szüleinél aludtunk. Mióta megszületett a kisfiunk, onnantól úgy csináljuk, hogy lehetõség szerint mindkét nagyszülõnél vagyunk, de általában csak az egyiknél alszunk. 13 km-re laknak egymástól, autó nélkül, tömegközlekedéssel is megoldjuk. Konkrétan: mondjuk anyu "hétvégéje jön", akkor pénteken az esti vonattal hazautazunk anyósomékhoz (7-re érünk oda), ott alszunk, és szombaton átmegyünk anyuhoz, ott alszunk, majd vasárnap hazajövünk. Vagy anyunál alszunk péntek-szombaton, átmegyünk vasárnap reggel anyósékhoz és onnan megyünk haza. Ez az ottalvás téma egyébként nálunk is központi helyet foglal el, rögtön a "'jaj-jaj, mit fõzzek, éhen ne haljatok" után. :D A kisfiunk tartósan beteg, egy bizonyos életszakaszig fõleg én tudtam éjjel megnyugtatni, ha rátört a betegség, pedig az apját is imádta.

Milyen gyakran fordul elő, hogy a magzat egyik veséje leáll?

27 hetes terhes vagyok es ma voltam ultrahangon es a babam egyik veseje mellet egy 30 mm-es burok van ami valoszinuleg azt jelenti hogy valami miatt az a vese nem tud kiurulni csak telik.Egy honappal ezelott voltam akkor meg minden rendben volt. Az orvos azt mondta hogy leheseges hogy kiurul de ha nem akkor a baba szuletese utan ki kell muteni azt a veset. Ha tudtok valamit errol a rendellenessegrol kerlek irjatok mert nagyon ki vagyok borulva hogy mi lesz a picikemmel. Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Szia! Legyél egészen nyugodt, visszatérõ kérdésrõl van szó. Sok probléma lehet a magzati vesével, a mûtét pedig rutin, annyi baba "szenved" valamelyik fajtájától. Az egyik jó hír, hogy csak az egyik vese "rendetlenkedik", a másik, hogy mûthetõ, a harmadik pedig az, hogy a magzatok nagy többségénél még méhen belül helyrejön a helyzet. Az orvos sem ijedt meg, tehát neked sem szabad. Ha nem küldtek tovább genetikai központba, akkor tényleg egészen nyugodt lehetsz. Állítólag a fiú magzatoknál nagyon gyakori valamilyen kisebb elváltozás a vesékben, de a lányoknál sem ritka, légyszi ne izgulj, legyél teljesen nyugodt. Ha az orvos nem aggódik, neked sem szabad. Egy barátnõmnél ugyan ez volt a helyzet, meg sem kellett mûteni a kisfia veséjét, mert még méhan belül rendbejött. Nyugi!

Szia! Legyél egészen nyugodt, visszatérõ kérdésrõl van szó. Sok probléma lehet a magzati vesével, a mûtét pedig rutin, annyi baba "szenved" valamelyik fajtájától. Az egyik jó hír, hogy csak az egyik vese "rendetlenkedik", a másik, hogy mûthetõ, a harmadik pedig az, hogy a magzatok nagy többségénél még méhen belül helyrejön a helyzet. Az orvos sem ijedt meg, tehát neked sem szabad. Ha nem küldtek tovább genetikai központba, akkor tényleg egészen nyugodt lehetsz. Állítólag a fiú magzatoknál nagyon gyakori valamilyen kisebb elváltozás a vesékben, de a lányoknál sem ritka, légyszi ne izgulj, legyél teljesen nyugodt. Ha az orvos nem aggódik, neked sem szabad. Egy barátnõmnél ugyan ez volt a helyzet, meg sem kellett mûteni a kisfia veséjét, mert még méhan belül rendbejött. Nyugi!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, rendben lesz a pici. Az orvos ilyenkor csak azért szól, mert kötelessége tájékoztatni. Fokozott figyelemmel fogják követni a fejlõdését, ne aggódj. Jó babavárást!
szia!az én babámnak is valami gond volt a veséjével a 26 hetes ultrahangon.nem mondták mi csak hogy valamiért nem mûködik megfelelõen.aztán 1 hét múlva megint mennem kellet uh-ra és már nem is láttak semmi problémát:) .már 2 és fél éves nagylány és minden rendben vele. rendben lesz hidd el minden jó kezekben lesz akkor is ha mûteni kell:) sok boldogságot nektek és jó babvárást:)
Szerintem 100%-ban fordul elõ. :D
Nem a csók után nedvesedünk be, hanem közben... Egyébként kb. annyiszor, ahányszor egy férfival elõször csókolózom. Azért, mert csak olyanokkal csókolózom, akikhez egyébként is vonzódom.
eléggé gyakran :) még egy év után is benedvesedek ha csókolózom a barátommal :)
szerintem mindig így van:D
szinte mindig :)
A kérdező hozzászólása: Na és ha a fiú rondának számít a lány meg szép és mégis szívesen smárol a fiúval, akkor is lehet, hogy benedvesedtek vagy ti van, hogy egy csúnyának tartott fiút helyesnek láttok és beizgultok rá?
ha szereted akkor nem számít a kinézet :)
A kérdező hozzászólása: 7-es, ez okés lenne, de nem is ismertük egymást, elsõ talin történt, megcsókoltam, nem ellenkezett. Amúgy elég ronda vagyok, még be is szólogattak ilyen menõ fiúk a lánynak, hogy minek van velem ja és sértegettek is engem a srácok, a külsõmet.
És azt hogy vennétek h ha rákérdezne a srác az elsõ csóknál h benedvesedtetek e? ha meg van a bizalom?

