Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran a barátnőnek (6 db)

Barátnőd kielégít orálisan? Milyen gyakran? A volt barátnőid? Kort is írj!

Legjobb válasz: Én mindig kiszoktam elégíteni a barátom orálisan és ez mindegyiknél így volt! Ez egy természetes dolog és nagyon élvezetes! 22/L

Én mindig kiszoktam elégíteni a barátom orálisan és ez mindegyiknél így volt! Ez egy természetes dolog és nagyon élvezetes! 22/L
Nem sajnos.
dehogy elégít ki... hülye kérdés. miért is tenné? :P

Milyen gyakran szoktál találkozni a barátoddal/barátnőddel?

Mi általában minden nap és ha egy nap nem látom akár 10 percre is,már nem érzem jól magam.

Legjobb válasz: Õ 23, én kicsit fiatalabb, jelenleg hetente-kéthetente találkozunk 1-1 hétvégére, mikor hogy sikerül. Fél éve vagyunk együtt.

Õ 23, én kicsit fiatalabb, jelenleg hetente-kéthetente találkozunk 1-1 hétvégére, mikor hogy sikerül. Fél éve vagyunk együtt.
3 hónapja vagyunk együtt.. kb ugyanez a helyzet mint nálatok
5 éve vagyunk együtt és jóformán minden nap...sõt, igen minden nap :) Van hogy estig dolgozik (plussz meló) ilyenkor, mindig mondom Neki hogy menjen haza nyugodtan pihenni, kibírom ha egy napig nem látom, inkább pihenje ki magát, de úgy van mint Te: még ha 10 percre is de látni akar :) (Persze ennek örülök, de ilyenkor úgy sajnálom, hogy kettõig nem lát, tiszta fáradt...:( :) Én 22L Õ 31F :) 
Miért lenne baj?o.o
Ha kedved tartja minden percben is adhatsz neki, ha jól esik :)
Imádok csókolózni a párommal, de csak akkor ha nem lát minket senki.:) Nem ismerjük a barátnõdet, tapasztald ki, látszik az ha akarja és az is ha nem.
de ugye nem 59percig tart egy csók?? :D:DD
Az álmoskönyv szerint, minden 17. perc 35. másodpercében kötelezõ csókot adni a barátnõdnek és a zöldséges feleségének is. Ellenkezõ esetben leszárad az orrod. Velem is ez történt. És, ha nem küldöd tovább ezt a levelet, nem lesz szerencséd a lottón. John Smith továbbküldte. Most nagyon gazdag.
Pénteken auli után a barátomnál voltam(4 órától este 9-ig) Végig csókolóztunk:) 5 perc pihikkel.


Miért hisztizett a barátnőd? Előfordult-e többször is? Milyen gyakran, és hogy toleráltad?

Legjobb válasz: én hisztizek,sokszor legtöbbször okkal,néha ok nélkül párom jól tolerálja,mivel õ is elég hisztis pasi léttére N

én hisztizek, sokszor legtöbbször okkal, néha ok nélkül párom jól tolerálja, mivel õ is elég hisztis pasi léttére N
én gyakran hisztizek ha zuram széthagyja a ruháit a házban, ha minden egyes nap én kell mosogassak miután hazajövök melóból (õ-25F-egyetemre jár, napi 4-6 órában, én-27N- elméletileg 7, gyakorlatilag 10 órát dolgozok), ez a 2 amiért szoktam hisztizni, kb 2 hetente fordul elõ (addig gyül). Hogy tolerálja, hát az elején pipa volt, h nehogymá õ kene mosogasson, de mostanság már belátja, hogy neki sem árt ha ráteszi a kezét valamire. DE nem csak én szoktam hisztizni, hanem õ is, kb ugyanilyen gyakorisággal, pl ha nem találja a telefontöltõt, kocsikulcsot, stb. Ilyenkor megvárom míg kihisztizi magát, utána meg segítek neki keresni :)
A pasik hisztisebbek, de a nõknek kell többet dolgozni õk ezért joggal felháborodottak!
Hmm nekem az expasim hisztizett, én szereltem, stb stb õ meresztette a seggét egész nap, de ha én bárhol olyat mertem mondani ami sértette az õ magyar érzelmeit, vagy éppen olyan kedve volt, hisztizve elrohant mint egy hülye p.csa... Akkor mi ez az általánosítás? :D
A kérdező hozzászólása: 11:09 Nem tudom még pasival nem éltem! Az érdekelne kinél mi veri kia biztit!
A kérdező hozzászólása: Az is érdekelne: kinél mi veri ki a biztosítékot! (elnézést!)
A pasik sokkal-sokkal hisztisebbk.Én olyankor elküldöm sétálni.
Én inkább sírni szoktam mint hisztizni.De ha hisztizek akkor inkább az hozza ki belõlem, ha nem az van amit én akarok.Pl. nagyon kívánom a párom õ meg épp nem, vagy nincs kedvem kiszolgálni, de õ meg nagyon szeretné... Ruha ledobás, rendetlenség nem zavar, mert én is ezt csinálom és takarításnál szokott segíteni.Viszonylag jól bírja.Van h. inkább nem mond semmit, megvárja amíg befejezem.Sírással már nehezebb, mert elég érzékeny vagyok, de ha nem veszekedésbõl sírok, akkor megvígasztal, veszekedésnél, inkább elmegy és megvárja amíg mindketten lenyugszunk.

