Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran egy (253 db)

Jársz szoláriumba? Miért? Milyen gyakran egy hónapban? Hány éves F/L vagy? Tisztában vagy vele, hogy milyen hatásai vannak a szolizásnak?

Legjobb válasz: Jársz szoláriumba? Nem tudom, h azokat, akik a kérdésre válaszolnak, csak nem igennel, miért kell lepontozni. Szánalmas.

Jársz szoláriumba? Nem tudom, h azokat, akik a kérdésre válaszolnak, csak nem igennel, miért kell lepontozni. Szánalmas.
Én nem járok, mert tisztában vagyok vele. 25/L
Én sem járok, szeretem, hogy fehér a bõröm. 23/L
Én 22/L kb hetene 2-szer járok, 6 percre / alkalom ill eddig 8 alkalommal voltam, de most idõm sincs, és már elég barna vagyok (pedig elég nehezen barnulok) szóval most kicsit szüneteltetem, nem akarok olyan gyakran járni majd pár hét múlva megint
Több, mint 1 éve szolizok, hetente 1x 10percet. Mostanában pár hetenként kihagyom. Tudom, hogy bõrrákot is okozhat. 17/L
Hetente, kéthetente 10percre. Tisztában vagyok a hatásaival, de napfény sem sokkal egészségesebb már manapság...
az elõzõ vagyok... 22/L
igen járok. miért? mert jobban szeretem, ha van "színe" a bõrömnek, nem szeretem a fehéret, a barna sokkal jobban tetszik nekem, ill. még azért is, mert nincsen idõm napozni. mivel nemrég kezdtem ezért most hetente kétszer járok, 8 percre, ill. legutóbb 12 percen voltam. Tisztában vagyok a hatásaival, és 17/L.
Igen járok, mert a barna bõr nekem jobban tetszik mint a fehér, a másik ok pedig az, hogy ha nyáron kimegyek a strandra ne kezdjem "fehéren" a napozást.Ezért tavasz vége felé lebarnítom magam egy kicsit.Hetente 3X járok 12 percre.Tisztába vagyok a hatásaival.20/L
Arra leszek kíváncsi, mikor ír ide egy szolis srác... A legtöbb bevallhatná, hogy heti 3x 20percet van bent :) Szerintem nevetségesek :) ) Mint egy grillcsikre...
Off: utolsó elõtti hozzászólónak: szerintem nincs abban semmi (a mai világban), ha egy fiú szoliba jár, persze itt is érvényesül, hogy csak mértékkel. Aki sokat van benn, és nagyon látszódik rajta az tényleg eléggé gáz, de szerintem sokkal jobb a barna szín, mint a fehér. Szerintem:) Amúgy már válaszoltam a kérdésre, és bocs az off-ért.
én ha akarnék sem tudnék úgy kinézni mint egy grillcsirke, mert nem barnulok annyira. Nekem alapból elég világos a bõröm, és a napon elõször általában leégek. Ezért strandszezonra szeretek kicsit bebarnulni, erre jó a szoli. Valamint ha a napon barnulnék, akkor mindenhol pántok nyoma lenne rajtam.
Az UV fény a DNS-ben lévõ timineket magasabb energiaszintre tolják így kötésképtelenné válnak, a sejtek elhalnak. Ez nem sci-fi, ez tényleg így van.
Tisztába vagyok a hatásaival, és fiú létemre járok, de nem érdekel, ki mit mond rá, én hetente kétszer szoktam menni 6 percre, de már csak azért, hogy a színemet tartsam meg, amúgy 17 éves vagyok
Tavaly októberben kezdtem el járni, állóba. Eleinte 6 perce hetente kétszer, majd két hónap után 9-re heti egyszer, majd emeltem 12 percre/hét. 30 éves nõ vagyok :) Múlt héten még elmentem, de most nem tervezem, éppen napozásból jövök :)
járok. azért hogy szép színem legyen, mert eléggé hófehérke vagyok.most voltam szombaton elõször, 8 percre mentem, de hétfõn, szerdán és pénteken megyek 12 percre, ment pénteken megyek ünnepelni, egybe részes ruhám lesz, és addigra kell egy kis szín.Lány vagyok, 15 éves. tisztában vagyok igen.Ha túl leszek a pénteken, utána már csak heti egyszer fogok 12 percekre járni.