Milyen gyakran fordul elő, hogy ha valakinek párja lesz, a baráti társaságát elfelejti? Tehát nem nagyon törődik már velük.

Legjobb válasz: Velem elõfordult 2 szer is és tanulétam belõle,de én hálázt adok az égnek hog yoylna barátaim imserõseim vannka akik ezek után is úgy várták hogy újra "Visszatértem"!Tehát elõfordul,és amegbocsájtás a barátokon múlik!

Velem elõfordult 2 szer is és tanulétam belõle, de én hálázt adok az égnek hog yoylna barátaim imserõseim vannka akik ezek után is úgy várták hogy újra "Visszatértem"!Tehát elõfordul, és amegbocsájtás a barátokon múlik!
Sajnos mi sem járunk nagyon társaságba a barátommal mióta összeköltöztünk(5 hónapja). Ennek több oka is van sok volt a tanulni való, távolabb lakunk a többiektõl, és a társaság is szétesett akikkel eddig lógtunk. Mert egy része eléggé elzüllött(állandóan füveznek meg isznak, meg dohányoznak), és mi ezt nem akarjuk csinálni, a másik része meg egy másik csapatba került át. Úgyhogy elhatároztam hogy majd most az újévbe összehozok egy csapatot akik nem ilyen ivós-dohányzós-meg halálra bulizós lesz, hanem olyan embereket gyûjtök magam köré akiknek hasonló céljuk van. Pl össze lehet gyûlni társasozni, filmezni, moziba menni, kirándulni, és nem beszélik ki egymást.. Énilyen embereket keresek az ismerettségi körömbõl, de sajnos ilyenbõl nincs olyan sok. Vagy akik vannak õk már egy csapatot alkotnak.. max majd megpróbálok oda csatlakozni. Sztem nagyon fontos hogyha valakivel komoly a kapcsolatod akkor attól még legyen közös baráti körötök, mert egy ideig jó hogy csak kettesben vagytok, de egy idõ után biztos unalmas lesz az egyik félnek...
Elég gyakran, én is így vagyok. Erõsebben kell koncentrálni ahhoz, hogy foglalkozz velük, de megéri :D
Nem jut már rájuk idõ.

Lányok, milyen gyakran fordul elő veletek, hogy a párotok mellett kielégítetlenül maradtok?

Mennyire vagytok frusztráltak ilyenkor?

Legjobb válasz: Ha rajta múlna mindig.De segítek magamnak.Frusztráll ez a helyzet eléggé,ugyanis nem mindeggy hogy milyen módon jutok az orgazmusig.Megalázó érzés.Elveszi az önbizalmam.Õ meg eggy hatalmas egó.