Milyen gyakran szoktad felhívni a barátnődet? 17F

Milyen gyakran csörgeted meg a barátn?det? Mennyit beszélsz vele? Mi szerintetek az ideális mennyiség, ami nem sok, de nem is kevés? Az én szitum a következ?: még nem a barátn?m, de remélem az lesz. :) Az els? randink most volt a hétvégén, pazar volt! :D Megadta a számát is a lány. A mostani hét valamely napján megint el fogom ?t hívni, mert ? is szeretné a dolgot! :) Szerintetek milyen gyakran mehetek hozzá szünetben a suliban? (Nem az osztálytársam) Milyen gyakran hívjam fel? (A hívás téma szerintem akkor fontos igazából, ha már összejöttünk, nem?)

Legjobb válasz: hát én a barátnõmet suliba minden szünetbe felhívom,meg az órákon is felszoktam hívni :D délután amikor nem találkozunk (bár mindig szoktunk találkozni) akkor 1-2óránként felhívjuk egymást. 18/F

hát én a barátnõmet suliba minden szünetbe felhívom, meg az órákon is felszoktam hívni :D délután amikor nem találkozunk (bár mindig szoktunk találkozni) akkor 1-2óránként felhívjuk egymást. 18/F
Az én barátommal 10 hónap alatt jó, ha 6-szor beszéltünk telefonon. Mindketten kicsit elfoglaltak vagyunk, de ott van az MSN.
Ne túl sûrûn, max 1-2x egy nap.
Nincs "ideális mennyiség", annyiszor hívod amennyiszer igényed van rá ..És gondolom lesz jócskán ha szereted, persze ne menj az agyára sem:) Az 1. kérdésre: A barátom engem soha nem szokott felhívni, mert nincs rá pénze... (megértem, de rossz..)
Nincs telefonom Gondoltad volna, hogy van még ilyen ember? A páromnak az idegeire megy, hogy nem tud bármikor beszélni velem, de én akkor is utálom a mobiltelefont, és ez már így is fog maradni.

Milyen gyakran jó a barátnőnek valami kis ajándékfélét adni?

Virág, csoki stb. Ha túl gyakran kap, akkor elértéktelenedik a dolog, nem?

Legjobb válasz: Szia.Vegyél neki havonta valamit.Az nem mondható sûrûnek.Különben 7 éve vagyok együtt a párommal, és még most is igazán megtud lepni ajándékaival.Elég egy szál "lopott" virág, és kész vagyok.

Szia.Vegyél neki havonta valamit.Az nem mondható sûrûnek.Különben 7 éve vagyok együtt a párommal, és még most is igazán megtud lepni ajándékaival.Elég egy szál "lopott" virág, és kész vagyok.
1-2honaponta igen. de az tök ari ha vmi kis tárgyat adsz neki ami mindig megmarad =)
De ne rendszresen (pl. ne mindig ugyanazon a napon). Azt lássa belõle, hogy odafigyelsz, és ötleteid vannak.
ajándék bármi lehet, akár egy pohár víz is. a lényeg az üzenet, hogy odafigyelsz rá, mert szereted. ha ez "átmegy", akkor valószínûleg nem lesz boldogtalan. :)
1-2 havonta szerintem jó.De meg lehet lepni egy kézzel írt kis szövegel gyakrabban is.fogsz egy cetlit és ráírsz vmi vicceset vagy kedveset. De mindenképp legyenek ajándékok, vagyis inkább figyelmességek, mert anélkül minden leány boldogtalan...én is :(:(:(:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!