Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran az ágyneműt (5 db)

Milyen gyakran és hogyan szellőztetitek az ágyneműt?

Nekem van 2 pár pehely és két pár gyapjú ágynem?m. Az egyik gyapjút használjuk, a többi a szekrénybe van berakva. Elég, ha minden nyáron kétszer kiteszem ?ket egész napra? A t?z? napra, vagy inkább árnyékba kell tenni ?ket?

Legjobb válasz: Tûzõ napra ne tegyél semmilyen ágynemût.

Tûzõ napra ne tegyél semmilyen ágynemût.

Milyen gyakran mossátok az ágyneműt? Nem gyerekét, hanem a sajátotokat.

Legjobb válasz: Télen hetente-másfélhetente, nyáron hetente kétszer.

Télen hetente-másfélhetente, nyáron hetente kétszer.
Két-három hetente. Többször felesleges.
3 hetente kb. hetente 2x ágynemüt huzni?ezt kissé tulzásnak tartom.
Volt korábban is itt egy hasonló kérdés. Akkor az egyik válaszoló mindenkivel veszekedett, hogy az ágynemût kötelezõ minden nap mosni. Én mivel mindig csak tisztán fekszek bele általában 1-2 hetente húzok tisztát.
igény szerint. általában havonta 1x.
Télen havonta, nyáron két hetente.
Általában két hetente, de ha úgy érzem, hogy nagyon beizzadt, akkor közben is.
Télen 3-4 hetente, nyáron 2 hetente, de én is úgy vagyok vele, hogy ha beleizzadtunk, akkor mosom!
4 évenként
Hogyan piszkolódik be nálatok a huzat, hogy 2-3 hetente mosnotok kell? Én még csak el sem rakom az ágynemûtartóba, reggel letakarom, este leveszem róla. Semmi kellemetlen szagot nem érzek rajta, bele nem izzadok, stb.
aki 4 évet irt, az a válasz volt ahol nem tudtam eldönteni.
A kérdező hozzászólása: A huzatra gondoltam, de jöhet olyan válsz is, hogy magát az ágynemût hányszor mossátok! :)
most ágynemüre vagya huztara gondol a kérdezõ??mert a válaszokbol mindkettõre lehet gondolni. (használjon ágytakarót az a válaszoló akinek a férje melos cuccban fekszik az ágyra, de ha ezt nem érti meg a pasi akkkor sajnálom)
Ha a férjem nem feküdne bele abban a cuccban, amiben dolgozik, akkor elég lenne 2-3hetente, így muszaj mnden hétvégén, pedig a kanapén is heverhetne ebéd után, de belefáradtam könyörögni, inkább cserélem.
mikor nem volt kutyám, simán kibírt 3 hetet.. most van, úgyhogy jó ha 1 hetet kibír
Évente 1-2-szer.
Én se tudom...ébn akkor mosom, mikor látom h nem friss, és cserélni kéne...

Õszintén! Milyen gyakran cserélitek az ágyneműt? (hetente, 2 hetente)

Legjobb válasz: Ez a kérdés már legalább 10X fel volt téve itt az oldalon...egyszerûbb lett volna, ha visszakeresed.

Ez a kérdés már legalább 10X fel volt téve itt az oldalon...egyszerûbb lett volna, ha visszakeresed.
A kérdező hozzászólása: SE*GFEJ!!!!!!
Õszintén? Van hogy 2-3 hét is eltelik télen hogy kicseréljem.Nyáron azért 1-2 hét után lehúzom, mert ugye csak meleg van...De akkor jó, mert takarót nem kell cserélni, mert nem használunk, csak télen.Maradnak a párnák meg lepedõk...
2-3 hét!!Betegségek (nátha sbt)után azonnal!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat! Csak azért kérdeztem, mert az anyósom szerint én nem vagyok eléggé gondos, mert 2 hetente mosom (cserélem) az ágynemûket, holott hetente kellene (szerinte). Nyilván, ha izzadósabb az idõ, akkor gyakrabban cserélem, de szerintem ha 2 hetente van cserélve, az még nem gáz... /Egyébként meg Õ sem cseréli le hetente.../
Télen minden 2.szombaton, nyáron minden szombaton.Ha lázas betegség lezajlik, akkor soron kívül, kávé vagy kakaó vagy pezsgõ áztatás esetén szintén. Szoktunk még ágyban enni csokit is...


hetente
hetente
Havonta. De ehhez a kérdéshez hozzátartozik, hogy ki mikor fürdik/zuhanyzik. Mert aki reggel, mint az ameriakaiak, annak gyakrabban kell cserélni. Én közvetlen lefekvés elõtt zuhanyzok.
2-3 hetente. ha beteg volt valaki akkor persze a betegség után. évszaktól is függ, tavasszal, nyáron sokszor kiteszem szellõzni a teraszra az ágynemût, akkor sokszor elég csak 4 hetente.
Nekem asztmám miatt mondta orvosom h hetente cseréljem.
2 hetente.
OOOOOO, én nem bírnék 4 hétig ugyanabban az ágynemûben feküdni.
Amikor már megvan sárgulva, piszkos és büdös ...
Két/háromhetente kb.

Milyen gyakran tanácsos az ágyneműt cserélni?

Milyen gyakran tanácsos az ágynem?t cserélni?

Legjobb válasz: Hát én szinte hetente váltom, mert sajnos ágyban kávézom, és még béna is vagyok:( De amíg otthon laktam úgy csinálta anyukám, hogy ha pl betegek voltunk, akkor is hetente váltotta, nyáron a 40 fokokban szintén, télen két három hetente. Lepedõt úgy emlékszem sûrûbben.

Hát én szinte hetente váltom, mert sajnos ágyban kávézom, és még béna is vagyok:( De amíg otthon laktam úgy csinálta anyukám, hogy ha pl betegek voltunk, akkor is hetente váltotta, nyáron a 40 fokokban szintén, télen két három hetente. Lepedõt úgy emlékszem sûrûbben.
Mi hetente váltjuk!
1-2 hetente. attól függ milyen idõ van.
koliban 2-3 hetente, de ha valaki beteg akkor azonnal viszi haza
Én úgy gondolom, az saját magától adódik.Pl.ha valaki izzadósabb, természetesen sûrûbben.Aki nyugtalanabbul alszik, sokat forgolódik, nyílván hamarabb gyûrödik a lepedõje.
Szia! Nálam a lepedõ naponta cserélve van, mert ha belegondolunk, ugyanúgy beleizzadhatunk, mint napközben egy fehérnemûbe! Ágynemût 3 naponta cserélek, bár lehet, hogy fanatikus tisztaságmániás vagyok. Szeretem a friss illatú huzatokat a fejem alatt érezni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!