Mennyi tücsköt szabad adni és milyen gyakran egy jóóó nagy afrikai levelibékának?

Nagyon sokat segítene, ha válaszolnátok, mert Lancelot (brekusz) addig eszik, amíg lát és félek, hogy egyszer csak rosszul lesz.

Legjobb válasz: Valószynû nem én vagyok itt az egyetlen, aki most hall elõször errõl az álaltról, keress szakembereket, szakfórumokat, vagy kérdezd meg azt, akitõl szerezted... Most õszintén, szerinted mennyi az esélye, hogy véletlenül pont idetéved valami szakember? :D

Valószynû nem én vagyok itt az egyetlen, aki most hall elõször errõl az álaltról, keress szakembereket, szakfórumokat, vagy kérdezd meg azt, akitõl szerezted... Most õszintén, szerinted mennyi az esélye, hogy véletlenül pont idetéved valami szakember? :D
A kérdező hozzászólása: Próbálkoztam vele, de a szakemberek nem túl kedvesek :( gondoltam hátha van valakinek ilyen jószága, de ha nem, hát nem :D
Nem vagyok szakértõ, de szerintem 4 tücsöknél nem kell több egy napra. A gekkóm heti 30 töcsköt kap, és az egy kb 15 centis állat.

Egy újszülöttet milyen gyakran kell tisztába tenni?

A kórházban, honnan tudjam mikor rakjam tisztába?pelenkáztam már sokszor babát, de nem újszülöttet.Babás szobában leszek és nekünk kell tisztába tenni.Minden szopi elott nézzem meg?És ha éhes akkor gondolom jelez, hogy cicizne, de mi van ha átalussza?Keltegessem?

Legjobb válasz: elõször is, hidd el, tudni fogod. másodszor, akkor, ha bekakilt. ált. gyakran kakilnak még õk. evés elõtt, ha nincs bekakilva, nemkell. elég utána, ált. kaja után nyomnak egyet, mert meigndul a bélmozgás. ha éhes, jelez bizony, eleinte elég gyakran, ezzel szintén nem lesz gond. ha átalussza, kkor szerintem nem kell kelteni, egészséges baba nem alussza át a cicizési idõt. :) de pl. az én kislényom bizony átaludta, és kiderült, hogy nagyon sárga, és az intenzívre került. ezt nem azért mondom, hogy megijedj, csak hogy ne agódj, mert a kórházi személyzet is figyel a babára, és ha valmi nem világos, kérdezd nyugodtan a csecsemõs nõvéreket, vagy esetleg a tapasztaltabb szobatársaidat. biztosan segítenek majd. könnyû szülést és kellemes babázást kívánok! :) 13 hós anyukája.

