Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran az óvszert (2 db)

Milyen gyakran szakad ki az óvszer, és ha kiszakad akkor az mennyire látszik?

A barátommal nemrég feküdtem le először. Nemhiszem, hogy kiszakadt az óvszer mert semmi nem látszott igazából rajta és nemis folyt ki belőle semmi... csak mivel tapasztalatlanok vagyunk ilyen téren eléggé aggódik bár énis megnéztem és nemláttam rajta semmit ő pedig mégiskétségbe van esve. Szóval azért kérdezem ezt,hogy tudjam alkalmazzunk e más módszert is, és, hogy tisztában legyek vele, hogy néznek ki a dolgok ha baj van... Köszönöm a segítő válaszokat előre is

Legjobb válasz: csak azért aggódik, hogy te is elkezdj, és majd szed tabit, aztán õ gumi nélkül élvezkedhet

csak azért aggódik, hogy te is elkezdj, és majd szed tabit, aztán õ gumi nélkül élvezkedhet
szedj**
Az óvszer ritkán szakad ki. Nekem 7 év alatt egyetlen alkalommal, de menet közben. A gumi hosszában, jól láthatóan szakadt fel.
A kérdező hozzászólása: hát nem az ilyen sunyiban eltervezgetõs fajta csak szerintem nagyon fél hogy mit tennék ha mégis.. és megnyugotam hogy ha tényleg elszaka akkor jól látható. köszönöm a gyors válaszokat :)
nekem 6 év alatt egyszer se
pedig itt gyk-n elég sokszor írják, hogy kiszakadt és akkor mi legyen meg hasonlók...
Én se értem, hogy gyakorin miért ilyen gyakori a gumiszakadás. Sztem a kérdések felénél csak b.sztak védekezni, de nem akarják hallgatni az osztást. Nekünk rendszeres szex mellett 6 év alatt egyetlen egy darab sem szakadt el.
10 év alatt egyszer sem! Ésszel kell gumiban csinálni és akkor nem szakad ki.
A kérdező hozzászólása: hát de ha nem használtunk volna gumit akkor mért éldekelne hogy nz ki kb mikor elszakad-.-? na mindegy akkor mindent szakszerûen csinálunk majd és reménykedünk h nemlesz semmi :) köszönöm a válaszokat

Milyen gyakran cseréljem az óvszert a pasimon, hogy ne essek teherbe?

Legjobb válasz: Minden egyes magömlés után!!! És vigyázz, mikor lehúzod, ne folyjon ki belõle a sperma!!

Minden egyes magömlés után!!! És vigyázz, mikor lehúzod, ne folyjon ki belõle a sperma!!
Igen ez igaz, azt még hozzáfûzném, hogy akkor vegye le, ha nincsen a hüvelyed közelébe!Hallottam olyanról, hogy amikor levette akkor kifröccsent...nagyon vigyázz!Sok szerencsét!
Minden egyes magömlés után. Illetve ha nem volt magömlés, de valamiért bepiszkolódott, stb. Amúgy meg ne te cseréld az óvszert, hanem õ. Õ érzi, hogy van-e benne valami, vagy sem.
És persze gondolom te is átolvastad az óvszer használati útmutatását...Mert abban minden le van írva.Legalábbis néhány éve le volt.
ahányszor szex után rohadt büdöset fingik!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!