Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran elö, hogy valakinek, (6 db)

Milyen gyakran fordul az elő, hogy valaki menstruál, mégis terhes? Mik lehetnek ennek a jelei?

Legjobb válasz: Az nem menstruáció. Menstruáció csak az a vérzés, amit ovuláció elõz meg. A vérzés, amit néhány nõ tapasztal, az gyengébb, esetleg más színû/állagú, mint a rendes havivérzés. És egyébként viszonylag ritka.

Az nem menstruáció. Menstruáció csak az a vérzés, amit ovuláció elõz meg. A vérzés, amit néhány nõ tapasztal, az gyengébb, esetleg más színû/állagú, mint a rendes havivérzés. És egyébként viszonylag ritka.
A kérdező hozzászólása: és azt érzi az ember, hogy nem menstruál, hanem ez valami más, vagy menstruációnak tûnik?

Milyen gyakran fordul elő, hogy valakit visszafordítanak az USA-ból?

Nyáron szeretnék kimenni New York-ba turistaként és lassan el kéne kezdeni megszervezni a dolog (repjegy vásár, vízum etc.) de eléggé parázok 170 ezret kifizetni úgy egy repjegyre, hogy lehet visszaküldenek. És pl ha minden összejön egy üveg Tokaj-it mennyire parás kivinni ?

Legjobb válasz: Ha látszik rajtad, hogy turista vagy, nem fognak visszafordítani nyugi. Csak legyen nálad a visszafelé szóló repjegy is, szállás visszaigazolások, elegendõ pénz és feltételezem, tudsz angolul és tudsz válaszolni a kérdésekre is, amiket majd feltesznek (mivel foglalkozol otthon, mit fogsz csinálni az usában?) úgyhogy nem hiszem h bármi gond lenne. Tokajiról nem tudok nyilatkozni. Nekünk onnan bort nem engedtek hazahozni, a kivitellel nem tudom mi a helyzet.

Ha látszik rajtad, hogy turista vagy, nem fognak visszafordítani nyugi. Csak legyen nálad a visszafelé szóló repjegy is, szállás visszaigazolások, elegendõ pénz és feltételezem, tudsz angolul és tudsz válaszolni a kérdésekre is, amiket majd feltesznek (mivel foglalkozol otthon, mit fogsz csinálni az usában?) úgyhogy nem hiszem h bármi gond lenne. Tokajiról nem tudok nyilatkozni. Nekünk onnan bort nem engedtek hazahozni, a kivitellel nem tudom mi a helyzet.
Jaja engem is rendesen kikérdeztek két éve a határon (Vancouverben élek) mert már egy hétnél is sûrûbben jártam át, aztán látták hogy ártalmatlan vagyok, csak amerikai cég kanadai fiókjának dolgozom, oszt hagytak, hadd menjek Isten hírével. Most meg már a NEXUS kártya interjúra várok, az csak formalitás és aztán embert sem kell látni határátlépéskor. Szóval, nem harap az amerikai határõrség, csak óvatos.
injább azokat fordítják vissza aki már sokadjára akar belépni rövid idõ alatt avgy ha valami gyanus van benne. Egyik isemrõsöm ötödszörre ment egy év alatt öt csak félre vitték és kikérdezték hova megy miért stb és hogy hogy ilyen gyakran jön. Persze azt mondta csak nyarlani és hogy igen iylen sok a szabija és el engedték. felesleges kivinned tokajit mert lehet kint is kapni.
Kanadában nem annyira rajonganak a magyarokért, te meg nem oda mész :) ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, amúgy az egész félelmemet ez a hír váltotta ki: http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/01/14/20/Budapestre_erkez..
Ezen törpölni felesleges, a valószínûségszámítás itt nem segít semmit. Van egy vicc, amiben a matematikus azért visz bombát a repülõgépre mert az hogy két bomba legyen egy gépen az igazán valószínûtlen. Másképpen szólva, tökmindegy hogy minden százezredik vagy egymilliomodik utast fordítják vissza ha Te vagy az. Ahogy a többiek írták, legyen nálad szép kis papírhegy hogy mutassa, hát ez itt turista, nem illegális munkás.
Jah még annyi eszembe jutott a borral kapcsolatban, én írtam h nem engedték hazahozni. Szóval a repülõre nem engedték felvinni, de a feladandó poggyászba berakhattuk volna, de már leadtuk a bõröndöket, ugyh inkább otthagytuk a bort. Szóval a feladandódba berakhatod, max összetörik..
Nem kell, csak majd mondd h tanulsz, és valószínû meg fogja kérdezni h mit tanulsz.
A kérdező hozzászólása: Tanuló vagyok jelenleg errõl valami papírt érdemes vinni magammal ?
Ha nem vagy bûnözõ, és van szállodafoglalásod, visszafelé szóló repülõjegyed, és tipikusan turistás a tartózkodásod idõtartama, akkor nagy gond nem lehet. Illetve arra kell figyelni, hogy ne legyen nálad semmi olyan, amibõl arra lehetne következtetni, hogy dolgozni akarsz. (pl. diploma, oklevél).
Valószínûleg naponta többször.
nem kell parazni engem is beengedtek. Bar en vizummal mentem mert dolgoztam is a nyaron, ismerosom ESTA val jott ki meglatogatni a vegen es ot is beengedtek. Nem kell fosni, szeretik az amerikaiak eloadni hogy ok szartak a spanyol viaszt es mindent megtehetnek, de alapjaratban rendesek.

Milyen gyakran fordul elö, hogy valakinek, csak a menszi kimaradasa utan egy hettel, vagy meg kesöbb mutatja ki a terhessegi teszt a terhesseget?