elõször is, hidd el, tudni fogod. másodszor, akkor, ha bekakilt. ált. gyakran kakilnak még õk. evés elõtt, ha nincs bekakilva, nemkell. elég utána, ált. kaja után nyomnak egyet, mert meigndul a bélmozgás. ha éhes, jelez bizony, eleinte elég gyakran, ezzel szintén nem lesz gond. ha átalussza, kkor szerintem nem kell kelteni, egészséges baba nem alussza át a cicizési idõt. :) de pl. az én kislényom bizony átaludta, és kiderült, hogy nagyon sárga, és az intenzívre került. ezt nem azért mondom, hogy megijedj, csak hogy ne agódj, mert a kórházi személyzet is figyel a babára, és ha valmi nem világos, kérdezd nyugodtan a csecsemõs nõvéreket, vagy esetleg a tapasztaltabb szobatársaidat. biztosan segítenek majd. könnyû szülést és kellemes babázást kívánok! :) 13 hós anyukája.
Igen, általában minden szoptatás elõtt, meg ha épp bekakil..akár szoptatás után is.. A babák nagy része kb. 3 óránként kér enni, de ha felébred hamarabb, akkor is szoptasd meg, ez csak jót tesz a tejtermelésnek. Én bizony felébresztettem kb. 2 óránként a kislányomat, mert kezdett besárgulni és azzal rémisztgettek, hogy elviszik kék fény alá... 1 nap alatt elkezdett csökkenni a bilirubin-szintje és a tejem is szépen beindult..3. napon 100-120 miliket szopott. egy újszülöttet nem szabad túl sokáig aludni hagyni, jó, ha nem marad ki két szoptatás között 4 óránál több. Eleve csak kb. cseresznyényi a gyomruk, az anyatej könnyen emészthetõ és ha túl sokáig nem szopizik, kiszáradhat.
ezt látni fogod. eleinte tisztulnak, tehát rengeteg kakis pelus lesz, minden kaja elõtt tisztába tettem akkoriban. a kaja: hááát összehangolódtok, és menni fog, jelez majd. én nem keltegettem, ébredt mikor enni kért.
Ha ne adj Isten sárgaság lépne fel (de nem kell attól sem megijedni) akkor aluszékonyabbak a babák, és lehet, hogy fel kell kelteni etetéshez. De egyébként szólni fog õ, ha éhes, és akkor is, ha kaki van a pelusban :) Minden menni fog, ne aggódj! Sok sikert!
Alapvetõen minden szopizásnál kell pelenkát cserélni, (ez már anyukája válogatja, hogy szopi elõtt vagy után) illetve ha érzed, hogy bekakilt, akkor feltétlenül. A mai pelenkák már nagyon jók, a vizeletet a baba bõre szinte nem is érzi, olyan jól felszívják, de kakinál mindenképpen cserélj minél elõbb. Egyébként én általában kaja elõtt cseréltem pelust, kivéve, ha nagyon éhes volt, és nem volt türelme, akkor csak utána. Viszont olyankor óvatosan kell mozgatni, nehogy bukás legyen a vége. A szopizást pedig mindenki máshogy csinálja. Általában azért az jellemzõ, hogy a baba felkel enni, maximum elalszik a cicin. :) Szóval a legelején minél többször tedd rá cicire, hogy be tudjon indulni a tejcsid. Ha mégis aluszékony lenne, akkor maximum 3 óránként mindenképpen keltsd fel. Banyuci
én suttogósan csináltam: alvás, felébredt, egybõl megetettem, aztán átpelenkáztam, aztán negyed óra babázás, és aludt is vissza. :)
Nálunk a kórházban nem engedték átpelenkázni a babát. Kapott egy pelust reggel, egyet meg este, ennyi összvissz. Itthon viszont elég sok pelust használt, ez elején még sokat kakilnak, simán elfogy napi 8-10 pelus. Ez természetesen lecsökken! Tudni fogod, hiszen ha kaki van, egyértelmû a csere, ha pisi van, ha tele a pelus, azt is észreveszed!
Na ez azért durva!!! Egy újszülöttnek napi 2 pelenka???? És egész nap feküdt a ...-ban?? Melyik kórház ez?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!Nagyon aranyosak vagytok! Babáztam sokat már, meg öcsém is nagyon késon született, de azért teljesen más még mikor újszülött teljesen:D Alig várom már, hogy megszülessen!! (nagyon türelmetlen lettem):)

Milyen gyakran lehet altatva egy kutya?

2 hónapja volt csontműtétnél altatva a 4 éves kutyám, de az álvemhesség miatt miatt ha elmúlik elvinném 1-2 hét múlva ivartalanításra, amit szintén altatásban végeznek. Nem sok ez így?

Legjobb válasz: Ha egy kutyának nincs semmiféle szervi baja,pl szívbetegség epilepszia, akkor nem lehet baja többszöri altatásnak sem. Azt mondják, hogy az altatás mindig elvesz a kutya életébõl x évet, ha ez igaz lenne akkor az én kutyám meg sem születhetett volna, pedig 15-évet élt. Csak ha muszáj, hogy milyen gyakran az az orvostól és a betegségeitõl függ.

