Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran cserélni a (34 db)

Milyen gyakran kell a fedeles macska WC-t cserélni? A filtert milyen gyakran kell cserélni?

milyen almot kell beletenni?

Legjobb válasz: Félévente? kimosni?? Én hetente fertõtlenítem, mikor cserélem az almot.

Félévente? kimosni?? Én hetente fertõtlenítem, mikor cserélem az almot.
Alomból sokféle van, érdemes csomósodót venni, ezek között van illatosított tehát szaga se lesz a wc-nek. Nem érdemes megvenni a legdrágábbat, olcsók is elvégzik azt ami kell (én személy szerint a lidlbe szoktam venni) Wc-t nem kell cserélni :) bár érdemes félévente kimosni! Csak az alomból kell 2-3 naponta valamilyen alomtakarító kanállal kiszedni az összecsomósodott végterméket és után tölteni egy keveset.
A kérdező hozzászólása: Értem.Akkor ugyanúgy kell mint a fedél nélkülinél most olyan van csak ez nem lesz olyan büdi.A filter meddig bírja?Milyen márkájú Wc-t vegyek?A Prima az tartós?Mivan ha nem megy bele mert megszokta a másikat?
Bele fog menni az újba is, csak meg kell neki mutatni! A csomósodós alom tényleg a legjobb, mi a Fressnapfban vesszük, 7, 5 kg és kb 1000 Ft, sokáig jó. A filtert pedig elég 5 havonta kicserélni, ha rendszeresen tisztítod magát az almot.
A kérdező hozzászólása: Értem, szuper.Mert már nagyon unom hogy folyton kikaparja a (kavicsokat)almot a taposóra és takaríthatok utána.A következõ kiadásom egy cica wc lesz.:) Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: :D kihogy érzi...
Nem félévente kimosni elég, hanem fél évente elég magát a szûrõt kicseréli:-) A macskavécét mi is hetente fertõtlenítjük, természetesen.
A kérdező hozzászólása: Na megvan a cica wc elég nagy méretû a cicám 2x 3x is beleférne.:D belement magától de csak úgy hogy levettük róla a billenõ ajtaját.Valamiért fél az ajtajától..Hogyan szoktassam rá?
Néhányszor "vidd/told" rajta keresztül, és rá fog jönni, hogy semmi baja nem lesz tõle:-)

Milyen gyakran kell a műanyag dart hegyeket cserélni?

Vettem egy relative olcsó (szerintem kicsit gagyi) elektronikus darts táblát. Elég sok nyílhegyet kaptam hozzá, és úgy látom hajlamosak a görbülésre. Milyen gyakran szokás a hegyeket cserélgetni?

Legjobb válasz: Amikor már nagyon görbe, nem tudod kiegyenesíteni, vagy törött.

Amikor már nagyon görbe, nem tudod kiegyenesíteni, vagy törött.

Milyen gyakran kéne a forgácsot cserélnem?

2 tengerimacom van 80×48as ketrecbe emelettel és hetente szoktam cserélni a forgácsot.Hány naponta kéne amúgy mert most suli időben szombatonként szoktam ugye,de nyáron több időm lesz.

Legjobb válasz: Te érzed a szagát. Ne várd meg, hogy büdös legyen. Mikor malacaim voltak anno én 3 naponta cseréltem alattuk.

Te érzed a szagát. Ne várd meg, hogy büdös legyen. Mikor malacaim voltak anno én 3 naponta cseréltem alattuk.
Azért azt látod és érzed, hogy mikor kell cserélni. Szerintem 4-5 naponta kellene.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi:)

Milyen gyakran kell a bölcsis ágyneműhuzatot cserélni?

tényleg hetente? nem sok az kicsit?

Legjobb válasz: Nálunk a bölcsibe 2 hetente küldik haza.

Nálunk a bölcsibe 2 hetente küldik haza.
Nálunk 2hetente küldték a tisztítóba.
Nálunk az oviban 4 hetente küldik haza mosni.
A kérdező hozzászólása: nálunk kirakják minden pénteken- én nem gondoltam hogy azért tették ki hogy hazahozzam- most mentem hétfõn és adtam a hülyét hogy elfelejtettem, pedig sztem tök felesleges hetente mosni- de ezen nem veszünk össze...
Nálunk az oviban a pizsamákat 2 hetente küldték haza kimosni. Bölcsirõl nincs tapasztalatom.

A processzoron a kenést milyen gyakran kell cserélni? Mert mostanában megemelkedett a proci hőfoka (alap járaton is 60 Celsius fok körül mozog ami aggodalomra ad okot) szóval okozhatja ez a problémát?

Legjobb válasz: Kenést?!? Miért, hengerfejben csökken az olajnyomás a bütykös tengely mellet? :) Ha a hõvezetõpasztára gondolsz, általában nem szokták cserélni. Ha jól van összerakva, általában nem is kell egy normál hosszúságú számítógép élete folyamán. Ha kitakarítottad a port a hûtõbordák közül és még mindig meleg, megpróbálhatod átpasztázni. Az sem mindegy milyen processzort.