Ha rajta múlna mindig.De segítek magamnak.Frusztráll ez a helyzet eléggé, ugyanis nem mindeggy hogy milyen módon jutok az orgazmusig.Megalázó érzés.Elveszi az önbizalmam.Õ meg eggy hatalmas egó.
Szinte mindig amikor együtt vagyunk. Én kielégítem õt, elélvez és utána be is fejezzük én meg "úgy" maradok. Nagyon frusztrált vagyok emiatt. Már unom, hogy folyton magamat kell kielégíteni minden egyes együttlét után.
Mert sok közös forog kockán, és eggy lányunk is van.
A kérdező hozzászólása: #7-esnek: akkor miért nem hagyod ott?
Nagyon ritkán, akkor se az õ hibájából. Általában inkább többször kielégít, mint egy.
2-es igen csaj vagyok.
sajnos már egyre többször elõfordul és eléggé zavar a dolog :/
Ritkán fordul elõ, az sem az õ hibájából. Nem frusztrál soha, majd legközelebb. Nem önzõ az ágyban szeret nekem örömet okozni 21L
Én mindig kielégílük, de eléggé zavarna, ha a barátom elélvezni fúú õ "kész van" és én meg csináljak amit akarok.
Nekem volt olyan barátom, aki hatalmas puncivezérnek képzelte magát, de soha az életben nem elégített ki. Eléggé frusztrált elõször, de aztán végül nem érdekelt.
Csaj vagy elsõ válaszoló??
A kérdező hozzászólása: Ez szomorú. :(
amikor szõrös vagyok
Anas penelope válaszát várom érdeklõdéssel.
A kettõ tökéletesen független egymástól.Akkor szõrtelenítek, amikor kell, nem aktus elõtt.
A kérdező hozzászólása: NEm zavar titeket a borosta vagy a párotokat?a 2-3 napos?
Nem szokta zavarni a pasikat. Én nem is borotválnám mindennap, mert az nagyon szétcseszi a bõrömet.
Neki is van szokott borostás lenni. Úgyhogy nem zavarja.
A nõk csak azt hiszik! Engem speciel kifejezetten idegesít a borosta ott lent és az annál nagyobb szõrzet. szerintem amelyik férfi nem szereti egy nõn a szõrt azt mind idegesítheti.

Távkapcsolatban élők, ti hogy bírjátok a másik nélkül? Mennyi időközönként találkoztok? És milyen gyakran beszéltek?

Legjobb válasz: Havonta egyszer találkozunk néhány napra. Hiányzik és naponta beszélünk. 21/N.

Havonta egyszer találkozunk néhány napra. Hiányzik és naponta beszélünk. 21/N.
Nekem barátom most ment el egyetemre, de am is messzebb lakik...szóval nehéz..és 2-3hetente tudunk találkozni :/ de ha szereted megéri :)
Nem élek távkapcsolatban, de biztos, hogy nem bírnám! ha 1 napra utazik el a barátom, már nyavalyát fele kapok :)
én már nem élek távkapcsban, de volt benne részem. eleinte nagyon nehéz volt mikor elkezdõdött a suli, mert a fél nyarat együtt töltöttük.. aztán szépen lassan hozzászoktam(õ annyira nem). volt hogy minden hétvégén, volt hogy 1-2 hét kihagyással tudtunk találkozni, változó volt. de mivel mindketten tanultunk, amúgy se nagyon tudtunk volna sûrûbben. minden nap beszéltünk sms-ben, telefonon, facebookon...nekem néha kicsit sok volt amiért állandóan rajtam lógott ezeken keresztül, de érthetõ... végül nem azért lett vége mert távkapcsolat volt.
Mi kb 3-4éve vagyunk így.Közben volt pár hónap hogy itthon együtt.Most 4-5hetente jön haza(1-2hétre), minden nap msn és nap közben csörgünk hogy élünk még.Nagyon nehéz, néha azt hiszem feladom mert itthon rámszakad minden, nincs akivel megbeszéljem a napi gondokat, és egyáltalán hiányzik nagyon!!!Emelett itt egy gyerkõc is akit egyre szívszorítóbb elnézni a kialakult helyzet miatt.És mind ez a pénz miatt, mert bele vagyunk kényszerülve.Túl sokáig nem lehet ezt csinálni, felörli az ember idegeit!!!
Lassan 2 éve vagyunk párkapcsolatba! Az ország két végén lakunk! Nehezen bírjuk! mindennap beszélünk( msn, fb.sms.) és képeket küldünk egymásnak.:)
Nagyon nehéz a másik nélkül, bár nálam így változó a másik hiánya, általában ha unatkozok és rá gondolok (amugy is szoktam rá gondolni sokat) akkor a legrosszabb, viszont ha van elfoglaltságom, és egy picit elterelõdik a figyelmem akkor jobb. Suliidõben mi 2 hetente 7végén találkozunk. Napi szinten beszélünk elég sokat (MSN, Facebook, Skype, Telefon)
mi is éltünk a párommal távkapcsolatban, elég sokáig. kb.3 havonta találkoztunk, gyakran beszéltünk skype-on, de néhány hónapja összeköltöztünk.bepótoljuk a kimaradt idõt. lassan 4 éve vagyunk együtt. jóval ezelõtt is volt egy távkapcsolatom, akkor még nem volt facebook meg ilyesmi, ezért elég nehéz volt, meg sok volt a telefonszámla, de minden második hétvégét együtt töltöttük.
Lassan 2 éve vagyunk távkapcsban a barátommal, 200km-re. Majdnem minden hétvégén tudunk találkozni, de van, hogy 2-3 hét is kimarad. Minden nap beszélünk telón, msn-en, de még igy is nagyon nehéz:( Nálunk az összeköltözésnek vannak akadályai sajnos, és lassan belefáradunk. Szóval a legfontosabb, hogy legyen közös célotok, akkor megéri a várakozás.
mi hétvégente találkozunk. más-más városban élünk és más-más városban tanulunk is. amúgy minden nap beszélünk, facebookon keresztül.
Nehezen bírjuk. Kb. havonta- néha kicsit ritkábban találkozunk ( másik városban élünk és másik helyen is tanulunk..szóval 4 helyen vagyunk) Milyen gyakran beszélünk: valamilyen formában csaknem egész nap kommunikálunk: családi csomagos elõfizetés vagy cset. ( ez így morbidul hangzik, de a cset pl. egész nap megy nálunk és miközben mindenki csinálja a saját kis dolgát néha-néha beszélünk pár sort)