Ha egy kutyának nincs semmiféle szervi baja, pl szívbetegség epilepszia, akkor nem lehet baja többszöri altatásnak sem. Azt mondják, hogy az altatás mindig elvesz a kutya életébõl x évet, ha ez igaz lenne akkor az én kutyám meg sem születhetett volna, pedig 15-évet élt. Csak ha muszáj, hogy milyen gyakran az az orvostól és a betegségeitõl függ.
szerintem, nem lehet gond ha egészséges a kutya, de a biztonság kedvéért kérdezz meg egy állat orvost!
Ivartalanítás volt nálunk, (az altató neve nem jut eszembe, injekció volt) - nagyon rosszul reagált rá, ráadásul komplikációk és léptek fel, pár nap múlva másik orvos újra mûtötte, de itt már gázzal altatták, szerencsére felgyógyult. Egy héten belül kétszer lett mûtve, életmentõ mûtét volt.

Egy 260literes akváriumot milyen gyakran kell takarítani?

ezelőtt egy 112 literesem volt és ott hetente volt 30%os vízcsere és 2hetente aljzattisztítás 1 ekkora aksi gondolom azért másképp viselkedik

Legjobb válasz: Alapjában véve ugyan úgy viselkedik, a biológia ugyan az. Annyi, hogy itt sokkal nagyobb közeg áll rendelkezésre a biológia kialakításához. Hogy milyen gyakran kell takarítani... Ez nagyban függ a szûréstõl. Ekkora akváriumhoz én már csinálnék egy 50-100 liter körüli szûrõakváriumot. Így a vízcserék jelentõsen csökkenthetõek. Megfelelõ áramlással az aljzatporszívózás is lehet kevesebb. Igazából aki ekkora akváriumot vesz, az már technikailag is jobban rákészül az egészre és nem a vízcserékkel bíbelõdik. Persze az is elengedhetetlen bizonyos idõközönként.

Alapjában véve ugyan úgy viselkedik, a biológia ugyan az. Annyi, hogy itt sokkal nagyobb közeg áll rendelkezésre a biológia kialakításához. Hogy milyen gyakran kell takarítani... Ez nagyban függ a szûréstõl. Ekkora akváriumhoz én már csinálnék egy 50-100 liter körüli szûrõakváriumot. Így a vízcserék jelentõsen csökkenthetõek. Megfelelõ áramlással az aljzatporszívózás is lehet kevesebb. Igazából aki ekkora akváriumot vesz, az már technikailag is jobban rákészül az egészre és nem a vízcserékkel bíbelõdik. Persze az is elengedhetetlen bizonyos idõközönként.
A kérdező hozzászólása: a 6x-os vízszûrésem épp megvan egy külsõ és belsõ szûrõvel így ez mellett mégis milyen gyakran kell a vizet cserélni? belsõ szûrõt hetente olykor 2 hetente tisztítom külsõ szûrõt meg azt tanácsolták 4-6 havonta takarítsam és valamennyi kb 50% szûrõbetétet (siporaxot)cseréljek de nekem most a vízcsere érdekel h mégis akkor itt is hetente v elég 2 hetente 20-30%-os vízcserét alkalmazni? köszi
hát a se mindegy mennyi hal van benne. Ha kevés akkor elég 2 hetente
*az

"Hétfőtől péntekig, vagy szombatig terjedő 8 órás munka esetén hány óra túlórát adhat naponta? Hány nappal előtte kell szólnia a főnöknek h túlóra lesz egy adott nap? Milyen gyakran vannak túlórák? "

Ha szombaton vagy vasárnap az még oké, de mindkettő ugye nincsen... ?ha meg H-SZ dolgoznék, akkor meg vasárnapra ugye nem ad semmit?

Legjobb válasz: Minden cégnél máshogy lehetnek a túlórák,és mikor. Ha hirtelen kell határidõre egy munkát elvégezni,akkor csak az nap szól.Azt,hogy milyen gyakran vannak túlórák,nem lehet megmondani. Van,ahol mindennap,van ahol csak nagyon ritkán.