Van ezzel kapcsolatban valami statisztika?Nincs vlamilyen oldal ahol erröl irnak?

Legjobb válasz: nem statisztikai adat, de lehet hogy neked a ciklus végén volt a peteérésed és késõbb volt a beágyazódás,így késõbb emelkedett meg a hcg-d is ..Lehet ilyen!!

nem statisztikai adat, de lehet hogy neked a ciklus végén volt a peteérésed és késõbb volt a beágyazódás, így késõbb emelkedett meg a hcg-d is ..Lehet ilyen!!
Szia! Nekem pont 1 héttel mensi kimaradása után mutatott egy nagyon halvány csíkot.
Nekem pont így volt! Éreztem, hogy "lehet valami", teszteltem, és most járok az 5. hónap végén :D Szóval lehetséges!

Milyen gyakran fordul elő, hogy ha valakinek párja lesz, a baráti társaságát elfelejti? Tehát nem nagyon törődik már velük.

Legjobb válasz: Velem elõfordult 2 szer is és tanulétam belõle,de én hálázt adok az égnek hog yoylna barátaim imserõseim vannka akik ezek után is úgy várták hogy újra "Visszatértem"!Tehát elõfordul,és amegbocsájtás a barátokon múlik!

Velem elõfordult 2 szer is és tanulétam belõle, de én hálázt adok az égnek hog yoylna barátaim imserõseim vannka akik ezek után is úgy várták hogy újra "Visszatértem"!Tehát elõfordul, és amegbocsájtás a barátokon múlik!
Sajnos mi sem járunk nagyon társaságba a barátommal mióta összeköltöztünk(5 hónapja). Ennek több oka is van sok volt a tanulni való, távolabb lakunk a többiektõl, és a társaság is szétesett akikkel eddig lógtunk. Mert egy része eléggé elzüllött(állandóan füveznek meg isznak, meg dohányoznak), és mi ezt nem akarjuk csinálni, a másik része meg egy másik csapatba került át. Úgyhogy elhatároztam hogy majd most az újévbe összehozok egy csapatot akik nem ilyen ivós-dohányzós-meg halálra bulizós lesz, hanem olyan embereket gyûjtök magam köré akiknek hasonló céljuk van. Pl össze lehet gyûlni társasozni, filmezni, moziba menni, kirándulni, és nem beszélik ki egymást.. Énilyen embereket keresek az ismerettségi körömbõl, de sajnos ilyenbõl nincs olyan sok. Vagy akik vannak õk már egy csapatot alkotnak.. max majd megpróbálok oda csatlakozni. Sztem nagyon fontos hogyha valakivel komoly a kapcsolatod akkor attól még legyen közös baráti körötök, mert egy ideig jó hogy csak kettesben vagytok, de egy idõ után biztos unalmas lesz az egyik félnek...
Elég gyakran, én is így vagyok. Erõsebben kell koncentrálni ahhoz, hogy foglalkozz velük, de megéri :D
Nem jut már rájuk idõ.
Szerintem 100%-ban fordul elõ. :D
Nem a csók után nedvesedünk be, hanem közben... Egyébként kb. annyiszor, ahányszor egy férfival elõször csókolózom. Azért, mert csak olyanokkal csókolózom, akikhez egyébként is vonzódom.
eléggé gyakran :) még egy év után is benedvesedek ha csókolózom a barátommal :)
szerintem mindig így van:D
szinte mindig :)
A kérdező hozzászólása: Na és ha a fiú rondának számít a lány meg szép és mégis szívesen smárol a fiúval, akkor is lehet, hogy benedvesedtek vagy ti van, hogy egy csúnyának tartott fiút helyesnek láttok és beizgultok rá?
ha szereted akkor nem számít a kinézet :)
A kérdező hozzászólása: 7-es, ez okés lenne, de nem is ismertük egymást, elsõ talin történt, megcsókoltam, nem ellenkezett. Amúgy elég ronda vagyok, még be is szólogattak ilyen menõ fiúk a lánynak, hogy minek van velem ja és sértegettek is engem a srácok, a külsõmet.
És azt hogy vennétek h ha rákérdezne a srác az elsõ csóknál h benedvesedtetek e? ha meg van a bizalom?

Az hogy valakik nem kompatibilisek egymással, /azaz nem illenek össze és ezért nem lehet gyerekük/ milyen gyakran fordul elő? Hogy kell a ciklus. Hu-ra adatokat bevinni? Mint pl. : súly, hőm adatai. Még új vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ciklusaim menünél jobb egérgombbal klikk a napra. A felkínált két lehetõség közül a nap részleteit kell kiválasztani, ezután a menstruáció termékenységi vizsgálatokra kattintva tudod rögzíteni a mért adatokat. Az immunológiai eredetû meddõség létezõ fogalom, a meddõségi kivizsgálás része, az utolsó vizsgálatok egyike. Tudtommal csak akkor szokták vizsgálni ha már minden más vizsgálatot elvégeztek és nem találtak semmi rendellenességet.

Szia! Ciklusaim menünél jobb egérgombbal klikk a napra. A felkínált két lehetõség közül a nap részleteit kell kiválasztani, ezután a menstruáció termékenységi vizsgálatokra kattintva tudod rögzíteni a mért adatokat. Az immunológiai eredetû meddõség létezõ fogalom, a meddõségi kivizsgálás része, az utolsó vizsgálatok egyike. Tudtommal csak akkor szokták vizsgálni ha már minden más vizsgálatot elvégeztek és nem találtak semmi rendellenességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!