Milyen gyakran fordul elő, hogy ilyen vörös a Hold, mint ma este?

Legjobb válasz: OFF: Gyönyörûségesen szép!!

OFF: Gyönyörûségesen szép!!
tavaly is volt már meg azelõtt is láttam így nyáron
A kérdező hozzászólása: És mi az oka ennek?
A holdfelkelte egybeesik a naplementével, ami vörös fényben világítja meg.
Ha a Föld majdnem a Hold és a Nap közé kerül akkor a Föld légkörén való áthaladástól lesz a piros és szóródó fény, az vetül a Holdra.
Válaszolva a kérdésre: Teliholdanként, azaz kb. havonta. Persze kell a tiszta idõ is, hogy lehessen látni a Holdat.

Lányok! Milyen gyakran fordul elő veletek, hogy nincs bugyi a szoknyátok/ruhátok alatt? Miért: csak mert izgatónak tartjátok, esetleg villantani akartok, vagy szabad utat akartok engedni vkinek? (28/L)

Legjobb válasz: 3 Úristen,nem mondod! Amúgy mindig van rajtam,télen,nyáron,otthon is,mindig.Ha valakin nincs az utcán,az nem izgató,hanem gusztustalan.

3 Úristen, nem mondod! Amúgy mindig van rajtam, télen, nyáron, otthon is, mindig.Ha valakin nincs az utcán, az nem izgató, hanem gusztustalan.
Én kényelmetlenül érezném magam nélküle, akár itthon, akár az utcán. 22/L
Ha megyek valahová, mindig veszek bugyit. Csak akkor nincs rajtam esetleg, ha itthon vagyok.
rajtam mindig van bugyi (nyilván fürdés közben, vagy ha szeretkezek a párommal, pisilés közben stb akkor nincs, értelem szerûen... ) 20/L
Rajtam csak akkor nincs, ha leszedik. :D
Én nyáron rendszeresen úgy járok, nagyon kellemes, szabad érzés.
Elég sûrûn járok bugyi nélkül. Felizgat és a férfiak mintha éreznék. Úgy néznek rám, hogy rögtön letepernek és ez még jobban felizgat. :) Nem beszélve arról, ha a pasim megneszeli nyilvános helyen, hogy mennyire fel vagyok izgulva és megmondom neki az okot... :) 20/N.
Rajtam most sincs "gatya", boxer, hanem ilyen hálós rövidnadrágban vagyyok egész nap. Mindenkinek ajánlom; lányoknak is ajánlani tudom, mert szabaddá válsz, s nem izzadsz épp annyira, szellõzik.
A kérdező hozzászólása: En csak most fedeztem fel ezt az uj "hobbym", igaz, hogy nem gyakran fordul elo, de felszabadito es egyben nagyon izgalmas erzes. Foleg, ha a parod fulebe sugod, hogy egy alkalmatlan helyen, vagy idoben, hogy mennyire benedvesedtel - es szabad az ut ;)!
A kérdező hozzászólása: Fiúk is írhatnak, mit tapasztaltok a lányoknál, esetleg Ti miért "felejtitek" otthon a gatyát? :)
Én utálom a bugyit, fürdõruhát, stb. Strandolni eleve nudira járok, és alsónemût is csak akkor veszek fel ha nagyon muszáj, illetve azokon a napokon.