Kenést?!? Miért, hengerfejben csökken az olajnyomás a bütykös tengely mellet? :) Ha a hõvezetõpasztára gondolsz, általában nem szokták cserélni. Ha jól van összerakva, általában nem is kell egy normál hosszúságú számítógép élete folyamán. Ha kitakarítottad a port a hûtõbordák közül és még mindig meleg, megpróbálhatod átpasztázni. Az sem mindegy milyen processzort.
Nekem egy éve nincs cserélve. Gyári hûtõvel az alap 60 sok. Egyszerûen tisztítsd ki a bordákat (porszívót neki). Az lejjebb tolja a hõfokot, az enyémnél 3havonta kb 3°C-al (igaz nekem egy elég nagy toronyhûtõm van, és az átlag az 36°C)
Érdemes szétkapni a hûtõt, levenni a ventillátort és a bordák felületére rakódott porcicákat leszedni, de elsõ körben elég kifújni a bordákat sûrített levegõvel a gép megbontása nélkül. Ha leszeded arra vigyázz, hogy a rajta lévõ paszta ne koszolódjon össze, és akkor simán visszarakható lesz. De 60 fok környéke sztem csak a porra utal.
kompresszorral ki kell fújni a bordák közül a port - ahogy elõttem is írták. A pasztát cserélgetni 4 havonta meg felesleges szerintem. Én volt hogy évekig nem pasztáztam újra, viszont takarítottam negyedévente a gépet... nem volt gond a hõfokokkal. Igaz, hogy a rossz minõségû paszták kiszáradhatnak, elporosodhatnak egy idõ után, és így nem látják el megfelõlen a feladatukat, viszont a 4 havonta újrakenni, szerintem pazarlás.
4 havonta
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettetek, kitakarítottam a hûtõbordát volt rajta por dögivel, és újra pasztáztam, így a hõfok 60-ról lecsökkent 34-körülire:) )), még 1x köszönöm :D

Menstruacio elso napjan milyen gyakran kell cserelni a mini tampont?

Legjobb válasz: Olyan sûrûn, amilyen sûrûn szükséges. Amint megtelik, cserélni kell. És ez nem általános, hanem egyéni, hogy kinek mennyire erõs a vérzése. Mert valakinél másfél óra, valakinél meg 3 óra, míg megtelik.

Olyan sûrûn, amilyen sûrûn szükséges. Amint megtelik, cserélni kell. És ez nem általános, hanem egyéni, hogy kinek mennyire erõs a vérzése. Mert valakinél másfél óra, valakinél meg 3 óra, míg megtelik.
Ezt csak Te tudod kitapasztalni a vérzésed erõsségétõl függõen.

A borotva pengét kb milyen gyakran kell cserélni?

Hetente borotválkozom ha ez számít de ezt annyira nem tom. 23 F

Legjobb válasz: Ezt te érzed. Én akkor szoktam cserélni, mikor már nem viszi le a szõrt tökéletesen, húz, már kicsit fájdalmat okoz.

Ezt te érzed. Én akkor szoktam cserélni, mikor már nem viszi le a szõrt tökéletesen, húz, már kicsit fájdalmat okoz.
Célszerû 3-4 hét a maximum. Utána kuka.
A kérdező hozzászólása: Ok köszi mindkettõtöknek.

Milyen gyakran kell cserélni a melltartóbetétet, ha nem ázik át?

Elég, ha csak naponta egyszer, az esti zuhanyzásnál lecserélem, vagy gyakrabban kellene?

Legjobb válasz: Amikor nyáron használtam, gyakrabban cseréltem az izzadtság miatt. Amikor télen, akkor napi 1x. Kb. úgy kell elképzelni, mint a tisztasági betétet. Amilyen gyakorisággal azt szoktad cserélni, úgy jó lesz ez is. :o)

Amikor nyáron használtam, gyakrabban cseréltem az izzadtság miatt. Amikor télen, akkor napi 1x. Kb. úgy kell elképzelni, mint a tisztasági betétet. Amilyen gyakorisággal azt szoktad cserélni, úgy jó lesz ez is. :o)
Naponta egyszer elég!
Naponta.

A tisztasági betétet hogy kell használni? És milyen gyakran kell cserélni?

Legjobb válasz: Leveszed róla a ragasztószalagot és beleragasztod a bugyidba. Azt vécézéskor látod, ha cserélni kell, ha már nagyon átázott.

Leveszed róla a ragasztószalagot és beleragasztod a bugyidba. Azt vécézéskor látod, ha cserélni kell, ha már nagyon átázott.
Tisztasági betétet a folyások alatt, vagy a mensturáció végén érdemes használni, amikor már nem jön sok. Sokféle van belõle, kisebb-nagyobb, illatosabb, lehet válogatni. a mosdóban látod, hogy mikor kell cserélni, de én például minden nap használom, és van hogy egész napra elég egy is. :)

Milyen gyakran kell cserélni a betétet?

Legjobb válasz: Attól függ mennyire vérzel. Ha nagyon akkor óránként, ha nem akkor azért kb. 3-4 óránként. De az a legegyszerûbb ha sûrûn elmész wc-re és megnézed kell-e cserélned. Azt sose várd meg, míg teljesen átázik a bugyid,a nadrágod.

Attól függ mennyire vérzel. Ha nagyon akkor óránként, ha nem akkor azért kb. 3-4 óránként. De az a legegyszerûbb ha sûrûn elmész wc-re és megnézed kell-e cserélned. Azt sose várd meg, míg teljesen átázik a bugyid, a nadrágod.
átlagosan 3-4 óránként a fertõzés (bacik) elkerülése végett (nah meg szagosodás miatt) ha nagyon meg van viszont az rajtad áll. Én pl 15 évesen, volt hogy nem tudtam 1-2 napig suliba menni, mert olyan erõs volt a mensim, hogy a félórás busz út alatt megtelt a betét és átáztam.
Én minden második szünetben szoktam az elsõ 2 napban. A 3-4 napon kibír másfél-2 órát is. A legvégén 5-6-7 napon pedig akkor már olyan kevés jön, hogy reggel beteszem aztán mikor jövök haza suliból még akkor cserélek.
En 2 evente cserelem az fekbeteteket
Én naponta 2-3szor szoktam cserélni, ez bõven elég nekem.Éjszaka egyáltalán nem cserélem. Természeten az utolsó napokban elég 1 vagy 2.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!