Minden cégnél máshogy lehetnek a túlórák, és mikor. Ha hirtelen kell határidõre egy munkát elvégezni, akkor csak az nap szól.Azt, hogy milyen gyakran vannak túlórák, nem lehet megmondani. Van, ahol mindennap, van ahol csak nagyon ritkán.

Milyen a fiúk férfivá érése? -Milyen gyakran maszturbál egy 12-14? 14-16? 16-18? éves fiú?

Sok hosszabb beszámoló érdekelne leend? szül?ként!

Legjobb válasz: Ez téged miért érdekel szülõként hogy a gyereknek mikor lesz spermája és mikor merevedik meg a pénisze és milyen gyakran maszturbál ??? o.O

akkor jön ki amikor [email protected] 1 csajt:D
Ez téged miért érdekel szülõként hogy a gyereknek mikor lesz spermája és mikor merevedik meg a pénisze és milyen gyakran maszturbál ??? o.O
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok pedofil csak összehasonlítás képpen, hogy mi az átlagos!
Nekem már kiskoromba is folyamatosan voltak merevedéseim. 12-14: ekkor az elsõ orgazmus, kis mennyiség, majd annyi mint most.Mikor elmentek a szülõk akkor maszturbáltam, hetente 2x kb 14-16: Minden nap maszturbáltam, volt, h naponta többször is. Megnõtt akkorára, amekkora most (14cm) 16-18: Találtam barátnõt, õ szokott kielégíteni, de még persze én is szoktam magamnak. Minden másnap kb.
Elég pedo gyanús, nem tom miért érdekel egy szülõt hogy a gyerek mennyit maszturbál
tanultál bioszt tudnod kéne:/
Kedves elsõ! Én is tanultam bioszt, sõt érettségim is van, de nõ létemre fogalmam sincs mikor ejakulál egy fiú elõször, vagy mikor van az elsõ merevedése... Vagy ez hozzátartozik a lexikális tudáshoz? :D
Hát naponta egyszer mindenképp, de elég sokáig. De van, hogy többször is megkivánom és akkor elõfordul napi 3-4.. mindig más. 13/F
A kérdező hozzászólása: Jobb válaszokat várok! Köszönöm szépen!
mind emberfüggö
kérdezd meg a másik "leendõ szülõt", az apát :D
elõzõnél a pont :D
Heló! Szerintem ezt, felnõtt ként, tudni kéne...Legalábbis mi tanultuk biológiából... Egy fiúnak az elsõ merevedése 13-15 éves kor? Tudtom szerint, és, ha rájött, hogy mire jó, akkor jön az orgazmusa...Spermája meg pubertáskorban lesz (tudtom szerint, bár ebben nem vagyok biztos)azaz...13 éves kor után...De hallottam már róla, hogy 11 éves fiú maszturbált...Szóval, nem tudom, Én személy szerint lány vagyok, úgyhogy ennél pontosabb választ nem tudok adni.Remélem segítettem, és nem írtam hülyeséget! :) 15/L

Milyen gyakran lehet porszívózni egy 6 hónapos baba orrát, ha meg van fázva?

Legjobb válasz: Most én is 3-szor is 10 percenként szívtam, mert annyira szörcsögött, hogy nem tudott szopizni. :-( Csak régebben azt olvastam valahol hogy nem szabad túl gyakran, mert felsérti a nyálkahártyáját. De mi az a "túl gyakran"?