Távkapcsolatban élők! Milyen gyakran találkoztok a párotokkal? Mit csináltok a köztes időben, hogy gyorsabban teljen? Én mindig alig tudom kivárni, hogy lássam

Legjobb válasz: Én is távkapcsolatban élek,már 4hónapja.Õ az elsõ barátnõm ( és remélem egyben az utolsó is ). Valahogy megoldjuk a dolgokat,hétvégente találkozunk például 1egész napra. Akkor ilyen különféle programokat találunk ki. Néha ottalszunk a másiknál,értelemszerûen ekkor többet tudunk együttlenni. Most itt a nyár,szabadidõ,még több idõnk lesz egymásra. Amúgy,nekünk 1 fokkal jobb,mert tudjuk,hogy mikor egyetemre megyünk ( nekem 1év,neki még 2 ) akkor egy városban fogunk lakni,tehát meg lesz minden oldva. Ezért is csináljuk ezt,mindent megteszünk,hogy ez összejöjjön,és én érzem,hogy sikerülhet. Tényleg csak akarni kell. Az elsõ kommentelõvel ellentétben minket ez nemhogy távolit,inkább csak közelebb hoz. Összejöhet szerintem akárkinek. Sok sikert nektek:) 18F

Én is távkapcsolatban élek, már 4hónapja.Õ az elsõ barátnõm ( és remélem egyben az utolsó is ). Valahogy megoldjuk a dolgokat, hétvégente találkozunk például 1egész napra. Akkor ilyen különféle programokat találunk ki. Néha ottalszunk a másiknál, értelemszerûen ekkor többet tudunk együttlenni. Most itt a nyár, szabadidõ, még több idõnk lesz egymásra. Amúgy, nekünk 1 fokkal jobb, mert tudjuk, hogy mikor egyetemre megyünk ( nekem 1év, neki még 2 ) akkor egy városban fogunk lakni, tehát meg lesz minden oldva. Ezért is csináljuk ezt, mindent megteszünk, hogy ez összejöjjön, és én érzem, hogy sikerülhet. Tényleg csak akarni kell. Az elsõ kommentelõvel ellentétben minket ez nemhogy távolit, inkább csak közelebb hoz. Összejöhet szerintem akárkinek. Sok sikert nektek:) 18F
Nekem ez elég volt 1x!!! Soha többé nem mennék bele! Hogy mért? Mert elhidegülsz a másiktól a sok külön töltött idõ miatt, illetve ha alapból így indult a kapcsolat, nincs is nagyon esély egymás pontosabb megismerésére, mert folyton az idõt kell néznetek!!! Nem éri meg, mindkét fél csak szenved! És mondjuk ha az egyik közben megunja, és félre..., de nincs szíve kidobni a párját, akkor az még rosszabb, és igazából nincs is hibás, hacsak nem mind a kettõ, mert belementek egy ilyenbe! Persze ez az én szubjektív véleményem.... 28f
én is alig tudom kivárni, hogy lássam õt. nemsokára itthon lesz kb. 2 hét múlva:) általában egy hónapot szokott külföldön lenni de elõfordul, hogy két hónapot is kint van:( jelenleg a tanulásra koncentrálok , hogy elteljen az idõ és dolgozok is. nem érzem úgy, hogy elhidegültünk volna egymástól és hálistennek mindketten hûségesek vagyunk egymáshoz.
Régebben hetente találkoztunk, péntektõl vasárnapig. Hét közben suliztam, így gyorsan elment az idõ. Nyáron meg annyit voltunk együtt, amennyit csak tudtunk. De most külföldön van, április eleje óta nem találkoztunk, de 2 nap múlva jön haza:) Amúgy 4 éve vagyunk együtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!