A kérdező hozzászólása: Most én is 3-szor is 10 percenként szívtam, mert annyira szörcsögött, hogy nem tudott szopizni. :-( Csak régebben azt olvastam valahol hogy nem szabad túl gyakran, mert felsérti a nyálkahártyáját. De mi az a "túl gyakran"?
Nyugodtan szívd neki, amikor úgy gondolod, hogy nehezen kap levegõt. Nekem is meg akarták magyarázni a kórházban, hogy nem szabad túl gyakran szívni a gyerek orrát. Pár hetes volt a babám, mikor bekerültünk egy fertõzés miatt. Persze, lusták voltak állandóan felugrálni. Sokkal nagyobb baj lehet abból, ha nem szívod ki neki és továbbterjed a nátha, mint egy "sima" nyálkahártya felsértés. Persze mindig fújd be elõtte sóoldatos srayvel, utána orrcsepp.
Ne aggódj. Amennyiben van "cucc" az orrában szívd. Ha nincs hagyd. Én volt, hogy 10-15 percenként szívtam a fiam orrát, amikor 6 hónapos volt, jött a foga majdnem 1 hónapon át szívam neki, elég sûrûn. Éjjel nappal, sem enni sem aludni nem tudott volna. A nyálkahártyában akkor tehetsz kárt, ha nincs konkrét váladék az orrában, de Te csinálsz pl úgy hogy befújsz sósoldattal és azt szívod ki. Ezt nem kell, õt nem zavarja a száraz cicaka.
Én mindig akkor szívtam ki neki, mikor hallottam, hogy szörcsög.Volt hogy 10-15 percenként.
Ha nagyon nem dugul ki akkor szabad egy kis Nasivin baba orrcseppet is cseppenteni az orrába. Az orr, fül, gégészeten nekem az orvos óránkénti orrszívást javasolt.
A kérdező hozzászólása: Sóoldatos sprayt akkor kap, amikor nem jön ki neki könnyen a cucc. Vagy azt mindig kell? Orrcseppet csak 2-3 alkalommal kaphat naponta, az orrcsepp leírása szerint. Azt alvások elõttre tartogatom, kicsit tovább marad neki dugulásmentesen az orra. Vagy nem jó így szerintetek? Elõször beteg és nem tudom hogy jó-e ahogy csinálom. A védõnõt meg nem tudom elérni. :-(
Utolsó vagyok: Nasivint én napi 2-3 alkalommal cseppentettem neki, 1alkalmat hagyj estére. És nekem még bevált ez, hogy tudjon aludni: Orsszívás, a kókuszmatraca alá raktam (a fejéhez) valamiket, pl takarót, a lényeg, hogy emeld meg egy kissé a fejecskéjét, hogy a váladék le tudjon folyni, és hagyja õt aludni. És ami nagyon hatásos, az a BABY LUFF. Ezt a hátára kenem minden alvás elõtt, és sokkal késõbb dugult be az orra, és szeritem egy nagyon jó dolog ez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tehát nem csinálom rosszul?! Baby Loof-ot vettem már, majd este kenek a hátára egy kicsit.
Dehogy csinálod! Ezt nem is lehet rosszul csinálni. Hallod, hogy tele van látod, hogy kínlódik vele szegény akkor szívd. A lényeg, hogy ha már nincs benne váladék akkor nem kell fújkálni és szívni. A baby luffot meg tényleg érdemes kipróbálni, és azt is, hogy megemeled a fejecskéjét amennyiben zavarja õt a váladék. Én azért emeltem meg, mert a fiam nem tudott aludni csak úgy ha az ölemben volt, a feje pedig a mellkasomon szinte függõlegesen volt szegény gyerek...és szegény én..hisz csak így aludt éjszakákon át, én meg ültem éjszakákon át, aztán meguntam és megemeltem a feje alatt a szivacsot.

Egyedul lako emberkek! Milyen gyakran takaritotok?

En havonta egyszer, de igy is faraszto. Hetfotol pentekig melo, ki van kedve ahhoz hogy meg a hetveget is azzal totltse.

Legjobb válasz: Igazad van, én se szívesen takarítok. Én nem szabom meg így, hogy milyen gyakran. Amikor muszáj. :D

Igazad van, én se szívesen takarítok. Én nem szabom meg így, hogy milyen gyakran. Amikor muszáj. :D
Mikor kedvem van hozzá......:D

Ha lesz egy barátom akkor mennyi idő után hagyjam magam lefektetni? és aztán milyen gyakran kell majd sexelnem vele?

Hogy megy ez?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Azt majd az idõ fogja eldönteni, hogy mikor fekszel le vele elõször, és hogy milyen gyakran fogtok szeretkezni aztán az jön magától - ahogy megkivánjátok egymást.

Hány éves vagy? Azt majd az idõ fogja eldönteni, hogy mikor fekszel le vele elõször, és hogy milyen gyakran fogtok szeretkezni aztán az jön magától - ahogy megkivánjátok egymást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. sokat segítettetek. tényleg el voltam "tévedve" e téren de már felvilágosítottatok. köszönöm.
jah, azt kihagytam, hogy csak addig vérzel még felszakad, egy fürdés utána jót tesz, és már nem fogsz tovább "vérezni", mert úgy olvastam azt hiszed hogy egy folyamatosan történik. Csak akkor mikor átszakad, kell 1-2-3 óra és utána észre se veszed.
11-es vagyok. Én perpill a vértõl mint írtam rosszul lettem, így nem volt kedvem folytatni, de neki se, mert általában (bár van kivétel) a nõk ilyenkor képtelenek orgazmusra jutni. Õ egy órával kb késöbb kézimunkázott egyet majd másnap reggel volt az elsõ "normális" szex.
Nem mindegyik lánynak fáj/vérzik (volt barátnõmnek például nem fájt). Egy dolog biztos: ha félsz, akkor inkább ne - csak akkor kezdj bele, ha bízol a partneredben és el tudod engedni magad. Akkor nem fog fájni. :) A "Milyen gyakran kell" kérdésed egy kicsit furcsa. Szerintem nincs olyan, hogy "kell". Ez nem egy kötelezõ dolog. Akkor csináljátok, ha mindkettõtöknek kedve van hozzá.
A kérdező hozzászólása: és még annyi hogy ugye ha elveszi a szüzességem akkor vérzek. és akkor együtt alszunk és már utána nem akar sexszelni ugye? mert ha vérzek akkor úgy hogy?
Normális kapcsolatban 3 hónap (hivatalos összejöveteltõl az ágyig), az hogy milyen sûrûn. Nálunk naponta volt. Bár te 17 vagy, szóval lehet ez több is mint 3 hónap. 18/f Mellesleg a fájdalomtól tényleg ne félj. Exem is csak vérzett, de egyátalán nem fájt neki, mert elég vidám hangulatban volt. Mondjuk szerintem több vér jött ki rajta, mint egy átlagos nõn. (mellesleg én nem bírom a vért. rosszul is lettem utána). Viszont én ennek utána olvastam, talán azért nem fájt neki. Minél jobban parázik, vagy minél kevésbé volt elõjáték, annál fájdalmasabb.
Ha a fájdalom miatt félsz, akkor még nem vagy rá érett. Az amúgy sem olyan vészes hogy emiatt ne szexeljen valaki. Egy lánynak nem kell sok dolgot csinálnia, egy fiú pedig tarthat az elvárásoktól. Ezért írtam azt hogy lányként nem kell tõle félni. 21 L
Nem mindenkinek fáj, még csak a vérzés se van mindenkinél. Emiatt ne parázz;)
Viszont késõbb a lánynak több az élvezet..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. :) ) szerintem meg lányként kell félni. pasinak könnyû. neki csak be kell tenni. csajnak meg fájdalmas.
Amikor úgy érzed megbízol benne és már te is vágyakozol utána. Amikor megkívánjátok egymást... olyan gyakorisággal.
Jajj, persze, benne volt a kérdésben... Szerintem lányként nem kell félned ettõl, csak kivárni azt az idõt amikor már félelem nélkül csinálnád.
A kérdező hozzászólása: Lány. de azthittem ez kiderül majd
fiú vagy lány vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok. és nagyon félek ez elsõtöl.
Ne kezeld már saját magadat tárgyként! Neked is épp ugyanannyi befolyásod van az eseményekre, mint neki. Gondolom el tudod neki mondani, hogy mit szeretnél és mit nem... 17 éves korod ellenére nem túl érett a gondolkodásod, elõször inkább azon dolgozz, majd ha a saját személyiségeddel képes vagy megbirkózni, csak utána foglalkozz egy másikkal is :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!